Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hayırlısi olsun canım bi yandanda haklısın ben pek baskalariyla gorusemiyorum annem gelir yardim eder.
Arkadasim gibi.

Canım sanırım vermem gereken kilo az olduğu için ben zorlanıyorum. Daha az mı yemem gerek bilmiyorum. Bu hafta listemi birebir yaptım. 1 yıl önce gittiğim diyetisyenin listesi.Ama 29 aralık tartımı göremedim. Spor ve ilave yürüyüş yapamıyorum belki ondan. Bir ihtimalde şeker değerimin değişmiş olması sömestrde doktora gideceğim.
İşin ilginci canım yemek yemek istemiyor sanki tiksiniyorum tüm gün kahve içme isteği var. Kuruyemiş ve meyve öyle geçireyim istiyorum.
Niye böyle oldu bilmiyorum.

Daha ne olsun ben onu yapinca en az 1 dilim yerim.
Kendimi tutmasam en az 3 dilim yerdim ama sadece tadina bakmakla yetindim ve herzaman yaptığımdan daha lezzetliydi. Bu hafta + çıkmasam belki yine yerdim ama + beni mahvetti meyveleri falan yerken bile acaba daha mı az yesem diye düşündüm bugün.

Canim sen bence bi kilonu yag, kas, su diye ölçtursen daha iyi olcak bu kadar spor seni sıkılastirmistir.
Geçen hafta 1 kilo verdim diyetisyen cok begendi 900 gram yagdan gitmiş bu hafta pek uyamadim cocuklarin hastaligi yüzünden pek yemedimde 900 gram gitmiş 500 gram yagdan begenmedi.
Bizim hedefimiz yagdan verebilmek.
Su yada kas kaybi istemiyoruz.

Iyide canım sen cok verdin vücudun bi durmuştur.O kadar olur üzülme.
Meyvedeki friktozda yağ var direk kiloya sebeb olabiliyormus Karatay Teyzem diyor.

Canım insan her zaman aynı kiloyu veremiyor. Metabolizma hızı değişebiliyor dönem dönem ama spor ve yürüyüşün kesinlikle kilo vermeye etkisi oluyor.
Benim de canım kahve çekiyor. Açlık yaptığım gün içilmiyor bugün akşam saatine erteledim oyüzden kahveyi. Bugün kahve tarçın süt karışımının kilo vermeye yardımcı olduğunu okudum tarçın ekledim kahveme hoşuma gitti tadı böyle de içerim artık.

Iyide canım sen cok verdin vücudun bi durmuştur.O kadar olur üzülme.
Meyvedeki friktozda yağ var direk kiloya sebeb olabiliyormus Karatay Teyzem diyor.
Canım dün açlık yaptım ya oyüzden bugün mecbur meyve yiyorum birden yemeğe yüklenmemek ve en az öğlene kadar sadece meyve ve meyvesuyu içmek gerekiyor. Ben akşama kadar ara ara yedim bunları başka bişey yemedim. Normalde artık bukadar meyve yemiyorum sadece açlık sonrası gün böyle. Ama diyet öncesi 1 kilo meyveyi oturur tek başıma yerdim alışkanlıklarımı değiştiriyorum yavaş yavaş.

caroline84 deadline
Bir süreliğine izne ayrılmak istiyorum. Çok çok önemli vermem gereken bir kilom yok.
Bir süre koruyarak devam etmek istiyorum. Kendimi toparlayınca tekrar geleceğim.

Zehra_mda seni yarı yolda bırakmak istemezdim ama hedefine çok yaklaştın geri kalanını da halledersin. Sana güveniyorum canım
Hepinize kolay gelsin.

Yaaaa ama olmaz ki canım biz iyiydik böyle.

sen yine arada takılsan olmaz mı
özlerim ben seni

Teşekkürler
Sizin eksikliğinizi ben de hissedeceğim çok alıştım sizlere de kısa sürede
Hiç tanımadan sevilir mi insanlar sevilir
Sen gidince kim diyecek bize hem ekmek hem patates ikisi de karbonhidrat ayni gun ayni anda yenmez diye. Ya da 3 kestane 1 ekmek ediyor haberin olsun diye kim diyecek hic olmadı gercekten

caroline84 saniyim.bu hafta iyice kilo alcam reglmiyim degilmiyim belli degil kahverengi akintim var 3 gundur cok az karnim sistikce sisiyor kabiz da oldum cok tuhaf bir durumdayim
Geçmiş olsun canım ben de çok kabızlık problemi yaşıyorum belkide kilom ondan artı çıktı. Toz sinamekiyi yoğurtla karıştırıp içiyorum çok zorlanınca tavsiye ederim.

Sen gidince kim diyecek bize hem ekmek hem patates ikisi de karbonhidrat ayni gun ayni anda yenmez diye. Ya da 3 kestane 1 ekmek ediyor haberin olsun diye kim diyecek hic olmadı gercekten
Canım deme öyle kaç yıllık arkadaşımdan ayrılıyormuş gibi oldu
Biraz kafamı toparlayıp geleceğim gene

sinamekiyi ne oluyor ilk defa duydm •_●
Sinameki tozu faydaları
Bağırsak problemleri yaşayan kişilerin sinemaki tozu kullanması tavsiye edilmektedir.

Özellikle kabızlık sebebiyle gaz sancısının fazla olduğu gözlendiği için bu şikayetleri bulunan kişilerin sinameki tozu kullanarak müshil etkisi yaratan bu bitkiden istifade etmesi tavsiye edilir.

Özellikle bağırsakta bulunan su emiliminin artırılmasına katkı sağlarken, idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır.

Ayrıca bağırsak içerisinde bulunan zararlı kurtların giderilmesine fayda sağlar.

Sinameki tozu kullanılması ile damarlarının açılması desteklenir.

Psikolojik açıdan da oldukça rahatlatıcı etkisi bulunduğu belirtilirken; sinirleri gevşetme özelliği bulunduğu için sakinleştirici etki yaratır.

Vücutta kronik şekilde gözlenen ağrıların giderilmesini desteklerken;ağrıları hafifletici özelliği bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…