- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
sağol mervecimcanım afiyet olsun. arada böyle kaçamaklarda yapmak gerek.
afiyet olsun canımkızlar akşam karnıbahar haşlaması,1 kase yoğurt ve 1 kase çorba içtim.benim durumumu biliyorsunuz ocağın 17sine kadar kilo vermem lazım.gece rüyamda erkek arkadaşımı gördüm.ankaraya geliyodu ve beni zayıflamamış görüyo ve çok bozuluyordu.çok kötüydü kızlar.çoooook kötü
afiyet olsun cumbocum merakla bekliyorum sonucu2 gündür dukasn diyetini yapıyorum meyvesizlik zorluyor ama iyi gidiyor en azından açlık çekmiyorum hiç sabah tartılıcam bakalım akşama haber veririm size
sabah 2 yumurta , light peynir,
öğle 4 tane köfte , 1 bardak yoğurt
akşam 2 ızgara tavuk (incik) light peynir cola zero
2 kupa yeşil çay , yaklaşık2.5 lt su
herkese ii akşamlar
bugün yediklerim
sabah 2dilim kepek ekmek - ince light kaşar ve yeşil çay
ara 1 yeşil elma
öğlen burger chicken royal menu(dermişimmmmm)öğleyi atlamak zorunda kaldım,dişçide
işim vardı((
akşam 1 tabak pırasa
1 su bard. ılık suyumu içtim
700 adım stepper
100 de disk çalıştım
şimdide kayısılı yaban mersinli k fleksimi yiyorum
ıyı geceler kızlar bogazım cok fena sısmıs hafıf atesım var o yuzden oek bugunnete gıremedım yarın daha ıyı olmaya calısıcam muckkk
günaydın canımmgünaydın kızlar..güzel bir gün bizi bekliyor.
sabah:1 dilim ekmek,peynir,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta yedim.şimdi eşil çayımı içiyordum
sağol mervecim.afiyet olsun canım.kayısılı yaban mersinli k fleks çok iştah açıcı gözüküyor.
gunaydın kızlar
1 kase muslı yıyorum sımdıı bogazım hala kotu
kzlar regl oldğmdan dolayı cnm okadar çok şey istiyorki ekmeği çok fazla kaçrdım bugn
akşam pek bişey yemeyi dşünmüyorum
make bu arada regl oldmdanda olablr yne 68 çıkıyorum ben :S:S:S:S
make söz veriyorum haftaya en az 67.5 olcam =(
ama kilo vermem durdu bnden kaynaklı bişey değil gerçekten kaçamak yapmadm bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?