Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok 38 oluyo zaten markadan markaya değişir geniş dar zaten aramızda çok fark yok benim etim sıkı değil zaten sikilassa daha daralırım

Bende menümü yaziyim sabah ve akşam nerdeyse aynı şeyleri yedim
Bugün hastanelerde koşturduk evden de baya erken çıktık.
Sabah 6.50 civarı kahvaltı yaptım
5-6 çatal haşlanmış patates kavurması
5 zeytin 1 haşlanmış yumurta, biraz kasar ve beyaz peynir, 2 parça tahin helvası 3-4 bardak siyah çay

Eve 3 gibi gelebildik ve çok acıkmıştık yeğenlerimde doğru düzgün yemek yemiyor en pratik olarak mecbur yine benzer bir menü yaptık
Yine 5-6 çatal patates kavurması 3 zeytin 1 haşlanmış yumurta, kaşar ve beyaz peynir, 3 tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı, 5-6 tane lahana sarması 4 bardak siyah çay

Ara saat 7 gibi
Yarım portakal,çeyrek armut,çeyrek ayva,5-6 tane nar tanesi

Normalde akşam yemeği de yiyecektim ama vazgeçtim onun yerine çayla beraber biraz kuruyemiş tarzi şeyler ve biraz kabak çekirdeği yemeyi planlıyorum
Bu saate kadar 2 litreden fazla su içtim ama tam ölçemedim 2.5 a yaklaşmıştır yatana kadar da içerim daha spor şimdilik 10.500 adım yatana kadar 12000 civarı olur
Cok acikirsam da sütlü kahve içerim

Kilo buyuk etken tabi ilacalrin dozu bile kiloya göre artıyor. Az kilolu olursan az hormon alırsin böylelikle. Kiloyla ugrasmak birazda kafayı bosaltiyor hep bebege takmiyorsun kafani farkli bir ugras oluyor insana. Hedefinle bekarlik kilon arasi cok az sen onuda verirsin eminim. Ben bekarlikta 64 tum suan imkansiz o kilo ama istemiyorumda zaten en fazla 70 olayim boyumda var iyi durmuyor o yuzden. Ben rapor cikaramiyorum bir tane oldugu icin cocuk hic yardim alamiyoruz ne kadar sacma

Rabbim guldürsun yuzunu insallah pozitifi alırsin bu sefer

Hadi bakalım hayırlısı canım merakla bekliyoruz listelerini bakalım nasıl
canım kan sonucumu alamadığım için diyet listesi de almadım.sonucum çıktığı gün diyetim yazılacak haftalık analizimde şu an regle öncesi olduğu için yapmadık 2-3 gün için de regle olucam yani aslında bugun gitmeme gerek yoktu ben masaj yaptırmak için gitmişken diyetisyen ile de görüşmüş olup biraz sohbet ettim yani

Sabah peynirli yumurta 2 tane 2 dilim cavdar ekmegi zeytin. Hastaneye gidip geldik saat 4 te tavuk sote 4 5 patates kizartmasi 3 dilim ekmek cay. Acikmazsam aksami atlaticam yada süt yogurt yerim
canım senin menülerinde çok sık patates kızartmasi görüyorum evet miktarı çok az oluyor onun da farkındayım 4-5 tane yiyorsun ama çok sık yediğin için toplamda vücuduna baya bir kızarmış ürün giriyor hem kansorejen hem kilo aldıranların başında çok sağlıksız gözüm üzerinde kızarmış patatesden biraz uzak dur onun dışında menün güzel bir de fark ettiğim bir şey daha var ekmeği fazla tüketiyorsun ekmeği azaltıp sebzeyi cogaltirsan çok daha hızlı sonuç alırsın canım

Canım ben bugün adet oldum buarada carsamba başlıycam inşallah. O ilac dozu sebebiyle de zayiflayim istedim esasen. Benim ikinci denemem bu bisuru prosedür var baya uğrastırıyorlar raporu çıkartmak için. Sen hangi merkeze gidiyorsun tedavi için. Ben ilkinde bahceciye gitmistim orda tedavi özel olunca eski hastalara indirim yapıyorlardı bilgin olsun.

canım çok sevindim ilaç kullanmadan halloldu gözün aydın dualarımız seninle canım ben inanıyorum çok güzel sonuç alacaksın şansın açık bu aralar hayat senden yana bak göremem dediğin kiloları görmüşsün şimdi de bugün ilaçsız reglenide oldun hher şey istediğin gibi ilerliyor Allahınizniyle çarşamba da öyle olucak istediğin gibi olucak buna tüm kalbinle inan beyin inandığı herşeyi gerceklestirmek icin tum vucuda emir verir canım dularimiz seninle

Canim büyük kızım anaokuluna başladı o hastalandi sonra ikizlerim hastalandi gecti bitti diyorum hooop en bastayim.
Bide canım babasi cok terliyor ayni babasi gibi üstüne su dokmus gibi ondanda hastaligi pek gecmedi.
o ter soguktan hasta olamktan daha beter maleseg ki Alllah yardimcin olsun . anneler haasta oldu mu daha zor cocuklara bakan yoksa

"Rabbi heblin minessalihin."
(Hz. Ibrahimin duası canım ben eşimle en çok bunu okuyup amin derdik birbirimize.

O kapiya gitmeyen anlayamaz canım sadece doktoru beklerken bile kusardim inan abartmiyorum.
Ama savaşmadan yenilmek olurmu hiç???
Buda bizim imtihanımiz elhamdulillah kimisinin olupta çöpe attigi bebekleri varken.

Yok canım önemli degil yanlışlık olmadin diye sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…