Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sağol canım desteyin için çok güzel morel verdin gerçekten doğru söylüyorsun çok haklısın ben biraz stres yaptım sinirlerim bozuldu galiba çünkü sabah yedik içtik ustune çay kahve su derken şu saatte insanin kilosu cazla çıkıp sabah daha az çıkar mesala ama ben tartiliyorum sabh aç karnina tuvalet sonrası çıktığım kilo ile aynı cikiyorum bu nasl oluyor kaç kez oldu bu aksma rakam bu ise sabaha az cikicam diyorum sabah tartida yine aynı psikolojimi bozdu bu tartı bozuldumu acaba anlamadım ki ben

Haftada 1 sefer öneriliyor canım bide cumata çok var diyetisyen randevun be zaman?
çok haklısın canm düşüş göremeyince ben takıntı yaptım psikolojim bozuldu resmen sabah akşam tartilir oldum kendimi tutamiyorum çok haklısın aslında randevumda yarın akşam 6'da

Sen baskasi degilsin sensin sen niye kendini baskadiyla kiyadliyorsunki???
çok haklısın işte insar ister istemez bazen giriyor böyle düşüncelere sabahda mesala ben yemiycem zorla götürdün diye kızdım eşime ne yedinki zaten hiç bir şey yemedin iyice abartiyorsun millet neler yiyor diyette dedi oda bana çok sıkıyosun diyor bende etkilendim galiba bide tartida fazla çıkınca iyice stres filan yaptım

benim psikolojim iyice bozuldu kızlar bugün kendime izin veriyorum belki biraz stresimi atarım gerginligim gider bu gerginlikle oturup salata yiyemiycem ve diyeti birakmayida asla düşünmüyorum onun için en iyisi bugün kacamagi abartmadan aksmda sevdigim biseyler yiycem bu gunluk ara vermiş gibi olucam yarın da diyetisyen ile görüşüp olculup tartilip listemide karar verip tekrar yarın tam gaz sil baştan basliycam bugün girmiycem buraz kendimi toparliyim bu stres ile olmaz çünkü sinirleim bozuldu

Dün de ben öyle oldum canım seni iyi anlıyorum. O zaman yarın tartılma sevdiğin bişeyler yiyiceksen bari tadını çıkar sonra pişmanlık yaşama. Bir hafta çok sıkıyoruz kendimizi sanırım o yüzden haftada bir patlama yaşıyoruz. Diyetisyenede gideceksin ben halledeceğine eminim.

kızlar kaçmakla olmayacak ben sabahki serpme nahvaltidan itibaren yediklerimi yaziyim en iyisi

Kahvaltı: bol çay, 1 yumurta,az domates ve peynir ve zeytin çeşitleri buraya kadar sorun yok,bir tatlı kaşığı saralle ve yarım simit digerlerinden tatmadim kahvaltı üstüne de sütlü kahve içtim

Akşam: lahmacun,ayran bu karataya uygun ama çayın yanında çok ince bir dilim frambuazli chess kek
yasaklar bulunan menum bu

Bence çok bişey yok ben açık büfeye gitsem patates yemeden börek yemeden kalkmam o yüzden bi süre gitmiyorum ve bu ayki kaçamak hakkımı öyle kullanıcam. Canım sen eritirsin bunları hiç dert etme.

Canım olsun arada insaniz sonuçta geçen haftada ben izin verdim kendime mutlu da oldum önemli olan o yarın sil baştan başlarsın

Bence çok bişey yok ben açık büfeye gitsem patates yemeden börek yemeden kalkmam o yüzden bi süre gitmiyorum ve bu ayki kaçamak hakkımı öyle kullanıcam. Canım sen eritirsin bunları hiç dert etme.
evet onları yemedim patatesmis, borekmis o tarzlara elimi surmedim sadece simit ten aldım onunda böldüm yarısını yedim bide çikolata ozlemisim diye az saralleden aldım ama bal,reçel çeşitleri ,pekmez gibi tatlılarada hiç bulasmadim çayım kahvem de zaten her zaman ki gibi şekersiz yani kaçamağı abartmadim ama diyetede uygun olmadı

Benim eşim olsa elimden almayı birak daha çok ye diye ısrar eder şanslısın bu konuda

Okadar abartı bişey yok kasma kendini mutlu ol yemedim farzet gerisini metabolizma halleder.

Benim eşim olsa elimden almayı birak daha çok ye diye ısrar eder şanslısın bu konuda

Eşim kiloyu hiç sevmez. Bu sefer dalga geçmedi doğum ve asya için aldığımdan dolayı ama pcos için ilaç kullanırken 10 kilo almıştım. Ağzına geleni söylüyordu. Beğenmiyordu ve çok belli ediyordu. Giydiğim her kıyafeti eleştirir olmuştu. Sonra ben zayıfladım o aldı bende ona ağzıma geleni saydım. Dobiş dombili dopgele tosun kutup ayusuuuuu. Tarih tekerrürden ibaret yine ben zayıflıyorum o kilo alıyo. Ama o benimle dalga geçmediği için bende onunla geçmiyorum sadece zayıfla diye baskı yapıyorum accıkkk

Okadar abartı bişey yok kasma kendini mutlu ol yemedim farzet gerisini metabolizma halleder.
desteğin için çok sağol canm iyiki varsınız kendime geldim iyiki bari günü de erken kaptmistim bide sizin motivenizden sonra biraz önce kalkıp 30 dakika dans ettim çok iyi oldu bu arada benim eşimde aynı ben sabah kahvaltıya götürdü diye kızıyorum oda yarım simidide yemiyceksen yaşama artk bu ne diyet bu kadar abartilitmi sana yazık değilmi yiceksin diye kızıyor bana

Sağol canım teşekkür ederim.
Ara uğra Sen bana çok ilham oldun.
@sahgull kapttanimdanda bi davet geldi yeniden öyle başladım.
Ugrarim canim senin saglik sıkıntın olmasa cok guzel verirsin azimlisin de masallah dert etme.. ben burayi 60.5 biraktim sporu da biraktim 2 ayi gecti yeme duzenim ayni ama şu an 59.2 yim cok şükür.
Eski arkadaslar burda mi bildigin onlar nasil gidiyor acaba kaptanim deadline nerelerde Zeynolin44 vardi bluegreeneyes hatirladiklarim

Menümü paylaşıyım anca fırsat buldum
Sabah (biraz uzun olacak)
1 az yağla sotelenmiş domates soslu sosis
1 yumurtayla peynirli omlet, keçi peyniri ve beyaz peynir toplamda kibrit kutusu kadar, 3 zeytin, 4 dal marul biraz maydonoz ve dereotu, el büyüklüğü kadar pide şeklinde lavaş, 2 çay kaşığı tahin pekmez, 1 parça tahinli cevizli börek (1 parçayı 2 adet baklavalık yufkayla yaptım)
Birde pasta için beyaz çikolata rendeledim ilk defa kullandığım bir çikolataydı oyüzden onun tadına baktım damla çikolata büyüklüğünde ancaydı yedigim parça

Ara ve öğle yemeği yok

Akşam
1 kase şehriye çorbası ve salata

2-2.5 litre civarı su tam ölçemedim
11000 adım 1 saat yürüyüş
Buhafta misafirim var sali gelip epey kalacaklar oyuzden açlık günümü yarın yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…