- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Benimde adet olmam gerekiyordu bugün olmadım ödüm kopuyo valla. Allah hayırla sağlıkla bebişler versin canım.Kızlar adet oldumilac kullanmama gerek kalmadı Allah'a şükür. Kaç gündür ki gerginliğim de ondanmış demek ki şuan daha rahatım. Çarsamba günü tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle. Dualarınızı beklerim
Ben deTeşekkürler canım. Yulaf hiç yemedim de eve de almadım nerden alınıyor onu dahi bilmiyorum
Buarada özledim seni..
Daha iyiyim canım:)Yulaf var evde bende deneyebilirim.
Liste dışıda takilabilirsin.
Bak ne güzel tarifler veriyorsun.
Herşey yolundadir umarim.
Çok teşekkürler canım ama nereye kadar sürer bu bilmiyorumCanım sen çok iyi idare ediyorsun. Açıkçası ben ankarada bu kadar dayanamam. Tabiki bırkmıycam ama burdaki gibi olmam da mümkün değil seni tebrik ediyorum bu konuda.
Sağol canım bende engel olamam ama kıyıdan döndümBravoben bugun su böregine hayır diyemedim
Dualarımız seninle canım allah yolunu açık etsin inşallah hayırlısıyla olsunKızlar adet oldumilac kullanmama gerek kalmadı Allah'a şükür. Kaç gündür ki gerginliğim de ondanmış demek ki şuan daha rahatım. Çarsamba günü tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle. Dualarınızı beklerim
MERHABA canım biraz kopukluk yaşadım ama bu hafta bomba gibi dönüyorum inşallah yoğunluktan ne diyetime ne buraya zaman ayıramadım buyüzden de kaçamalarım çok oldu ama toparladım inşallah
yanlış hatırlama demeyelim biz ona ben cumadan önce bir tartıldım 93.9 çıktı cumada tartılıp 93.4 görünce karışıklık oldu özür dilerim bu hafta kendimde pek değilim sanırım deprosyana girdim di galibaCanim yanlismi hatirladin acaba geçen haftaki listede 93.4 gozuykuyosun????
Bence platese hemen başla derim canmBende ölçmümü yaptım farkları buraya yazdım sonuçtan memnunum ama platesle daha fazla uncelme olacagını düşünüyorumblonde ambition
malesef kahvaltı iyidi ama ondan sonrası diyet dışı olduBaya kaçamaklı birgün olmuş
Herşey gönlünce olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzKızlar adet oldumilac kullanmama gerek kalmadı Allah'a şükür. Kaç gündür ki gerginliğim de ondanmış demek ki şuan daha rahatım. Çarsamba günü tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle. Dualarınızı beklerim
Evet canım sen gerçekten güzel inceldin verdiğin kiloya rağmen bencede plates yapmalısın Y YesilinBuyusu bende 5 kilo verdim toplamda ölçtüm göbekten 9 cm incelmişim benimki ıyi mi senceBence platese hemen başla derim canmevet incelme var özellikle bel oyugun güzel fark çünki oradan genelde az girer ama verdiğin kiloya oranla incelmen biraz daha fazla olabilirdi bence çünkü bende belirtmiştim ölç düğüm de mesala karında 4 cm incelme basende 5 cm vardı ve verdiğim kilo sadece 2 kilo idi ama sen bendan az incelmişsin canım ikimizin ölçüleri çok çok yakn ama sen benden iki kat fazla kilo verdin sen bu ay 5 filan verdin sanırım onun için bilemedim şimdi verdiğimiz kilo orantılı olarak düşününce incelmen az olmuş bence 5 kilo da çok ciddi fark olması lazm kişiye görede değişir tabi ama bence artık sıkılaşmaya ağırlıklık ver derim zaten kilonda çok uygun belin de uygunsa platese hemen başla derim ben
canım bence seninki harika bende senin gibi 5 kilo verince 9-10 cm inceliyorum çok fark oluyor oyüzden Y YesilinBuyusu senin cm in çok az olmuş keşke sende bir analiz yaptirsan yağ,su,kas acaba neyden gidiyor diye canm bak arkadaşlarda bahsetti ücretsiz yapan yerler bile varmış oralar da gidebilecefin varmıdır acabaEvet canım sen gerçekten güzel inceldin verdiğin kiloya rağmen bencede plates yapmalısın Y YesilinBuyusu bende 5 kilo verdim toplamda ölçtüm göbekten 9 cm incelmişim benimki ıyi mi sence
Evet canım demekki doğru ilerliyoruz ve ben şimdi 40 bedene giriyorum düşüncanım bence seninki harika bende senin gibi 5 kilo verince 9-10 cm inceliyorum çok fark oluyor oyüzden Y YesilinBuyusu senin cm in çok az olmuş keşke sende bir analiz yaptirsan yağ,su,kas acaba neyden gidiyor diye canm bak arkadaşlarda bahsetti ücretsiz yapan yerler bile varmış oralar da gidebilecefin varmıdır acaba
oooo süper canm tebrik ederim seniEvet canım demekki doğru ilerliyoruz ve ben şimdi 40 bedene giriyorum düşün
Evet canım sen gerçekten güzel inceldin verdiğin kiloya rağmen bencede plates yapmalısın
Y YesilinBuyusu bende 5 kilo verdim toplamda ölçtüm göbekten 9 cm incelmişim benimki ıyi mi sence
canım bence seninki harika bende senin gibi 5 kilo verince 9-10 cm inceliyorum çok fark oluyor oyüzden Y YesilinBuyusu senin cm in çok az olmuş keşke sende bir analiz yaptirsan yağ,su,kas acaba neyden gidiyor diye canm bak arkadaşlarda bahsetti ücretsiz yapan yerler bile varmış oralar da gidebilecefin varmıdır acaba
Evet canım demekki doğru ilerliyoruz ve ben şimdi 40 bedene giriyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?