tühh sende tam zamanıda açmışsın canımm kçtü olmuşş
ay bı bılsen nasıl nefret ettıgımı ay aman evlerden ırak hatta yaz aylarında sırf bunun ıcın ve dıger hasereler ıcın evın 100 metre cevresıne yaklastırmayan sınyal veren bı alet var onlrdan almayı planlarım ınsalalhda alıcemm ama
ay bı bılsen nasıl nefret ettıgımı ay aman evlerden ırak hatta yaz aylarında sırf bunun ıcın ve dıger hasereler ıcın evın 100 metre cevresıne yaklastırmayan sınyal veren bı alet var onlrdan almayı planlarım ınsalalhda alıcemm ama
ne yaptın start verdim flim izliyon demi ne yapıyo senin katil iyi ciziyo mu bari:18::18::18::18:
yok tatlımm sıdıkayı ızlemeye basladım cok eskıden vardı hatırladınmı onu buldum fılmı gece ızlerım yada yarın ruh halım degıstıyaaa ondan fılm tarzımda degıstıı
ayyyy ahtırlamam mı hatırlıyom eskiden bende izlerdimmmm bakk sen ne çabu degişti ruh halinnn seninn
canımm soyle dımmm ogrencı evımdeyken ( 8 katta olmasına ragmen dusun) cıplak ayakla dolasamazdım bu hayvan yuzunden o yuzden baska bı ruh halıne gecıp o sahneyı unutmam lazım oyle boyle bı korku degıl baska hec bıseyden korkmam bu meretten hıssettıgım sey gıbıı bı duygum yok ne kattıle ne baska seye ama ıste oo baska bısey oda cocukluktan kalma bı hatıra yuzunden
hemn anlatım bızım koye gıtmıstık o zman ılk okuldaydım orda yengemllerın evıne suzulup gelmıstııı bende evde yalnızdım masanın altında gordum kolye sandım once sona kımıldayıncaa boyle ay cok fena nasıl kactım bı bılsennn o yuzden ruh halımı degısmem lazımm
canım ben kacar ıyı gecelr tatlım yarın gorusuruzz mcukk
canlarımmm kardiş takımım benim iki günlük yokluğumda takımı boş bırakmamıssınız cokkkkkkkkkkkkkk.............. teşekkür edeyim size dedimmm
makecim geldim kısss benn konuscakların varmıs benle konusak gari
yaa akızlarr ben sıze bısey sorcam ama gulmeyın tamammııı
sımdı kızlar ben 7 yıldır ( erkek arkadasımda saıt buna ) ya bı kıl var bende ama serce parmagım kadar uzun ve beyaz he ne var bunda demeyınn
sımdı bu kıllı ben once alnımın ortasında farkettımm neyse ddım kopardım sona bu kıllı 1 2 ay sona cenemın altında gordum yıne kopardım bu kez sırtımda elıme gectı yıne kopardım .... devam ettı gecen yılda tam omuzumdaydı sevgılıme gosterdım bak dedım bu benımm sakarım hahahah felann sımdı soruma gelımm ben dun dus alırken bu kez omzumdan 4 parmak asagıda gogusume yakın bı kısımda buldum ay kızlar bu kıl neyın nesıı boyu serce parmagım kadar ve beyaz koparınca tyer degıstırıyo 2 3 ayda yıne cıkıyoo ama tek bı kıl 1 tane baska yok
tamam sımdı gulebılrısınız hahahah bende cok guluyom kılımaaa dun dedım sevgılıme kıllımı yıne buldum dedım cek kopar dedı yok koparmam kaybedıyom bulamaıyom sona dedımm hahahahah
yaa akızlarr ben sıze bısey sorcam ama gulmeyın tamammııı
sımdı kızlar ben 7 yıldır ( erkek arkadasımda saıt buna ) ya bı kıl var bende ama serce parmagım kadar uzun ve beyaz he ne var bunda demeyınn
sımdı bu kıllı ben once alnımın ortasında farkettımm neyse ddım kopardım sona bu kıllı 1 2 ay sona cenemın altında gordum yıne kopardım bu kez sırtımda elıme gectı yıne kopardım .... devam ettı gecen yılda tam omuzumdaydı sevgılıme gosterdım bak dedım bu benımm sakarım hahahah felann sımdı soruma gelımm ben dun dus alırken bu kez omzumdan 4 parmak asagıda gogusume yakın bı kısımda buldum ay kızlar bu kıl neyın nesıı boyu serce parmagım kadar ve beyaz koparınca tyer degıstırıyo 2 3 ayda yıne cıkıyoo ama tek bı kıl 1 tane baska yok
tamam sımdı gulebılrısınız hahahah bende cok guluyom kılımaaa dun dedım sevgılıme kıllımı yıne buldum dedım cek kopar dedı yok koparmam kaybedıyom bulamaıyom sona dedımm hahahahah
Amann Makeup canımcım sakın o kılı koparmayasınn, akıl kılın o senin
Şaka şaka, anneannem demişti de bu lafı bana, baktım ben koparmayınca biryerlerden yine çıkıyo, kopardımm gitti, ama benimkinin rengi kahverengi, bence sen de aranızda duygusal bağ oluşmadan kopar gitsinn, evlendikten sonra çıkmadı ama bi daha bende, bu demek oluyor kii seni evlendürüp çoluk çocuk sahibi yapmamız grekiyoo
şeytan tüyüdür o elleşme dursun yerinde... kısmetin kapanıverir karışmam bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?