makecim hayırdır.zaten az girebiliyorum her girdiğimde mutlaka kaçamak yaptığını görüyorum.nedir durumlar.yosa sende mi tatlıkoliksin itiraf et.olmuyor böyle sana bi danışman ayarlamak lazımbenım su dakıkadan ıtı baren buraya ugrayacak yuzum yok ne yeıdgımıde yazmıycam nasıl obur bır canavara donustugumu ve hala gergın bı sekılde canımın cıkolata ıstedıgınıı olsa bı koca pastayıda yıyecek kadar sınırlı oldugumu hıc anlatmıycem en ıyı sı ben bugun bıraz erken yatım zaten olan oldu bu aksam karnım ramazan davulu gıbı oldu
bu arada maıcım ya sımdı haberlerdede gordumm cok gecmıs olsunn allah sabır versın aılelerıne
ve teo cum sızın unı de karısmıs bacım ısleteme ıktısat vardı eskıden olayın oldugu yerde bıde ıkı senelık okullar vardıı sok oldum yazık be bı cocugumuzuda orda kaybetmısızz
zaten ben bu genclerı bu sekılde dusunce ve goruslerı savunma yollrını ogreten zıhnıyetten nefret edıyorum herkes dusuncesını keske sıddet olmadan analatabılse keskeee
:94:slm kızlar nasılsınız makecim sıkma canını bi günlük olmuş dicem ama bugun çarsamba ve tartıya az kaldı bence 1 saat yapmışsın bis. en az yarım saaat daha yap yediklerin için:94:
maicidden çok üzüldüm allahım ailelerine sabır versin allahım eşininde yardımcısı olsun başınızdan eksik etmesin
saficim ne güzel gitmişsin diyetisyene inşş degerlerin normalleşir ve verirsin o kilocukları
makecim hayırdır.zaten az girebiliyorum her girdiğimde mutlaka kaçamak yaptığını görüyorum.nedir durumlar.yosa sende mi tatlıkoliksin itiraf et.olmuyor böyle sana bi danışman ayarlamak lazım
kızlar ben sabah 2 haşlanmış yumurat 1 dilim ekmek çok az peynir yedim.öğle haşlanmış tavuk göğsü,1 kase yoğurt.akşam haşlanmış tavuk butu(2 tane)ve 1 dilim ekmek yedim.bu kadar tavukdan sonra yakında yumurtlıcam.sabah 830dan beri yeni oturdum .canım hiç birşey yemek istemiyor.üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı
diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz
boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,
bir günde alınması gerekn besin miktarları
süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4
örnek yemek listesi
kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur
ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve
öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve
ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve
akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek
ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt
ay cok ıyı olur canım bı danısmanım olsaa
yok canım tatlı yemedım ekmekde yemedım sadce porsıyonu abarttım olay buu
canım yaaa ben bırıne sınır oldummu yemekden cıkarıyom hırsımı olsunn hersey daha bıtmedı ama bu hafta kılo veremedım ben onu bılıyorumm sadce
bu arada ben gı dıyetıne baslıyorumm glısemık endeks dıyetıı
Şu belirtiler varsa düşük Gİ’li beslenin
* Tatlıya aşırı istek duyuyorsanız, tatlı krizleri (dondurma, çikolata...) yaşıyorsanız
* Unlu karbonhidratlardan (kek, börek, çörek, simit, pasta, açma, poğaça, pizza, makarna) fazlaca hoşlanıyorsanız
* Tatlı ve karbonhidrat yedikten sonra günün geri kalan kısmında iştahınızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız ve/veya 1-2 saat sonra yorgun düşüyor uyukluyorsanız ve/veya özellikle bedeninizin üst kısmında terleme atakları yaşıyorsanız ve/veya anlama, öğrenme, konsantre olmada zorlanıyorsanız
* Bel çevreniz kadınsanız 84, erkekseniz 94 cm’den genişse ve/veya bel-kalça oranınız erkekseniz 0,9’dan, kadınsanız 0,8’den fazlaysa
* Tatlı yedikten sonra kalp çarpıntılarından yakınıyorsanız
* Geceleri terlemelerle uyanıyorsanız
* Vücudunuz su toplamaya eğilimliyse, çok sık su içme ihtiyacı duyuyorsanız
* Aç kaldığınızda panik atak benzeri nöbetler yaşıyorsanız, düşük glisemik indeksli beslenmenizde fayda olabilir
şekerim ben senin danışmanın olurum.benim canım bu saatte değil hiç bir zaman hiç birşey yemek istemiyor.sadece tansiyonum düzelsin diye yemek yiyorum
hımm anladım canımmmm bende de var ondan yaaa siniri abur cuburdan çıkarıyorum hemde çok evde ne bulsamm tıkınıyodum ama artık dikkat etmeye çalışıyorum
iyimişş aynı belirtilerin bir kısmı bendede varrr bende mi başlasam neee
canım yaaa ben bırıne sınır oldummu yemekden cıkarıyom hırsımı olsunn hersey daha bıtmedı ama bu hafta kılo veremedım ben onu bılıyorumm sadce
bu arada ben gı dıyetıne baslıyorumm glısemık endeks dıyetıı
Şu belirtiler varsa düşük Gİ’li beslenin
* Tatlıya aşırı istek duyuyorsanız, tatlı krizleri (dondurma, çikolata...) yaşıyorsanız
* Unlu karbonhidratlardan (kek, börek, çörek, simit, pasta, açma, poğaça, pizza, makarna) fazlaca hoşlanıyorsanız
* Tatlı ve karbonhidrat yedikten sonra günün geri kalan kısmında iştahınızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız ve/veya 1-2 saat sonra yorgun düşüyor uyukluyorsanız ve/veya özellikle bedeninizin üst kısmında terleme atakları yaşıyorsanız ve/veya anlama, öğrenme, konsantre olmada zorlanıyorsanız
* Bel çevreniz kadınsanız 84, erkekseniz 94 cm’den genişse ve/veya bel-kalça oranınız erkekseniz 0,9’dan, kadınsanız 0,8’den fazlaysa
* Tatlı yedikten sonra kalp çarpıntılarından yakınıyorsanız
* Geceleri terlemelerle uyanıyorsanız
* Vücudunuz su toplamaya eğilimliyse, çok sık su içme ihtiyacı duyuyorsanız
* Aç kaldığınızda panik atak benzeri nöbetler yaşıyorsanız, düşük glisemik indeksli beslenmenizde fayda olabilir
ol be gulum ne kaybedıcemm
nıye boyle oldukı kosturmacadan olabılırmııı
canım bişey sormak istiyorum.birine kızıp yemek yiyince mutlu mu oluyorsun yoksa bu anlık bir mutluluk mu?bende önceden böyleydim artık kızınca yada öfkelenince başka şeyler yapıyorum.kızlar insan çok çabuk kilo alıyor ama o kadar çabuk veremiyor.bence biz sadece kendimize yapıyoruz.makecim sadece sana değil di yazdıklarım ne biliyim.bence yapılabilecek en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyormuşuz gibi geliyor
yok ya bana kalsa hiç birşey yemicem.artık sadece yaşamak için yiyorumbu arada ben bir tatlıkoliğim ve tam 9 gündür temizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?