Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok teşekkürler canım doğru bırakırsam yeniden olur dediklerini yapicam

Kahvalti 1 h yumurta tost zeytin peynir.
Ögle karnibahar yemegi yogurt.
aksam karnibahar. Kıymalı patatesli kabakli yemek. 5 kasık bulgur yogurt bol salata. Aksam cocugun tabagini ziyan olmasin diye yedim o olmasa iyi olacakti. 1 litre su hala zorluyorum kendimi. Hic oturmadim desem yeri bugun

evet canm bende bu hafta kaçamaksz yapmalıyım 1 kilo yada üstü gider inslh ki benimde ayda bari 3 kilo filan olsun yani daha azı çok moral bozucu olur ya bu hafta sıkı yapmam şart

evet canm bende bu hafta kaçamaksz yapmalıyım 1 kilo yada üstü gider inslh ki benimde ayda bari 3 kilo filan olsun yani daha azı çok moral bozucu olur ya bu hafta sıkı yapmam şart
Inşallah canım ben sana güveniyorum yaparsın yeterki kaçamak olmasın biliyosun acayip geriye götürdü bizi tam gaz devam

Bugünkü menüm
Sabahtan akşama kadar aralıklı olarak bunları yedim.
1.5 bardak meyve suyu (portakal limon karışımı)
1 ekşi 1 tatlı elma yarım ayva 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak kefir

Akşam
1 kase yoğurt 1 tabak pırasa yemeği 1 ısırık börek (hepsini yememek için çok zorlandım ama başardım)
1 hurma 1 kupa yeşil çay

Birazdan da tarçınlı kahveli süt içicem.
Spor 1 saatten fazla yürüyüş 9000 adım.
1.5 litreye yakın su içtim yatana kadar 2 yi geçer. Xeroderma_pig

Bugün kızım beni perişan etti spor yapamadım. Şimdi eşime atayım biraz kas çalışayım dedim ama yoooook izin vermedi.

Canim 1 çocuk ben neyapim.Daha yeni oturdum.Bugun diyetisyen diyoki cok fazla siyah çay icmiyoruz sonrada güldü siz 3 cocukla icemezsiniz diye.
Rabbim yokluklarini vermesin.
Olmayanlarada hayırlı evlat versin.

Daha ne olsun ben onu yapinca en az 1 dilim yerim.

Bugün kızım beni perişan etti spor yapamadım. Şimdi eşime atayım biraz kas çalışayım dedim ama yoooook izin vermedi.
dinlen bugün canm sen iyi veriyorsun zatn ben bugün azimle basladmki bu haftayi telafi ediyim 1 saat bisikleti 30 dk dans yaptm ve yemekte babamlar vardı kacamaksiz diyete uygun yedim hatta tatlı olarak cevizli burma kadayıf vardı onlar yedi bende 3 tane ceviz kırdım yedimbu sefer bozmam

Canim 1 çocuk ben neyapim.Daha yeni oturdum.Bugun diyetisyen diyoki cok fazla siyah çay icmiyoruz sonrada güldü siz 3 cocukla icemezsiniz diye.
Rabbim yokluklarini vermesin.
Olmayanlarada hayırlı evlat versin.

Allah kolaylık versin canım. Ay şu tayin bi belli olsun hemen ailemin yanına gidicem ya çok bunaldı sıkılıyo bıktı bizden. Yalnız evde olunca yakaya yapışıyo bebek. Nefes alamıyorum bazen gerçekten onunla birlikte oturup ağlamak istiyorum yani. Benimde insana ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…