Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benim arkadaşımda da pko var allah büyük beklemediği anda hamile olduğunu öğrendi şimdi kinci çocuğu oldu birde inşallah allah yardımcınız olsun
Amin canım inşallah.
İşte bu pko nun herkeste seyri farklı belirtileri farklı. Birde yaş ilerleyip yumurta rezervi azalınca pko olan kisilerde kendiliğinden hamilelik olabiliyor. Ben 2 aydır düzene giren adetim konusunda şaşkınım ama mutluyum inşallah bundan sonra düzene girer de en azından bunun sıkıntısından kurtulurum Allahın izniyle.

Allah kabul etsin canim. Benimde tatilden sonra baslamam lazim baya borcum var
Sağolasın Allah yardımcımız olsun canım inş biter 50 gün borç vardı bakalım zorlayacam kendimi ölüm her an başucumuz da. 7.5 ayı geçti oğlum da hem ek gıdaya da başladık cesaret geldi bakalım.

Allah kabul etsin canim.
Ben ramazanda hiç kilo veremem iftarda gözüm döner
Sağol canım zor tuttum kendimi...
Biberli domates kızarması (az yağda tavada)
3 dilim ekmek
Zeytin
Salata
Küçük kase yoğurt
Sonrası çay
Çaya dayanamıyorum iyice tiryaki oldum :) Allahtan ki şekersiz içiyorum

caroline84 canım görüşmeye gitmedim eşim gitme dedi ankaraya gideceksin burnundan gelmesin dedi eğer vermezlerse o zaman düşünürüz şimdiden canını sıkma dedi göndermedi. 3 gün izin aldı ben biraz kafamı dinleyeyim diye. Bugünde burdaki iki arkadaşımdan birinin tayini çıktı onu öğrendim diğeri de yazın gedicek zaten ben tamamen yalnız kaldım burda. Tam bişeyi kafama tkmayayım diyorum başka bişey çıkıyo. Başım çatlıyo yine bu gidişe depresyonun dibine vurucam.

Lütfen takımınız için uygun hayvanı seçebilir misiniz ?

İyi akşamlar hanımlar akşam canım hiçbişey istemedi iki tane büyük havuç 4 5 tane fıstık sütlü türk kahvesi içine bir damla pekmez bir yudumda eşimin lattesinden içtim. Bugün reglimin ikinci günü normalre aylık kaçamak günüm ancak haftasonu açık büfeye gitme ihtimalimiz var o yüzden hiçbişey yemedim

Olabilir aslında canım sen baktinmi nasıl yapıldığına bolca hurma ve yoğurt

Şöyle günde 3 kase yoğurt ve toplam 21 hurma her öğünde yedi hurma 1 kase yoğurt yani. 2 günden fazla dayanılmaz. 2 gün detoks olarak yapabiliriz. Ben duraksadım sanırım. Kilom pek değişmiyor gibi geliyor. Gerçi şu an regl şişliği var ama yinede 2 gün yaparsam ankaraya gitmeden önce iyi olur.

Aynen canım bendede duraksama var ikinci ay oldu 2 kilo ancak gitti cumaya ne olur bilmem o yüzden yapmak istedim bende 1 kilo hurma gider dimi toplamda 42 hurma sanırım iki ideal doğru fazlasını bende yapamam yoğurtta iki kilo falan galiba önceden alıp başlayalım ama haftaya regl olucam faydası olurmu ki bittikten sonra mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…