Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

süpermiş gözünaydın canım tebrikler
darısı bana inş

işte benim egzersiz programım ve artı yürüyüş. şuanda bunları yapmıyorum ama 2 yıl yaptım çok güzel sonuçlar aldım. sizde yapın sonuçlar inanılmaz. profesyonel egzersizler.[/QUOTE .!.:
canım kas yapıyomu peki kaslanmak istemiyorum sadece düzleşmek istiyorum

bir acıktım bir acıktım ki nasıl =))))
yemeğe gidiyorum güvec var bugün nım nım nım
az yieceğim ama kızlar yani inş:)

ne mutlu sana canım tbrkler çok sevindim senin adına inşş bende 60.5 rakamını görürüm

canı tebrik ederim. çok sevindim senin adına.insan kilo verince çok mutlu oluyor.

kızlar sabah 1 dilim ekmek,biraz peynir yedim.tabiki sabah soğan suyumu içtim.ayrıca sabah aç karnına 2 kaşık zeytinyağı içiyorum.öğlen için karnıbahar haşladım.1 kase yoğurtla yiyeceğim.şimdi dağ gibi birikmiş ütüleri yapmaya girişcem.

gunaydın kızlar owww oww kılo verenler evet bugun bı tartılsak ıyı olur kızlar ara tartılma bakalım nasıl gıdıyooo gecmısı okuyup yıne yazıcam ama hemen cıkmam lazım mcukk

selam kızlar
sabah 1 dlim ekmk peynr - 1 bardk süt
öğle yarım kase çorba 2 dlim ekmek 3-4 tane tavuk salata ve yoğurt yedim
make ben yarın fln regl olcam acayip şiştim kesn bu haftada bi fark olmuyck of bıktım ya yeterr kilo vermk istyrmm

herkese merabalar
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim kepek ekmek-1 ince dilim light kaşar
ara: 1 elma,1 turk kahvesi
öğlen 1 dilim ekmek+ avcum kadar ızgara tavuk

merhaba kızlarrr
ayy nasıl yoruldum anlatamam
sabah eşim hadi kahvaltıya gidelim dedi arkadaşlarımızı da aradık çıktık sadece yarım porsiyon börek yedim
ondan sonra eşimi işyerine geçti oğlumda arabasında uyuyunca yanına bıraktım çarşı işlerimi hallettim
eve geldim temizlik yaptım sil süpür yıka yerleştir vs bide koltuklarımıda sileyim dedim
akşam yemeğimi koydum ocağa yeni oturuyorum
oturmadan da stepper da 300 adım attım
o börekleri yakmışımdır heralde
yediklerime gelince
sabah yarım porsiyon börek anca bir dilim eder açık çay
ara 1 ad. muz
öğlen 1 kase yayla çorbası

herkese merabalar
bugün yediklerim
sabah: 2 dilim kepek ekmek-1 ince dilim light kaşar
ara: 1 elma,1 turk kahvesi
öğlen 1 dilim ekmek+ avcum kadar ızgara tavuk
afiyet olsun megi cim

afiyet olsun canım
inşallah reglin etkilemezde verirsin
gunaydın kızlar owww oww kılo verenler evet bugun bı tartılsak ıyı olur kızlar ara tartılma bakalım nasıl gıdıyooo gecmısı okuyup yıne yazıcam ama hemen cıkmam lazım mcukk
make cim bende tartıldım canım
71.2 geldim çok çokk az ama sabırlıyım inşallah cuma ya daha çok gidecek
afiyet olsun merispek çim
bende bir hafta kadar soğan suyu içtim sonrada bıraktım eşime de o kadar soğan aldırmıştım ki :)
tekrar mı başlasam acaba diye kararsızım
bir acıktım bir acıktım ki nasıl =))))
yemeğe gidiyorum güvec var bugün nım nım nım
az yieceğim ama kızlar yani inş:)
ben okuyana kadar yemişsindir ile afiyet olsun canım
inşallah fazla kaçırmamışsındır
teşekkürler hugocum

ayyyy çok sevindimmm
işte buuu
darısı başıma inşallahhh
bende çok oluyo o ben tam yatacam aglıyo eşim kızıyo o yatınca uyu diye inşş sorun olmaz canım k.i.b öptüm iyi geceler
ama onlar uyuyuncada anca kendimize vakit ayırabiliyoruz tatlım
öyle böyle büyüyecekler işte
günaydınlar cümleten ,
kızlar dün çok kötü bu gündü ama bugün güne güzel başladım
sabah yarım dilim ekmek 2 adet zeytin biraz beynir
şimdide yeşil çayımı içiyorum
afiyet olsun gizemcim
ne yapalım dün geçti artık bundan sonrasına bakalım :13:

kızlar sabahtan beri iş yapıyorum en son ütü yaptım,tam oturdum derken mutfağın mermeri geldi.çıldırmak üzereyim.kaptancım kilom 83 hastalık falan derken kilo almışım( ama cumaya kadar mutlaka veririm,kesinlikle ceza puanı getirtmem ben takımıma..

canım maşallah spor yapacak dermanın ii kalmış ama hiç bişey yememiş gibisin çok az gibi geldi bana

ıste benım kzıımm ay nasıl sevındım canım senın adınaa oyyy bu cıcekler sana

bende tam 1 saat bısıkletımle egzersız yaptım yatmadan bı yarım saat daha yapım dıyorum o kadar 1 saat bısıkletın uzerınde sadce 220 kalorı yakabıldım demekkı yedıklerıme dahada dıkkat etmem lazım alması kolay yakması zor kızlarr daha yemek yapım dıyomm - 7 kalorıdeyım bugun eheheheheh

iyi akşamlar kızlar...
hepinize teşekkür ederim...
darısı sizin başınıza inşallah...
sabah ki menümü yazmıştım... öğlen 2 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek yedim...
arada 1 elma 10 çubuk kraker yedim...
akşam için tavuk yapıyorum... 1 kanat ve 2 kaşık yoğurt 1 kaşık keten tohumu karışımı yemeyi düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
hımmm 2 bardak ta neskafe içmiştim bu gün 1 kahvaltıdan sonra 1 öğle yemeğinden sonra....
çok uykusuzum uykumu açsın diye içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…