- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Eşim kiloyu hiç sevmez. Bu sefer dalga geçmedi doğum ve asya için aldığımdan dolayı ama pcos için ilaç kullanırken 10 kilo almıştım. Ağzına geleni söylüyordu. Beğenmiyordu ve çok belli ediyordu. Giydiğim her kıyafeti eleştirir olmuştu. Sonra ben zayıfladım o aldı bende ona ağzıma geleni saydım.Dobiş dombili dopgele tosun kutup ayusuuuuu. Tarih tekerrürden ibaret yine ben zayıflıyorum o kilo alıyo. Ama o benimle dalga geçmediği için bende onunla geçmiyorum sadece zayıfla diye baskı yapıyorum accıkkk
Ugrarim canim senin saglik sıkıntın olmasa cok guzel verirsin azimlisin de masallah dert etme.. ben burayi 60.5 biraktim sporu da biraktim 2 ayi gecti yeme duzenim ayni ama şu an 59.2 yim cok şükür.
Eski arkadaslar burda mi bildigin onlar nasil gidiyor acaba kaptanim @deadline nerelerde @Zeynolin44 vardibluegreeneyes hatirladiklarim
Allah razı olsun canım.Kolay gelsin canım.
Allah kabul etsin.
Herkesin yapısı farklı benim eşim dalga geçsin inadina kilo alırım.Kilonda ne var verirsin birsey olnaz der ve karismaz.
Kiloyu bende hiç sevmem. Herşeyden önce büyük bir sağlık sorunu. Eşim de benim gibi yıllarca sporla ilgilenmiş biri olduğu için ben onun ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Kilo verdikçe belimdeki sorun azalıyor önceden sağdan sola dönemiyodum kitlenip kalıyodum. Bu hayatta en güzel görünmek istediğim kişi o neden istemediği beğenmediği biri haline sokayım ki kendimi. Saçımın şeklini değiştirirken bile fikrini alırım beğenmediği bir modeli yaptırmam. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bu durum ikimiz içinde geçerli. Bende onun kilo almasına izin vermem. Hatta o bana hiçbi zaman diyet yap demedi ama ben ona yaptırdım. Benim sevmediğim bi kıyafeti giymez. Sevmediğim şekilde saçını kestirmez. Biraz yanlış anlaşılma oldu sanırım arada sevgisizlik varmış gibi algılandı galiba tam tersine birbirimizi sevdiğimiz için sevmediğimiz şeylerden uzak duruyoruz.
Sağol canım amin. Benimde eşim aslan bende oğlağım birarada olması imkansız iki burç aslında. İkimizde lider ikimizde inatAllah bozmasin canım yok bastada dedim ya biraz yapı meselesi ben aslen trabzonluyum bude aslan burcuyum o bi başak o işi cok iyi bilir canim sen bilirsin der.
Esiminde belinden 1 ay yatti çok zor bel ameliyat olacaktı kimi olsun dedi kimi olmasin daha kötü olur dedi.
Özel de bi doktora çektirdi biraz daha iyi.
Sağol canım amin. Benimde eşim aslan bende oğlağım birarada olması imkansız iki burç aslında. İkimizde lider ikimizde inato da beni nasıl yola getireceğini çok iyi biliyo bel çok kötü canım ya benimde iki tane fıtığım var. Doğumda hem onlar oynadı hem de sinir sıkışması oldu. Üzerine de kilo alınca bittim. Çığlıkla uyanıyodum yürürken bile birden kitlenip kalıyodum çok şükür zayıfladıkça iyileşiyo. Ankaraya gidersem bide fizik tedavi olucam inşallah daha da iyi olur. Geçmiş olsun sizede.
Süper başladın haftaya canım açılışın ıyi bir sporKahvaltı: klasik karatay, yesil çay
1 saat kdsyn bisikleti,30 dakika dans
sağol canm benimSüper başladın haftaya canım açılışın ıyi bir spor
Canım sana söyledim ya sabret sen daha ne istiyosun kaç kilodan düştün biz napalimBen hala cumaya dönemedim kızlar 1 kilo fazlayım tartıyı kırmama az kaldı. Yarından itibaren 3 günlük patates yoğurt yapıcam. Hem metabolizma da bi şaşırmış olsun.magickk blonde ambition
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?