- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
canm stres olunca regle mutlaka gecikir meraketme kesin stresden olmadın bir kaç güne olursun canm iş konusunda üzüldüm iyi niyet çok önemli gerçekten Allah iyilerle karsilastirsin deriz ya ne kadar önemli gerçekten şimdi herşey üst üste geldi tabi haklısın bu dönem senin lobusa psikolojisini atman için bile daha yeni aslında yeni ama gerçekten insanlar hep kendini düşünüyor empati yok iyiniyet yok bazılarında sen yinede olumlu düşünmeye çalış psikolojini bozmalarina izin verme bebeğin stresi de var üst üste binmesin canm olumlu düşün çünkü gerçekten bu senin yasal hakkın ve vermek zorundalar ne derse desin o mecbur canm Allah da yardm etain çözülsün biran önce inşallahGünaydın hanımlar dün sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Hala keyfim düzelmiş değil. Ben devlet memuruyum kanunen ücretsiz izne ayrılma hakkım var ve bu amirim iznine veya onayına tabi değil ama çalıştığım kurumda herkes kendini padişah zannettiği için yukardaki birisi bundan sonra kimseye ücretsiz izin vermiyorum gitsin dava açsın demiş yani gerçekten akıl sağlığımı kaybedicem. Kendini kanundan da üstün görüp ben yapmıyorum gitsin uğraşsın diyor. Tayinden haber yok. El kadar bebeğimi bakıcıya bırakıp da çalışacak değilim. Dava ise dava yani kanuni hakkımı kullanmak için bile dava yoluna gidiyoruz insanların vicdanı ve aklı sanırım artık kullanım dışı kalmış. Gerçekten çok sinirliyim şeytan diyo bas odasını koy çocuğu önüne al sen buna bak bende çalışayım de. Dün adet olmam gerekiyondu hala olmadım. Bide acaba düştü içime her yönden kafayı sıyırmazsam iyi.
Stresten gecikmiş olabilir adetin canım biraz rahatlamaya çalış. Bebegin de senin stresinden etkileniyordur. Açarsın davanı hallolur takma kafana.Günaydın hanımlar dün sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Hala keyfim düzelmiş değil. Ben devlet memuruyum kanunen ücretsiz izne ayrılma hakkım var ve bu amirim iznine veya onayına tabi değil ama çalıştığım kurumda herkes kendini padişah zannettiği için yukardaki birisi bundan sonra kimseye ücretsiz izin vermiyorum gitsin dava açsın demiş yani gerçekten akıl sağlığımı kaybedicem. Kendini kanundan da üstün görüp ben yapmıyorum gitsin uğraşsın diyor. Tayinden haber yok. El kadar bebeğimi bakıcıya bırakıp da çalışacak değilim. Dava ise dava yani kanuni hakkımı kullanmak için bile dava yoluna gidiyoruz insanların vicdanı ve aklı sanırım artık kullanım dışı kalmış. Gerçekten çok sinirliyim şeytan diyo bas odasını koy çocuğu önüne al sen buna bak bende çalışayım de. Dün adet olmam gerekiyondu hala olmadım. Bide acaba düştü içime her yönden kafayı sıyırmazsam iyi.
canm stres olunca regle mutlaka gecikir meraketme kesin stresden olmadın bir kaç güne olursun canm iş konusunda üzüldüm iyi niyet çok önemli gerçekten Allah iyilerle karsilastirsin deriz ya ne kadar önemli gerçekten şimdi herşey üst üste geldi tabi haklısın bu dönem senin lobusa psikolojisini atman için bile daha yeni aslında yeni ama gerçekten insanlar hep kendini düşünüyor empati yok iyiniyet yok bazılarında sen yinede olumlu düşünmeye çalış psikolojini bozmalarina izin verme bebeğin stresi de var üst üste binmesin canm olumlu düşün çünkü gerçekten bu senin yasal hakkın ve vermek zorundalar ne derse desin o mecbur canm Allah da yardm etain çözülsün biran önce inşallah
Stresten gecikmiş olabilir adetin canım biraz rahatlamaya çalış. Bebegin de senin stresinden etkileniyordur. Açarsın davanı hallolur takma kafana.
çok haklısın canm asyayada geçmiş olaun umarım önemli birşey yoktur canm tekrar edebiliyor bazen onun için geciktirmeden kontrole goturmekte fayda var tabi birde iş için bir avukata danış derim bu süreçte yapman vereken herşeyi detaylı öğrenirsinNasıl strest olmayım kızlar ya herşey üst üste geldi. Yıllık iznim bitiyo ben ankaraya gidicem çıkmazsa geri mi gelicem. Dava aşamasında ne yapıcam çalışıcam mı? Asya 3 4 gündür çok huysuz bilmiyorum diş mi çıkartıyo yoksa kulak sıkıntısı mı tekrarladı. O bi yanan iş yeri bi yandan gerçekten çok bunaldım.
Canım malesef çalıştığım kurum adalet bakanlığı herşeyi detayıyla biliyorum zaten çok içler acısı değil miçok haklısın canm asyayada geçmiş olaun umarım önemli birşey yoktur canm tekrar edebiliyor bazen onun için geciktirmeden kontrole goturmekte fayda var tabi birde iş için bir avukata danış derim bu süreçte yapman vereken herşeyi detaylı öğrenirsin
Günaydın hanımlar dün sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın. Hala keyfim düzelmiş değil. Ben devlet memuruyum kanunen ücretsiz izne ayrılma hakkım var ve bu amirim iznine veya onayına tabi değil ama çalıştığım kurumda herkes kendini padişah zannettiği için yukardaki birisi bundan sonra kimseye ücretsiz izin vermiyorum gitsin dava açsın demiş yani gerçekten akıl sağlığımı kaybedicem. Kendini kanundan da üstün görüp ben yapmıyorum gitsin uğraşsın diyor. Tayinden haber yok. El kadar bebeğimi bakıcıya bırakıp da çalışacak değilim. Dava ise dava yani kanuni hakkımı kullanmak için bile dava yoluna gidiyoruz insanların vicdanı ve aklı sanırım artık kullanım dışı kalmış. Gerçekten çok sinirliyim şeytan diyo bas odasını koy çocuğu önüne al sen buna bak bende çalışayım de. Dün adet olmam gerekiyondu hala olmadım. Bide acaba düştü içime her yönden kafayı sıyırmazsam iyi.
Canim aklim sendeydi ne demek ucretsiz izin vermemek bebek dogduktan sonra 24 ay annelik hakki var.
Memuriyette 5 yıli bitene 6 ay bi sefer 6 ay bi sefer hak var.
Daha ne işe gitsem rapor alcam bemce üstüne teşekkür etmeli sana.
Insan gerçekten sinirlinir
Csnım oruca başladım ara vermeden tutayım biraz diyorum. Yoğun oluyorum fırsatım olmuyor. Şuan bebişi uyutuyorum bi bakayım dedim.
Çok haklısın canım stres olmamak elde değil çocuk bir yandan inşallah fazla uğraşmadan hayırlısıyla halledersinNasıl strest olmayım kızlar ya herşey üst üste geldi. Yıllık iznim bitiyo ben ankaraya gidicem çıkmazsa geri mi gelicem. Dava aşamasında ne yapıcam çalışıcam mı? Asya 3 4 gündür çok huysuz bilmiyorum diş mi çıkartıyo yoksa kulak sıkıntısı mı tekrarladı. O bi yanan iş yeri bi yandan gerçekten çok bunaldım.
Ekmegi en fazla bu kadar azaltabildim canim ya. Sebze yada et yemegi yaninda fazla aramiyorum ama bu ara disarida isim oldugu icin eve gelince en pratik patates kizartmasi geliyo:) senin guzrl hatirin icin dahada dikkat edicem hedefimede az kalmiskencanım senin menülerinde çok sık patates kızartmasi görüyorumevet miktarı çok az oluyor onun da farkındayım 4-5 tane yiyorsun ama çok sık yediğin için toplamda vücuduna baya bir kızarmış ürün giriyor hem kansorejen hem kilo aldıranların başında çok sağlıksız gözüm üzerinde kızarmış patatesden biraz uzak dur onun dışında menün güzel bir de fark ettiğim bir şey daha var ekmeği fazla tüketiyorsun ekmeği azaltıp sebzeyi cogaltirsan çok daha hızlı sonuç alırsın canım
Oraya hic gitmedim canim ya.. sisli memorial olcak insallah hic gitmedim tel ile bilgi aldim burda topiklerden bilgi topladim oraya karar verdim. Asılamami medipol megada yaptirdim ama tupbebekte labratuarda cok onemli oldugu icin oraya karar verdim. Insallah bu denemen son olur. Kac yillık evlisin hic yok senin cocuk degilmiCanım ben bugün adet oldum buarada carsamba başlıycam inşallah. O ilac dozu sebebiyle de zayiflayim istedim esasen. Benim ikinci denemem bu bisuru prosedür var baya uğrastırıyorlar raporu çıkartmak için. Sen hangi merkeze gidiyorsun tedavi için. Ben ilkinde bahceciye gitmistim orda tedavi özel olunca eski hastalara indirim yapıyorlardı bilgin olsun.
Allah kabul etsin canim. Benimde tatilden sonra baslamam lazim baya borcum varCsnım oruca başladım ara vermeden tutayım biraz diyorum. Yoğun oluyorum fırsatım olmuyor. Şuan bebişi uyutuyorum bi bakayım dedim.
Egzersiz olarak günlük program uygulamıyorm mekik çekiyorum canım günde 50 100 oluyor. Yorgun olmazsam.
Sahura kalkamadım gece yiyip yatmıştım 1 tabak mantı ve taze soğan ve su..
Aynen benimde orucum çok kızdan kalma hepsini tutamasamda en azından yarısını tutsam ıyi olacakAllah kabul etsin canim. Benimde tatilden sonra baslamam lazim baya borcum var
Amin canım inşallah sen de 2. Evladını sağlıcakla alırsın kucağına.Oraya hic gitmedim canim ya.. sisli memorial olcak insallah hic gitmedim tel ile bilgi aldim burda topiklerden bilgi topladim oraya karar verdim. Asılamami medipol megada yaptirdim ama tupbebekte labratuarda cok onemli oldugu icin oraya karar verdim. Insallah bu denemen son olur. Kac yillık evlisin hic yok senin cocuk degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?