- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Yok 38 oluyo zaten markadan markaya değişir geniş dar zaten aramızda çok fark yok benim etim sıkı değil zaten sikilassa daha daralırımCanım bu ikinci ayım ilk ay çok daha fazla fark olmuştu. Birde ben totale bakıyorum önemli olan her yerden vermek. Bana göre değerler gayet iyi tabii sıkılaştırmayı artırmk için platesi düşünüyorum o ayrı ama verdiıim kiloya göre her yerden incelme gayet iyi bence.
Canım ama ynlış hatırlamıyorsam sen koldan felan incelmediğini yazmıştın ben tüm bölgelerden inceldiğim için genel olarak sonuçtün memnunum birde ilk ay daha çok gitmişti ikinci aya göre gayet iyi bence. Kas kaybettiğimi hiç sanmıyorum çünü kaslarım iyice belirginleşmeye başladı. Ama ben platesle bu oranı biraz daha artırmak istiyorum.
Ben bazı markalarda 38 bazı markalarda 40 bedenim şu an
Hadi bakalım hayırlısı canım merakla bekliyoruz listelerini bakalım nasılAra öğün: 1 portakal
şimdi diyetisyene gidiyorum kızlar dönüşte görüşürüz
Hayırdır neyin var canım.Arkadaşar bugün moralim çk bozuk buraya da yansıtmak istemiyorum biraz keyfim yerine gelsin. Arkadaşımdaydım kaçamak olark tatlı yedim diğer yediklerim kratüya uygundu. Akşam yemeği olarak fıstık yedim. Yarın görüşürüz umarım.
Kilo buyuk etken tabi ilacalrin dozu bile kiloya göre artıyor. Az kilolu olursan az hormon alırsin böylelikle. Kiloyla ugrasmak birazda kafayı bosaltiyor hep bebege takmiyorsun kafani farkli bir ugras oluyor insana. Hedefinle bekarlik kilon arasi cok az sen onuda verirsin eminim. Ben bekarlikta 64 tum suan imkansiz o kilo ama istemiyorumda zaten en fazla 70 olayim boyumda var iyi durmuyor o yuzden. Ben rapor cikaramiyorum bir tane oldugu icin cocuk hic yardim alamiyoruz ne kadar sacmaİnşallah hedefine ulaşırsın ve tüp bebeğe gerek kalmadan sağlıklı bir hamilelik geçirip yeniden anne olursun canım.
Ben bu ayın 24üne kadar adeti bekliycem canım eğer adet olamazsam 25-26 sında gebelik testi yapıp adet söktürücü kullanıcam ve adet olduğum an başlıycam tedaviye.
Benim tüp bebek raporum var bu sefer zeynep kamilde deniycem ve ocak ayına gün vermişlerdi geçen hafta gidip sordum şubatın ilk haftalarina sarksa sıkıntı olur mu diye. Sorun olmaz dediler.
Buarada diyet serüvenim de şöyle başladı birdaha tüp bebeği anca 60 kilonun altına düşersem yatırırım demiştim. Onu da nasıl olsa başaramam da o bahaneyle bidaha tüp bebekle uğraşmam diye. Ama işte sonra hazır işsizken bi deneme daha yapıyım diye rapor çıkartmak için uğraşmaya başladım. Zeynep kamildeki doktor ilacımı değiştirdi ve düşük doz farklı bir ilaç verdi (buna çok canım sıkıldı stres yaptım zeynep kamilde yaptirmaya karar verdiğime pişman olup epey ağladım o gün) Bende zaten yumurta gelişimi sıkıntılı tüpten önce 2 aşılamam iptal oldu yumurta gelişmedi diye. En azından kilo verirsem belki yumurta gelişimini olumlu etkiler diye düşünerek madem tüp bebeğe başlıycam 60ın altına düşüyüm bari dedim öylelikle diyete başlamış oldum. Iyi ki de başlamışım.
Aslında normalde hedefim 59.9 du ama gaza gelip buraya bekarkenki kilomu hedef olarak yazdım şimdi de uğraşıyorum58 olmak için.
Rabbim guldürsun yuzunu insallah pozitifi alırsin bu seferKızlar adet oldumilac kullanmama gerek kalmadı Allah'a şükür. Kaç gündür ki gerginliğim de ondanmış demek ki şuan daha rahatım. Çarsamba günü tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle. Dualarınızı beklerim
canım kan sonucumu alamadığım için diyet listesi de almadım.sonucum çıktığı gün diyetim yazılacak haftalık analizimde şu an regle öncesi olduğu için yapmadık 2-3 gün için de regle olucam yani aslında bugun gitmeme gerek yoktu ben masaj yaptırmak için gitmişken diyetisyen ile de görüşmüş olup biraz sohbet ettim yaniHadi bakalım hayırlısı canım merakla bekliyoruz listelerini bakalım nasıl
canım senin menülerinde çok sık patates kızartmasi görüyorumSabah peynirli yumurta 2 tane 2 dilim cavdar ekmegi zeytin. Hastaneye gidip geldik saat 4 te tavuk sote 4 5 patates kizartmasi 3 dilim ekmek cay. Acikmazsam aksami atlaticam yada süt yogurt yerim
Canım ben bugün adet oldum buarada carsamba başlıycam inşallah. O ilac dozu sebebiyle de zayiflayim istedim esasen. Benim ikinci denemem bu bisuru prosedür var baya uğrastırıyorlar raporu çıkartmak için. Sen hangi merkeze gidiyorsun tedavi için. Ben ilkinde bahceciye gitmistim orda tedavi özel olunca eski hastalara indirim yapıyorlardı bilgin olsun.Kilo buyuk etken tabi ilacalrin dozu bile kiloya göre artıyor. Az kilolu olursan az hormon alırsin böylelikle. Kiloyla ugrasmak birazda kafayı bosaltiyor hep bebege takmiyorsun kafani farkli bir ugras oluyor insana. Hedefinle bekarlik kilon arasi cok az sen onuda verirsin eminim. Ben bekarlikta 64 tum suan imkansiz o kilo ama istemiyorumda zaten en fazla 70 olayim boyumda var iyi durmuyor o yuzden. Ben rapor cikaramiyorum bir tane oldugu icin cocuk hic yardim alamiyoruz ne kadar sacma
canım çok sevindim ilaç kullanmadan halloldu gözün aydınKızlar adet oldumilac kullanmama gerek kalmadı Allah'a şükür. Kaç gündür ki gerginliğim de ondanmış demek ki şuan daha rahatım. Çarsamba günü tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle. Dualarınızı beklerim
cok mu usuttu oglunallah sifa versin canim
o ter soguktan hasta olamktan daha beter maleseg ki Alllah yardimcin olsun . anneler haasta oldu mu daha zor cocuklara bakan yoksaCanim büyük kızım anaokuluna başladı o hastalandi sonra ikizlerim hastalandi gecti bitti diyorum hooop en bastayim.
Bide canım babasi cok terliyor ayni babasi gibi üstüne su dokmus gibi ondanda hastaligi pek gecmedi.
Kızlar adet oldumilac kullanmama gerek kalmadı Allah'a şükür. Kaç gündür ki gerginliğim de ondanmış demek ki şuan daha rahatım. Çarsamba günü tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle. Dualarınızı beklerim
Daha iyiyim canım:)
Liste dışı takılabilirsak yazarım müsait oldukça
MERHABA canım biraz kopukluk yaşadım ama bu hafta bomba gibi dönüyorum inşallah yoğunluktan ne diyetime ne buraya zaman ayıramadım buyüzden de kaçamalarım çok oldu ama toparladım inşallah
yanlış hatırlama demeyelim biz ona ben cumadan önce bir tartıldım 93.9 çıktı cumada tartılıp 93.4 görünce karışıklık oldu özür dilerim bu hafta kendimde pek değilim sanırım deprosyana girdim di galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?