canım kendine çok dikkat et.boşver yapma spor.allah korusun hasta falan olursun,bide bebiş var.sen yat dinlengünaydın kızlarrr
megi cim sorma dün gece öyleydi:)
sen nasılsın erkenden kalkmışsın
ben de nasıl yorgunum anlatamam kızlaryaa gözümden uyku akıyor
aynı zamanda da grip hali var üzerimde
hiç spor yapacak halim yok
şekerim haklısın kaçtım ama bi sor niye?erkek arkadaşım aradı o yüzden.yoksa bırakırmıyım hiç efkarı,ayıpsın..başka bi zaman yapalım mutlakadagılmaya varmısın bak merıs kactı sende kaccaksan ugrastırma benıı
oyyy ne oldu sana kuzumm
efkarlanma bakimm
aç yahşi cazibe yi izle pek güzel valla:)
merispekçim inşallah olacak canım bu sefer bayramada daha bir haftadan fazla zaman var
inşallah sen 7 leri bende 6 ları göreceğim ama bunda istikrar şart bugün bende dağıttım biraz ama toparlanacağım inşallahh
tatlıkolikleri bende tuttum:13:
ay bide ne anlatıcam dün akşam ev gezmesine gitmiştikya giderken tahinli kurabiye yaptım ilk kez onu götüreyim dedim ama tadına bile bakmadım. biliyorum kendimi bi tane yiyeceğim derim o 2 yi 3 ü bulur make in taktiğini uyguladım yemin ettim:)
ama kokusu burnumda eşim yiyordu az önce nasıl güzel mi falan diyorum adam da şaşırdı hani sigarayı bırakanlar varya onlar gibiyim:)
canım seni çok iyi anlıyorum ama çok tebrik ediyorum.sakın yeme.o bir kurabiyede ne kadar çok kalori ve onu yakmak için ne kadar çok uğraşıyorsun bunu düşün.kokla sen.o da yeter bize.
günaydın tatlımmmkızlarrrrr günaydın.dün çok saçma sapan beslendim.çok kötüydüm,bidaha böyle bişey yapmıcam.2 haşlanmış patatesle gün mü geçer.sabah kahvaltısındaki halimi görseniz gülerdiniz.sanki kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiydi:))çavdar ekmeği hiç bu kadar tatlı gelmemişti.valla allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin.çok zor.sabah 1 haşlanmış yumurta,3 dilim çavdar ekmeği(make kızma lütfen))domates,peynir,zeytin yedim.birazdan 45 dak yürüyeceğim.bu arada sabah 81,5i gördüm.sanırım çok mutluyum
yapamayacağım sanırım canımyaacanım kendine çok dikkat et.boşver yapma spor.allah korusun hasta falan olursun,bide bebiş var.sen yat dinlen
oyyy ne oldu sana kuzumm
efkarlanma bakimm
aç yahşi cazibe yi izle pek güzel valla:)
merispekçim inşallah olacak canım bu sefer bayramada daha bir haftadan fazla zaman var
inşallah sen 7 leri bende 6 ları göreceğim ama bunda istikrar şart bugün bende dağıttım biraz ama toparlanacağım inşallahh
tatlıkolikleri bende tuttum:13:
ay bide ne anlatıcam dün akşam ev gezmesine gitmiştikya giderken tahinli kurabiye yaptım ilk kez onu götüreyim dedim ama tadına bile bakmadım. biliyorum kendimi bi tane yiyeceğim derim o 2 yi 3 ü bulur make in taktiğini uyguladım yemin ettim:)
ama kokusu burnumda eşim yiyordu az önce nasıl güzel mi falan diyorum adam da şaşırdı hani sigarayı bırakanlar varya onlar gibiyim:)
canım seni çok iyi anlıyorum ama çok tebrik ediyorum.sakın yeme.o bir kurabiyede ne kadar çok kalori ve onu yakmak için ne kadar çok uğraşıyorsun bunu düşün.kokla sen.o da yeter bize.
yok tatlım yemeyeceğim zaten dün dayanamadım çiğ köfte yedim onun pişmanlığı var üzerimde
gunaydın hanımlar hala yatakdayım uyumuyorum ama bole fılm ızleyesımm var yatagın ıcındee henuz kahvaltı yapmadım kalkmak ıstemıyom yaa wc y bıle gıdesım yokkk o kadar tembelım bugunn
kızlar öğle 1 kase çorba ve salata yedim.45 dak yürüdüm.şimdi tembellik yapmayı düşünüyorum
güzelim, benim en geç kalktığım saat 9dur o da 3 ayda 1 falangünaydın kızlarrr
megi cim sorma dün gece öyleydi:)
sen nasılsın erkenden kalkmışsın
saat 13:00 kadar uyumakgunaydın hanımlar hala yatakdayım uyumuyorum ama bole fılm ızleyesımm var yatagın ıcındee henuz kahvaltı yapmadım kalkmak ıstemıyom yaa wc y bıle gıdesım yokkk o kadar tembelım bugunn
makeee nerdesin kuşum...
sana söylemem gereken şeyler var... bana kızacaksın biliyorum...
canım benim çok sağol valla bugün tembellik edeceğim yarın çıkarırım acısınıgünaydınlar nasıllsınız burda neler olmuşş ama sıkmayın canınızı düşünmeye bile deymes bizim hedefimiz var bayrama daha zayıf olmakkk maicim jnaz ve make (gerçi unuttunuz ama) aglama deymez hayattt bu göz yaşlarına biz bu hafta çok kilo vercez çokkk
jnazcım geçmiş olsun kendine dikkat et spora da pek yüklenme yapmak istiyosun da az yap
makecim canımmm efgarlanma eskiler akla gelince gerçi elde degil ama amannn güzel seyşeri düşünüp oynayınnnn
bana gelince hastayımmmmmmm hastayımmmmmmm oda yetmez gibi dun kızım hastalandı ateşlendi kustu basım agrıyo dedi durdu dğn hep onunla ilgilendim ama sükür gece iyiydi ama sabah bi kalktım oglum öksürüyohep sırayla
gerçi ben biraz iyi sayılırım öksürük ve burnumu saymazsak sabah kalktım eşim işe gidecekti ekmek getirdi bize simitte almış bir simitin 4/1 yedim sonra geri uyuduk :) sonra kalktım tabi iki çoçukla ne kadar yatılabilir kalkınca 200 ip atladım sonra kahvaltı yedim peynir 4 zeytin çok az domates biraz ekmek şimdide 100 mekik çekcem gene gelicemm :)
ohh keyfe bak çıkma tabi canımya ağlayan beben mi var sür sefanı:)gunaydın hanımlar hala yatakdayım uyumuyorum ama bole fılm ızleyesımm var yatagın ıcındee henuz kahvaltı yapmadım kalkmak ıstemıyom yaa wc y bıle gıdesım yokkk o kadar tembelım bugunn
afiyet olsun merispekçimmkızlar öğle 1 kase çorba ve salata yedim.45 dak yürüdüm.şimdi tembellik yapmayı düşünüyorum
selam kızlar nasılsınız
canımyaa çok zor vallagüzelim, benim en geç kalktığım saat 9dur o da 3 ayda 1 falan
hafta içi 05.20 hafta sonu en geç 7:30
okulum eve uzak biraz hafta içi o neden erkenciyim
2,5 yaşında erkenci bir kızım var,hafta sonları da sabah ona eşlik ediyorum :)))
saat 13:00 kadar uyumak
ahh ahhhhh ne güzeldir
amaaa merak ettim benözele yazdım canım....
afiyet olsun tatlımben bu gün düğündeydim düğün pilavından 3 kaşık çorbasından 1 kaşık aldım kalktım.... gerçi pilav bitmişti ondan kalktım... daha yicektim aslında....
bi de regl oldum 60.3 çıktım sabah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?