yani 1. takımdan değil direk kastim en son kayıtlara göre 89 olan arkadaşlarımızın içinde başka böyle düşüncesi olan varsa açıklamasını yapmak istemiştim en başındada söyledim zaten...
[
ve bu liste 89 kişiden oluşuyor..
zalimi de bu 89 kişinin arasında fikrini söylemek isteyen varsa demek istemiş ve devam etmiş..
gördüğünüz gibi jnaz la alakalı bişey yok..
ve kızlar uzatmayın daha fazla ne olur..hepimiz pis yağlarımız yüzüne burdayız.sorunumuz ortak.elele verip kilo vermek istiyoruz.ve burda bazen kendi ailemizle bile konuşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz..sorun dinliyoruz akıl veriyoruz moral veriyoruz..
zalimi de iyi bir arkadaş sizlerde çok iyisiniz..
kırılmaca gücenmece olmasın böyle şeyler için..
ben hepinizi çok seviyorum şekerler :85::86:
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
akrep bacım sen okumadın herhalde bızım sayfada jnaz dıyo ısım verıyooo sen farkındamısın bızım son sayfaları bı oku ıstersenn sonra 89 vs dıyoo sımdı yapma sende bukadar tesaduf olurmu bıde ustune jnazın konusmasını alıntılayıp ..... kızım lı mızımlı konusuyooo bak kocaman ınsanım laf oyununu sunu bunu gayet ıyı anlarım sanalda olsa o yuzden bence bırak olduguyerde kalsınn ben lıstede 89 uncu kısının jnaz oldugunu takı jnazı ısmını kullndıgında acıp baktımm sımdı sapla samanı ayırmak lazım
tatlım ben konuyu başından takip etmiyorum
paylaşımda yazılanları ve birde kendi takımımı takip edebiliyorum ancak..
diğer takımlarda yazılanlar takımları bağlar..paylaşıma aksettiği için orda okuduğumu yazmak istedim..takımların sayfalarını okumak gibi ne alışkanlığım ne de vaktim var..
o yazılan konuyu aranızda kendiniz hallediceksiniz artık
ben gayet iyi niyetle geldim o şekilde de karşılanmak isterim olurmu şekercimm.. :87::88:
haklısın güzelimm:97:valla canım ne dıım konuscak bısey yok ya bu muabbet gercekten ılkokul muabbetı ben senden fazla not aldım gıbı en calsıkanım olayları vardır ya yanı bızım zamanımızda vardıı:97: ona benzedıı de ozur dılemek soyle yanlsı anlamıssın vs tarzında bı ozurdu bu bız hatalıyız ozuru degıldı onuda hemen belırteyımzaten ustune basa basa da belırttım
aman neyse tatlım ne geregı sayfayı ısgal edıyoz sahsen aynı durumbenımbasıma gelse bana ne derım konusan konussun benım hedefım ne kılo vermek verdım mı verdım ama az ama cok verıldı kılo ee gerısı hıkaye der gecerım
kaptan yrdcımbenım oyy ben senı uzdurumuyum gel kız bı opım senı uzulmeee
tatlım ben konuyu başından takip etmiyorum
paylaşımda yazılanları ve birde kendi takımımı takip edebiliyorum ancak..
diğer takımlarda yazılanlar takımları bağlar..paylaşıma aksettiği için orda okuduğumu yazmak istedim..takımların sayfalarını okumak gibi ne alışkanlığım ne de vaktim var..
o yazılan konuyu aranızda kendiniz hallediceksiniz artık
ben gayet iyi niyetle geldim o şekilde de karşılanmak isterim olurmu şekercimm.. :87::88:
ÜÇÜNCÜ
1..takım ( 0,96 % )
tebrikler şekerler :95::96:
zevkle tatlımmmbende ısterımmm
evet canımyaa en güzelide hepimizin kilo vermesivalla olmusuz herkes kılo verdı bu haftateocumun da anestızıden kaynaklı bı odemı var o yuzden fazla cıktı
zevkle tatlımmm
evet canımyaa en güzelide hepimizin kilo vermesi
teo cum hele bi iyileşsin oda kapatacak farkı
hadı spor yapalım canım
bu arada ben daha yenı acıktım 1 kucuk kase muslı yedım 1 kasık muslı bı fıncan sut ıle aksama mercımek corbası yapıyomm 4 gundur hec ekmek yemedımmmm :26: elım aklım nasıl gıdıyo bı bılsen ama dayanıyomm nasıl olsa alıscammm
afiyet olsun canımm
bende acıktım çorba içtim
bende bir hafta boyunca ekmek yememiştim tatlım perşembe günü tam buğday unundan ekmek yaptım ondan yiyorum iki gündür bugünde 1 dilim yedim. bundan sonra yemeyi düşünmüyorum ekmek yemediğim sürece acıkmıyordum ama şimdi felaket açlık hissediyorum
spor da yapmadım bugün hiçte yapacak halim yok
ama kalkmam lazım en azından stepper da çalışayım
yoksa verdiğim gibi geri gelir kilolarr ve artık geri saymaya tahammülüm yok
bayrama ne kaldı ki en azından o zamana 69 olmak istiyorum
bende bayrama kadar 70 ı garantıleme nıyetındeyım pc de fılm acıp bısıkletı yapıyorum 15 dk bı partı bıttımı ılk etabım bıtıyo boyle boyle 4 tur yapıyom ıste 60 dk dolduruyom sımdı terden sırılsıklam oldummm 30 dk daha yapsam yeter bugun ıcınn
bencede ekmek yemedıgınde acıkmak daha az oluyo bende 3 4 gundur bunu fark ettım ne zman ekmek yesem az da olsa baska bıseyı kacırıyorum o yuzden tamamen kestım umarım buda bı oncekı denmem gıbı yarım kalmaz :82:
bak ne dıcem muslı acayıp tok tutuyoo mısır geveregınden daha ıyıı meyvelısınden aldım ben vıtalıf acıkınca 1 kasık yıyorum cok ıyı oluyo hemde lıf oranı yuksek tavsıye ederım
make cimm hadi spor zamanı tatlımm
off ya ne sıkıcı bir c.tesi
kocişle tartıştık,ben de trip atıyom diye evden çıkmadık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?