Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

.ben bu gün güya diyetisyee gidecektim kaldı... sabah arabayı eşimin kardeşi götürmüş... eşimde iki çocukla otobüste mahvoluruz dedi götürmedi...zaten dün de doğum günümü hatırlamadı... neymiş dünü 8 kasım sanıyomuş bu gün için hatırlıyomuş falan filan..:95:

hahahah annemmm senın cııne kacmıs cıkar kız annemı ıcındenn ay dedım annemdemı kk ya takılıyo bı an yazdıkalrını okuyunca hahahaha

bende de vardı evlenmeden... ama sırtımdaydı benim... alnımın ortasında serçe parmağı kadar kıl düşünemiyom :86:

enısteyi o zaman kınıyoruzzzzzz

kızlar günydın
kahvaltım 2 dlim ekmek peynir sosis ve salatalık
ara 1 elma
napıyosunz bakalımm

ıyyy sosısmıııı ıyyy hec sevmem tadı tuzu yok gıbı degısık bıseyyy ne o oyle beee sevmedım menunu

ıyız tatlım sen nasılsın hayırdır erken gelmısın okuldan kactınmı kız yoksaaa

gitmedim bugün okula doğru dzgn ders yoktu .
make yarın tartı ne gösterecek acaba
kesin kovulcam ben takımdannnn

hoşbulduk canımm
iyiyim ne olsun diyete devam işte =)
sen nasılsn canım bnm

sağol canım kız uyandıda ona yemek hazırlamaya gitmiştim... ben de iyiyim çok şükür işte zayıflamaya devam ama bu hafta pek iyi değilim... sanırım kilo veremedim...

eeee neden kimsecikler yok... ben öğleyin karnabahar yedim ama beşamel soslu ama az yedim ama ekmek yemedim

nedense kendimi suçlu hissettim beşamel sos yiyince...

Son düzenleyen: Moderatör:
offf eşimle konuştum şimdi inşaatta kaza olmuş 4 kişi ölmüş yaa... çok moralim bozuldu... allah ailelerine sabır versin çok zor yaa... hergün aklım eşimde... 27. kattan işçileri taşıyan şeyin halatı kopmuş... eşimin sesi çok kötüydü birazdan gelir sanırım...

canım çok kötü ya.allah ölenlere rahmet versin.allah eşine yardım etsin,yanında olsun.çok zor çok

ben de kınıyoruuummm enişteyiiii

offff yaaa çok üzüldüm allah sabır versin ailelerine

kızlar yaaaa nerdesiniz gece ne muhabbetler dönmüş burdaaaa
bu arada ben ve eşim make gibiyizz evde normal film yok sapıtık sapıtık korku gerilim filmleri doluuu vallaaaa
ama bişey itraf ediim ben artık korkuyorum önceden korkmazdım çocuktan sonra tırsar oldum filmlerden

yediklerimi de yazayım bugün sebze+protein günüydü
sabahj domates light peynir 1 yumurta
öğle: balık salataasonra sütlü kahve
ara: 1 salatalık domates peynir
akşam haşlanmış brokoli ve yoğurt

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…