Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba kızlarr oğlum uyurken işlerimi bitirdim çok şükür
yeşil çayımı da aldım geldim
ama benim canım çok sıkkın biliyorsunuz kaç gündür çok dikkat ediyorum ekmeği , abur cuburu tamamen çıkardım spor yapıyorum sabah tartılayım dedim rakamı görünce şok oldum dün 71.2 olan ben bugün 72.1 görünüyorum acaba yanlışmı görüyorum diye defalarca çıktım kaçamakta yapmadım neden böyle oldu bilmiyorum moralim bozuldu baya

maicim kilo verme nedenlerimiz birbirinin aynı resmen
bende ufak tefek değişiklikler yaptım mesela oğlumun beşiği oturma odasında ve birkaç tane bez bulundururum elimin altında olsun diye hepsini kaldırdım her defasında diğer odaya gidip geliyorum
cola yı pek tüketmeyiz zaten ama evde cips, çerez , çikolata her zaman bulunur dolaptaki kurabiyeleri vs saymıyorum malesef eşim çok zayıf ve her akşam mutlaka ister ama bende bu sayede nefsimi kontrol ediyor ve yemiyorum
ufak tefek şeylermiş gibi görünüyor ama işe yarayacağına eminim
benimde dolabın üzerinde en zayıf hallerimin olduğu resimlerim var :)
sorma canımya benim evimde sobalı ve 2 senedir alışamadım daha doğalgazın rahatlığını özlüyorum. hoş zaten sobayı yakan her işiyle uğraşan eşim ama yinede zor geliyor bana
evlenmeden önce annem bak yapamazsın oralarda sen soba falan bilmiyorsun dediğinde amann anne ne varki demiştim ama hiçte öyle değilmiş
:1hug:

canım sıkma canını ne güzel dile kolay 3 kg inşş sen bu azim ve sporlarla daha fazla verccen ben eminimm tatlımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ilknurcum çok az canımyaa
ama teşekkür ediyorum desteğin için
inşallah bitirirsin maicim
bir arkadaşım evime gelmişti ve havlularımdan birinin dantelini çok beğenmişti bana da yap diyince kıramadım tamam dedim ama hiç elime alasım yok
kızlar ben geldim.çok kötü bir hafta geçirdim ama artık çok iyiyim.geçmişi okuyup hemen dönücem aranıza
merispekçim çok geçmiş olsun canım

merispekçim bende bir haftadır akşam yemeklerini çıkardım işe yarıyor gibi
offff oğlum ressamlığını parke ve halıların üzerinde göstermiş... 2 sn gözümü ayırmaya gelmiyo hemen bi yaramazlık yapıyo...parkeler neyse de halılar inşallah çıkar...
ayy benimki demi böyle olacak:44:

afiyet olsun make cim
zamanla oturtuyorsun demekki çok sevindim

Canım kilo değişiklikleri ben de çok oluyor, hatta dün 75 görünüyordum, ama alyansımın yerinde iz çıkınca anlıyorumki vücudum o gün fazla su tutmuş, benim morlimi bozmuyor artık günlük değişiklikler, senin de bozulmasın...
Ayy ben bugün öğlen yemeğini fazla kaçırdımm...

canım bak sen şu işe inan bende ilk defa duyuyorum duvar silgisini, benim minişte yapıyor çoğunluklaa krem ovucular vardır ya onla siliyorum, geçiyordaa zamanla duvarın rengi kalmayacak gibi

canım bak sen şu işe inan bende ilk defa duyuyorum duvar silgisini, benim minişte yapıyor çoğunluklaa krem ovucular vardır ya onla siliyorum, geçiyordaa zamanla duvarın rengi kalmayacak gibi

ya canım sorma bızde gecen yıl gıdımınnn sayesınde ogrendık ama cok etkılı su asetotlu kalemler var ya onların dahı cıkmasında aceyıp etkılı sunger gıbı bısey sıddetle tavsıye edıyorum

bu arada oglen kacırmısıın canım neyse olmasın bı daha dıye dua edelım bayrama az kaldı kocısınle gırdıgın ıddıayı unutma

canım belki regl dönemin yaklaşmıştır... bozma moralini... bazen şişlik oluyo fazla çıkıyo kilo... sonra aniden gidiveriyor... sen yine de bozma diyetini tam gaz devam...

kızlar ne zamndr giremiyorum nette sorun vardı k.bakmayınn
nasıl gidiyo herşeyy
bnm idare eder. salmştım toparlycam yarından itibaren
siz olmayınca olmuyor yaaa

kızlar itiraf ediyorum;KAÇAMAK yaptım.çok ama çok pişmanım.inanın şimdi içimden ağlamak geliyor.insan yiyior ama sonra çok pişman oluyor.sanki kendime ihanet ediyormuşum gibi geliyor,sanki hayatım için hiç birşey yapıyormuş gibi geliyor.yedim..neden yedim bilmiyorum.yiyince ne oldu sanki;hiç birşey.sizin yanınızda kendime ve size söz veriyorum ki yemiyeceğim.cumaya ökadar o kadar az yiyeceğim ki geçen 2 haftanın acısını çıkartacağım.bundan sonra verdiğim bütün sözleri tutacağım ve kilo vereceğim

nasıl gidiyo herşeyy

hoşgeldin gizemcim nasılsın...
sen yokken biz etap ikincisi olduk biliyomusunnn...

ne yedin de bu kadar pişman oldun merak ettim canım... boşver bu gün pzar...yarın haftaya bomba gibi başlarsın... ama cumaya kadar bi daha kaçamak yaparsan çıkarırız hep beraber oklavayı

hımm canım ne yedigini çok merak ettim spor yaparak telafi etmeye çalış bence üzülme bak pismansında bi daha yapmazsın

herkese merhabalar
sevgili takım kaptanım ben bu cuma kilo bildiriminde bulunacak mıyım acaba?
tartıma pil bulamadım yaa, tuhaf bir pil :)))

aşk olsun size... tam ben çıkacakken toplanıyonuz...
neyse yarın görüşürüz artık... Allah rahatlık versin herkese...

ooo kızlar noluyoo jnaz yarım kılo bısey fark etmez tuzlu bıseylerı fazl akacırmıssındır hayatım dert etme
merıspek ne kacamak yaptın hemen anlat lokma lokma yaz baklaımm dıeytının dıyetını verım sana
maı sende ne guzel destek oldun merıspekke guzelım bugun pazar olsun da nasıl bısey pazar gunu yaglardamı attılle gırıyoo hele bı kacamak yapda senınle o zman goruscem benn

gız3mmm noluyo canım noldu senın azmıne hee 2 hafta oldu hedefe ulasamadın noluyo canım bı sıkıntın varsa bırlıkte cozelım ıstersen bıraza arada verebılırsın malum sınav zamanları he bebegım nıye sen saldın bakım

aşk olsun size... tam ben çıkacakken toplanıyonuz...
neyse yarın görüşürüz artık... Allah rahatlık versin herkese...

kız uyuya kalmısım gecıktım aaa bak duvar sılgısıyle sılerım senı nereye gıdıyon gel bakım buraya zaten gıdımın sarkısını buldum ıkımız ask ıcınde dınlıyoz
:2::2::2:

bu resmen ask bızım kı baska bısey degıll

make ben nedense sevglmle ayrı değilken her hafta veriyodum bliyosun 20 gündr ayrıydık hiç veremedm strestenmidir bide dkkat edemedim bu haftada regl dönemim yne vermiş gözkmem blki
bu arada sevglim 20 günden snra 2 gün önce gece aradı beni
yalvardı resmen . eşşeklik ettim dedi çok seviyomş unutamamş falan filan
dayanamadm kabul ettim bende
bu hafta yine güzelce diyete başlıyorum
onunla beraberken daha güzel gidiyo herşey
bayramdada gelebilir
bayrama kadar hiç kaçamak yapmıcam
sizi seviyorum çok özledim hepinizi =)

iyi geceler kızlarr
akşam çaya misafirim vardı o yüzden giremedim
size bi bakıp öyle yatayım dedim bu arada bu akşam gelen çok samimi bir arkadaşım eşlerimizde ortak nerdeyse hergün görüşüyorduk 3 haftadır bursada annesindeydi akşam geldi evine gitmeden bana geldi sağolsun
görür görmez jalee zayıflamışsın baya farketmiş dedi çok sevindim bende bebek bahanesiylede onlara yaptığım yiyeceklere hiç dokunmadım gider gitmezde stepper da 250 adım attım
çok güzel moral oldu valla

QUOTE=teodesa;15977342]Canım kilo değişiklikleri ben de çok oluyor, hatta dün 75 görünüyordum, ama alyansımın yerinde iz çıkınca anlıyorumki vücudum o gün fazla su tutmuş, benim morlimi bozmuyor artık günlük değişiklikler, senin de bozulmasın...
Ayy ben bugün öğlen yemeğini fazla kaçırdımm...[/QUOTE]
teocum inşallah öyledir canımya ne bileyim şaşırdım bir anda
hımm akşam telafi etmişsindir inşallah
bende alayımda hazır bulundurayım o silgiyi:)
canım belki regl dönemin yaklaşmıştır... bozma moralini... bazen şişlik oluyo fazla çıkıyo kilo... sonra aniden gidiveriyor... sen yine de bozma diyetini tam gaz devam...

regli dönemime çok var maicim
ama öyle moralim bozuldu ki anlatamam bu kadar fark da beklemiyordum bakalım yarın ne olacak sonuç
diyetimide bozmuyorum güzelim inatla devam:)
offf canım sıkılıyo neden kimse yok..
canımya oğlum 2. dişi de çıkardı gündüz çok huysuzdu
ve diğerlerinin yerleride kabarmış
nasıl gidiyo herşeyy
aman gizemcim yapma böyle
merispek çim keşke yapmasaydın ama pişman olma lütfen ve herzamankinden daha kararlı başla

herkese merhabalar
sevgili takım kaptanım ben bu cuma kilo bildiriminde bulunacak mıyım acaba?
tartıma pil bulamadım yaa, tuhaf bir pil :)))
megilara cım nerdesin tatlım?
saatçilere sor istersen ben öyle bulmuştum
tamam kaptanımm
bak unutmuştum söylemeyi hani bisikletim gıcırdıyor yazmıştınya benimde stepper aynıydı makine yağıyla yağlayınca geçti gıcırtısı

hakkında hayırlısı olsun gizemcim

ayy yazık kızcağız bi hafta diet yaptı... canı çekmiş yemiş.... eee zaten pişmanda olmuş... ne zalim şeysin sen... bikerem ben yapmıyom artık kaçamak.... cuma günü kendime kaçamak hakkı verdim... ama sadece 2 sarma yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…