megılara burdayım canımm kac ekmek yedın kız bugunn
--------------------------------------------------------------------------------
1. TAKIM 180. ETAP
makeup ( 73.6/
teodase ( 73.5 /
jnaz ( 71.5 /
giz3mmm( 68.0 / 68.0/ 0.0/0.0 % )
cumbo ( 61.4 /
merıspek( 82.7 /
ezgıılknur( 77.4/ )
mai beyaz( 61.9 /
megılara (69.5/ 2 takımdan 60 kılo ıle ayrıldı
1.TAKIM TOPLAM KILO (
merıspek cım turkuaz dan ses yokk hayırdır canım
İyi akşamlarr kızzlarr, iki gündür pc başına geçemiyorumm, 20 lik dişlerimin kökleri vardı ama çıkmıyordu, çok ağrı yaptı iki gün önce, doktora gittim hemen kökleri temizleyelim dedi, küçük bir operasyon geçirdimm, bu kadar zor olacağını düşünmemiştimm, başımda ve gözlerimde çok fena bir ağrı varr, sabah tartıldımm 74.2 çıktımm, çok moralim bozuldu, sabah nete giremem, sonunda eşim gelecekk, hazırlık yaparımm, çokkk çookk özledim gerçektenn , birbirimize doyalımm , aranıza dönücemm
Makeup canım bu hafta artı rakamlarla etabı bitirdiğim için üzgünüm, ama inan önümüzdeki 8 hafta çok düzenli ve istikrarlı bie kilo verme programı beni bekliyorr, ayın 8 inde diyetisyen randevumm varr, diyetisyene gitmek gibi bir fikrim yoktu ama kilolu bir arkadaşıma destek olmak için eşlik edicemm, salı günü yüzyüze görüşme fırsatımız oldu,ideal kilomun 65 olduğuğunu söyledii, kilomu 74 kabul edersek 9 kilo vbermem lazım, yılbaşına kadar vermem gerekiyormuşş, bu tempoya göre listem hazırlanacakk, bakalım heyecanlanmaya başladımm, umarım bu şekilde daha istikrarlı kilo veriirim ....
canım bende anlamadım.ben konuşuyum onunla eğer böyle olacaksa ben sana haber veririm
yarın kaça kadar yazmalıyız kilomuzu?
yarın kaça kadar yazmalıyız kilomuzu?
ben bu haftalık lısteye almıyorum canımcım zaten hafta ortası katılmıstıı onumuzdekı haftaya kadar olup olmıycagına zaten kendı karar verır
canım öğleden önce yazmamız gerekiyor ki biricik kaptanımız listemizi güncellesin
ay ayy bak sen kılomu aldın kız bırıcıkkaptan fılan dıyon heee soyle soyle ıyı gunumdeyım kızmamm
kızlar ben bittim öldüm mahvoldum...
benim oğlan monitöre harita çizmiş resmen iğneyle... babamız bu kez bizi kesecek kesin... sinirden ağlıyorum resmen... ya iki sn arkamı dönmeye gelmiyo hemen bi zarar işliyo eşşek sıpası...
adam daha yeni almıştı bunu resmen her gün bi vukuatımız var yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?