..kızlarrrrrrr müjdeeeeeeeee
cumadan beri tam 1.400 gr vermişim.
belki kaptancığım ara tartılma ister yine diye sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım tam 3 kez tartıldım... bu gün itibariyle 60,5 kiloyummm...
işte benim egzersiz programım ve artı yürüyüş. şuanda bunları yapmıyorum ama 2 yıl yaptım çok güzel sonuçlar aldım. sizde yapın sonuçlar inanılmaz. profesyonel egzersizler.[/QUOTE .!.:canım kas yapıyomu peki kaslanmak istemiyorum sadece düzleşmek istiyorum
belki kaptancığım ara tartılma ister yine diye sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım tam 3 kez tartıldım... bu gün itibariyle 60,5 kiloyummm...
Women's Health
BodyForumTR - Vücut geliştirme - Fitness - Bodybuilding - Evde Çalışma Programları - Evde Dumbell İle Çalışma Programı
işte benim egzersiz programım ve artı yürüyüş. şuanda bunları yapmıyorum ama 2 yıl yaptım çok güzel sonuçlar aldım. sizde yapın sonuçlar inanılmaz. profesyonel egzersizler.
afiyet olsun megi cimherkese merabalar
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim kepek ekmek-1 ince dilim light kaşar
ara: 1 elma,1 turk kahvesi
öğlen 1 dilim ekmek+ avcum kadar ızgara tavuk
afiyet olsun canımselam kızlar
sabah 1 dlim ekmk peynr - 1 bardk süt
öğle yarım kase çorba 2 dlim ekmek 3-4 tane tavuk salata ve yoğurt yedim
make ben yarın fln regl olcam acayip şiştim kesn bu haftada bi fark olmuyck of bıktım ya yeterr kilo vermk istyrmm
make cim bende tartıldım canımgunaydın kızlar owww oww kılo verenler evet bugun bı tartılsak ıyı olur kızlar ara tartılma bakalım nasıl gıdıyooo gecmısı okuyup yıne yazıcam ama hemen cıkmam lazım mcukk
afiyet olsun merispek çimkızlar sabah 1 dilim ekmek,biraz peynir yedim.tabiki sabah soğan suyumu içtim.ayrıca sabah aç karnına 2 kaşık zeytinyağı içiyorum.öğlen için karnıbahar haşladım.1 kase yoğurtla yiyeceğim.şimdi dağ gibi birikmiş ütüleri yapmaya girişcem.
ben okuyana kadar yemişsindir ile afiyet olsun canımbir acıktım bir acıktım ki nasıl =))))
yemeğe gidiyorum güvec var bugün nım nım nım
az yieceğim ama kızlar yani inş:)
teşekkürler hugocumWomen's Health
BodyForumTR - Vücut geliştirme - Fitness - Bodybuilding - Evde Çalışma Programları - Evde Dumbell İle Çalışma Programı
işte benim egzersiz programım ve artı yürüyüş. şuanda bunları yapmıyorum ama 2 yıl yaptım çok güzel sonuçlar aldım. sizde yapın sonuçlar inanılmaz. profesyonel egzersizler.
ayyyy çok sevindimmm..kızlarrrrrrr müjdeeeeeeeee
ama onlar uyuyuncada anca kendimize vakit ayırabiliyoruz tatlımbende çok oluyo o ben tam yatacam aglıyo eşim kızıyo o yatınca uyu diyeinşş sorun olmaz canım k.i.b öptüm iyi geceler
afiyet olsun gizemcimgünaydınlar cümleten ,
kızlar dün çok kötü bu gündü ama bugün güne güzel başladım
sabah yarım dilim ekmek 2 adet zeytin biraz beynir
şimdide yeşil çayımı içiyorum
merhaba kızlarrr
ayy nasıl yoruldum anlatamam
sabah eşim hadi kahvaltıya gidelim dedi arkadaşlarımızı da aradık çıktık sadece yarım porsiyon börek yedim
ondan sonra eşimi işyerine geçti oğlumda arabasında uyuyunca yanına bıraktım çarşı işlerimi hallettim
eve geldim temizlik yaptım sil süpür yıka yerleştir vs bide koltuklarımıda sileyim dedim
akşam yemeğimi koydum ocağa yeni oturuyorum
oturmadan da stepper da 300 adım attım
o börekleri yakmışımdır heralde
yediklerime gelince
sabah yarım porsiyon börek anca bir dilim eder açık çay
ara 1 ad. muz
öğlen 1 kase yayla çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?