Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkese Günaydın bu arada... Ben bu hafta tartılmıcam hiç cumaya kadar... hergün hergün tartıya çıkınca olmayacak bu iş....ama 1 kilo verdim kesin hissediyorum...
bu gün sabah 6:30 da kalktım... 2 bardak sıcak su içtim 1 elma yedim...
evde ufak tefek işler vardı onları bitirdim... stepperda 900 adım çalıştım.... baya ilerlettim ben bu işi...
popom baya sıkılaştı 3 hafta...

ben bu gün soğan suyu içmeye başlayacağım kızlar.. ama korkuyorum adetim iyice çoğalır diye...
hiç deneyen oldu mu aranızda....

ben bu gün soğan suyu içmeye başlayacağım kızlar.. ama korkuyorum adetim iyice çoğalır diye...
hiç deneyen oldu mu aranızda....

ben sadece 1 kez denemiştim. 20 yaşındayken. o kadar midem bulandıki tüm gün mahvolmuştum. zaten son oldu. hayatta içmem. canım bişey diyeceğim neden sağlıklı diyetisyenden alınmış bir liste yapmıyosunki. internette diyetisyenlerin verdiği liste dolu. incele ve sana en uygun olanı yap. böyle soğan suyuyla falan mahvetme mideni falan. daha rahat vereceksin diyetisyen listesiyle. kolay yol varken zoru seçme

günaydın kızlar sabah 7 de kahvaltı yaptım. dilim tam buğday ekmeği, peynir ve maydonoz. 3 saat sonra bir şekersiz türk kahvesi içeceğim. öğleye tavuk sote yaparım yağsız. 1 dilim ekmekle yerim. 3 saat sonra yeşilçay, sütlü türk kahvesi içerim. 2 mandalina ve 10 badem 10 anep fıstığı yerim. akşam yemeğinde 8 kaşık pırasa bulgur ve salata yerim. gece ise 2 porsiyon meyve ve şekersiz sütlü türk kahvesi içerim tamamdır bugünlük. ayrıca spor olarak bugün 1 saat dan ederim. sabahtan kahvaltı yapınca oturma odamı temizledim. şimdide diğer odaları temizleyeceğim. yavaş yavaş yaparım artık

günaydınlar kızlar sabah kahvaltısı yarım dilim ekmek 2 zeytin 1 k.k küçük peynir :))
şimdide yeşil çayımı içiyorum

gunaydın kızlar

sabah 1 tane mandalın yedım bask abısey yedımmı hatırlamaıyom ama ac degılımm sğor yapıcam bugun odamı temızlıycemmm

maıcımm tabekı ole olcem yoksa saldım cayıra mevlam kayıra olmaz dımıı ben sızı sız benı tutceksınızkı erıycezzz de su kılo oynaması bugun benım tartıdada var gıysılerımmıı agır geldıkı kazak felan dolu uzerım bıde ruyamda ay zaıflamısım bole gıyınmısım felan ne guzel bı ruyaydı o oylee

Canım arada benim de kaçamaklarım oluyorr, dün öğlen kaçamak yaptımm meselaa, aslında diyetlerimdeki en büyük hatam hep kaçamakları çok büyütüp diyete devam etmemek olmuştur, şimdi daha farklı düşünüyorumm, ve ilk defa bu kadar uzun süredir diyetteyimm, ne olursa olsun yola devam etmek en önemlisi, dünkü kaçamağımın ardından oturup kendime bir program yaptımm, geçen 2-3 aylık diyet dönemimim düşünerek kendime yılbaşına kadar mantıklı bir hedef belirledimm, ben bir hafta hızlı kilo veriyorsaamm diğer iki hafta dikkat etsem de çok az veriyorumm, yani ayda 3 kilodan fazla vermem zor görünüyorrr, aslında sağlıklı olan da bu ama işte yavaş kilo vermek moral bozuyorr, çabucak kilolarımız gitsin istiyoruzz, özellikle de ben , şu an kendimi 74 kabul ediyorumm vee yılbaşına kadar 68 olabileceğime ve de olmam gerektiğinee inandırdım kendimi, kolay erişilebilir bir hedef, üstelik benim liseden itibaren en zayıf olduğum kilodur bu, 68 kilo kendimi iyi hissettirecek ve beni zarif gösterecek bir kilo, ama 60 olmak nihai hedefim, malum yaşta ilerledii sonrasında kilo vermem çok zorlaşacak, koruma dönemine geçmeden 60 olmam çok iyi olacakk, ayy dünm çok düşündüm yaa çok yazdımm,bu arda sabah yediklerime gelincee:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1/3 kurabiyee
Öğlen 1 küçük kase kuru fasulyee , 2 kaşık yoğurt...
Bana neden sormuyon neyin varr diyeee Makeupcımm, kocişimi özledim ben, 25 gün oldu, bir hafta daha var gelmesinee, sen de özledin de me sevgülünü, hadi itiraf et bakemm
Canım hakkınızda hayırlısı olsunn, seni mutlu ediyorsaa iyi olmuş tekrar beraber olmanızz, ama pişmansa hemen koyuverme kendini, ilişkinizin daha iyi gitmesi için onun da çabalamasını sağlaa, inan isterlerse erkekler herşeyi öğreniyorlarr, öğrenmenin en güzel dönemi de pişmanlık ertesi oluyor nedense

Gerçekten böyle sözler çok motive edici oluyorr canımm, gerçi bende duygularr biraz karışık oluyor, bazen zayıflamışsınız hocam dediklerinde demek şişmanımışım da zayıflamışım diye düşünüp moralim bozuluyorr, ayyy bmutlu edilmemizz zorr

canım senin bu istikrarlı diyet listelerine hayranımm, takibindeyimmm

Kolay gelsin kaptanımm, ama 1 mandalinaa az değil mi, acıkıveriinn bak sonaa, ben de rüyamda hep zayıf oluyorumm, bilinçaltıma zayıf olduğumu iyice yerleştirmişim demekki, 60 lı rakamlara ineyim de gözlerim de inansınn

Son düzenleme:
Ne güzel canımm spor yapmışsınn, bu akşam ben de Leslie 5 ml yapıcamm,

canım işallah herşey gönlüne göre olur.bence kabul etmekle iyi yapmışsın.herkes ikinci şansı hak eder arada sevgi varsa kesinlikle hakeder.işallah kilolarından da hemen kurtulursun.hep birlikte başaracağız.

teo cumm sordum bı yerde kocısın geldımı dıye gozdenmı kactı yada ben yazdımmı sanıyom ama yok yazdım ya

ozledım ama bız hıc aynı evde kalmadıgımızdan hanı cok zorlamıyoo alıstım sankı evlenınce msnden konusmay devam edermısım ben gız3mmm 3 haftadır farklı edada sevgılısınden ayrıldıgınıda bılıyorum o yuzden bıde kıyamam en kucugumuz kız kıskanma hemen tatlım ben acıkmıyorum bugun nedense ondan meyve ıle gecıyoo

yılbası na kadar 60 olmak ıyı bı hedef canım zaten senınle hemen hemen aynı gıdıyoruz gercı sen benden daha cok kılo verdın ama sonucada esıtız sımdı

bencede ıyı yapmıs ama benım nacızane onerım fazla baglanmamak yonunde sonucda erkek mılletı aslında gecen hafta ben cok muhım bı olay yasadım ve acıkcası kımseye guvenım kalmadı ondan boyleyım

ablam nısanlıydı malum nıkah fılanda yapıldı bı dugun kalmıstı ( tayın durumundan nıkah yapıldı bu arada ) bızım enıste olcek adam meger 3 yıldır evlı bı kadınla bırlıkteymıs maılelrı face konusmarı hersey ortaya dokuldu

bız ne mı yaptık tabıkı bıttı kadının kocasınıa soyleyıp soylememekte kararsızız ama soylememkk tarafındayız cunku bız ogrendıysek dogal yollardan kocasıda ogrenır hem kadın hamıle bıde kımsenın gunahına gırmek olmaz ama enıste beye yol verdıkolan ablacıgıma oldu kahretsın bu erkek mılletıne dıyorum baskada bısey demıyorum o yuzden

guven ıyı bıseydır ama kontrol etmek daha ıyıdır kızlarımm

bncede gererkir
hatasını anlamştr diye düşündm kabul ettim
şimdi çok ilgili.
arada özlem gerekiyomş

evet 3 haftadr tık yok bnde ama napıyım kilo veremm durdu anlayamıyorum of.
bnmde hedef yılbasına kadar 60
bayrama 65 olamycam :S ama yılbasına 60 olcm

canım inanamıyorum.şok oldum.ablam kim bilir nasıl haldedir.çok üzüldüm ya. tabiki körü körüne güven olmamalı ama eğer seviyorsan ikinci bi şansı vermelisin diye düşünüyorum,tabiki böyle bir durumda bırak ikinci şansı o adama yaşam hakkı bile tanınmamalı ama allahın bulsun diyelim

canım bızım aılemızde bı suru kız cocugu bu zıhnıyette bı adamı aılemıze sokamayız zaten uckuruna duskun adam her halukarda tehlıkelıdır velhasıl olan ablam oldu tabıkı buyuk duygusal travma yasadı gecıcek gecmesıne yardım edıcez ama ıcım ıcımıde yıyoo ama onun ayarına dusmıycem yada dusmelımıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…