- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Allah kolaylık versin canım. Ay şu tayin bi belli olsun hemen ailemin yanına gidicem ya çok bunaldı sıkılıyo bıktı bizden. Yalnız evde olunca yakaya yapışıyo bebek. Nefes alamıyorum bazen gerçekten onunla birlikte oturup ağlamak istiyorum yani. Benimde insana ihtiyacım var
Canım sanırım vermem gereken kilo az olduğu için ben zorlanıyorum. Daha az mı yemem gerek bilmiyorum. Bu hafta listemi birebir yaptım. 1 yıl önce gittiğim diyetisyenin listesi.Ama 29 aralık tartımı göremedim. Spor ve ilave yürüyüş yapamıyorum belki ondan. Bir ihtimalde şeker değerimin değişmiş olması sömestrde doktora gideceğim.Bugünkü menüm
Sabahtan akşama kadar aralıklı olarak bunları yedim.
1.5 bardak meyve suyu (portakal limon karışımı)
1 ekşi 1 tatlı elma yarım ayva 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak kefir
Akşam
1 kase yoğurt 1 tabak pırasa yemeği 1 ısırık börek (hepsini yememek için çok zorlandımama başardım)
1 hurma 1 kupa yeşil çay
Birazdan da tarçınlı kahveli süt içicem.
Spor 1 saatten fazla yürüyüş 9000 adım.
1.5 litreye yakın su içtim yatana kadar 2 yi geçer.Xeroderma_pig
Kendimi tutmasam en az 3 dilim yerdim ama sadece tadina bakmakla yetindim ve herzaman yaptığımdan daha lezzetliydi. Bu hafta + çıkmasam belki yine yerdim ama + beni mahvettiDaha ne olsun ben onu yapinca en az 1 dilim yerim.
dinlen bugün canm sen iyi veriyorsun zatnben bugün azimle basladmki bu haftayi telafi ediyim 1 saat bisikleti 30 dk dans yaptm ve yemekte babamlar vardı kacamaksiz diyete uygun yedim hatta tatlı olarak cevizli burma kadayıf vardı onlar yedi bende 3 tane ceviz kırdım yedim bu sefer bozmam
Kendimi tutmasam en az 3 dilim yerdim ama sadece tadina bakmakla yetindim ve herzaman yaptığımdan daha lezzetliydi. Bu hafta + çıkmasam belki yine yerdim ama + beni mahvettimeyveleri falan yerken bile acaba daha mı az yesem diye düşündüm bugün.
Canım insan her zaman aynı kiloyu veremiyor. Metabolizma hızı değişebiliyor dönem dönem ama spor ve yürüyüşün kesinlikle kilo vermeye etkisi oluyor.Canım sanırım vermem gereken kilo az olduğu için ben zorlanıyorum. Daha az mı yemem gerek bilmiyorum. Bu hafta listemi birebir yaptım. 1 yıl önce gittiğim diyetisyenin listesi.Ama 29 aralık tartımı göremedim. Spor ve ilave yürüyüş yapamıyorum belki ondan. Bir ihtimalde şeker değerimin değişmiş olması sömestrde doktora gideceğim.
İşin ilginci canım yemek yemek istemiyor sanki tiksiniyorum tüm gün kahve içme isteği var. Kuruyemiş ve meyve öyle geçireyim istiyorum.
Niye böyle oldu bilmiyorum.
Canım dün açlık yaptım ya oyüzden bugün mecbur meyve yiyorum birden yemeğe yüklenmemek ve en az öğlene kadar sadece meyve ve meyvesuyu içmek gerekiyor. Ben akşama kadar ara ara yedim bunları başka bişey yemedim. Normalde artık bukadar meyve yemiyorum sadece açlık sonrası gün böyle. Ama diyet öncesi 1 kilo meyveyi oturur tek başıma yerdim alışkanlıklarımı değiştiriyorum yavaş yavaş.Iyide canım sen cok verdin vücudun bi durmuştur.O kadar olur üzülme.
Meyvedeki friktozda yağ var direk kiloya sebeb olabiliyormus Karatay Teyzem diyor.
Yaaaa ama olmaz ki canımcaroline84 deadline
Bir süreliğine izne ayrılmak istiyorum. Çok çok önemli vermem gereken bir kilom yok.
Bir süre koruyarak devam etmek istiyorum. Kendimi toparlayınca tekrar geleceğim.
Zehra_mda seni yarı yolda bırakmak istemezdim ama hedefine çok yaklaştın geri kalanını da halledersin. Sana güveniyorum canım
Hepinize kolay gelsin.
sen yine arada takılsan olmaz mıcaroline84 deadline
Bir süreliğine izne ayrılmak istiyorum. Çok çok önemli vermem gereken bir kilom yok.
Bir süre koruyarak devam etmek istiyorum. Kendimi toparlayınca tekrar geleceğim.
Zehra_mda seni yarı yolda bırakmak istemezdim ama hedefine çok yaklaştın geri kalanını da halledersin. Sana güveniyorum canım
Hepinize kolay gelsin.
Yaaaa ama olmaz ki canımbiz iyiydik böyle.
Teşekkürlersen yine arada takılsan olmaz mı
özlerim ben seni
Sen gidince kim diyecek bize hem ekmek hem patates ikisi de karbonhidrat ayni gun ayni anda yenmez diye. Ya da 3 kestane 1 ekmek ediyor haberin olsun diye kim diyecekTeşekkürler
Sizin eksikliğinizi ben de hissedeceğim çok alıştım sizlere de kısa sürede
Hiç tanımadan sevilir mi insanlar sevilir
hiiiiiih niye gidiyorsuuuun :/Teşekkürler
Sizin eksikliğinizi ben de hissedeceğim çok alıştım sizlere de kısa sürede
Hiç tanımadan sevilir mi insanlar sevilir
Geçmiş olsun canım ben de çok kabızlık problemi yaşıyorum belkide kilom ondan artı çıktı. Toz sinamekiyi yoğurtla karıştırıp içiyorum çok zorlanınca tavsiye ederim.caroline84 saniyim.bu hafta iyice kilo alcam reglmiyim degilmiyim belli degil kahverengi akintim var 3 gundur cok az karnim sistikce sisiyor kabiz da oldum cok tuhaf bir durumdayim
sinamekiyi ne oluyor ilk defa duydm •_●Geçmiş olsun canım ben de çok kabızlık problemi yaşıyorum belkide kilom ondan artı çıktı. Toz sinamekiyi yoğurtla karıştırıp içiyorum çok zorlanınca tavsiye ederim.
Canım deme öyleSen gidince kim diyecek bize hem ekmek hem patates ikisi de karbonhidrat ayni gun ayni anda yenmez diye. Ya da 3 kestane 1 ekmek ediyor haberin olsun diye kim diyecekhic olmadı gercekten
Biraz ara vermeye ihtiyacım var. Gene görüşeceğizhiiiiiih niye gidiyorsuuuun :/
Sinameki tozu faydalarısinamekiyi ne oluyor ilk defa duydm •_●
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?