Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi akşamlarr kızzlarr, iki gündür pc başına geçemiyorumm, 20 lik dişlerimin kökleri vardı ama çıkmıyordu, çok ağrı yaptı iki gün önce, doktora gittim hemen kökleri temizleyelim dedi, küçük bir operasyon geçirdimm, bu kadar zor olacağını düşünmemiştimm, başımda ve gözlerimde çok fena bir ağrı varr, sabah tartıldımm 74.2 çıktımm, çok moralim bozuldu, sabah nete giremem, sonunda eşim gelecekk, hazırlık yaparımm , çokkk çookk özledim gerçektenn , birbirimize doyalımm , aranıza dönücemm

selam kızlar nasılsınız...
bu gün yine çok yoğundum yemek yemeye fırsatım olmadı öğleyin ayak üstü azcık omlet yedim tamam...
akşam için patlıcan oturtcam valla kızatma falan demicem azcıkyicem... çok canım çekti...

Makeup canım bu hafta artı rakamlarla etabı bitirdiğim için üzgünüm, ama inan önümüzdeki 8 hafta çok düzenli ve istikrarlı bie kilo verme programı beni bekliyorr, ayın 8 inde diyetisyen randevumm varr , diyetisyene gitmek gibi bir fikrim yoktu ama kilolu bir arkadaşıma destek olmak için eşlik edicemm, salı günü yüzyüze görüşme fırsatımız oldu,ideal kilomun 65 olduğuğunu söyledii, kilomu 74 kabul edersek 9 kilo vbermem lazım, yılbaşına kadar vermem gerekiyormuşş, bu tempoya göre listem hazırlanacakk, bakalım heyecanlanmaya başladımm, umarım bu şekilde daha istikrarlı kilo veriirim ....

teodasemı gozun aydınn tatlımm cok sevındım kocısıne kavusacagına

bu arada gecmıs olsun 20 lık ler zor olur muhtemel kullanılan ılaclar odem yapmıstır caını sıkma hıc tatlım 4 5 gune normale doner vucudun lokal anestesıde olur boyle seyler

megılara sen fırıncıdamı calısıyon kız 4 dılım ekmek mııı benıde yeee olurmuuu

bende bugun 2 kase muslı yedım

aksamda 2 kase atarhan corbası sımdıde 60 dk bısıklet yapıcam kılomu sabah yazıcam eger yarın nete gıremıyecek olan varsa aksamdan kılosunu eklesın kılzar mcukkk

canım çok geçmiş olsun. o ağrıyı bende bilirim.benimkilerde operasyon ile alınmıştı.hayatımdaki tek dikişimi ağzıma atmışlardı gözün aydın ne mutlu sana bak kavuşmuşsunuz. hiç acele etme sen,dönmek için.

aslında ısabetlı bıkarar vermıssın keske hepmızı uzman kontrolunde zayıflasak ama ıste olmuyo cok yavas kılo verıyoruz ama bu cok khılı vermekten daha ıyı gıbı gelıyoo sen dıyetısyene gıt ogrendıklerını bızımlede paylas canım ayrıca hıc uzulme etap sonucundan zıyade hala vazgecmemıs olman zaten benım ıcın yeterlı er yada gec verıcezz kılolarıı

acıkcası ozellıkle j naz ve sana cok tesekkur ederım hala burdayız agustosdan berı bu bıle bızım ıcın hedefe ulasmanın yarısı

dıger kızlar alınmasın 1 takım oncesı bı zayıflam agecmısımız varda o yuzden

nen ne guzel seyler eklenmıs ya buraya artık mcuk yazmıcam dırek

kızlar sbah ki menümü söylemiştim.öğlen haşlanmış tavuk göğsü,1 kase yoğurt.
akşam:haşlanmış karnıbahar,1 kase yoğurt yedim,yani dün yediklerimin aynısı.sanırsan karnıbahardan nefret edene kadar karnıbahar yiyeceğim.çok tok tutuyor.ayrıca 80 dak yürüdüm,1 saat spor salonuna gittim.şimdide 45 dak daha yürücem.yarın ilk işim kilomu bildirmek olacak

kızlar ben bittim öldüm mahvoldum...
benim oğlan monitöre harita çizmiş resmen iğneyle... babamız bu kez bizi kesecek kesin... sinirden ağlıyorum resmen... ya iki sn arkamı dönmeye gelmiyo hemen bi zarar işliyo eşşek sıpası...
adam daha yeni almıştı bunu resmen her gün bi vukuatımız var yaa..

inanmıyorum yaaa.bu sefer biraz olayı abartmış sanki.allah size yardım etsin.işallah fazla vukuat yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…