Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar kızlarr
çaya misafir geldi yeni gittiler bende eşim yemek yerken bi bakayım dedim sonra pc yi alabileceğimi zannetmiyorum
ama maleseff dayanamadım çiğköfte yedim

canım benimmm çok sağoll:)
afiyet olsun sanada bende açım demek isterdim
ahh ahh kuşum bende çiğköfteyi götürdüm
ohhhh sefanız olsun tatlım
yediklerinde afiyet olsun
ne güzel diyetisyenede gideceksin merakla bekliyoruz seni canımcımm

kızlar ben suan ne yapıyom bılıyomusunuzzz

kendıme ınanamıyorum ay muslum gurses dınlıyorum bakın su sarkı unıverıste 1 sınıftayken dınlerdım bı zmanlar ama tek bu sarkısınıı o zman radyoda dj lık de yapıyodum calardım bazennn bı arkadasımaaa vay beee

fizy / videomusic.

kızlar 45 dak yürüdüm ama 1 elma 2 mandalina yedim.sanırsan tansiyonum düşüyordu.bayrama kadar 7 li rakamları göreyim bari.herkes incecik.ne bulursa alıyor ama ben önce beden aramak zorunda kalıyorum.artık adsız alkolokler taoplantısındaymışız gibi burda itiraf yapacagım.ben bir tatlıkoliğim 4 gündür ağzıma tatlı sürmüyorum.sakarini bile kestim.bu istikrarla kaç kilo veririm bilmiyorum.ayrıca bir itiraf daha hastayken çok tatlı yedim.hani bi yazı yazdım ya çok pişmanım diye bi baklava ile olacak şey değildi ama artık temizim:)))ve bir daha yaparsam söz itiraf edeceğim.ama hiç kilo almamıştım.buda güzel bir gelişme değilmi

neden.bende katılıyım

heheh alkolıkler toplantısı gıbı tatlıkolıklık ıyımıs bayıldımm canımm temızımm ahahah

ne bılım unı yıllarım geldı aklıma bıraz ozlem aslında bıraz degıl bı haylı ozlem oldu o gunlere bırdennn

yenı yetme kız cocugu hallerımm donen dunyayı umursamayısım vs vsss ozledım yanıı

tamamem ulen hadı dagıtalımm

Son düzenleme:

bensiz dağılma olmassss unutmaaaa

oyyy ne oldu sana kuzumm
efkarlanma bakimm
aç yahşi cazibe yi izle pek güzel valla:)
merispekçim inşallah olacak canım bu sefer bayramada daha bir haftadan fazla zaman var
inşallah sen 7 leri bende 6 ları göreceğim ama bunda istikrar şart bugün bende dağıttım biraz ama toparlanacağım inşallahh
tatlıkolikleri bende tuttum:13:
ay bide ne anlatıcam dün akşam ev gezmesine gitmiştikya giderken tahinli kurabiye yaptım ilk kez onu götüreyim dedim ama tadına bile bakmadım. biliyorum kendimi bi tane yiyeceğim derim o 2 yi 3 ü bulur make in taktiğini uyguladım yemin ettim:)
ama kokusu burnumda eşim yiyordu az önce nasıl güzel mi falan diyorum adam da şaşırdı hani sigarayı bırakanlar varya onlar gibiyim:)

ahh güzelimm ahhh
bende öyle şeyleri özledim kii
istanbulu, ailemi, arkadaşları mı
vapurla eminönüne geçmeyi
kapalıçarşıyı
sahafları
bu liste uzar giderr
bugün ünv. den bir arkadaşım evleniyor gidemedim bütün arkadaşlarım orda
yarın başka bir arkadaşımın oğlunun 1. yaş günü ona da gidemeyeceğim

tatlım kanal 1 de bi program
4 tane çok zengin adam ve 1 tane de kadın var. karşılarına iş fikriyle gelip belli bir para karşılığında yüzde verip işlerine ortak olmalarını isteyen kişiler oluyor
çok güzel bi program tavsiye ederim
türkiye ye uyarlamışlar aynı kanalda çıkıyor

günaydın kızlarrr
megi cim sorma dün gece öyleydi:)
sen nasılsın erkenden kalkmışsın
ben de nasıl yorgunum anlatamam kızlaryaa gözümden uyku akıyor
aynı zamanda da grip hali var üzerimde
hiç spor yapacak halim yok

kızlarrrrr günaydın.dün çok saçma sapan beslendim.çok kötüydüm,bidaha böyle bişey yapmıcam.2 haşlanmış patatesle gün mü geçer.sabah kahvaltısındaki halimi görseniz gülerdiniz.sanki kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi:))çavdar ekmeği hiç bu kadar tatlı gelmemişti.valla allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.çok zor.sabah 1 haşlanmış yumurta,3 dilim çavdar ekmeği(make kızma lütfen))domates,peynir,zeytin yedim.birazdan 45 dak yürüyeceğim.bu arada sabah 81,5i gördüm.sanırım çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…