ben bu gün soğan suyu içmeye başlayacağım kızlar.. ama korkuyorum adetim iyice çoğalır diye...
hiç deneyen oldu mu aranızda....
Canım arada benim de kaçamaklarım oluyorr, dün öğlen kaçamak yaptımm meselaa, aslında diyetlerimdeki en büyük hatam hep kaçamakları çok büyütüp diyete devam etmemek olmuştur, şimdi daha farklı düşünüyorumm, ve ilk defa bu kadar uzun süredir diyetteyimm, ne olursa olsun yola devam etmek en önemlisi, dünkü kaçamağımın ardından oturup kendime bir program yaptımm, geçen 2-3 aylık diyet dönemimim düşünerek kendime yılbaşına kadar mantıklı bir hedef belirledimm, ben bir hafta hızlı kilo veriyorsaamm diğer iki hafta dikkat etsem de çok az veriyorumm, yani ayda 3 kilodan fazla vermem zor görünüyorrr, aslında sağlıklı olan da bu ama işte yavaş kilo vermek moral bozuyorr, çabucak kilolarımız gitsin istiyoruzz, özellikle de benkızlar itiraf ediyorum;KAÇAMAK yaptım.çok ama çok pişmanım.inanın şimdi içimden ağlamak geliyor.insan yiyior ama sonra çok pişman oluyor.sanki kendime ihanet ediyormuşum gibi geliyor,sanki hayatım için hiç birşey yapıyormuş gibi geliyor.yedim..neden yedim bilmiyorum.yiyince ne oldu sanki;hiç birşey.sizin yanınızda kendime ve size söz veriyorum ki yemiyeceğim.cumaya ökadar o kadar az yiyeceğim ki geçen 2 haftanın acısını çıkartacağım.bundan sonra verdiğim bütün sözleri tutacağım ve kilo vereceğim
Bana neden sormuyon neyin varr diyeee Makeupcımm, kocişimi özledim ben, 25 gün oldu, bir hafta daha var gelmesinee, sen de özledin de me sevgülünü, hadi itiraf et bakemmooo kızlar noluyoo jnaz yarım kılo bısey fark etmez tuzlu bıseylerı fazl akacırmıssındır hayatım dert etme
merıspek ne kacamak yaptın hemen anlat lokma lokma yaz baklaımm dıeytının dıyetını verım sana
maı sende ne guzel destek oldun merıspekke guzelım bugun pazar olsun da nasıl bısey pazar gunu yaglardamı attılle gırıyoo hele bı kacamak yapda senınle o zman goruscem benn
gız3mmm noluyo canım noldu senın azmıne hee 2 hafta oldu hedefe ulasamadın noluyo canım bı sıkıntın varsa bırlıkte cozelım ıstersen bıraza arada verebılırsın malum sınav zamanları he bebegım nıye sen saldın bakım
Canım hakkınızda hayırlısı olsunn, seni mutlu ediyorsaa iyi olmuş tekrar beraber olmanızz, ama pişmansa hemen koyuverme kendini, ilişkinizin daha iyi gitmesi için onun da çabalamasını sağlaa, inan isterlerse erkekler herşeyi öğreniyorlarr, öğrenmenin en güzel dönemi de pişmanlık ertesi oluyor nedensemake ben nedense sevglmle ayrı değilken her hafta veriyodum bliyosun 20 gündr ayrıydık hiç veremedm strestenmidir bide dkkat edemedim bu haftada regl dönemim yne vermiş gözkmem blki
bu arada sevglim 20 günden snra 2 gün önce gece aradı beni
yalvardı resmen . eşşeklik ettim dedi çok seviyomş unutamamş falan filan
dayanamadm kabul ettim bende
bu hafta yine güzelce diyete başlıyorum
onunla beraberken daha güzel gidiyo herşey
bayramdada gelebilir
bayrama kadar hiç kaçamak yapmıcam
sizi seviyorum çok özledim hepinizi =)
iyi geceler kızlarr
akşam çaya misafirim vardı o yüzden giremedim
size bi bakıp öyle yatayım dedim bu arada bu akşam gelen çok samimi bir arkadaşım eşlerimizde ortak nerdeyse hergün görüşüyorduk 3 haftadır bursada annesindeydi akşam geldi evine gitmeden bana geldi sağolsun
görür görmez jalee zayıflamışsın baya farketmiş dedi çok sevindim bende bebek bahanesiylede onlara yaptığım yiyeceklere hiç dokunmadım gider gitmezde stepper da 250 adım attım
çok güzel moral oldu valla
QUOTE=teodesa;15977342]Canım kilo değişiklikleri ben de çok oluyor, hatta dün 75 görünüyordum, ama alyansımın yerinde iz çıkınca anlıyorumki vücudum o gün fazla su tutmuş, benim morlimi bozmuyor artık günlük değişiklikler, senin de bozulmasın...
Ayy ben bugün öğlen yemeğini fazla kaçırdımm...
[/QUOTE=Jnaz;] teocum inşallah öyledir canımya ne bileyim şaşırdım bir anda
hımm akşam telafi etmişsindir inşallah
bende alayımda hazır bulundurayım o silgiyi:)
regli dönemime çok var maicim
ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam bu kadar fark da beklemiyordum bakalım yarın ne olacak sonuç
diyetimide bozmuyorum güzelim inatla devam:)
canımya oğlum 2. dişi de çıkardı gündüz çok huysuzdu
ve diğerlerinin yerleride kabarmış
aman gizemcim yapma böyle
merispek çim keşke yapmasaydın ama pişman olma lütfen ve herzamankinden daha kararlı başla
megilara cım nerdesin tatlım?
saatçilere sor istersen ben öyle bulmuştum
tamam kaptanımm
bak unutmuştum söylemeyi hani bisikletim gıcırdıyor yazmıştınya benimde stepper aynıydı makine yağıyla yağlayınca geçti gıcırtısı
hakkında hayırlısı olsun gizemcim
canım senin bu istikrarlı diyet listelerine hayranımm, takibindeyimmmgünaydın kızlar sabah 7 de kahvaltı yaptım. dilim tam buğday ekmeği, peynir ve maydonoz. 3 saat sonra bir şekersiz türk kahvesi içeceğim. öğleye tavuk sote yaparım yağsız. 1 dilim ekmekle yerim. 3 saat sonra yeşilçay, sütlü türk kahvesi içerim. 2 mandalina ve 10 badem 10 anep fıstığı yerim. akşam yemeğinde 8 kaşık pırasa bulgur ve salata yerim. gece ise 2 porsiyon meyve ve şekersiz sütlü türk kahvesi içerim tamamdır bugünlük. ayrıca spor olarak bugün 1 saat dan ederim. sabahtan kahvaltı yapınca oturma odamı temizledim. şimdide diğer odaları temizleyeceğim. yavaş yavaş yaparım artık
gunaydın kızlar
sabah 1 tane mandalın yedım bask abısey yedımmı hatırlamaıyom ama ac degılımm sğor yapıcam bugun odamı temızlıycemmm
maıcımm tabekı ole olcem yoksa saldım cayıra mevlam kayıra olmaz dımıı ben sızı sız benı tutceksınızkı erıycezzz de su kılo oynaması bugun benım tartıdada var gıysılerımmıı agır geldıkı kazak felan dolu uzerım bıde ruyamda ay zaıflamısım bole gıyınmısım felan ne guzel bı ruyaydı o oylee
Ne güzel canımm spor yapmışsınn, bu akşam ben de Leslie 5 ml yapıcamm,Herkese Günaydın bu arada... Ben bu hafta tartılmıcam hiç cumaya kadar... hergün hergün tartıya çıkınca olmayacak bu iş....ama 1 kilo verdim kesin hissediyorum...
bu gün sabah 6:30 da kalktım... 2 bardak sıcak su içtim 1 elma yedim...
evde ufak tefek işler vardı onları bitirdim... stepperda 900 adım çalıştım.... baya ilerlettim ben bu işi...
popom baya sıkılaştı 3 hafta...
Canım arada benim de kaçamaklarım oluyorr, dün öğlen kaçamak yaptımm meselaa, aslında diyetlerimdeki en büyük hatam hep kaçamakları çok büyütüp diyete devam etmemek olmuştur, şimdi daha farklı düşünüyorumm, ve ilk defa bu kadar uzun süredir diyetteyimm, ne olursa olsun yola devam etmek en önemlisi, dünkü kaçamağımın ardından oturup kendime bir program yaptımm, geçen 2-3 aylık diyet dönemimim düşünerek kendime yılbaşına kadar mantıklı bir hedef belirledimm, ben bir hafta hızlı kilo veriyorsaamm diğer iki hafta dikkat etsem de çok az veriyorumm, yani ayda 3 kilodan fazla vermem zor görünüyorrr, aslında sağlıklı olan da bu ama işte yavaş kilo vermek moral bozuyorr, çabucak kilolarımız gitsin istiyoruzz, özellikle de ben, şu an kendimi 74 kabul ediyorumm vee yılbaşına kadar 68 olabileceğime ve de olmam gerektiğinee inandırdım kendimi, kolay erişilebilir bir hedef, üstelik benim liseden itibaren en zayıf olduğum kilodur bu, 68 kilo kendimi iyi hissettirecek ve beni zarif gösterecek bir kilo, ama 60 olmak nihai hedefim, malum yaşta ilerledii sonrasında kilo vermem çok zorlaşacak, koruma dönemine geçmeden 60 olmam çok iyi olacakk, ayy dünm çok düşündüm yaa çok yazdımm,bu arda sabah yediklerime gelincee:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1/3 kurabiyee
Öğlen 1 küçük kase kuru fasulyee , 2 kaşık yoğurt...
canım sana çok katılıyorum.bnede her zaman kaçamak yapınca tekrardan diyete devam edemedim ve bu kaçamaklar çok büyüdü,zamanla aşırı kilo olarak geri döndü.şimdi tekrar aynısı olacak diye korkuyorum.dün baklava yedim ve o yüzden çok pişmandım.senin hedef koymanı çok taktir ettim.işallah verecez bu kiloları.bende şimdi kendime uzun vadeli ve kısa vadeli olmak üzere plan yapacağım
make ben nedense sevglmle ayrı değilken her hafta veriyodum bliyosun 20 gündr ayrıydık hiç veremedm strestenmidir bide dkkat edemedim bu haftada regl dönemim yne vermiş gözkmem blki
bu arada sevglim 20 günden snra 2 gün önce gece aradı beni
yalvardı resmen . eşşeklik ettim dedi çok seviyomş unutamamş falan filan
dayanamadm kabul ettim bende
bu hafta yine güzelce diyete başlıyorum
onunla beraberken daha güzel gidiyo herşey
bayramdada gelebilir
bayrama kadar hiç kaçamak yapmıcam
sizi seviyorum çok özledim hepinizi =)
canım işallah herşey gönlüne göre olur.bence kabul etmekle iyi yapmışsın.herkes ikinci şansı hak eder arada sevgi varsa kesinlikle hakeder.işallah kilolarından da hemen kurtulursun.hep birlikte başaracağız.
canım işallah herşey gönlüne göre olur.bence kabul etmekle iyi yapmışsın.herkes ikinci şansı hak eder arada sevgi varsa kesinlikle hakeder.işallah kilolarından da hemen kurtulursun.hep birlikte başaracağız.
teo cumm sordum bı yerde kocısın geldımı dıye gozdenmı kactı yada ben yazdımmı sanıyom ama yok yazdım ya
ozledım ama bız hıc aynı evde kalmadıgımızdan hanı cok zorlamıyoo alıstım sankı evlenınce msnden konusmay devam edermısım ben gız3mmm 3 haftadır farklı edada sevgılısınden ayrıldıgınıda bılıyorum o yuzden bıde kıyamam en kucugumuz kız kıskanma hemen tatlım ben acıkmıyorum bugun nedense ondan meyve ıle gecıyoo
yılbası na kadar 60 olmak ıyı bı hedef canım zaten senınle hemen hemen aynı gıdıyoruz gercı sen benden daha cok kılo verdın ama sonucada esıtız sımdı
canım inanamıyorum.şok oldum.ablam kim bilir nasıl haldedir.çok üzüldüm ya. tabiki körü körüne güven olmamalı ama eğer seviyorsan ikinci bi şansı vermelisin diye düşünüyorum,tabiki böyle bir durumda bırak ikinci şansı o adama yaşam hakkı bile tanınmamalı ama allahın bulsun diyelimbencede ıyı yapmıs ama benım nacızane onerım fazla baglanmamak yonunde sonucda erkek mılletı aslında gecen hafta ben cok muhım bı olay yasadım ve acıkcası kımseye guvenım kalmadı ondan boyleyım
ablam nısanlıydı malum nıkah fılanda yapıldı bı dugun kalmıstı ( tayın durumundan nıkah yapıldı bu arada ) bızım enıste olcek adam meger 3 yıldır evlı bı kadınla bırlıkteymıs maılelrı face konusmarı hersey ortaya dokuldu
bız ne mı yaptık tabıkı bıttı kadının kocasınıa soyleyıp soylememekte kararsızız ama soylememkk tarafındayız cunku bız ogrendıysek dogal yollardan kocasıda ogrenır hem kadın hamıle bıde kımsenın gunahına gırmek olmaz ama enıste beye yol verdıkolan ablacıgıma oldu kahretsın bu erkek mılletıne dıyorum baskada bısey demıyorum o yuzden
guven ıyı bıseydır ama kontrol etmek daha ıyıdır kızlarımm
bncede gererkir
hatasını anlamştr diye düşündm kabul ettim
şimdi çok ilgili.
arada özlem gerekiyomş
evet 3 haftadr tık yok bnde ama napıyım kilo veremm durdu anlayamıyorum of.
bnmde hedef yılbasına kadar 60
bayrama 65 olamycam :S ama yılbasına 60 olcm
canım inanamıyorum.şok oldum.ablam kim bilir nasıl haldedir.çok üzüldüm ya. tabiki körü körüne güven olmamalı ama eğer seviyorsan ikinci bi şansı vermelisin diye düşünüyorum,tabiki böyle bir durumda bırak ikinci şansı o adama yaşam hakkı bile tanınmamalı ama allahın bulsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?