sağol canımcımm, kendimi sevgili buluşmasına gidecek kızlarr gibi hissediyorumm:86: , operasyon zor değildi ama sonrası gerçekten zorduu, yanağımda şişlik varr, belki de o ağır çekmiştirr :94: ...teodasemı gozun aydınn tatlımm cok sevındım kocısıne kavusacagına
bu arada gecmıs olsun 20 lık ler zor olur muhtemel kullanılan ılaclar odem yapmıstır caını sıkma hıc tatlım 4 5 gune normale doner vucudun lokal anestesıde olur boyle seyler
megılara sen fırıncıdamı calısıyon kız 4 dılım ekmek mııı benıde yeee olurmuuu
bende bugun 2 kase muslı yedım
aksamda 2 kase atarhan corbası sımdıde 60 dk bısıklet yapıcam kılomu sabah yazıcam eger yarın nete gıremıyecek olan varsa aksamdan kılosunu eklesın kılzar mcukkk
sağol tatlımm, acele etmeyeyim di micanım çok geçmiş olsun. o ağrıyı bende bilirim.benimkilerde operasyon ile alınmıştı.hayatımdaki tek dikişimi ağzıma atmışlardıgözün aydın ne mutlu sana bak kavuşmuşsunuz. hiç acele etme sen,dönmek için.
aslında ısabetlı bıkarar vermıssın keske hepmızı uzman kontrolunde zayıflasak ama ıste olmuyo cok yavas kılo verıyoruz ama bu cok khılı vermekten daha ıyı gıbı gelıyoo sen dıyetısyene gıt ogrendıklerını bızımlede paylas canım ayrıca hıc uzulme etap sonucundan zıyade hala vazgecmemıs olman zaten benım ıcın yeterlı er yada gec verıcezz kılolarıı
acıkcası ozellıkle j naz ve sana cok tesekkur ederım hala burdayız agustosdan berı bu bıle bızım ıcın hedefe ulasmanın yarısı
dıger kızlar alınmasın 1 takım oncesı bı zayıflam agecmısımız varda o yuzden
nen ne guzel seyler eklenmıs ya buraya artık mcuk yazmıcam dırek
sağol canımcımm, kendimi sevgili buluşmasına gidecek kızlarr gibi hissediyorumm:86: , operasyon zor değildi ama sonrası gerçekten zorduu, yanağımda şişlik varr, belki de o ağır çekmiştirr :94: ...
Bizi bırakmadığın ve her daim düşündüğün için asıl biz teşekkür ederiz sana canımcımm, hem bak ne diyorumm, kiloları verdikten sonraa bir de kilo koruma programı yapalımm, 2 sene de anca kilo sabitleniyormuş :82: , artık canım senin düğün dernek,çocukk zamanla onları da beraberce hallederizz, benden kurtuluış yok yaniii:84::86:
teodase öncelikle geçmiş olsun sonrada gözün aydın canım... eşin nerdeydi ki... son ayrılığınız olsun inşallah...
giz3m cim belki yağ kaybediyosundur... yağ kaybı tartıya çok yansımazmış.... dışardan bakınca değişiklik yok mu canım....
merispek sorma canım.... küçük olunca kızıp vuramıyoun da anca böyle oturup ağlıyosun...
ama bu akşam baya zor geçecek monitörde bi hayır bırakmamış...
make benim herüf beni furursa yarın giremem eğer giremezsem salı gününkü kilomu yazarsınız...salı günü 60.5 tum... ama 3 gündür açım kesin vermişimdir bir kaç gr daha...
teodase öncelikle geçmiş olsun sonrada gözün aydın canım... eşin nerdeydi ki... son ayrılığınız olsun inşallah...
giz3m cim belki yağ kaybediyosundur... yağ kaybı tartıya çok yansımazmış.... dışardan bakınca değişiklik yok mu canım....
merispek sorma canım.... küçük olunca kızıp vuramıyoun da anca böyle oturup ağlıyosun...
ama bu akşam baya zor geçecek monitörde bi hayır bırakmamış...
make benim herüf beni furursa yarın giremem eğer giremezsem salı gününkü kilomu yazarsınız...salı günü 60.5 tum... ama 3 gündür açım kesin vermişimdir bir kaç gr daha...
vayyy kaptan günlük falan ne iş.sende mi kitap yapcan.belki plates cdleri yada aerobik falan.tabi senin neyin eksik mankenlerdenay kıyamam ya 3 hafta oldumu gorusmeyelııı ama senı bence zayıflamıs bulucak 2 kılo kadar verdın net cunku :13: yılbasına kadar ıddıanız vardı o ne zman sonuclanıyoo heheh kaybetmenı hec ıstemem de benımde son 41 gunum kaldı kılomu sabah soylıcemm ama 72 yı bugun gordum bakım yarın kac cıkıcam sımdı 20 dk bısıklet yaptım
20 dk dan 2 set daha yapıcam
ayrıca hersey karsılıklı sız burda oldugunuz ıcın burdayım su kılolar gıtsın kılo sabıtmem yapıcaz elbette ve omur boyuncada almıycaz bıdaha bu kıloları
hım ben nette bı gunluk programı buldum onu ındırdım bıde gunluk tutmaya basladım belkı ılerde kıtap halıne getırtırım ama tabe sonuca ulasmam lazım onceee
ahhh canımmm takma kafana yaaa veriirsinnnkızlar akşam karnıbahar haşlaması,1 kase yoğurt ve 1 kase çorba içtim.benim durumumu biliyorsunuz ocağın 17sine kadar kilo vermem lazım.gece rüyamda erkek arkadaşımı gördüm.ankaraya geliyodu ve beni zayıflamamış görüyo ve çok bozuluyordu.çok kötüydü kızlar.çoooook kötü
çok geçmiş olsun canım antibiyotik alıyormusunıyı geceler kızlar bogazım cok fena sısmıs hafıf atesım var o yuzden oek bugunnete gıremedım yarın daha ıyı olmaya calısıcam muckkk
geçmiş olsun canım kiloyu boşver sağlığına dikkat etİyi akşamlarr kızzlarr, iki gündür pc başına geçemiyorumm, 20 lik dişlerimin kökleri vardı ama çıkmıyordu, çok ağrı yaptı iki gün önce, doktora gittim hemen kökleri temizleyelim dedi, küçük bir operasyon geçirdimm, bu kadar zor olacağını düşünmemiştimm, başımda ve gözlerimde çok fena bir ağrı varr, sabah tartıldımm 74.2 çıktımm, çok moralim bozuldu, sabah nete giremem, sonunda eşim gelecekk, hazırlık yaparımm, çokkk çookk özledim gerçektenn , birbirimize doyalımm , aranıza dönücemm
ayyy çok kötü gewrçekten , baba affeder ama korkmakızlar ben bittim öldüm mahvoldum...
benim oğlan monitöre harita çizmiş resmen iğneyle... babamız bu kez bizi kesecek kesin... sinirden ağlıyorum resmen... ya iki sn arkamı dönmeye gelmiyo hemen bi zarar işliyo eşşek sıpası...
adam daha yeni almıştı bunu resmen her gün bi vukuatımız var yaa..
slmmmmm nasılsınız ben çok kötüyüm hele iki gündür burnumu çeke çeke hapsura hapsura bi hal oldummm sabahki sonuçları bekliyom inşş vermişimdir aminn herkes verir inşş kusura bakma kaptan bayadır ugramadım ama telafi edicemmm
slmmmmm nasılsınız ben çok kötüyüm hele iki gündür burnumu çeke çeke hapsura hapsura bi hal oldummm sabahki sonuçları bekliyom inşş vermişimdir aminn herkes verir inşş kusura bakma kaptan bayadır ugramadım ama telafi edicemmm
tamam canım konrol ederım sıksıkk bu arada sımdı bızım yenı bı takım arakadasımız var megılara 2 takımdan 60 kılo ıle ayrılmıs ama donus kılosu 69.5 kılo alma nedenı hamılelık hastalık vs degıl tamamen ekmegı cok yedıgındenoo make canım naber buradasın gördüğüm kadarı ile bu arada yarın bizim takımı nolur nolmaz unutmayın emi kızlar:95::26::84:
ayrı kaldığı süre ne kadar
make gece gelcem o zaman ilgineyeyim çocuklar duymasını izliyorum da gece rahar rahat bakarım:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?