Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok arkadaşlar yaa
ben bu kadarına da pes diyorum artık
işim gücüm yok eşeğin altında buzağı arıyorum sanki
neymiş alınganlık yapmış mışım
insan bi yazdığıma bakar ondan sonra yorum yapacaksa da bi düşünür
madem ben alınganlık yapmışım
peki benim msj ımı yanlış anlayan ne yapmış oluyor
hayır anlamadığım durup dururken bana ne sarıyorsun git başkasını bul

o zaman 7. takım mı birinci oluyor...
ee ozaman bu haksızlık olmuyor mu...

neyse canım yaa zaten püsküt baya hassas atlamamıştır sasnırım bu konuyu da...

aynen oyle tatlim

canım ben senı anladım ama yapıcak bıseyyok bı bakım bakım gecen haftakı kılolarınasılmı sbu hafta nasılmıs

yok canım zaten rana able açıklamış... ben ortalık karıştıran olmak istemem... sadece aklıma geleni sormak istedim...

ne yazdın neeen

yok make sadece senin için deil birkaç bir iki kişi daha aynı şeyi yazmışlarda ondan

jnaz 1 takım kaptan yrdımcısıı ben ne dusunduysem oda aynısını dusunmustur off valla sıkıldımm

daha sonuclara bakamdım yaaa

hah buydu işte aman bışver kızım biz hallettik artık onu

89uncu demedim ki ben 89 arkadaş içinde minnoşta bir hataı var diye düşünüyor jnazada br dediğim yok neyse boşverin yanlış anlaşılmalar çok oluyor gitgide uzuyor

şu kadar birinci oldum diye söylememde alınmışsın onuda açıklamıştım ama ben derece umrumda deil benim diye

ayyy nerelere gedi konu... makecim sen de sakin ol canım... benim hatam yüzünden üzmeyin birbirinizi... belli ki o da kırılmış... gereksiz yere uzadı konu...

bu 1 takımda yapılan paylasımlarrr dahasıda var tabeee onlarıda cıkarımkı herkes ugrasmasın konun ne oldugunu

Rabbim sen sabır ver bana

dur canımm sakın ol ben kalısteye yazdımm zaten paylasımlarıda tek tek aaldımm sımdı paaylasım alanınıda aynısekılde yapıcamm

yani 1. takımdan değil direk kastim en son kayıtlara göre 89 olan arkadaşlarımızın içinde başka böyle düşüncesi olan varsa açıklamasını yapmak istemiştim en başındada söyledim zaten...

konunun jnazla hiç bir alakası yok... o sadece bana açıklama yapmaya çalışıyodu...
zalimicim haklısın ama bu sen ve benim aramda istersen jnaz ı ve make i daha fazla üzmeyelim canım...

jnazım harıkasın umarım bu sorunu bu kadar buyuten arkadaslar hatalarını anlayıp telafı ederler:92:

buda paylasım alanında yapılan konusma sımdı takdırı butun takımdakı arkadaslara puskute ve kalısteye bırakıyorum 7 takımda yazılanları ıse kaptanı zalımıye bırakıyorum

canım arkadaşım çok sağol ne kadar uğraşmışsın böyle
2 msj nerelere kadar gelmiş
ya üzülüyorum biliyor musun ne gerek var böyle tartışmalara girmeye ve o kadar eften püften birşey ki
sonuçta hepimizin amacı belli bana ne x kişisinden tanımam etmem
2007 den beri şu siteye üyeyim kimseyle bir tartışmaya girdiğim bi laf ettiğim olmamıştır
az önce öyle sinirlendim ve üzüldümki bi baktım ağlıyorum
sonrada kendime kızdım aman jale dedim kimseye laf anlatmak zorunda değilsin seni tanıyanlar zaten ne söyleyip söylemeyeceğini bilir tanımayanlarda ne düşünürse düşünsün
tamam o kişiye de çok kızdım
ama şimdi üzülüyorum biliyor musun
boşu boşuna vaktimi harcamışım gereksiz yere
neyse tatlım sende üzme canını hiç uğraşmada boşverrr
muhatap olmaya gerek yok
bundan sonrada paylaşım alanında tek laf etmeyeceğim

ne dıye aglıyosun ya sakın boyle bısey yapma sanada cok kızarım bosversene ayrıca bız arkadasız burda sadce 2 gram erıcez dıye bulunmjyorum sızınle bunu hepınız ozellıkle teo ve sen ıyı bılıyosunuz bu yolda bırlıkteysek sana gelen bana gelmıstır tesekkur edılcek uzulcek bısey yokk bızım dostlugumuz uzun surucek hatta bıgun bırlıkte kahvede ıcıcez

muatap almadım sadce yanlsı anlatılıyo bende ne var ne yoksa tek baslıkta topladım bu arada 40 dk kaldı benım sporum yemek yepmaya daldım guzel bı mercımek corbası yaptım ama bu degısık oldu ıcıne kucuk bı kahve fıncanı pırınc ekledım baharatıda ekledım mıs gıbı oldu kız 2 kase ıcıvermısımm bıde 4 5 tane ufak acı bıberler var ya onan tursu yedımm :84: agızım cok yandı ama guzeldı be yaaa ekmek yıne yokk

ayy sorma bir anda döküldü öyle
bende kendime kızdım ne oluyorsun diye sonrada aldım oğlumu mıncırdım falan keyfim yerine geldi
şimdi pek relaxsım bundan sonra kapatalım bu konuyu boşver ben hiçbir şekilde cvp yazmayacağım çünkü savunulacak bişey yok herşey ortada
ellerine sağlık çorbada
bende kereviz yemeği yaptım. 1 tane kereviz, 1 patates, 1 soğan,2 de havuç doğradım attım düdüklüye biraz piştikten sonrada terbiye hazırladım yoğurt, un ve yumurta sarısıyla pişiyor hala
bakalım ilk defa denedim nasıl olacak aslında bu yemek oğlumada bende ondan yiyeceğim
eşim içinde karnıbahar yapmayı düşünüyorum

make cim hazır oğlum dalmışken ben gideyimde stepper da çalışayım sonrada yemek yapayım güzelim
öpüyorum senii
amann sende sinirlenme olur mu tatlımm tekrarlıyorum kimseyle de muhatap olma ikimiz birden banlanmayalım sonra tamam mı güzelim
ya aslında önemli olan banlanmak falan değilde kızlar için kötü olur

aynen ole kızlarıcın burda olmamız lazım benım zaten baya cezam bırıktıı ehehhe

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok.allah aşkına şu konuyu kapatın siz çok haklısınız bazıları fazlasıyla alınmış.acayip hırs yapmışlar demekki.ya gerçekten çok saçma.hergün değişik bir arkadaş konuya giriyo.ben anlamıyorum mai çok mantıklı bir soru sormuş aynı şekilde cevaplasalar ne olur ki.jnazcım sen sakın üzülme 89 da 890 da olsan bizim hedeflerimiz var ve bunu başaracağız.boşverin eski neşeli günlerimize dönelim.allahın izniyle her hafta derecede olacaz.kıskananlar çatlasın. ben bugün açlık rekoru kırdım.sadece 2 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt yedim.sabah kalkıp pasta börek yaptım 1 e kadar hiç oturmadım.sonra arkadaşlarla alış verişe gittik.şimdi de yürüyş yapcam.enerji patlaması yaşıyorum.daha acıkmadım ama ilerleyen saatlerde acıkcam.seda sayan hep diyordu ya açım aç diye galiba bende artrık öyle yaşıyacagım.(not:davetsiz misafirler hayır.:))))

takıma duyrulur

:95:
ay canım benım bızkapatmaya calısıyozda olmuyoo kalısteye zaten mjs attım oda paylasıma yazmıs saolsun bende az once sınrılendım dunden kalan yarım sımıt vardı onu yedım uff yemıcektım ama yedım napımmm:95:

Merhaba kızzlarr, dün ve bugün hep dışarı çıktık kocişlee, çocukları ve kendimizi gezdirdik birazz , saklamaya gerek yok yedim içtimm , ama hepinize söz veriyorumm pazartesinden itibareenn kaçamaksızz günler beni bekliyorr, bu birkaç gün için beni affedin olur muu , hem diyetisyen randevumu da uzun uzun anlatırımm, ben dönene kadar kendinize iyi bakınn :80:

ohh ne guzell gez dolas ye ıc sana benden pazartesıye kadar ızın kocısınle hasret gıder bol boll ay masallah tatlım nazarım deymesın ımrendım valla bende evlenınce coluk couk gezmek ıstıyom daa masallah allah nazarlardan esırgesın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…