aha muthıs bı gerılım fılmı daha buldum hemde hd kalıtesınde tr dublajj ızlerken bısıkeştt de yaparım belkı
maşallah devam durmak yok..saat 23 ve sen hala bisiklet yapıyorsun hayran oldum azmine:81:
geçmiş okudum ama bişey anlayamadım desem yeri yanlış anlamalar dolu ama ben bu konulara hiç girmem prensip meselesidir bende bu olmuş bitmiş umarım kısa sürede barışırsınız
beni de mi istemiyorsunuz yani:26:
iyi geceler kızlarrrr
ayy yoruldumm
720 adım stepper
leslie ile 500 adım
20 çömelme
100 de twister
şimdide aldım beşi bir yerdemi onu içiyorum
kocişi de uyuttum
ohh merispekle make de burdaymış
safi cimm boşver geçmişi tatlım bizim kapımız herkese açık
canım benim sende pek geziyorsun bugünlerde ondan karşılaşamıyoruz:)kızlar siz harikasınız..ne kadar güzel sohbet etmişsiniz.tabi benim olmadığım zaman edersiniz böyle sohbetleri.küstümmmm.hepinize tek tek cevap yazsam baya uzun olacak ama teocum çok üzüldüm.çok geçmiş olsun allah sana ve ailene sağlık,uzun ömür versin.boşver sen diyeti falan bize sen lazımsın.verilir bu kilolar her şekilde
Allah bağışlasın canım melekleriniçocuk konusunda karmaşığım aslında ada 5 aylık şuan ölüyoruz sevgilerine bir tane daha istiyor herüf diyom 2yi bi geçsin sonra o zamana anca toparlarım kendimi maddi manevi vücut dinginliği baabında çünkü korkarak evlenmeme rağmen mükemmel bir eş umarım değişmez bazı sorunlardan 2 sene çocuğumuz olmadı gık demedi bir anda emir geldi dünyamıza hazirandada ada çocuk yapsam bile birdahaya hamile kalmam için emzirmeyi durdurmam lazım emir 18aylıktı kesti emmeyi kendi bıraktı adadada zorlamıcam çoğu demişti bana oğlumda kes 1ini geçti artık diye kendisi doydu kızımdada kendisine bırakcam ne zaman ihtiyaç hissetmezse o zaman bırakır eşimde diyo hemen kes 9 aylıkken 3. gelsin ooooldu diyourm başka
afiyet olsun tatlım fazla yememişsin amakızlar dışardaydım yeni geldim hemen bakayım dedim.bugün sabah 1 kase mısır gevreği yedim,öğle haşlanmış karnıbahar ve 1 kase yoğurt,akşam haşlanmış 1 tavuk butu,1 patates ve 1 kase çorba yedim.yarım saat yürüdüm.inanamıyorum ama yediklerim çok fazla geldi akşamkilerin hepsini çıkardım.bu arada bu misafir yine var bari kendini belli etsede buyur etsek
safi cim sen diyetisyene gdiecektin bugün?umarım eşiniz kızmaz hep oyun ediyorlar sahtekarlar nefret ediyorum ya ablamlarada kitap seti verdiler dünyanın parasını aldılar neyse işlerine yaradı ama
hosgeldın nen
aynen bebemm bız gecmıste degılız ve kapımız herkese acık mısafırlerımız bıle gelıp gelıp bızı ızleyıp ızleyıp gıdıyooo
bı ara ezgı ılknur kacırdıydı ama yınemı gelmıss ki
saol canım benimm kızı uyuttum ki oglum uyandı onu sallıyom hem bakıyommm canım sen ne yaptın uyuttun mu bebişiayy ilknurcum tam aklındam geçiyordun inşallah bebeleri uyutur gelir diye
:90:
heeeee yine gelmişşşş
en sonunda benimkide uyudu canım
saol canım benimm kızı uyuttum ki oglum uyandı onu sallıyom hem bakıyommm canım sen ne yaptın uyuttun mu bebişi
iyi geceler kızlarrrr
ayy yoruldumm
720 adım stepper
leslie ile 500 adım
20 çömelme
100 de twister
şimdide aldım beşi bir yerdemi onu içiyorum
kocişi de uyuttum
ohh merispekle make de burdaymış
safi cimm boşver geçmişi tatlım bizim kapımız herkese açık
masallaaaahhhhh canımmm ohhh yarasınnnnnn gitsinnn pisss yaglarrrrr
ayyy inşallahhhhhh hep birlikte kurtulalım şunlardan
kurtulcaz canım bizde bu azim varkennnn daha fazla bile verriz üstü kalsın deriz
make dün eşim diyorki izmirde bi laptop varmış 2. el netten alacak ama adam ilk önce parayı gönder sonra ondan sonra veririm kargoya diyor eşimde olmaz dedi tabii kapıdan ödemeli yapayım yada get açayım diyor
bende dedimki ya aşkım benim izmirde arkadaşım varr olmazsa elden versin adam
eşimde şaşırdı bizim hatun tam sanal olmuş diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?