Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benimde adet olmam gerekiyordu bugün olmadım ödüm kopuyo valla. Allah hayırla sağlıkla bebişler versin canım.

Teşekkürler canım. Yulaf hiç yemedim de eve de almadım nerden alınıyor onu dahi bilmiyorum
Buarada özledim seni..
Ben de

Canım ben eti lifalif alıyorum. Kapalı paketler güvenilir geliyor. Teflonda yap süt kaynıyor 3-5 dk tamamdır. Daha sulu ya da daha katı sevebilirsin. Pekmez piştikten sonra eklenecek.
Hasta falan olunca kahvaltıda ılık ılık iyi geliyor bana.

Dualarımız seninle canım allah yolunu açık etsin inşallah hayırlısıyla olsun

sabah sıcak suyumu içtim ve 3 adet kayısımı yedim kahvaltımda yulaf kepeğimdi onu da yedim hafta sonu çok askıda geçti ne yaptın hatırla deseniz hatırlayamıyorum sadece dün oğlanı izmirliler bilir gaziemirde monkey jungle var oraya götürdüm arkadaşıyla orada da arabamı çizmişler şoktayım bu olay bende ikigünlük hafıza kaybına neden oldu yani çok önemli bişey yokta gelde bunu evdeki adama anlat hala toparlayamıyorum bir kızdığım nokta da işletmenin sorumluluk almamak için görmedik duymadık konuşmayacağız diye 3 maymun olması işletmenin adına gerçekten uyuyorlar monkey' s hem suçlu hem güçlüler sinirimi atamamışım hala

Canim yanlismi hatirladin acaba geçen haftaki listede 93.4 gozuykuyosun????
yanlış hatırlama demeyelim biz ona ben cumadan önce bir tartıldım 93.9 çıktı cumada tartılıp 93.4 görünce karışıklık oldu özür dilerim bu hafta kendimde pek değilim sanırım deprosyana girdim di galiba

Bende ölçmümü yaptım farkları buraya yazdım sonuçtan memnunum ama platesle daha fazla uncelme olacagını düşünüyorum blonde ambition
Bence platese hemen başla derim canm evet incelme var özellikle bel oyugun güzel fark çünki oradan genelde az girer ama verdiğin kiloya oranla incelmen biraz daha fazla olabilirdi bence çünkü bende belirtmiştim ölç düğüm de mesala karında 4 cm incelme basende 5 cm vardı ve verdiğim kilo sadece 2 kilo idi ama sen bendan az incelmişsin canım ikimizin ölçüleri çok çok yakn ama sen benden iki kat fazla kilo verdin sen bu ay 5 filan verdin sanırım onun için bilemedim şimdi verdiğimiz kilo orantılı olarak düşününce incelmen az olmuş bence 5 kilo da çok ciddi fark olması lazm kişiye görede değişir tabi ama bence artık sıkılaşmaya ağırlıklık ver derim zaten kilonda çok uygun belin de uygunsa platese hemen başla derim ben

Herşey gönlünce olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

Evet canım sen gerçekten güzel inceldin verdiğin kiloya rağmen bencede plates yapmalısın Y YesilinBuyusu bende 5 kilo verdim toplamda ölçtüm göbekten 9 cm incelmişim benimki ıyi mi sence

Evet canım sen gerçekten güzel inceldin verdiğin kiloya rağmen bencede plates yapmalısın Y YesilinBuyusu bende 5 kilo verdim toplamda ölçtüm göbekten 9 cm incelmişim benimki ıyi mi sence
canım bence seninki harika bende senin gibi 5 kilo verince 9-10 cm inceliyorum çok fark oluyor oyüzden Y YesilinBuyusu senin cm in çok az olmuş keşke sende bir analiz yaptirsan yağ,su,kas acaba neyden gidiyor diye canm bak arkadaşlarda bahsetti ücretsiz yapan yerler bile varmış oralar da gidebilecefin varmıdır acaba

Evet canım demekki doğru ilerliyoruz ve ben şimdi 40 bedene giriyorum düşün

oooo süper canm tebrik ederim seni önemli olan ince olmak zaten rakamın bir anlamı yok diyetisyen de dedi ben toplam kilon hakkında hiç konusmam bunun hiç bir anlamı yok çünkü biz kas ve yağ oranını ve incelmeyi değer olarak alırız çünkü toplam vücut ağırlığı daha faxla olan biri diğer daha hafif kişiden çok daha ince ve sağlıklı olabiliyor nedeni yağ oranı önemli olan bu diyor kas artarsa ki bu istediğimiz bişey ve sonuç harika iken tartıda hiç azalma olmaya bilir oyüzden bu önemsiz diyor bende sırf bunları takip edebilmek için gidiyorum zaten bence de biz doğru yoldayız

Evet canım sen gerçekten güzel inceldin verdiğin kiloya rağmen bencede plates yapmalısın
Y YesilinBuyusu bende 5 kilo verdim toplamda ölçtüm göbekten 9 cm incelmişim benimki ıyi mi sence

Canım bu ikinci ayım ilk ay çok daha fazla fark olmuştu. Birde ben totale bakıyorum önemli olan her yerden vermek. Bana göre değerler gayet iyi tabii sıkılaştırmayı artırmk için platesi düşünüyorum o ayrı ama verdiıim kiloya göre her yerden incelme gayet iyi bence.

Canım ama ynlış hatırlamıyorsam sen koldan felan incelmediğini yazmıştın ben tüm bölgelerden inceldiğim için genel olarak sonuçtün memnunum birde ilk ay daha çok gitmişti ikinci aya göre gayet iyi bence. Kas kaybettiğimi hiç sanmıyorum çünü kaslarım iyice belirginleşmeye başladı. Ama ben platesle bu oranı biraz daha artırmak istiyorum.

Ben bazı markalarda 38 bazı markalarda 40 bedenim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…