- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Amin canım inşallah sen de 2. Evladını sağlıcakla alırsın kucağına.
Bahçecinin laboratuarı da çok iyi benim 5. güne 6 tane en iyi kalite embriyom kalmıştı ama yine de kafanı karıştırmayım canım.
Ben evleneli 5.5 yıl oldu hiç yok çocuğum. Daha hiç hamile bile kalmadım. Sadece tüp bebekte değer referans değerin üstüne biraz çıktı sonra geri indi kimyasal gebelik oldu. Bu sefer olacak inşallah olmasa zaten uzunca bi süre çocuk meselesiyle kafamı meşgul etmek istemiyorum. Bedenen ve ruhen yıpranıyorum artık şöyle düşünüyorum benden önce çocuk değil çocuktan önce ben geliyorum.
Sen iyi uğraşıyorsun benim çocuğum olsa bidaha uğraşmam tüp bebekle falan kendiliğinden olursa olur olmazsa da kendimi yıpratamam o ilaçlar birsürü zarar veriyor vücuda.
benim akşam yemeği bugün gecikicek çünkü hala kuafordeyim saç rengim birturlu gerekli olmadı ilk kez böyle birşey yasiyor devamli yaptığımız renk ve aynı kuaförüm ama ilk kez böyle bisey oldu bir türlü sacim platin olmuyor ya suan uclardaki renk platin sarı zaten sadece dibimi yaaptirmaya geldim ve saçim hep ayni tonu şak diye tutardı kısa sürede acilirdi çok ilginç
Sorma canım ya rezillikten başka bişey değil ama eğer vermesinler sadece dava açmakla kalmıycam basına sosyal medyaya bimer e cimer e heryere başvurucam.
aayyy reamen boynum ağrıdı paketlerle bwklemekten ya ama sonunda harika oldu14 yıl her türlü renk ile saçımı boyadıktan sonra artık boyamamaya karar verdim. Hamilelikten önce doğal rengime yakın bi renge boyayıp bıraktım doğumdan sonra da kestirdim şu an hiç boyalı saçım kalmadı. Ama herkes bu ne renk çok yakışmış diyoalıştılar tabi boyayla görmeye kendi saçım dediğimde bi tuhaflarına gidiyo saçın zarar görmez umarım canım platin için baya bi açılıyo zaten açılmamak için inat etmesi kötü olmuş.
Canim ben 5 gün rapor alsam müdürün surat yapıyor soruyor.
Düşün cocuklar 5 haftadir hasta ne olcak???
Ben hastahane de kaldim
Csnım oruca başladım ara vermeden tutayım biraz diyorum. Yoğun oluyorum fırsatım olmuyor. Şuan bebişi uyutuyorum bi bakayım dedim.
Egzersiz olarak günlük program uygulamıyorm mekik çekiyorum canım günde 50 100 oluyor. Yorgun olmazsam.
Sahura kalkamadım gece yiyip yatmıştım 1 tabak mantı ve taze soğan ve su..
Raporu felan hiç söylemiyorum zaten bir kere aldım arkasından yıllık iznimi aldım sen ne çok rapor alıyosun dediler bir kere rapor aldım ben diyorum heee öyle mi dediler yıllık izni bölme hakkım var buda kanuni bir hak iznimi bölmeme bile izin vermediler kullan hepsini bitir dediler. Daha ne anlatayım ya zaten bu son nokta adamlar kanunu çiğniyo ötesi yok ki zaten. Yarın gidip görüşücem kızlar dua edin bana da kendime hakim olayım ve hallolsun şu iş. Yoksa gerçekten akıl sağlığımı yitiricem.
Nefret ediyorum beklemekten heryerim kopuyo resmen kuaförün içinde tur falan atıyorum bacak ağrısından aslında gitmem gerekiyor sırf bu yüzden gidesim yok bende hep sarıyı seviyorum açıkçası ama şu an çikolata kahve ona boyattirdim saçımda beyaz çok varaayyy reamen boynum ağrıdı paketlerle bwklemekten ya ama sonunda harika olduyıpranmaya karşı saf keratin filan uyguladı kuaforum bende siyahdan kizila her rengi yaptım beyaz tenli olduğum için her renk gidiyor ama illa hep tekrar sarıya dönüyorum ya vazgeçiyorum bide çok baskı yapıyor cevrem zaten sarıya dön sarıya dön diye herkez çok yakistiriyor sarıyı bembeyazim zaten doğal sarışın gibi oluyor bebekligimde sarı olduğundan kaş tonuma ten tonuma çok uyumlu oluyor yazın gene sarıya donmustum bugün dip için gidince niye öyle oldu anlamadm kuaforumde şaşırdı ama neyseki uzun saatler ve işlemler sonucu halloldu
Sagol canim. Kizım 11 yasinda ve hergun benim niye kardesim yok lafı kahrediyor beni. Siz ölünce ben yalnız kalıcam lafını bile duydum düsün üzüntümü artik sen. Onun icin ugrasiyorum ve 6 sene oldu kendiliginden olsa olurdu o biraz imkansiz gibi geliyor. Bir kez deneyeyimde olmazsa zaten benim icin kapanacak o konu. Hic sebep bulunamadimi sendeAmin canım inşallah sen de 2. Evladını sağlıcakla alırsın kucağına.
Bahçecinin laboratuarı da çok iyi benim 5. güne 6 tane en iyi kalite embriyom kalmıştı ama yine de kafanı karıştırmayım canım.
Ben evleneli 5.5 yıl oldu hiç yok çocuğum. Daha hiç hamile bile kalmadım. Sadece tüp bebekte değer referans değerin üstüne biraz çıktı sonra geri indi kimyasal gebelik oldu. Bu sefer olacak inşallah olmasa zaten uzunca bi süre çocuk meselesiyle kafamı meşgul etmek istemiyorum. Bedenen ve ruhen yıpranıyorum artık şöyle düşünüyorum benden önce çocuk değil çocuktan önce ben geliyorum.
Sen iyi uğraşıyorsun benim çocuğum olsa bidaha uğraşmam tüp bebekle falan kendiliğinden olursa olur olmazsa da kendimi yıpratamam o ilaçlar birsürü zarar veriyor vücuda.
Sagol canim. Kizım 11 yasinda ve hergun benim niye kardesim yok lafı kahrediyor beni. Siz ölünce ben yalnız kalıcam lafını bile duydum düsün üzüntümü artik sen. Onun icin ugrasiyorum ve 6 sene oldu kendiliginden olsa olurdu o biraz imkansiz gibi geliyor. Bir kez deneyeyimde olmazsa zaten benim icin kapanacak o konu. Hic sebep bulunamadimi sende
Amin sagolasin canım benim.Allah isyan etmekten uzak etsin bizi kızlar ama insan ne kadar üzülüyor değil mi sokağa atılmış terk edilmiş yavruları gördükçe hasret çeken anneler için. Rabbim hepinizin isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.
Inşallah kızının bir kardeşi olur. Allah yardımcın olsun.Sagol canim. Kizım 11 yasinda ve hergun benim niye kardesim yok lafı kahrediyor beni. Siz ölünce ben yalnız kalıcam lafını bile duydum düsün üzüntümü artik sen. Onun icin ugrasiyorum ve 6 sene oldu kendiliginden olsa olurdu o biraz imkansiz gibi geliyor. Bir kez deneyeyimde olmazsa zaten benim icin kapanacak o konu. Hic sebep bulunamadimi sende
Senin pko kotu durumdaymis gercekten. Tupbebekte sansi yuksek gruba giriyormusuz oyle diyorlarInşallah kızının bir kardeşi olur. Allah yardımcın olsun.
Bende pko var canım onun dışında bir sıkıntı yok ama pko sebebiyle senede 1 adet olduğum oluyordu ozaman da senede 1 sefer şansım var. Gerçi aşılamada yumurta gelişmedi tüp bebekte de herşey cok iyi gittiği halde bebek olmadı nasip kısmet yaa ne biliyim Allah ikimiz icin de en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Benim arkadaşımda da pko var allah büyük beklemediği anda hamile olduğunu öğrendi şimdi kinci çocuğu oldu birde inşallah allah yardımcınız olsunInşallah kızının bir kardeşi olur. Allah yardımcın olsun.
Bende pko var canım onun dışında bir sıkıntı yok ama pko sebebiyle senede 1 adet olduğum oluyordu ozaman da senede 1 sefer şansım var. Gerçi aşılamada yumurta gelişmedi tüp bebekte de herşey cok iyi gittiği halde bebek olmadı nasip kısmet yaa ne biliyim Allah ikimiz icin de en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Valla canım gittiğim her doktor sen kolay hastasın deyip sonra duvara tosladı. O iş hiç belli olmuyor hayırlısı artık bakalım.Senin pko kotu durumdaymis gercekten. Tupbebekte sansi yuksek gruba giriyormusuz oyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?