Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar kızlar
uzun zamandır iyice hamlamışım
bugün ilk defa spor yapınca bacaklarımın arkası çok fena ağrıyor yaaaa
bu arada ben akşam da 3 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt yedim desem sevgili
kaptanım beni parçalar mı acaba?

iyi akşamlar megilara
benimde ilk zamanlar öyle oluyordu ama alışınca geçiyor
aslında çok değil yediklerin ama kaptanım ne der bilmem:)

canım nasıl bişey dukan diyeti.işe yarıyormuymuş

dukan diyeti 3 evreden oluşuyor ilk evre ortalama 5 gün sürüyor sadece protein alıyorsun yani et süt yumurta yoğurt peynir (yağsız veya az yağlı) karbonhidrat , yağ, sebze meyve yasak, sonra seyir evresi var istediğin kiloya gelen kadar yapıyorsun 1 gün sadece protein 1 gün sebze + protein alıyorsun, istediğin kiloya gelince güçlendirme evresi var bunlara ek olarak ekmek tatlı vs hakkın var sadce perşembe günleri protein alıyorsun ,özetle bu kadar diyebilirim kitabı var genelde onu okuyup başlayın diyorlar
bizim hoca yapıyor 3 hafta oldu 7 kilo verdi, yine bir arkadaş ondan esinlenip 2 g-3 gündür yapıyor 2 kilo verdi bile
bakalım bir başlayayımda hayırlısıyla
meyvesiz nasıl dururum bielmiyorum

inşşş sonuç alırsın canım kolay gelsinnn

aaaaaaaa ben geldim kimsecikler yokkkk offfff canım sıkılıyooo inşş kendimi kötü seylere vermem en iyisi spor yapımde su içerim tıkanırım inşşşş

benıde ye megılara allah senı ne etmıye yuhhh

bende bulgur pılavı yedımama yagsız 2 kasık ıcıne havuc rendeledım yogurtladım degısık bısey oldu bıde kozde patlıcanı hafıf atesde cevırdımm ama az yedım ondannn bak acayıp tatlı kırızım var 3 tane tatlandırıcılı sıcak tarcınlı sut ıcıyomm

iyi akşamlar megilara
benimde ilk zamanlar öyle oluyordu ama alışınca geçiyor
aslında çok değil yediklerin ama kaptanım ne der bilmem:)

bu aksam menusu canım sabahdan berı 3 dılım e yakın ekmek 1 sımıt bask ane vardı hee oglende bulgur pılavııı fıl dıyetı yapıyo megılara karısmayalım bencede sıssın ıycenee

iyi geceler kızlarr eşimden yeni aldım pc yi ama şimdide uykum geldi
bugün 1000 adıma da tamamladım stepper ı yaptıkça yapasım geliyor ama bacaklarım ağrıyınca bıraktım
make cim ben o kadar yediğini bilmiyordum canım haklısın o zamann
megilara cım sende abartma tatlımya ne o ekmekler simitler
ilknurcum bugün doğru dürüst giremedim bende nete
cumbocum aslında yapılamayacak bir diyet değil bi araştırayım bende

oyy canım kıyamam uykun geldiyse uyu canım sonra bebiş falan uyutmaz zor olur ben benimkilerden biliyom inş sonra görüşürüz tatlım

ay evet canımyaa tam ben uyuyorum o uyanıyor zaten
inşallah yarın nette sorun olmazda görüşebiliriz tatlım iyi geceler sanadaa

bende çok oluyo o ben tam yatacam aglıyo eşim kızıyo o yatınca uyu diye inşş sorun olmaz canım k.i.b öptüm iyi geceler

günaydınlar cümleten ,
kızlar dün çok kötü bu gündü ama bugün güne güzel başladım
sabah yarım dilim ekmek 2 adet zeytin biraz beynir
şimdide yeşil çayımı içiyorum

..kızlarrrrrrr müjdeeeeeeeee
cumadan beri tam 1.400 gr vermişim.
belki kaptancığım ara tartılma ister yine diye sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım tam 3 kez tartıldım... bu gün itibariyle 60,5 kiloyummm...

sabah da yine erkenden kalktım sporumu yaptm... steppera ek olarak iki gündür callenetics yapıyorum... daha önce de yapmıştım dehşet inceltiyor şiddetle tavsiye ederim... 1 ayda sonucu görüyosunuz...
şimdi de akşamdan biraz köz patlıcanım kalmıştı tadı acılaşmadıysa onu keten tohumlu yoğurduma katıp yiyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…