Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

rica ederiz mai cim afiyet olsun sana
hımmm 2 bardak ta neskafe içmiştim bu gün 1 kahvaltıdan sonra 1 öğle yemeğinden sonra....
çok uykusuzum uykumu açsın diye içtim...
bi bende işe yaramıyor nescafe
ama şimdi 3 ü bir arada ne iyi giderdi

canım maşallah spor yapacak dermanın ii kalmış ama hiç bişey yememiş gibisin çok az gibi geldi bana
gizemcim bugün canım hiçbişey istemiyor canımya
az öncede yemek yaptım ama canım k fleks istedi bende içine kayısı, yaban mersini ve kan üzümü doğradım onu yedim
aslında daha yürüyüş yapmam lazım ama hiç halim yok

sorma make cim bende her spor yaptıkça kendime kızıyorum eğer kaçamak yaptıysam
bak vermek için ne kadar uğraşıyorsun diye
dün stepper da 1000 adım attım yaktığım kalori 140

ben üçü bir arada içtim canım.... aslında sade içiyodum ama bu gün canım acayip tatlı çekti ben de öyle telafi ettim... yoksa çikolatalara saldırabilirdim...

vaaavvvv 1000 adım süper olmuş tebrik ederim canım... çok terletiyo dimi..

afiyet olsun canımm
benimde canım istiyor ama tutuyorum kendimi Allahtan evde kalmamış yoksa kalkar yapardım:)
stepper da aştım kendimi dimii:)
ama ben sabah 400 akşam 600 adımla 1000 e tamamladım canım cidden hem terletiyor hemde yoruyor önceden spor ayakkabılarımı giymeden yapıyordum en fazla 250 tane spor ayakkabılarla daha rahat yapıyorum
ama senin sayende canımcım senden gaz aldımda başladım valla

way wayy stepper cı hatunlar asmıs kendını ne guzel kızlar

bende aksamm yemegınde bı tabak haslanmıs makarna yedım sos yoktu yanındada sarımsaklı yogurt aksam annemde gofret yıyodu ondan ıkı tane yedım 1 avucda cekırdek ama toplamda 250 kalorıyı gecmemısmdır

iyi akşamlar kızlarrr
sporumuda yaptımm
400 adım stepper
1 mil leslie
100 disk
yatmadan önce biraz daha stepperda çalışmayı düşünüyorum en az 1000 e tamamlarım zaten
yarım avuç leblebi ve 2 kupada yeşil çay
ilerleyen saatlerde bir fincanda beşi bir yerde içmeyi düşünüyorum
bugünlük bu kadar
eşim gelince büyük ihtimal notebook u o alır giremeyebilirim

make cim sevdim ben bu işi çok zevkli cidden bide işe yaradığını farkediyorum daha ölçülerimi almadım yarın bi bakarım değişiklik var mı yok mu diye
sanada afiyet olsun tatlım

bende dedıgın gıbı makıne yagı ıle yagladım bısıkletı ama yınede servısı gelsın ıcınden gelıyo ses elıptıkal ya dısk kayması olmus olabılrı dıye garantısı bıtmedenbaksınlar

odama geccem sımdı accam pc den tv ı 1 saat daha calıscam yatmadan su aldıgım karbonhıdratı erıtmem lazım

j naz teskkur ederım tatlım makıne yagı fıkrı ıyı oldu :13:

hımm tabiki gelsinler tatlım sonuçta garantiside varmış hem bakımdan da geçmiş olur
zaten tv karşısında daha rahat yapılıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun canım öteki türlü çok sıkıcı
rica ederim ne demekk:13:

ooooooo gofretler
çekirdekler
iyi walla
ben 2 gr pilav yiyince kabahat ama

wooooooowwww maibeyaaaaazzzzzz harika gidiyorsuunnn maaşallah
jalecim spor da çok iyisin ben dün lesli yaptım biraz 20 dk sonra kuzu sızlandı bıraktım
dukan iyi gidiyor bakalım

wooooooowwww maibeyaaaaazzzzzz harika gidiyorsuunnn maaşallah
jalecim spor da çok iyisin ben dün lesli yaptım biraz 20 dk sonra kuzu sızlandı bıraktım
dukan iyi gidiyor bakalım

sağol cumbocum sporsuz sadece aç kalıyormuşum
benim kuzuda izin vermedi 1 mil anca yaptım sabah o uyanmadan yaparsam yapabiliyorum
bak bende dukanı soracaktım sana zorluyor mu canım? bende yapsam mı yapmasam mı karar veremedim bayrama kadar 6 lı rakamlara inmek istiyorum

bide cumbocum bebekle ilgili bişey soracaktım sana
sen oğluna yürüteç aldın mı yada kullandı mı ? bizimki ayakta durmaktan hoşlanmıyor basmakta istemiyor alsam mı almasam mı kararsız kaldım

günaydın kızlar.gününüz güzel geçsin.dün annemle yeni bir diyet keşfettik çok hoşumuza gitti.bugün başladık.inanın hiç aç kalmıyorsunuz.diyeti yapan kişi 90 kilodan 59 kiloya düşmüş.sabah 1 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,5 zeytin,peynir ve salatalık yedim.2 saat sonra ara öğünler var.sizinle herşeyi paylaşcam.ayrıca hergün 1 saat yürüyüş ve 1 saat aerobik yapacağım.

gunaydın canım bende muslı yemeye basladım ne dıyetıymıs kız o bı anlat bakım

erken kalktım uykum var hala aslında bırazdan yuruyuse gıdıcem sonada bısıklet

mervecim bi yöntem buldum masadan kalkamıyorum diye titresim pasif jimlasitik kemerleri vardi bende otururken onu takıyorum artık

selam kzlar
nasılsınz bakalım bnm karnım ağrıyo regl oldğmdan dolayı ve çok şişkin hssediyorum kndmii
sabah 1 dlim ekmek peynir
öğle 1 tabak kabak yemeği yarım kase yoğurt 1 dlim ekmek peynir
akşamda fazla kaçrmycam inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…