- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım benimmm çok sağoll:)kızlar ben geldim ama kimsecikler yok.allah aşkına şu konuyu kapatın siz çok haklısınız bazıları fazlasıyla alınmış.acayip hırs yapmışlar demekki.ya gerçekten çok saçma.hergün değişik bir arkadaş konuya giriyo.ben anlamıyorum mai çok mantıklı bir soru sormuş aynı şekilde cevaplasalar ne olur ki.jnazcım sen sakın üzülme 89 da 890 da olsan bizim hedeflerimiz var ve bunu başaracağız.boşverin eski neşeli günlerimize dönelim.allahın izniyle her hafta derecede olacaz.kıskananlar çatlasın. ben bugün açlık rekoru kırdım.sadece 2 haşlanmış patates ve bir kase yoğurt yedim.sabah kalkıp pasta börek yaptım 1 e kadar hiç oturmadım.sonra arkadaşlarla alış verişe gittik.şimdi de yürüyş yapcam.enerji patlaması yaşıyorum.daha acıkmadım ama ilerleyen saatlerde acıkcam.seda sayan hep diyordu ya açım aç diye galiba bende artrık öyle yaşıyacagım.(not:davetsiz misafirler hayır.:))))
ahh ahh kuşum bende çiğköfteyi götürdüm:95:
ay canım benım bızkapatmaya calısıyozda olmuyoo kalısteye zaten mjs attım oda paylasıma yazmıs saolsun bende az once sınrılendım dunden kalan yarım sımıt vardı onu yedım uff yemıcektım ama yedım napımmm:95:
ohhhh sefanız olsun tatlımMerhaba kızzlarr, dün ve bugün hep dışarı çıktık kocişlee, çocukları ve kendimizi gezdirdik birazz, saklamaya gerek yok yedim içtimm , ama hepinize söz veriyorumm pazartesinden itibareenn kaçamaksızz günler beni bekliyorr, bu birkaç gün için beni affedin olur muu , hem diyetisyen randevumu da uzun uzun anlatırımm, ben dönene kadar kendinize iyi bakınn :80:
sanırım bu gece efkar yapıcem
neden.bende katılıyım
heheh alkolıkler toplantısı gıbı tatlıkolıklık ıyımıs bayıldımm canımm temızımm ahahah
ne bılım unı yıllarım geldı aklıma bıraz ozlem aslında bıraz degıl bı haylı ozlem oldu o gunlere bırdennn
yenı yetme kız cocugu hallerımm donen dunyayı umursamayısım vs vsss ozledım yanıı
tamamem ulen hadı dagıtalımm
dagılmaya varmısın bak merıs kactı sende kaccaksan ugrastırma benııbensiz dağılma olmassss unutmaaaa
oyyy ne oldu sana kuzummkızlar ben suan ne yapıyom bılıyomusunuzzz
kendıme ınanamıyorum ay muslum gurses dınlıyorum bakın su sarkı unıverıste 1 sınıftayken dınlerdım bı zmanlar ama tek bu sarkısınıı o zman radyoda dj lık de yapıyodum calardım bazennn bı arkadasımaaa vay beee
fizy / videomusic.
merispekçim inşallah olacak canım bu sefer bayramada daha bir haftadan fazla zaman varkızlar 45 dak yürüdüm ama 1 elma 2 mandalina yedim.sanırsan tansiyonum düşüyordu.bayrama kadar 7 li rakamları göreyim bari.herkes incecik.ne bulursa alıyor ama ben önce beden aramak zorunda kalıyorum.artık adsız alkolokler taoplantısındaymışız gibi burda itiraf yapacagım.ben bir tatlıkoliğim 4 gündür ağzıma tatlı sürmüyorum.sakarini bile kestim.bu istikrarla kaç kilo veririm bilmiyorum.ayrıca bir itiraf daha hastayken çok tatlı yedim.hani bi yazı yazdım ya çok pişmanım diye bi baklava ile olacak şey değildi ama artık temizim:)))ve bir daha yaparsam söz itiraf edeceğim.ama hiç kilo almamıştım.buda güzel bir gelişme değilmi
heheh alkolıkler toplantısı gıbı tatlıkolıklık ıyımıs bayıldımm canımm temızımm ahahah
ne bılım unı yıllarım geldı aklıma bıraz ozlem aslında bıraz degıl bı haylı ozlem oldu o gunlere bırdennn
yenı yetme kız cocugu hallerımm donen dunyayı umursamayısım vs vsss ozledım yanıı
tamamem ulen hadı dagıtalımm
bensiz dağılma olmassss unutmaaaa
felekden bı gece olsun napalım jnazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?