Çok teşekkürler canım doğru bırakırsam yeniden olur dediklerini yapicamCanım evde kekik biberiye veya acıelma yağı var mı? Ağrı kesici özelliği vardır ve kasları yumuşatırlar. En olmadı zeytinyağına aspirin ez. Onu sür çok iyi gelir. Ben sık sık kas ağrısı yaşadığım için iyi bilirim. Tam aksine yapmaya devam edeceksin. Yapmadığın sürece bu hamlığı sürekli yaşarsın. Ancak yaparsan o hamlık geçer ve bidana olmaz. Elinle masaj yaparak bu söyleklerimi uygula canım çk fayda eder. Hatta masaj aleti varsa onla da yap.
Tamam şöyle isteYa ama öyle yazmadimki 100 gr da olsa vermiştim
Varmi hataTamam şöyle iste
Geçen hafta:65.6
Bu hafta:65.5
Fark:0.1
Yok canımVarmi hata
Anladım canım tamamdırCanim farkin başına - koyunca bu aklimda kalmış
Fark:0.1
Ok böyle
Canim ne demek o 100 gramla 1 takimi sollamisiz bizim ortalama 0.334 baska takim 0.333Yok canım
Ya çok sevindim canımCanim ne demek o 100 gramla 1 takimi sollamisiz bizim ortalama 0.334 baska takim 0.333
Paylasim alanidan kontrol edebilirsiniz.
evet canm bende bu hafta kaçamaksz yapmalıyım 1 kilo yada üstü gider inslh ki benimde ayda bari 3 kilo filan olsun yani daha azı çok moral bozucu olur ya bu hafta sıkı yapmam şartSen bu hafta kaçamak yaptığın için veremedin canım tabi bendebirde spor fazla yoktu o yüzden haftaya 1 kilo gider belki daha fazla merak etme yeterki yasaklara bulaşmayalım bende 1 ayda 3 kilo vermişim pek farkımız yok
Inşallah canım ben sana güveniyorum yaparsın yeterki kaçamak olmasın biliyosun acayip geriye götürdü bizi tam gaz devamevet canm bende bu hafta kaçamaksz yapmalıyım 1 kilo yada üstü gider inslh ki benimde ayda bari 3 kilo filan olsun yani daha azı çok moral bozucu olur ya bu hafta sıkı yapmam şart
Akşam: mercimek çorbası,yoğurtlu kereviz salatası,kapuska,çay ile de 3adet ceviz
yemek öncesi de 30dk dans
Bugün kızım beni perişan etti spor yapamadım. Şimdi eşime atayım biraz kas çalışayım dedim ama yoooook izin vermedi.
Bugünkü menüm
Sabahtan akşama kadar aralıklı olarak bunları yedim.
1.5 bardak meyve suyu (portakal limon karışımı)
1 ekşi 1 tatlı elma yarım ayva 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak kefir
Akşam
1 kase yoğurt 1 tabak pırasa yemeği 1 ısırık börek (hepsini yememek için çok zorlandımama başardım)
1 hurma 1 kupa yeşil çay
Birazdan da tarçınlı kahveli süt içicem.
Spor 1 saatten fazla yürüyüş 9000 adım.
1.5 litreye yakın su içtim yatana kadar 2 yi geçer.Xeroderma_pig
dinlen bugün canm sen iyi veriyorsun zatnBugün kızım beni perişan etti spor yapamadım. Şimdi eşime atayım biraz kas çalışayım dedim ama yoooook izin vermedi.
Canim 1 çocuk ben neyapim.Daha yeni oturdum.Bugun diyetisyen diyoki cok fazla siyah çay icmiyoruz sonrada güldü siz 3 cocukla icemezsiniz diye.
Rabbim yokluklarini vermesin.
Olmayanlarada hayırlı evlat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?