Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ben suursuzlasıyorum o an yanıı ofkemı kontrol altında tumam ıcın yemege sarılıyorumm kendıme yaptıklarım ama suursumu yenıden kazanınca ıs ısten gecmıs oluyoo
şekerim aynen senin gibiybim bi bakmışım buzdolabının önündeyim ne yapıyorum farkında bile olmuyordum.mesala sinirliyken önüme ne koyarsan koy yiyordum sonra ben ne yapıyorum falan diyordum

9 gundur temız oldugun ıcın bızde bırıncı takım olarak senı alkıslıyoruzz pekı tatlısız haayat nasıl

valla şunu çok iyi öğrendim ölünmüyormuş.dün arkadaştayken kare çikolatalar varya masanın üstünde ondan vardı eskiden olsa bi oturuşta hepsini yerdim dedim,arkadaşta o sadce bir dakikalık mutluluk sonra ne oluyor,koca bi pişmanlık.bence çok haklıydı sadce bir dakika yiyorsun sonra hemen pişman oluyorsun

canımmm evet eşimle tartışayım yada başka biriyle hemen gidip evde ne varsa yerim yada kola varsa hiç affetmem ve çok içerim büyük bardakla hızlı hızlı sonra dan pişman oluyodum ama şimdi öyle yapmamaya çalışıyorum sinirimi spordan çıkarıyom yani çalışıyom öyle yapmamam için artık eve kola yasak ve abur cuburda az alıyoz ben yesem hemen azcık azar işitiyomm:26::26::26::26:

kızlar ben sıkılaşmak için krem gibi bişeyler arıyordum.yağ buldum bizim arkadaşlar kullanmış çok memnun kalmışlar.fiyatıda çok uygun.aktardan alınıyor 20 tl.eğer memnun kalırsam sizide söylerim

süpersinnn.hırsını spordan çıkarman çok güzel.bide ne var biliyormusun;bende aynen senin gibiyim insanlar biz bişey yedik mi hemen sen çok yemedin mi.yeter sana falan diyorlar.çok zoruma gidiyor.sen kilolusun ya herkes sanki diyetisyen kesiliyor başına yada topluca yemeğe gidince valla bişye yiyemiyorum arkadaşlar dolduruyor sanki bende doldurunca bak bak kilolu demekki kiloyu böyle lamış derler gibi geliyo

ayyyy ne iyiymiş kullan canım bizde söyle çok memnun olurum kendi adımaaa

evet canım ama yeni başladım bu taktige yani dogumdan sonra yoksa nasıl inerdim 92 den aynen canımm yaaa az fazla alsan sanki obezmişsin gibi bakıyolar bi çikalata ye sanki 5 tane yemişsin gibi inanmıyolar yani eşim sen çok yemişsimdir diyo du yani artık diye mi yo bizde bu azim varkenn herkes karşımızda şapka çıkarır canımmmmmm

Selam kizlar nasilsiniz. cepten baglandim bi bakayim dedim. ama mesajlar gorunmuyor nedense. son mesaji gorebildim. bende hotjel diye bi krem almistim. aci biber jeli. yazin bir kqc kez surmustum ama okadar feci yakiyoki yerimde oturamiodum. havalar serinledi yeniden baslayayim olmazsa belkk faydasi olur...

kesinlikle canım..kilolar gidecek. o kadar.yaza incecik gireceğiz.valla bu azimle ben cumaya 7lileri görürüm.tabiki işallah allah izin verirse diyeyim de

canım bunun adı otacı hiç yakmıyor.yatmadan önse sürüyorsun.arkadaşlar baya faydasını görmüşler.bide ben çok kilolu olduğum için zayıfladıkça acayip bi şekil almaya başladı vücudum

kesinlikle canım..kilolar gidecek. o kadar.yaza incecik gireceğiz.valla bu azimle ben cumaya 7lileri görürüm.tabiki işallah allah izin verirse diyeyim de

evet canımmmm yaza çıtır öıtır girecegizzzz inşşş canımmm bu azimle görürsüm maşallahh bende bu sabah 76.2 gördüm inşş cumada öyle olurrrr inşşş canımmmm

Ay ben zor geziyorum. eve gidince bakayim yazdiklariniza.. size iyi sohbetler kizlar...

kızlar bende yegenımle konusuyodum sımdı onunla bırlıkte uyuca msn de yatmıyomus

sıze ıyı geceler kızlar bend uzaktanda olsa gıdımla yatımm teyzelerıı mcukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…