çocuk konusunda karmaşığım aslında ada 5 aylık şuan ölüyoruz sevgilerine bir tane daha istiyor herüf diyom 2yi bi geçsin sonra o zamana anca toparlarım kendimi maddi manevi vücut dinginliği baabında çünkü korkarak evlenmeme rağmen mükemmel bir eş umarım değişmez bazı sorunlardan 2 sene çocuğumuz olmadı gık demedi bir anda emir geldi dünyamıza hazirandada ada çocuk yapsam bile birdahaya hamile kalmam için emzirmeyi durdurmam lazım emir 18aylıktı kesti emmeyi kendi bıraktı adadada zorlamıcam çoğu demişti bana oğlumda kes 1ini geçti artık diye kendisi doydu kızımdada kendisine bırakcam ne zaman ihtiyaç hissetmezse o zaman bırakır eşimde diyo hemen kes 9 aylıkken 3. gelsin ooooldu diyourm başka
bu arada dukan devam ediyorum şimdilik ama çok sıkılmaya başladım meyvesizlik zorluyo artık
sabah 1 yumurta 2 kk light peynir öğle 6 misket köfte 1 kutu ligh-t yoğurt
akşam tavuk ızgara diyet cola
2.5 lt su 2 kupa yeişil çay
kahveyi kaçırdım galiba çarpıntım var
bidee çoooooookkk sinirliyimmmmmmciti axess kartı diye bir kart vermişlerdi 4 ay önce falan hiç kullanmadım ama bi msj geldi 50 tl borç , müşteri temsilcisine zarzor ulaştım kart ücreti iadesi ve kart iptali istiyorum dedim bana diyorki 50 tllik alışveriş yap ben o 50 tl kart ücretini iade edicem
ne yapçamı bilemedim eşim gelince konuşucam ama çok kızacak , çünkü zamanında ara iade et dedi ama ben kazkafalı dilek yapmadım şimdi kocam kafamı kırsa haklı yani
ezgi make merhaba bayanlar bebişler napıyo
ezgi make merhaba bayanlar bebişler napıyo
merhaba arkadaşlarr, 2 gündür çok kötüyüm, karışık duygular içindeyimm, pazartesi sabahıı sancı ve kanamayla uyandımm, hemen doktora gittik 7 haftalık hamileymişimm, çokk şaşırdımm, nasıl oldu anlamadımm, spralim kaymış doktor öyle dedi, istirahat verdi, yalnız bu sabah kanamam çok olduu tekrar doktora gittik düşük yapmışımm, çok sancılar çektimm, öğrenmemle kaybetmem bir olduu, şimdi dinleniyoruumm, bayram sonuna kadar diyete ara verdim, makeup canımm kilomuu ayın 19 una kadar 74.5 olarak kaydedersen sevinirimm, diyetisyen randevumu da ayın 22 sine erteledik zatenn, toparlanıp bomba gibi dönüş yapıcam inşaallah, bu arada evde olduğum için sık sık girerimm nete ...
sağol canım yacanım eskı bı akbanklı olarak eskı kurumumun kartlarını ve hesap ucretlerını hec tasnıf etmıyorum bıde hesabın varsa 6 ayda bı hesapdan 40 lıra fılan hesap ısletım ucretı kesıyolar kartı zaten hec konusmuyorum bencede kapattır bende axess kullandım ama nefret ettım sonundaa cıt axess bu cıty banka akbankın %25 lık bırlesmesınden sonamı cıkmı bak onu daha yenı duydum ama bencede hemen kapattır hec alısverıs felan demesınle tuketıcı haklarından konus bu 50 lıralık alısverıste pazarlmanın baska bı seklı dıkkatlı ol 10 krusun kalsa sısırıler ben cok ıyı bılıyomm
mrb canım valla oglum huysuz ve kızımda acayip sinir ediyo delircem şimdi yaaaa
sen ne yapıyosun senin bebişler nasıl
sağol canım ya
ne yapcam bilmiyorum adam illaki alışveriş yap öyle iade edicem diyor şeytan diyo git oraya ağzını dağıt yaaavvvv
allah kolaylık versin canımm
sağol canım ya
ne yapcam bilmiyorum adam illaki alışveriş yap öyle iade edicem diyor şeytan diyo git oraya ağzını dağıt yaaavvvv
Allah kolaylık versin canımm
Merhaba arkadaşlarr, 2 gündür çok kötüyüm, karışık duygular içindeyimm, pazartesi sabahıı sancı ve kanamayla uyandımm, hemen doktora gittik 7 haftalık hamileymişimm, çokk şaşırdımm, nasıl oldu anlamadımm, spralim kaymış doktor öyle dedi, istirahat verdi, yalnız bu sabah kanamam çok olduu tekrar doktora gittik düşük yapmışımm, çok sancılar çektimm, öğrenmemle kaybetmem bir olduu, şimdi dinleniyoruumm, bayram sonuna kadar diyete ara verdim, Makeup canımm kilomuu ayın 19 una kadar 74.5 olarak kaydedersen sevinirimm, diyetisyen randevumu da ayın 22 sine erteledik zatenn, toparlanıp bomba gibi dönüş yapıcam inşaallah, bu arada evde olduğum için sık sık girerimm nete ...
saol canım bakalım eşimle konuşuyum yapıcam bişeylercanım nap bılıyomusun genel mudurluge sıkayet maıllı at sen sonucda bu kartı kendın talep etmedın dımı soan kendılıgınden onlar gonderdı
he sımdı senın onayın olmadan gonderılenn bu kartı hemen kapatılmasını ve ılgılı borcunda herhangı bı harcamaya aıt olmadıgını bunun haksız kazanc oldugunu ve tuketıcı kanununa gore ılgılı kanun uyarınca borcun sılınmesını ve paranın nakıt olarak .... ılgılı hesapa yatırlıması tarzında bı maıl at ve hatta aba altından sopa gostererk dedıkıı akbankdakı tum hesaplarımı kapatırımm felan de
ınternet sıtesınde sıkayet vs ıle ılgılı bolumden bunları yapabılrısın ha ugrasamam dıyosan gıt yarın akbanka musterı temsılcısı ıle gorus hesaplarımı kapatırım felan demeyı unutma az cazgır ol nen cıgerını bılırım ben unların
saol canım sanada allah kolaylık versin canım kolaylıkla atlatırsınız kart olayını inşşş
make niye küstünüz şaşırdım yani niye küslük olurki herkeşler birbirinden(fikirlerinden) faydalansa
kızlar dışardaydım yeni geldim hemen bakayım dedim.bugün sabah 1 kase mısır gevreği yedim,öğle haşlanmış karnıbahar ve 1 kase yoğurt,akşam haşlanmış 1 tavuk butu,1 patates ve 1 kase çorba yedim.yarım saat yürüdüm.inanamıyorum ama yediklerim çok fazla geldi akşamkilerin hepsini çıkardım.bu arada bu misafir yine var bari kendini belli etsede buyur etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?