Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım kendine çok dikkat et.boşver yapma spor.allah korusun hasta falan olursun,bide bebiş var.sen yat dinlen

günaydın tatlımmm
ama cidden hata etmişsin neyse bugün düzeltmişsinya
bende kahvaltıda 1 yumurta, biraz beyaz peynir ve kaşar peyniri yedim ama toplasan 1 kk anca vardır
canım hiçbişey istemedi
k flekse alıştığımdan mıdır nedir sabahları hiç iştahım olmuyor
ohhh ne güzell cumaya 81 inde altına inersin inşallahh
canım kendine çok dikkat et.boşver yapma spor.allah korusun hasta falan olursun,bide bebiş var.sen yat dinlen
yapamayacağım sanırım canımyaa
çok sağol

günaydınlar nasıllsınız burda neler olmuşş ama sıkmayın canınızı düşünmeye bile deymes bizim hedefimiz var bayrama daha zayıf olmakkk maicim jnaz ve make (gerçi unuttunuz ama ) aglama deymez hayattt bu göz yaşlarına biz bu hafta çok kilo vercez çokkk
jnazcım geçmiş olsun kendine dikkat et spora da pek yüklenme yapmak istiyosun da az yap
makecim canımmm efgarlanma eskiler akla gelince gerçi elde degil ama amannn güzel seyşeri düşünüp oynayınnnn
bana gelince hastayımmmmmmm hastayımmmmmmm oda yetmez gibi dun kızım hastalandı ateşlendi kustu basım agrıyo dedi durdu dğn hep onunla ilgilendim ama sükür gece iyiydi ama sabah bi kalktım oglum öksürüyo hep sırayla
gerçi ben biraz iyi sayılırım öksürük ve burnumu saymazsak sabah kalktım eşim işe gidecekti ekmek getirdi bize simitte almış bir simitin 4/1 yedim sonra geri uyuduk :) sonra kalktım tabi iki çoçukla ne kadar yatılabilir kalkınca 200 ip atladım sonra kahvaltı yedim peynir 4 zeytin çok az domates biraz ekmek şimdide 100 mekik çekcem gene gelicemm :)

gunaydın hanımlar hala yatakdayım uyumuyorum ama bole fılm ızleyesımm var yatagın ıcındee henuz kahvaltı yapmadım kalkmak ıstemıyom yaa wc y bıle gıdesım yokkk o kadar tembelım bugunn

gunaydın hanımlar hala yatakdayım uyumuyorum ama bole fılm ızleyesımm var yatagın ıcındee henuz kahvaltı yapmadım kalkmak ıstemıyom yaa wc y bıle gıdesım yokkk o kadar tembelım bugunn

tünaydın canımm ohh ne rahat ben yatay keyfi yapmayalı heralde 7 buçuk ay oluyo çıkar canım keyfini ohh aaa kahvaltıya çok geç kalmışsın canım hadi hemen yee :)

makeee nerdesin kuşum...

sana söylemem gereken şeyler var... bana kızacaksın biliyorum...

günaydın kızlarrr
megi cim sorma dün gece öyleydi:)
sen nasılsın erkenden kalkmışsın
güzelim, benim en geç kalktığım saat 9dur o da 3 ayda 1 falan
hafta içi 05.20 hafta sonu en geç 7:30
okulum eve uzak biraz hafta içi o neden erkenciyim
2,5 yaşında erkenci bir kızım var,hafta sonları da sabah ona eşlik ediyorum :)))
saat 13:00 kadar uyumak

ahh ahhhhh ne güzeldir

ben bu gün düğündeydim düğün pilavından 3 kaşık çorbasından 1 kaşık aldım kalktım.... gerçi pilav bitmişti ondan kalktım... daha yicektim aslında....

Son düzenleyen: Moderatör:
bi de regl oldum 60.3 çıktım sabah...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlarrrr
ayy böyle bi tembellik var üzerimde anlatamam
az öncede 1 kase çorba, 3 kaşık kadar makarna ve birazda turşu yedim
sabah ve öğle arasıda 2 mandalina, yarım muz

canım benim çok sağol valla bugün tembellik edeceğim yarın çıkarırım acısını
hala iyileşememişsin kuzum yaa yazık sana
kızına da oğluşuna da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırlar
ohh ne güzel hastayım diyipte spordan kaytarmıyorsun benim gibi maşallah sana
ohh keyfe bak çıkma tabi canımya ağlayan beben mi var sür sefanı:)
kızlar öğle 1 kase çorba ve salata yedim.45 dak yürüdüm.şimdi tembellik yapmayı düşünüyorum
afiyet olsun merispekçimm
selam kızlar nasılsınız

canımyaa çok zor valla
bende oğlumdan dolayı aylardır doğru dürüst uyuduğumu bilmem ama Allahtan çalışmıyorum
maşallah ipek kızınada uyumayı sevmiyor demek ki annesi
özele yazdım canım....
amaaa merak ettim ben
ben bu gün düğündeydim düğün pilavından 3 kaşık çorbasından 1 kaşık aldım kalktım.... gerçi pilav bitmişti ondan kalktım... daha yicektim aslında....

afiyet olsun tatlım
iyiki de bitmiş o zaman
bi de regl oldum 60.3 çıktım sabah...

çok değil ki tatlım zaten şişkinliktir

jnaz evet şişkinliktir deyip moralimi bozmamaya çalışıyorum ama canım felaket tatlı istiyor... akşam da misafirliğe gidicez inşallah çok güzel mamalar yapmamıştır ev sahibesi...valla kendimi tutabileceğimi sanmıyorum... ne güzel bi tempoda gidiyodum nerden çıktı şimdi bu tatlı krizi...

jnazcım canım şimdi profiline girdim prifl resmini gördüm kız ne kadar tatlısın öyle... maşallah içinin güzelliği yüzüne vurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…