amanınnnn hemde ortam tam müsaitt
izleme güzelimm boşver takıntını da
ayy bak hem takıntından kurtarıcaz seni hemde kilolarındann
bu arada bizim üst katta da takır tukur bi sesler geliyor hayırdır inşallahhh
valla öyle yaptı canım yaa hatta dedimm aşkımm alarm ötüyor muş kalksana diye
bana da hı hıı dedi
kızzz sanki bizim göbişler daha az ilahiiiiayyy canım benimm saoll tatlımm iyi hoşta zor sıgarım kız bennn bu göbükleeeeeeeeeee
oyy oyyy ben öğrenciykende tv miz yoktu pc den izlerdik filmleriya ben en cok bole yagmur yada kar yagsın evde kapanalım arakadasımla oyle psıkopta baglayıp ızlmeyı sevıyorum bende nıgdede ogrencılık yaptım o zmanlar cokkara yagardı oraya haftasonlarına denk geldımı okuldan donerken 3 5 fılm kıralardık ama bı surru zatene evdede mutlaka 2 3 dene olurdu acıl durum cd lerı annem ne cok ızlerdık yaa hıc dısarı cıkmazdık zaten fılm aldıysak market ısınıde hallederdık sızana kaadar fılmm
deme öyle kızzz obez miyiz bizzzsanırım 3 umuze bu kıloda anca dev ekran ve dev koltuk paklarr
hahhahh ne güzell flimm flimm flimmm ama korku flimi çok fena heleki testere vahşet partisi işkence ve sayamadıklarım darılması fena flimler valllaya ben en cok bole yagmur yada kar yagsın evde kapanalım arakadasımla oyle psıkopta baglayıp ızlmeyı sevıyorum bende nıgdede ogrencılık yaptım o zmanlar cokkara yagardı oraya haftasonlarına denk geldımı okuldan donerken 3 5 fılm kıralardık ama bı surru zatene evdede mutlaka 2 3 dene olurdu acıl durum cd lerı annem ne cok ızlerdık yaa hıc dısarı cıkmazdık zaten fılm aldıysak market ısınıde hallederdık sızana kaadar fılmm
valla tatlımm özel hayat kalmadıbende evlenım benımkıne neler yapcamm hahah hepsını burda nalatcem tekk tekkkbana ettıklerının cezasını verıcem ulennnn
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
MakeUp, ezgiilknur+, jnaz+, ssafi52
ezgıı gelmıssss senınkııı
amanınnnn hemde ortam tam müsaitt
izleme güzelimm boşver takıntını da
ayy bak hem takıntından kurtarıcaz seni hemde kilolarındann
bu arada bizim üst katta da takır tukur bi sesler geliyor hayırdır inşallahhh
valla öyle yaptı canım yaa hatta dedimm aşkımm alarm ötüyor muş kalksana diye
bana da hı hıı dedi
hahhahh ne güzell flimm flimm flimmm ama korku flimi çok fena heleki testere vahşet partisi işkence ve sayamadıklarım darılması fena flimler vallla
hahhahh ne güzell flimm flimm flimmm ama korku flimi çok fena heleki testere vahşet partisi işkence ve sayamadıklarım darılması fena flimler vallla
heeee izle izlee ondan sonrada ben korkuyom de
ben adlarından bile korktum bide hatunlar izliyor
onlarda cok ıyıde ben psıkolojık gerılıme bayılıyorum boyle agzıma layıkkda sende 1 2 anca fılm buluyorumm zayıflayınce 1 takım olarak mezunıyet partısı verelım eheh korku fılmıı ızleyerek adıda
cıtır kızlar donusu 1
evet canım heç sorma çok müsait ortamm :18::18::18::18::18:
evett ikisindende kurtulayımmm ayyyy kısss öldüüüüüüüüüüüüüü bakamıyomm yaaaa
ayyy kıssss merak ettimm bu saatte takındııı
vayyy bak o zaman izlerimonlarda cok ıyıde ben psıkolojık gerılıme bayılıyorum boyle agzıma layıkkda sende 1 2 anca fılm buluyorumm zayıflayınce 1 takım olarak mezunıyet partısı verelım eheh korku fılmıı ızleyerek adıda
cıtır kızlar donusu 1
yok kızz ben romantik komedi de sevmemkız senın ıcınde romantık komedı alırız be yaww
oyyy pıncırrr sevemzmıste korku fılmınıı
heeee izle izlee ondan sonrada ben korkuyom de
ben adlarından bile korktum bide hatunlar izliyor
bakmasanaaaa kıssssss
valla bende merak ettim şekerimde sizin yüzünüzden tırstım vallaa
vayyy bak o zaman izlerim
ucunda mezuniyet var nede olsa
yok kızz ben romantik komedi de sevmem
bilim kurgu yada gerilim olacak
ahh teşekkür ederimm tatlımmmsanada güzel flimler alırız sekerim ne demek bi korku bi komedi
yaaa hem yazzz simetrik kesti diye9 takıma gıdıp takvıye destek ıstemısın o kadan mı korktun kız bak sımdıı bızım korumamız yetmedımı sana uww bak sımdı benım katıll nasıl guzel sımetrık kesıyoo hatunuu
aa ben cok severım romantık komedı genclık gerılım dramm aa evet dram ve gerılımıkısı sahane oluyooo
9 takıma gıdıp takvıye destek ıstemısın o kadan mı korktun kız bak sımdıı bızım korumamız yetmedımı sana uww bak sımdı benım katıll nasıl guzel sımetrık kesıyoo hatunuu
ezgııı bızım jnaz var yaaa kuzum 9 takıma saklanıyooooooooooooooo yıne yakaldımmm
ezgııı bızım jnaz var yaaa kuzum 9 takıma saklanıyooooooooooooooo yıne yakaldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?