bide cumbocum bebekle ilgili bişey soracaktım sana
sen oğluna yürüteç aldın mı yada kullandı mı ? bizimki ayakta durmaktan hoşlanmıyor basmakta istemiyor alsam mı almasam mı kararsız kaldım
çok güzel olmuş mai cim ellerine sağlıkselam herkese.. dün geceden beri şalımla uğraşıyorum sonunda bitirdim... eee nasıl olmuş kızlarr....
afiyet olsun canımkızlar ben öğlen haşlanmış tavuk göğsü ve 1 kase yoğurt yedim.diyetteki öğle ve akşam yemeklerini kafama göre değiştiriyim dedim.sabahtan beri keyif yapayım dedim;şimdi evi temizlemeye girişcem,sonra da 1 saat yürüyüş tabiki.
eklediğin diyete baktımda canım çok sağlıklı ve dediğin gibi hiç aç kalmıyorsun inşallahh sende öyle verirsingünaydın kızlar.gününüz güzel geçsin.dün annemle yeni bir diyet keşfettik çok hoşumuza gitti.bugün başladık.inanın hiç aç kalmıyorsunuz.diyeti yapan kişi 90 kilodan 59 kiloya düşmüş.sabah 1 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,5 zeytin,peynir ve salatalık yedim.2 saat sonra ara öğünler var.sizinle herşeyi paylaşcam.ayrıca hergün 1 saat yürüyüş ve 1 saat aerobik yapacağım.
turkuaz cım sen gelmişsin ama kimsecikler yok muş malesef benimde nette problem vardıselam ben geldim nasılsınız
canım biz yürüteç almadık , eşim hep söylenir durur almadık o yüzden geç yürüdü diye
kızlar bulduğum diyeti aynen yazıyorum;
sabah:2 dilim ekmek+5 zeytin+peynir+domates+salata+bol yeşillik+1 yumurta+çay yada kahve
aralarda:4 kayısı+1 çay bardağı yoğurt
öğlen:8 yemek kaşığı sebze yemeği+100 gram yoğurt+1 kepçe çorba+bol salata
aralarda:1 çay bardağı beyaz leblebi
akşamları:100 gram tavuk+100 gram yoğurt+2 kaşık makarna yada pilav+bol salata
aralarda:1 mandalina+1 elma
hep aynı saatlerde yemek yemeğe özen göstermiş.
2 saat aralıklarla yemek yemiş.
ara öğün alternatifleri:
1 çay bardağı leblebi
1 bardak ayran
1 bardak süt
1 elma
2 mandalin
1 portakal
1 havuç
1 bardak ılık su
1 paket çubuk kraker
4 adet kuru kayısı
2 yemek kaşığı kuru üzüm
100 gram yoğurt
2 adet galeta
kızlar diyeti aynen yazdım.bizim çok hoşumuza gitti.annemle bugün başladık.belki sizdeyapmak istersiniz
çok güzel olmuş mai cim ellerine sağlık
afiyet olsun canım
eklediğin diyete baktımda canım çok sağlıklı ve dediğin gibi hiç aç kalmıyorsun inşallahh sende öyle verirsin
turkuaz cım sen gelmişsin ama kimsecikler yok muş malesef benimde nette problem vardı
ne bileyim canımya bende çok kararsız kaldım tabii vakti zamanı gelince bizimkide yürüyecek ama ben çok aceleyim sanırımcanım yürümekle yürütecin hiç alakası yok.. biz oğluma almıştık ama o da geç yürüdü...13 aylıkken yürümüştü... rabbim ne zaman yürü derse ozaman yürür... zaten dr lar erkek çocuklarda pek önermiyorlar... bize dr umuz izin vermemişti ama ben yine de almıştım...
teşekkür ederim jaleciğim...
canım yürümekle yürütecin hiç alakası yok.. biz oğluma almıştık ama o da geç yürüdü...13 aylıkken yürümüştü... rabbim ne zaman yürü derse ozaman yürür... zaten dr lar erkek çocuklarda pek önermiyorlar... bize dr umuz izin vermemişti ama ben yine de almıştım...
herkese ii akşamlar
bugün yediklerim
sabah 2dilim kepek ekmek - ince light kaşar ve yeşil çay
ara 1 yeşil elma
öğlen burger chicken royal menu(dermişimmmmm)öğleyi atlamak zorunda kaldım,dişçide
işim vardı((
akşam 1 tabak pırasa
selam herkese.. dün geceden beri şalımla uğraşıyorum sonunda bitirdim... eee nasıl olmuş kızlarr....
canım afiyet olsun. arada böyle kaçamaklarda yapmak gerek.merhaba kızlarrr
nedense bağlantımda bi problem var sabahtan giremedim öğleden sonrada evde değildim yeni geldik
bu sabah 7 gibi kalktım oğlum uyurken 3 mil leslie yaptım işlerimi hallettim
kahvaltıda k flesk içine kuru kayısı, yaban mersini ve kan üzümü doğradım
ara yok
öğlende misafirlikteydim ikram olarak keşkek yedim ,tatlının tadına baktım , yarım da haşhaşlı çörek zaten bi yandan oğlumla uğraşmaktan ne yediğimden de anlamadım
az öncede yarım kase yayla çorbası
beşi bir yerde çayımıda içtim
öğlen yediklerimden ötürü akşam bişey yemeyeceğim acıkırsam da k fleks yerim
cumbocum bende almayacağım diyordum ama oğlum hiç ayakta durmak yada yere basmak istemiyor belki alışır diyorum benimde eşim tutturdu alalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?