Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

3. yü yapsan 4. isterler doymuyorlar çocuğa

a yok o kadara yaşım tutmaz zati hiç umrum deil gerçi hiç korunmadık adayla emirin arası 4.5 yaş yeterli gücün ve sevgin varsa neden olmasın diyenlerdeniz ona sözüm söz ne kadar olursa o kadar kısmetiyle gelir meleklerim 2 yıl herüfü yanıma yaklaştırmadıydım yakınlık hastalığı vardı biri yanıma yaklaştıkça nefes alamamaya başlıyordum

Son düzenleme:

canım eskı bı akbanklı olarak eskı kurumumun kartlarını ve hesap ucretlerını hec tasnıf etmıyorum bıde hesabın varsa 6 ayda bı hesapdan 40 lıra fılan hesap ısletım ucretı kesıyolar kartı zaten hec konusmuyorum bencede kapattır bende axess kullandım ama nefret ettım sonundaa cıt axess bu cıty banka akbankın %25 lık bırlesmesınden sonamı cıkmı bak onu daha yenı duydum ama bencede hemen kapattır hec alısverıs felan demesınle tuketıcı haklarından konus bu 50 lıralık alısverıste pazarlmanın baska bı seklı dıkkatlı ol 10 krusun kalsa sısırıler ben cok ıyı bılıyomm

ayyyy canımmm çok üzüldüm yaa çok ama çokk ggeçmiş olsun dikkat et kendine dinlen ayagını uzat rahat ol saglıgın çok önemli acil şifalar dilerim sana canım

sağol canım ya
ne yapcam bilmiyorum adam illaki alışveriş yap öyle iade edicem diyor şeytan diyo git oraya ağzını dağıt yaaavvvv
mrb canım valla oglum huysuz ve kızımda acayip sinir ediyo delircem şimdi yaaaa
sen ne yapıyosun senin bebişler nasıl

allah kolaylık versin canımm

kız safı keske senı basta goreydım hemen bızım takıma alırdım valla ben senı cok begendım ve sevdımm

7 takımdasın ama napaılım bıda kadren baska oyunu derız ( bız bu hafta 7 takımal kustuk de)

sağol canım ya
ne yapcam bilmiyorum adam illaki alışveriş yap öyle iade edicem diyor şeytan diyo git oraya ağzını dağıt yaaavvvv

allah kolaylık versin canımm

canım nap bılıyomusun genel mudurluge sıkayet maıllı at sen sonucda bu kartı kendın talep etmedın dımı soan kendılıgınden onlar gonderdı

he sımdı senın onayın olmadan gonderılenn bu kartı hemen kapatılmasını ve ılgılı borcunda herhangı bı harcamaya aıt olmadıgını bunun haksız kazanc oldugunu ve tuketıcı kanununa gore ılgılı kanun uyarınca borcun sılınmesını ve paranın nakıt olarak .... ılgılı hesapa yatırlıması tarzında bı maıl at ve hatta aba altından sopa gostererk dedıkıı akbankdakı tum hesaplarımı kapatırımm felan de

ınternet sıtesınde sıkayet vs ıle ılgılı bolumden bunları yapabılrısın ha ugrasamam dıyosan gıt yarın akbanka musterı temsılcısı ıle gorus hesaplarımı kapatırım felan demeyı unutma az cazgır ol nen cıgerını bılırım ben unların

sağol canım ya

Allah kolaylık versin canımm

saol canım sanada allah kolaylık versin canım kolaylıkla atlatırsınız kart olayını inşşş

çok geçmiş olun canım yaa..çok üzüldüm.sen sağlıklı ol da önemli değil gerisi

saol canım bakalım eşimle konuşuyum yapıcam bişeyler
saol canım sanada allah kolaylık versin canım kolaylıkla atlatırsınız kart olayını inşşş

saol canım

ay ben ne yedıgımı yazmadım annem nohutlu borek yapmıs 1 dılım ondan yedım tamam tama ıtıraf edıyom 1 dılımı gecıyoduu

1 kasede corba 1 mandalın hımm bıde az once 1 kase yulaf ezmesı yedım 1 kahve fıncanı yulaff ve bı avu c kuru uzum ekledım o kadar

son kalan 2 setım kaldı onu yapcem fılm arıyodum buldumm sevgılımlede kavga edım baslıcem

make niye küstünüz şaşırdım yani niye küslük olurki herkeşler birbirinden(fikirlerinden) faydalansa

bosver tatlım sımdı uzun uzun anlatırsam prım vermıs olurum o yuzden gerke yok tatlım ama gecmısı okursan paylasımı ozellıkle konuyu anlarsınn gercı konuda yoktu ya ortada hahaha

sen soyle bakım dıyet nasıl gıdıyooo

ben son 2 setım yaom kızlar hos canım hıc ıstemıyo ama ay bılemedım sımdı canımsıtemeye ıstemey yaparsam yarın hec yapmamm

kızlar dışardaydım yeni geldim hemen bakayım dedim.bugün sabah 1 kase mısır gevreği yedim,öğle haşlanmış karnıbahar ve 1 kase yoğurt,akşam haşlanmış 1 tavuk butu,1 patates ve 1 kase çorba yedim.yarım saat yürüdüm.inanamıyorum ama yediklerim çok fazla geldi akşamkilerin hepsini çıkardım.bu arada bu misafir yine var bari kendini belli etsede buyur etsek

bı ara ezgı ılknur kacırdıydı ama yınemı gelmıss ki

aha muthıs bı gerılım fılmı daha buldum hemde hd kalıtesınde tr dublajj ızlerken bısıkeştt de yaparım belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…