Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herkesin yapısı farklı benim eşim dalga geçsin inadina kilo alırım.Kilonda ne var verirsin birsey olnaz der ve karismaz.

Canim kaptanimiz nişanlandi izne ayrıldı.
Ama yine uğruyor lusteyi kontrol ediyor.
bluegreeneyes sağlık sorunları nedeniyle izne ayrildi.
Ne güzel koruyorsun kilonu canım maşallah.

Herkesin yapısı farklı benim eşim dalga geçsin inadina kilo alırım.Kilonda ne var verirsin birsey olnaz der ve karismaz.

Kiloyu bende hiç sevmem. Herşeyden önce büyük bir sağlık sorunu. Eşim de benim gibi yıllarca sporla ilgilenmiş biri olduğu için ben onun ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Kilo verdikçe belimdeki sorun azalıyor önceden sağdan sola dönemiyodum kitlenip kalıyodum. Bu hayatta en güzel görünmek istediğim kişi o neden istemediği beğenmediği biri haline sokayım ki kendimi. Saçımın şeklini değiştirirken bile fikrini alırım beğenmediği bir modeli yaptırmam. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bu durum ikimiz içinde geçerli. Bende onun kilo almasına izin vermem. Hatta o bana hiçbi zaman diyet yap demedi ama ben ona yaptırdım. Benim sevmediğim bi kıyafeti giymez. Sevmediğim şekilde saçını kestirmez. Biraz yanlış anlaşılma oldu sanırım arada sevgisizlik varmış gibi algılandı galiba tam tersine birbirimizi sevdiğimiz için sevmediğimiz şeylerden uzak duruyoruz.

Günaydın ay sinirlerim çok bozuk ya sabah işe gittim yıllık izin kullanmak için zatan beş karış suratla karşıladılar yok ne kadaar iznin kaldı şimdi ne kadar kullanacaksın bilmem ne ya ben hamileyken izin kullanmadım deli gibi çalıştım ayrılırken senin gibi bulamayız diyolardı noldu? Ben o izni kızımla birliktte kullanmak için karnım burnumda sırtımdan ter aka aka çalıştım. Benim hakkım olanı kullanmama bile trip atıyolar. Yerime personel de verildi yani verilemese ne olacaktı bilmiyorum. Tayin talebim var biliyolar o kadar sinirlendim ki otur bişey iç diyolar yok sağolun zehir içirdiniz az önce başka bişeye yer kalmadı. Arkamdan arıyorlar bi dahakine bütün izinlerini kullan bitir diye. Düşünün ki devlet memuruyum ya benim bu izni parça parça kullanma hakkım var. Özel sektör bu kadar kök söktrmüyo be. İllet ettim şu kurumdan. Kızlar dua edin de cumaya kadar şu tayinim belli olsun artık.

Allah bozmasin canım yok bastada dedim ya biraz yapı meselesi ben aslen trabzonluyum bude aslan burcuyum o bi başak o işi cok iyi bilir canim sen bilirsin der.
Esiminde belinden 1 ay yatti çok zor bel ameliyat olacaktı kimi olsun dedi kimi olmasin daha kötü olur dedi.
Özel de bi doktora çektirdi biraz daha iyi.

Sağol canım amin. Benimde eşim aslan bende oğlağım birarada olması imkansız iki burç aslında. İkimizde lider ikimizde inat o da beni nasıl yola getireceğini çok iyi biliyo bel çok kötü canım ya benimde iki tane fıtığım var. Doğumda hem onlar oynadı hem de sinir sıkışması oldu. Üzerine de kilo alınca bittim. Çığlıkla uyanıyodum yürürken bile birden kitlenip kalıyodum çok şükür zayıfladıkça iyileşiyo. Ankaraya gidersem bide fizik tedavi olucam inşallah daha da iyi olur. Geçmiş olsun sizede.

Geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin.
Ikizlerim Ocak in 21 de dogdu oglak büyük kizimda basak evde 2 basak 2 oglak var.
Bel konusunda bizde ne yapacagimizi bilemedik.Doktor kesinlikle ameliyat dedi.
Bu gittigimizde Fizyoterapist eger uyuşma varsa ameliyat dedi pek umutlu konusmadi ama esim yeni yeni biraz iyi oldu.

bu haftasonuda diyete pek uyamadım utanarak söylüyorum dün evimizde karadeniz şenlikleri vardı misafir ve eşimin uzun ısrarları neticesinde ama çok yemedim gerçekten 4 kaşık hamsili pilav yedim gerisi salata bugün de pek diyetlik istek yok içimde hasta olmak üzere de olabilirim gözümün önünden tatlılar geçiyor ama yemedim diyetime sadık kaldım akşama da sadece çorba ve brokoli salatası yiyeceğim. bu hafta da kilo veremezsem diye korkuyorum biraz işin açıkcası

Canım sana söyledim ya sabret sen daha ne istiyosun kaç kilodan düştün biz napalim hemen herşey olmazki bekle yaptığın kaçamağın acısını çekiyosun su an bak bize duraksam yaşadık blonde ambition dimi canım sen ne diyosun bir ayda 3 kilo verdim ben bu ay artık malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…