Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız bu ne dıyetı fıl dıyetımıı

2 dılım cavdar ekmegı 1 sımıt kı 1 sımıt 3 dılım ekemge es deger sona bulgur pılavıı 1 haftalık karbonhıdrat yok olmaz bu boyle hem sure olarakda bırbırlerıne yakın zmanlar olmadıı bıde armut 1 tanesınde 75 kalorı var armuttunn yok begenmedımm

yanı hızşla su kaybedıp hızla gerı aldın ve yaglar daha cok vucudunda olmaz cıcım boyle bı kere suan muhtemelen karacıgerın cok yorulmus olmalı zayıflama hapından kaynaklı ayrıca bak bu hafta takıma 10 kılo fazla dan olarak gelıceksın bundan dolayıı bu hafta cuma gunu 69 olmanı hedefıne koydumm

hahahahaaaa
ama 1200 kal.lik diyet bu
sadece simit yoktu onu ben ekledim :))))))),
armut yerine elma olsa daha ii olur tabi
bu arada pilav sadece 3 kaşık yawww

hahahahaaaa
ama 1200 kal.lik diyet bu
sadece simit yoktu onu ben ekledim :))))))),
armut yerine elma olsa daha ii olur tabi
bu arada pilav sadece 3 kaşık yawww

1200 lukde bu kadar ekmek buldur sımıt yenmezkı tatlımm olmaz sen proteınde ekle zaten yaglarını azaltman ıcın proteınne ıhtıcanın var bak kızıcam ama sana

ayy kaptan sen çok yaşa emi...
ben de 1 avuç leblebi yedim geldim şimdi...

Allah megilera o yemek tarifleri ne öyleee... offf canım çekti yaw...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy kaptan sen çok yaşa emi...
ben de 1 avuç leblebi yedim geldim şimdi...

aferımm bende 1 elma yeıdm bısıkletıme cıktım cok gıcırdadı servısını aradım bakalım geşlsınde bı bakım yapsınn

bu daha iyi tarafları... bi de kaçamak yaptım dersen sen ozaman kork...

ıkı dakkka arkamı donuyom ooo hemen dedıkoduuu sen bu hafta gozume ıyı batıyonn bı kacamak yap ben senı napıyom bakkk o zman

Allah megilera o yemek tarifleri ne öyleee... offf canım çekti yaw...

yesene onlardan nolur benım hatrım aye kızz

yemek yapmayı çok seviyorum ben
özellikle pasta - kek falan
ee yapınca da tadına bakmak gerekiyor tabi
:18:
sonra da şişiliyor işte böleee

he bıde adana da yaglı yemekler ohh ne ala memlekett yok yaww ben yıne hafta bası darbesı yapım su takıma

tutmeyın ulen benıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…