sanal manall arkadasız ya dımıı alla allaa kadınların sanallıklarııı daha saglmm
bı yrd dokunursa yrd olurum seve seve tatlımm fılme dalmısımm korkuyom ulenn adam katıll
kızlarrr korku flimi izliyom ama çok korkuyom ama izlemek istiyommmmm:18::18::18::18: evde tek basımayımmm:18::18::18::18:
sende mi bari sana gelimde toplu korkalım zarara girmiyek ayrı ayrıı:18::18::18::18::18::18::18::18:
bendee ıcerısı karanlık ustelıkk
ne ızlıyon kızzz gel korkma yanas soyle bende korkuyom ama ızlıyomm
gel annemm bı cay demlerız mıs gıbı bıde yagsız tuzsuz mısır patlatırım ben jnazda gelırr ayn ne guzel olurduu ıoff yaaa
dimi şekerimm bende emindim zaten sendensanal manall arkadasız ya dımıı alla allaa kadınların sanallıklarııı daha saglmm
bı yrd dokunursa yrd olurum seve seve tatlımm fılme dalmısımm korkuyom ulenn adam katıll
kız sende miiikızlarrr korku flimi izliyom ama çok korkuyom ama izlemek istiyommmmm:18::18::18::18: evde tek basımayımmm:18::18::18::18:
sende mi bari sana gelimde toplu korkalım zarara girmiyek ayrı ayrıı:18::18::18::18::18::18::18::18:
gecen gun DAVETSIZ ı ızledım ay ama 6.cı hıs vardı ya bruce wıllısn aynı onun gıbı sonunda yuh be dıyosunn sıddetle tavsıye ederım ıstersenız lınkde verırım burdan
starda tvde ilk kezzz çokk korkuyommm bizede gelim öldürmezler demiii koçişşte yokkk korkuyommmmmmmmmmmm kaptann yanıma gelllllllllllllll korkuyommmm:18::18::18::18:
çay içerim ama mısır yememmm hemde bu saattegel annemm bı cay demlerız mıs gıbı bıde yagsız tuzsuz mısır patlatırım ben jnazda gelırr ayn ne guzel olurduu ıoff yaaa
ahhh ahhh film izlemeyeli asırlar oldu be güzelimgecen gun DAVETSIZ ı ızledım ay ama 6.cı hıs vardı ya bruce wıllısn aynı onun gıbı sonunda yuh be dıyosunn sıddetle tavsıye ederım ıstersenız lınkde verırım burdan
inşallah canımyanaz ben diyetesyene gidebilmem için dahiliyeye gitmek gerek onada yarına randevu verdi umarım yarın hallolur sabahtan tüm işleim
seni ortaya oturturuz şekerimmtamam ne güzellll ohhhhhhhhhhh ne iyi olurdu yaaa dur toplanalım hep beraber izliyeyimm mis gibi çayy ve yagsız tuzsuz mısırrrrrrr ohhhhh ama beni koruyun heee ben korkagımdırrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
dimi şekerimm bende emindim zaten senden
yahuuu madem korkuyon neden izliyorsunn
bende çok eskiden johny deep in saklı pencere filmini izlemiştim o günden sonra mısır yiyememiştim
adam öldürdüklerini gömüyor üzerlerinede mısır ekiyordu
kız sende miii
izleme bacım yaaa sonra tırsarsın böyle bak bana
oğlan uyuyor diye kapattım ışıkları sizle yazışıyorum adam bilmem kaçıncı uykusunda
hatta az önce tlf nu çaldı kamera alarm işi de yapıyor
adamın birinin alarmı ötüyor muş uyku sersemi hı hı dedi yattı tekrar
korkma nenn ben varımm yolarım onları ben tek tekk su supurgemı goruyonmu hepsının kafasında paralarım bunuu
çay içerim ama mısır yememmm hemde bu saatte
ahhh ahhh film izlemeyeli asırlar oldu be güzelim
inşallah canımya
rutin tahliller istiyor dahiliye sabahtan aç gidersen yaptırırsın
bende 7. ayda gitmiştim diyetisyene ama devam etmemiştim oğlum çok küçüktü saatlere uyamıyordum
seni ortaya oturturuz şekerimm
ay canımm en iyisini sen yapıyonnnnnn bizim gibi korka korka flim izlemiyon bende takıntı bişi izliyeyim devamını izlemessem deli oluyom meraktan ama korkuyommm yavvvv bi de evde tek dışarda köpecikler havlıyooo rüzgerda varrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
naz ben diyetesyene gidebilmem için dahiliyeye gitmek gerek onada yarına randevu verdi umarım yarın hallolur sabahtan tüm işleim
amanınnnn hemde ortam tam müsaittay canımm en iyisini sen yapıyonnnnnn bizim gibi korka korka flim izlemiyon bende takıntı bişi izliyeyim devamını izlemessem deli oluyom meraktan ama korkuyommm yavvvv bi de evde tek dışarda köpecikler havlıyooo rüzgerda varrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
valla öyle yaptı canım yaa hatta dedimm aşkımm alarm ötüyor muş kalksana diyeılahı jnaz cok yasaa adam hıhı dedı uyudumuu allamm sana gelıyorummmmmmmmm cok guldumm
ayyy canım benimm saoll tatlımm iyi hoşta zor sıgarım kız bennn bu göbükleeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?