- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
merhaba kızlarr oğlum uyurken işlerimi bitirdim çok şükür
yeşil çayımı da aldım geldim
ama benim canım çok sıkkın biliyorsunuz kaç gündür çok dikkat ediyorum ekmeği , abur cuburu tamamen çıkardım spor yapıyorum sabah tartılayım dedim rakamı görünce şok oldum dün 71.2 olan ben bugün 72.1 görünüyorum acaba yanlışmı görüyorum diye defalarca çıktım kaçamakta yapmadım neden böyle oldu bilmiyorum moralim bozuldu baya
bende ufak tefek değişiklikler yaptım mesela oğlumun beşiği oturma odasında ve birkaç tane bez bulundururum elimin altında olsun diye hepsini kaldırdım her defasında diğer odaya gidip geliyorum
cola yı pek tüketmeyiz zaten ama evde cips, çerez , çikolata her zaman bulunur dolaptaki kurabiyeleri vs saymıyorum malesef eşim çok zayıf ve her akşam mutlaka ister ama bende bu sayede nefsimi kontrol ediyor ve yemiyorum
ufak tefek şeylermiş gibi görünüyor ama işe yarayacağına eminim
benimde dolabın üzerinde en zayıf hallerimin olduğu resimlerim var :)
evlenmeden önce annem bak yapamazsın oralarda sen soba falan bilmiyorsun dediğinde amann anne ne varki demiştim ama hiçte öyle değilmiş
ama teşekkür ediyorum desteğin için
bir arkadaşım evime gelmişti ve havlularımdan birinin dantelini çok beğenmişti bana da yap diyince kıramadım tamam dedim ama hiç elime alasım yok
zamanla oturtuyorsun demekki çok sevindim
yeşil çayımı da aldım geldim
ama benim canım çok sıkkın biliyorsunuz kaç gündür çok dikkat ediyorum ekmeği , abur cuburu tamamen çıkardım spor yapıyorum sabah tartılayım dedim rakamı görünce şok oldum dün 71.2 olan ben bugün 72.1 görünüyorum acaba yanlışmı görüyorum diye defalarca çıktım kaçamakta yapmadım neden böyle oldu bilmiyorum moralim bozuldu baya
maicim kilo verme nedenlerimiz birbirinin aynı resmengünaydın canım.... iyi olmuş geç kalktığın dinlenmişsindir ne güzel...
ben kilo vermeyi daha çok ilerde çocuklarım benden utanmasın diye istiyorum.... kilolu anneden genellikle ergenlik döneminde utanılır biliyosun... bir de benim eşim aşırı zayıf onun yanında ablası gibi görünmek istemiyorum...
bir de askere gidince beni göbekli hatırlasın istemiyorum...
bir de aynaya bakınca kendimi sevmek istiyorum vs...
bunlar sürekli aklımda olunca artık kaçamak yapmıyorum.... dikkat ediyorum...bakalım nereye kadar devam ettirebileceğim...
sen de kendi kendine düşün kilo vermeyi gerçekten neden istiyorum diye.. sonra onları hiç aklından çıkarma...
bir de ben kına gecesinde giydiğim abiyeyi çıkardım.... 34 beden abiyenin göğüs kısmına pens attırmıştım bi de düşün... pensleri açtım hergün bakıyorum bunun içine mutlaka gireceğim diye...
daha önce söylemiştim tatlı kaşığı kullanmaya başladım...
zayıf fotoğraflarımı gözümün önüne koydum... buz dolabında atıştırabileceğim şeyleri en üst rafa koydum önüne bir sürü küçük pet şişe doldurdum canım onlardan isteyince önce suyu görüyorum suyu içince canım istemiyo artık...
eve çikolata ve kolanın giriş çıkışını yasakladım...
bir de sofraya sürehi koymuyorum... benim eşim çok su içer... su istediği zaman mutfaktan getiriyorum... o gidip gelme beni doyuruyor...kaydirigubbakcemile3
kendi kendime bu stratejileri geliştirdim bakalım ne kadar faydalı olacak...
bende ufak tefek değişiklikler yaptım mesela oğlumun beşiği oturma odasında ve birkaç tane bez bulundururum elimin altında olsun diye hepsini kaldırdım her defasında diğer odaya gidip geliyorum
cola yı pek tüketmeyiz zaten ama evde cips, çerez , çikolata her zaman bulunur dolaptaki kurabiyeleri vs saymıyorum malesef eşim çok zayıf ve her akşam mutlaka ister ama bende bu sayede nefsimi kontrol ediyor ve yemiyorum
ufak tefek şeylermiş gibi görünüyor ama işe yarayacağına eminim
benimde dolabın üzerinde en zayıf hallerimin olduğu resimlerim var :)
sorma canımya benim evimde sobalı ve 2 senedir alışamadım daha doğalgazın rahatlığını özlüyorum. hoş zaten sobayı yakan her işiyle uğraşan eşim ama yinede zor geliyor banabenim bünyem alıştı artık..ev sobalı olunca mecburen çocuklar kalkmadan bitiriyorum işimi... yoksa bütün işim kalıyor... diğer odalar ve mutfak çok soğuk...anneciğimmm görseydi gözleri yaşarırdı herhalde.. kaydirigubbakcemile3
evlenmeden önce annem bak yapamazsın oralarda sen soba falan bilmiyorsun dediğinde amann anne ne varki demiştim ama hiçte öyle değilmiş
ilknurcum çok az canımyaa:1hug:
canım sıkma canını ne güzel dile kolay 3 kg inşş sen bu azim ve sporlarla daha fazla verccen ben eminimm tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama teşekkür ediyorum desteğin için
inşallah bitirirsin maicimofff canım sıkıldı.... arkadaşımın düğününe gelin şalı örüyorum son sıralardayım sıktı iyice hiç içimden gelmiyor...
düğün de haftaya yarına teslim etmem lazım...
inşallah yetiştiririm...
bir arkadaşım evime gelmişti ve havlularımdan birinin dantelini çok beğenmişti bana da yap diyince kıramadım tamam dedim ama hiç elime alasım yok
merispekçim çok geçmiş olsun canımkızlar ben geldim.çok kötü bir hafta geçirdim ama artık çok iyiyim.geçmişi okuyup hemen dönücem aranıza
hadi inşallah kabul edilirsin canımm
ohhh ohhh maaşallah ne kadar çok spor yapmışsın
süpersinn süperrr
kolay gelsin canımm hem 2 çocuk hem sobalı ev ,
fikrilerin süper bu arada , benim de en zayıf hallaerimin olduğu fotolarım buzdolabında asılı
merispekçim bende bir haftadır akşam yemeklerini çıkardım işe yarıyor gibikızlar ben kilomu bile bildiremedim(( çok üzgünüm.bu hafta birinci olmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam.artık akşam yemeklerini hayatımdan çıkartıyorum.sadece yogurt yada süt olacak.öğlende haşlama yiyeceğim ama sabah güzel bir kahvaltı yapmayı düşünüyorum.hadi bakıyım kızlar bu hafta çok kilo vereceğiz.
ayy benimki demi böyle olacak:44:offff oğlum ressamlığını parke ve halıların üzerinde göstermiş... 2 sn gözümü ayırmaya gelmiyo hemen bi yaramazlık yapıyo...parkeler neyse de halılar inşallah çıkar...
afiyet olsun make cimsabah yarım sımıt 5 6 zesıl zeyıtın yedım 1 tanede mandalın
bu hafta gece yeme krızı gecırmedım gayet ıstıkrarlıyım bı gun gecırır gıbı oldum ama ondada yarım sandıvıcle gecıstırdım yanı eskısı kadar sıddetlı yasamıyorum krızlerımı
zamanla oturtuyorsun demekki çok sevindim