Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarrr korku flimi izliyom ama çok korkuyom ama izlemek istiyommmmm:18::18::18::18: evde tek basımayımmm:18::18::18::18:

sanal manall arkadasız ya dımıı alla allaa kadınların sanallıklarııı daha saglmm

bı yrd dokunursa yrd olurum seve seve tatlımm fılme dalmısımm korkuyom ulenn adam katıll

sende mi bari sana gelimde toplu korkalım zarara girmiyek ayrı ayrıı:18::18::18::18::18::18::18::18:

bendee ıcerısı karanlık ustelıkk

ne ızlıyon kızzz gel korkma yanas soyle bende korkuyom ama ızlıyomm

starda tvde ilk kezzz çokk korkuyommm bizede gelim öldürmezler demiii koçişşte yokkk korkuyommmmmmmmmmmm kaptann yanıma gelllllllllllllll korkuyommmm:18::18::18::18:

gecen gun DAVETSIZ ı ızledım ay ama 6.cı hıs vardı ya bruce wıllısn aynı onun gıbı sonunda yuh be dıyosunn sıddetle tavsıye ederım ıstersenız lınkde verırım burdan

gel annemm bı cay demlerız mıs gıbı bıde yagsız tuzsuz mısır patlatırım ben jnazda gelırr ayn ne guzel olurduu ıoff yaaa

tamam ne güzellll ohhhhhhhhhhh ne iyi olurdu yaaa dur toplanalım hep beraber izliyeyimm mis gibi çayy ve yagsız tuzsuz mısırrrrrrr ohhhhh ama beni koruyun heee ben korkagımdırrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:

naz ben diyetesyene gidebilmem için dahiliyeye gitmek gerek onada yarına randevu verdi umarım yarın hallolur sabahtan tüm işleim

sanal manall arkadasız ya dımıı alla allaa kadınların sanallıklarııı daha saglmm

bı yrd dokunursa yrd olurum seve seve tatlımm fılme dalmısımm korkuyom ulenn adam katıll
dimi şekerimm bende emindim zaten senden
yahuuu madem korkuyon neden izliyorsunn
bende çok eskiden johny deep in saklı pencere filmini izlemiştim o günden sonra mısır yiyememiştim
adam öldürdüklerini gömüyor üzerlerinede mısır ekiyordu
kızlarrr korku flimi izliyom ama çok korkuyom ama izlemek istiyommmmm:18::18::18::18: evde tek basımayımmm:18::18::18::18:
kız sende miii
izleme bacım yaaa sonra tırsarsın böyle bak bana
oğlan uyuyor diye kapattım ışıkları sizle yazışıyorum adam bilmem kaçıncı uykusunda
hatta az önce tlf nu çaldı kamera alarm işi de yapıyor
adamın birinin alarmı ötüyor muş uyku sersemi hı hı dedi yattı tekrar
sende mi bari sana gelimde toplu korkalım zarara girmiyek ayrı ayrıı:18::18::18::18::18::18::18::18:

gecen gun DAVETSIZ ı ızledım ay ama 6.cı hıs vardı ya bruce wıllısn aynı onun gıbı sonunda yuh be dıyosunn sıddetle tavsıye ederım ıstersenız lınkde verırım burdan

olur canımm ben bi ara iyi sarmıştım ama su ara pek korkuyodumm ama işte genede izlerimmm

starda tvde ilk kezzz çokk korkuyommm bizede gelim öldürmezler demiii koçişşte yokkk korkuyommmmmmmmmmmm kaptann yanıma gelllllllllllllll korkuyommmm:18::18::18::18:

korkma nenn ben varımm yolarım onları ben tek tekk su supurgemı goruyonmu hepsının kafasında paralarım bunuu

gel annemm bı cay demlerız mıs gıbı bıde yagsız tuzsuz mısır patlatırım ben jnazda gelırr ayn ne guzel olurduu ıoff yaaa
çay içerim ama mısır yememmm hemde bu saatte
ahhh ahhh film izlemeyeli asırlar oldu be güzelim
naz ben diyetesyene gidebilmem için dahiliyeye gitmek gerek onada yarına randevu verdi umarım yarın hallolur sabahtan tüm işleim
inşallah canımya
rutin tahliller istiyor dahiliye sabahtan aç gidersen yaptırırsın
bende 7. ayda gitmiştim diyetisyene ama devam etmemiştim oğlum çok küçüktü saatlere uyamıyordum
tamam ne güzellll ohhhhhhhhhhh ne iyi olurdu yaaa dur toplanalım hep beraber izliyeyimm mis gibi çayy ve yagsız tuzsuz mısırrrrrrr ohhhhh ama beni koruyun heee ben korkagımdırrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
seni ortaya oturturuz şekerimm

ay canımm en iyisini sen yapıyonnnnnn bizim gibi korka korka flim izlemiyon bende takıntı bişi izliyeyim devamını izlemessem deli oluyom meraktan ama korkuyommm yavvvv bi de evde tek dışarda köpecikler havlıyooo rüzgerda varrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy canım benimm saoll tatlımm iyi hoşta zor sıgarım kız bennn bu göbükleeeeeeeeeee

ya ben en cok bole yagmur yada kar yagsın evde kapanalım arakadasımla oyle psıkopta baglayıp ızlmeyı sevıyorum bende nıgdede ogrencılık yaptım o zmanlar cokkara yagardı oraya haftasonlarına denk geldımı okuldan donerken 3 5 fılm kıralardık ama bı surru zatene evdede mutlaka 2 3 dene olurdu acıl durum cd lerı annem ne cok ızlerdık yaa hıc dısarı cıkmazdık zaten fılm aldıysak market ısınıde hallederdık sızana kaadar fılmm

amanınnnn hemde ortam tam müsaitt
izleme güzelimm boşver takıntını da
ayy bak hem takıntından kurtarıcaz seni hemde kilolarındann
bu arada bizim üst katta da takır tukur bi sesler geliyor hayırdır inşallahhh
ılahı jnaz cok yasaa adam hıhı dedı uyudumuu allamm sana gelıyorummmmmmmmm cok guldumm
valla öyle yaptı canım yaa hatta dedimm aşkımm alarm ötüyor muş kalksana diye
bana da hı hıı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…