Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Akşam:firimda kaşarlı tavuk,corba,yoğurtlu kereviz salatası,

çay ile diet elma tatlısı(şekersiz tarçın,ceviz,kaymak ile) regle olduğum için diyet tat yaptm yedigim yarm elma kadar fikir için teşekkürler magickk

bugün iyice abartarak 2 saat karışık spor yaptm
1 saat koşu bandı yürüyüş(düşük hız)
30dk kondisyon bisikleti
30dk egzersiz hareketleri
toplam 2 saat hatta biraz geçmişti ve birde üstüne bir sürü ev işi yapınca regle oldm kızlar 2 gün daha vardı ama yoğun spordan sanrm bugün geldi

Ben bugün pek hareket edemedim. Akşamda salatayı çok kaçırdım ya inanılmaz şiş hissediyorum kendimi. Kendi açtığım konuya yazmak için bugün mecburen tartıldım ama bakalım yarın kaç çıkıcam

Bu eşleşmelerden ben hiç bişey anlamadım bluegreeneyes hiç yazmiyo zaten.
Buarada bugün tartılabildim yarın yine tartılıcam eksiye geçtim şuan. Yarın tartılıp paylaşırım kilomu.
Açlık orucu yaptığım icin bugün hiç bisey yemedim.
Spor olarak 10500 adım (35 dk tempolu yürüyüş)

Ben de birşey anlamadım. G Gunayfur da ortada yok.
Biz senle eş olalım:)

Menüm;
Kahvaltı dil peyniri 5 badem 2 hurma
Misafirim geldi hazırladığım hiçbir şeyi yemeden sadece ortama uymak adına 2 dilim kaşar yarım simit( 12:00 civarı)
Öğlen yemeği 14:30da yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği
Ara sütlü kahve 2 kare bitter
Akşam 2 yumurtalı menemen az peynir
Ara kahve veya çay

2.5 lt su 1saat yürüyüş.
Regl 1.gün olmasına rağmen tartıda artı çıkmadım bu da demek oluyorki kilo verdim:)

Hadi insallah
Bi ben mi vermedim
Yılbaşında diyete devam edecek misin
Ben yine kendi menume göre kaçamak menüler hazirlayacam yarın yapacam elmalı tart güzel olursa tarifi yazarim

bence bu hafta kilo ainucu sonrasi herkes eşit kilodakilerle tekrar esleştirilsin

canım bende baya bir şişim ya zatn bu akşam regle oldugm için sabaha hala şiş olarak tartilicam oyuzden çokda umutlu diilim yani artk bir kaç gün sonra regle bitişi güzel sonuçlar olur bence

Kahvaltim biraz gec oldu bir tabak besamelli karnibahar bir kupa bitki cayı. 3 gibi 1 kase corba bir muz bir hurma. Aksam tavuk havuc patates haslama bir tabak yogurt karnibahar vardi yine bitmedi gitti:) bir parca cikolata 1.5 litre su fazla yuruyus yapamadim

Bugünkü menüm
Kahvaltı 5 zeytin.3 sigara böreği. Domates.peynir
Ara yeşilçay. 1 cy bard tarçınlı sut
Öğle yarim armut 4 ksk yoğurt.tarcin.3 ksk yulaf kepeği
Ara yeşil cy
Akşam 3 köfte 1 dilim tam buğday.1 kase cacık
Ara 1 armut .2 ceviz .tarçın.yesil cy
Su 2 lt
Spor 45 dk

Süpersin canım sen bu gidişle çıta gibi olacaksın bence senin kadar spor yapamıyorum valla hele şu günler öyle bir isteksizlik var ki anlatamam napicam bilmiyorum motivem düşüyo sanırım

Hadi insallah
Bi ben mi vermedim
Yılbaşında diyete devam edecek misin
Ben yine kendi menume göre kaçamak menüler hazirlayacam yarın yapacam elmalı tart güzel olursa tarifi yazarim
Canım geçen sene diyetisyenle diyetteydim. İnan ol yesem yedim derim azar azar az çeşit yedim.
Ve tartı 1 haftada ancak düzeldi.
Diyetisyende o zaman yediğim bir şeye vücudumun hassasiyetinin olduğunu söyledi. Ne olduğunu bilmiyorum.
Bu sene aynı dediğin gibi kendime göre kaçamak yapacağım. Yemeyeceğim. Keyfi kalmıyor sonra.

Bilmiyorum diyetten yoruldum galiba 2 gündür keyfim yok.
Yaptıklarımız çok lezzetli olmuştu. Özellikle tahinli kek ve ıspanaklı kişten zor aldım kendimi nerdeyse hepsini yiyecektim.
O arada oluyor canım bende geçen hafta bıkkın moddaydım. Çok salmadan rahat bırak. Sonra toparlıyorsun.
Hatta sen bana menülerin değişti demiştin.
Bu hafta yeniden toparladım:)

Süpersin canım sen bu gidişle çıta gibi olacaksın bence senin kadar spor yapamıyorum valla hele şu günler öyle bir isteksizlik var ki anlatamam napicam bilmiyorum motivem düşüyo sanırım
sağol canım benim ayyy inşallah canım ya ama regl oldum tam da ilk günüm onun için tartidan ne çıkar bilmiyorum çok heveslenmiyim şişlik filan vardr belki diye korkuyorum

Son düzenleme:
magickk motiven düşmesin canım bence sende çok iyi gidiyorsun hiç bozduğun olmuyor ve bugünde 45dk yapmışsın zatn çok güzel ben biraz fazla enerjik hissediyorum bu ara ondan böyle coştum yoksa senin yaptgn gayette yeterli canım zatn sen benden ondesin ben daha o rakamlara gelince bende de duraksamalar olucak normal bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…