Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Topluca bi izinmi yapsak ne herkes fenalarda valla ben fazla kacamak yaptim hakkımı fazlasıyla kullandim hafta sonu. Toparlanıriz insallah bu hafta

Canım bende pek yapmayi bilmiyorum ama annemde gördügum karalahanayi bi pişirip suyunu döküyor kokusu gitsin diye.

Ayyy sahlep bayılırım eşim içti ben baktım ama içeceğim bende ilk isim o
ben bu ara canım çeken şeyler az az yiyorum hem diyet bıkkınlığını bir üzerimden atayım hemde diyetisyenden alacağım liste sonrası bidaha kaçak yapmadan listeye tam uyuyim diye bir kaç gün ara verdim gibi ama ölçüleri abartmamaya dikkat ediyorum

Bravoben bugun su böregine hayır diyemedim

Piserken kokuyor canim ya lahanagiller yapacak birsey yok. Bende karadenizliyim arada yaparim karalahana corbasi esimde kizımda severek yer

Insallah canim ya. Benimde tupbebek icin kendime verdigim zmana az kaldi hedefime ulasmak istiyorm artik. Tedavin kesin degilmi bu ay adet olursan
İnşallah hedefine ulaşırsın ve tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirip yeniden anne olursun canım.

Ben bu ayın 24üne kadar adeti bekliycem canım eğer adet olamazsam 25-26 sında gebelik testi yapıp adet söktürücü kullanıcam ve adet olduğum an başlıycam tedaviye.

Benim tüp bebek raporum var bu sefer zeynep kamilde deniycem ve ocak ayına gün vermişlerdi geçen hafta gidip sordum şubatın ilk haftalarina sarksa sıkıntı olur mu diye. Sorun olmaz dediler.

Buarada diyet serüvenim de şöyle başladı birdaha tüp bebeği anca 60 kilonun altına düşersem yatırırım demiştim. Onu da nasıl olsa başaramam da o bahaneyle bidaha tüp bebekle uğraşmam diye. Ama işte sonra hazır işsizken bi deneme daha yapıyım diye rapor çıkartmak için uğraşmaya başladım. Zeynep kamildeki doktor ilacımı değiştirdi ve düşük doz farklı bir ilaç verdi (buna çok canım sıkıldı stres yaptım zeynep kamilde yaptirmaya karar verdiğime pişman olup epey ağladım o gün) Bende zaten yumurta gelişimi sıkıntılı tüpten önce 2 aşılamam iptal oldu yumurta gelişmedi diye. En azından kilo verirsem belki yumurta gelişimini olumlu etkiler diye düşünerek madem tüp bebeğe başlıycam 60ın altına düşüyüm bari dedim öylelikle diyete başlamış oldum. Iyi ki de başlamışım.

Aslında normalde hedefim 59.9 du ama gaza gelip buraya bekarkenki kilomu hedef olarak yazdım şimdi de uğraşıyorum 58 olmak için.

Piserken kokuyor canim ya lahanagiller yapacak birsey yok. Bende karadenizliyim arada yaparim karalahana corbasi esimde kizımda severek yer
Ya işte bizimkiler içyağıyla yaptıkları için ilk zamanlar böyle kokusundan tiksinir gibi oldum o sebeple de pek yanaşmıyorum. Tadına çok bayılıyor olsam hadi bi nebze de zaten tadına da ölüp bitmediğim bişeyi de yapmak için o kokuyu çekmeyi de tercih etmiyorum doğrusu

Canım sen çok iyi idare ediyorsun. Açıkçası ben ankarada bu kadar dayanamam. Tabiki bırkmıycam ama burdaki gibi olmam da mümkün değil seni tebrik ediyorum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…