hahahah annemmm senın cııne kacmıs cıkar kız annemı ıcındenn ay dedım annemdemı kk ya takılıyo bı an yazdıkalrını okuyunca hahahaha
.ben bu gün güya diyetisyee gidecektim kaldı... sabah arabayı eşimin kardeşi götürmüş... eşimde iki çocukla otobüste mahvoluruz dedi götürmedi...zaten dün de doğum günümü hatırlamadı... neymiş dünü 8 kasım sanıyomuş bu gün için hatırlıyomuş falan filan..:95:
bende de vardı evlenmeden... ama sırtımdaydı benim... alnımın ortasında serçe parmağı kadar kıl düşünemiyom :86:
enısteyi o zaman kınıyoruzzzzzz
:78: bu kız napıyo böle anlayan var mı..
kızlar günydın
kahvaltım 2 dlim ekmek peynir sosis ve salatalık
ara 1 elma
napıyosunz bakalımm
ıyyy sosısmıııı ıyyy hec sevmem tadı tuzu yok gıbı degısık bıseyyy ne o oyle beee sevmedım menunu
ıyız tatlım sen nasılsın hayırdır erken gelmısın okuldankactınmı kız yoksaaa
hoşgeldin gizemcim nasılsın canım...
hoşbulduk canımm
iyiyim ne olsun diyete devam işte =)
sen nasılsn canım bnm
offf eşimle konuştum şimdi inşaatta kaza olmuş 4 kişi ölmüş yaa... çok moralim bozuldu... allah ailelerine sabır versin çok zor yaa... hergün aklım eşimde... 27. kattan işçileri taşıyan şeyin halatı kopmuş... eşimin sesi çok kötüydü birazdan gelir sanırım...
ben de kınıyoruuummm enişteyiiii.ben bu gün güya diyetisyee gidecektim kaldı... sabah arabayı eşimin kardeşi götürmüş... eşimde iki çocukla otobüste mahvoluruz dedi götürmedi...zaten dün de doğum günümü hatırlamadı... neymiş dünü 8 kasım sanıyomuş bu gün için hatırlıyomuş falan filan..:95:
offf eşimle konuştum şimdi inşaatta kaza olmuş 4 kişi ölmüş yaa... çok moralim bozuldu... allah ailelerine sabır versin çok zor yaa... hergün aklım eşimde... 27. kattan işçileri taşıyan şeyin halatı kopmuş... eşimin sesi çok kötüydü birazdan gelir sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?