Amin canım inşallah.Benim arkadaşımda da pko var allah büyük beklemediği anda hamile olduğunu öğrendi şimdi kinci çocuğu oldu birde inşallah allah yardımcınız olsun
Sağolasın Allah yardımcımız olsun canım inş biter 50 gün borç vardı bakalım zorlayacam kendimi ölüm her an başucumuz da. 7.5 ayı geçti oğlum da hem ek gıdaya da başladık cesaret geldi bakalım.Allah kabul etsin canim. Benimde tatilden sonra baslamam lazim baya borcum var
Sağol canım zor tuttum kendimi...Allah kabul etsin canim.
Ben ramazanda hiç kilo veremem iftarda gözüm döner
Kızlar hurma detoksu varmış yapan var mı denemek istiyorum iki günlük
Canım ender saracin tarifiymiş maksimum 1 hafta yapanlar var ama iki yada üç günde yapılıyormuş iki günde 2 kilo bile verenler var minimum 500 gr bilmiyorum bana etki edermiHiç duymadım canım. Bilgi edinirsen bize de haber ver
Canım ender saracin tarifiymiş maksimum 1 hafta yapanlar var ama iki yada üç günde yapılıyormuş iki günde 2 kilo bile verenler var minimum 500 gr bilmiyorum bana etki edermi
Kızlar hurma detoksu varmış yapan var mı denemek istiyorum iki günlük
Olabilir aslında canım sen baktinmi nasıl yapıldığına bolca hurma ve yoğurtCanım haftaya 2 gün birlikte deneyelim mi? Çarşamba perşembe uygun mu senin için?
Olabilir aslında canım sen baktinmi nasıl yapıldığına bolca hurma ve yoğurt
Aynen canım bendede duraksama var ikinci ay oldu 2 kilo ancak gitti cumaya ne olur bilmem o yüzden yapmak istedim bende 1 kilo hurma gider dimi toplamda 42 hurma sanırım iki ideal doğru fazlasını bende yapamam yoğurtta iki kilo falan galiba önceden alıp başlayalım ama haftaya regl olucam faydası olurmu ki bittikten sonra mi yapsamŞöyle günde 3 kase yoğurt ve toplam 21 hurma her öğünde yedi hurma 1 kase yoğurt yani. 2 günden fazla dayanılmaz. 2 gün detoks olarak yapabiliriz. Ben duraksadım sanırım. Kilom pek değişmiyor gibi geliyor. Gerçi şu an regl şişliği var ama yinede 2 gün yaparsam ankaraya gitmeden önce iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?