Topluca bi izinmi yapsak neBen bu hafta yürüyüş yapamadim.
Ama daha dikkatliydim eşimle davate gittik haşlamis sebze ve et yedim.
Anneme savate geldik aklim halen kadayifta azcik ucundan aldim.
Annemlerdeyim tartilamadim diyetisyende tartilirim bide nasilsa dikkat ettim diye
Sanki vermis gibiydim.
Güle oynaya gittim bide tartiya cikinca ne gorim 84.2 vücudunuz ödem toplamış dedi.
Boylede tok evin aç kedisi gibi annemin su böreği müthiş olur sadece üst kabuğunu aldim.
Diyetisyenim ha bire yeni bişeyler yaziyor.
Kabızlık için bi tarif verdi.
Gerçekten zorlaniyorum ama biraksam daha fena oluyo ipin ucu kacip gidiyo bana yürüyüşun faydasi cok oluyor hem reglime hemde kabizligima iyi geliyodu.
Tatil bide ablamlar var annem habire biseyler yapiyor tamam yemiyorum ama bide nefis var .
Sutlac yapti yemedim.
Pogaca yapti yemedim sonra dayanamyip yarisini yedim babamda rejim yapti 88 den 76 düştü benden daha iradeli.
Tamam vercez bu kilolari ama bir ileri iki geri gidiyoruz.
Bu hafta grup olarak çok kötüyüz.
Hıı krep gibi mi oluyor kalınlığı.Yulaf böreği
2 yumurta
3 kaşık yulaf ezmesi normal yulafi rondodan geçirebilirsiniz
Peynir dereotu kabartma tozu yada az karbonat bunları tavada pisiriyorsunuzZehra_mda
Canım topluca izin yerine topluca silkelenelim bence.Topluca bi izinmi yapsak neherkes fenalarda valla ben fazla kacamak yaptim hakkımı fazlasıyla kullandim hafta sonu. Toparlanıriz insallah bu hafta
Yok pankek gibi kaşık kaşık dokuyosunHıı krep gibi mi oluyor kalınlığı.
Bende dahil olmak uzre baya kacak varya ondan dedim canim :) ben hafta sonlari pek giremiyorum yogun geciyor gelen gidenCanım topluca izin yerine topluca silkelenelim bence.
Pişerken ki kokusu da pek hoşuma gitmiyor. Birde eve alıp yapsam esim kendilerinin yaptığı gibi olmayınca hevesli yemiyor sonra becerememiş gibi canım sıkılıyor oyüzden pek tercih etmiyorum. Ama beyaz lahana çorbasını yaparım bundan sonra baya beğendim o tarifi.
ben bu ara canım çeken şeyler az az yiyorum hem diyet bıkkınlığını bir üzerimden atayım hemde diyetisyenden alacağım liste sonrası bidaha kaçak yapmadan listeye tam uyuyim diye bir kaç gün ara verdim gibi ama ölçüleri abartmamaya dikkat ediyorumAyyy sahlep bayılırım eşim içti ben baktım ama içeceğim bende ilk isim o
Ben çoğunlukla içiyorum canım inşallah faydasını görürsün.Bu hafta sabah ılık suda icmeye basladım limonlu bakalım fayda etcekmi
BravoDışarıdaydım canım yine ucuz atlattım biliyomusunmisafirlikteydik ve börek vardı hemde patatesli kol böreği ve yemedim çocuklarla yiyiyorum ayağına çocuklara yedirdim ve kendim atlattım birde çok güzel olmuş ya elinize sağlık bayıldım falan dedim oh yırttık yine
Insallah canim ya. Benimde tupbebek icin kendime verdigim zmana az kaldi hedefime ulasmak istiyorm artik. Tedavin kesin degilmi bu ay adet olursanBen çoğunlukla içiyorum canım inşallah faydasını görürsün.
Piserken kokuyor canim ya lahanagiller yapacak birsey yok. Bende karadenizliyim arada yaparim karalahana corbasi esimde kizımda severek yerPişerken ki kokusu da pek hoşuma gitmiyor. Birde eve alıp yapsam esim kendilerinin yaptığı gibi olmayınca hevesli yemiyor sonra becerememiş gibi canım sıkılıyor oyüzden pek tercih etmiyorum. Ama beyaz lahana çorbasını yaparım bundan sonra baya beğendim o tarifi.
Yazicam canım yazicam inşallah.
İnşallah hedefine ulaşırsın ve tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirip yeniden anne olursun canım.Insallah canim ya. Benimde tupbebek icin kendime verdigim zmana az kaldi hedefime ulasmak istiyorm artik. Tedavin kesin degilmi bu ay adet olursan
Ya işte bizimkiler içyağıyla yaptıkları için ilk zamanlar böyle kokusundan tiksinir gibi oldum o sebeple de pek yanaşmıyorum. Tadına çok bayılıyor olsam hadi bi nebze de zaten tadına da ölüp bitmediğim bişeyi de yapmak için o kokuyu çekmeyi de tercih etmiyorum doğrusuPiserken kokuyor canim ya lahanagiller yapacak birsey yok. Bende karadenizliyim arada yaparim karalahana corbasi esimde kizımda severek yer
Dışarıdaydım canım yine ucuz atlattım biliyomusunmisafirlikteydik ve börek vardı hemde patatesli kol böreği ve yemedim çocuklarla yiyiyorum ayağına çocuklara yedirdim ve kendim atlattım birde çok güzel olmuş ya elinize sağlık bayıldım falan dedim oh yırttık yine
amin insa Allah :* hayirli sabhlarGeçmiş olsun canım. Buara bi salgın var galiba benim de yeğenim hasta 2 gündür. Bugün biraz toparladı Allahtan. Senin çocuğun da çabucak iyileşir inşallah..
cok mu usuttu oglunCanim geçmiş olsun Allah sifa versin ben tam 5 haftadir hastalikla uğraşıyorum kizlarim düzeldi ama ogluma halen antibiyotik ve buhar veriyorum.
Bronşit dedu doktor.
Çocuğun duzelsin gidersin sporuna inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?