Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar siz harikasınız..ne kadar güzel sohbet etmişsiniz.tabi benim olmadığım zaman edersiniz böyle sohbetleri.küstümmmm.hepinize tek tek cevap yazsam baya uzun olacak ama teocum çok üzüldüm.çok geçmiş olsun allah sana ve ailene sağlık,uzun ömür versin.boşver sen diyeti falan bize sen lazımsın.verilir bu kilolar her şekilde

maşallah devam durmak yok..saat 23 ve sen hala bisiklet yapıyorsun hayran oldum azmine:81:

yok bacım ya bugun 2 saat yapım dedım
60 dk dahayım hala valla yapasım gelemdıı yıne uzanıp fılm ızlıcem
sımdı spor yapıp bıde yemek yerım felan o yuzden en ıyısı yataga gırmem

geçmiş okudum ama bişey anlayamadım desem yeri yanlış anlamalar dolu ama ben bu konulara hiç girmem prensip meselesidir bende bu olmuş bitmiş umarım kısa sürede barışırsınız

beni de mi istemiyorsunuz yani:26:

iyi geceler kızlarrrr
ayy yoruldumm
720 adım stepper
leslie ile 500 adım
20 çömelme
100 de twister
şimdide aldım beşi bir yerdemi onu içiyorum
kocişi de uyuttum
ohh merispekle make de burdaymış
safi cimm boşver geçmişi tatlım bizim kapımız herkese açık

yok bebegım sende cokıyı anlamıssın yanlıs anlamalr baska bısey degıl ama son ayakda bel altı vuruldu oyuzden gergınlık olustu ama sen sakın uzerıne alınma he zman burda gormek ısterım senıı hatta dedım ya basta gorseydım alırdım senı hemde hec dusunmedne dıye o yuzden gell opım senıııııııııı baska ne dımm ayol

hosgeldın nen

aynen bebemm bız gecmıste degılız ve kapımız herkese acık mısafırlerımız bıle gelıp gelıp bızı ızleyıp ızleyıp gıdıyooo

Son düzenleme:
canım benim sende pek geziyorsun bugünlerde ondan karşılaşamıyoruz:)

valla gözümden uyku akıyor ama bi bakayım dedim
Allah bağışlasın canım meleklerini
bende emzirmeyi çok istemiştim ama bebeğim istemedi malesef kabus gibi 4 aydan sonra tamamen bıraktı sağarak veriyordum oda ağzını sürmeyince tamamen bitti
eşlere kalsaa benimkide 2. yi istiyor
afiyet olsun tatlım fazla yememişsin ama
umarım eşiniz kızmaz hep oyun ediyorlar sahtekarlar nefret ediyorum ya ablamlarada kitap seti verdiler dünyanın parasını aldılar neyse işlerine yaradı ama
safi cim sen diyetisyene gdiecektin bugün?

hosgeldın nen

aynen bebemm bız gecmıste degılız ve kapımız herkese acık mısafırlerımız bıle gelıp gelıp bızı ızleyıp ızleyıp gıdıyooo

hoşbuldum şekerimm
olsun be tatlım gelsinler tabii
belkide yabancı birileridir takımlara özenip kk ya üye olurlar
ben bu siteye üye olmadan önce az mı okumuştum grupları sonrada hadi üye olayım dedim aradan 3 sene geçti

masallaaaahhhhh canımmm ohhh yarasınnnnnn gitsinnn pisss yaglarrrrr

make dün eşim diyorki izmirde bi laptop varmış 2. el netten alacak ama adam ilk önce parayı gönder sonra ondan sonra veririm kargoya diyor eşimde olmaz dedi tabii kapıdan ödemeli yapayım yada get açayım diyor
bende dedimki ya aşkım benim izmirde arkadaşım varr olmazsa elden versin adam
eşimde şaşırdı bizim hatun tam sanal olmuş diyor

Son düzenleme:

sanal manall arkadasız ya dımıı alla allaa kadınların sanallıklarııı daha saglmm

bı yrd dokunursa yrd olurum seve seve tatlımm fılme dalmısımm korkuyom ulenn adam katıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…