Tamam şimdi anladım hatta karataya benzetenlerde var bu diyeti ama benzemiyor benceyok canm detoks değil dukan gibi protein ağırlıklı bir diyet karbonhidrat diyeti gibi karbonhidratlari sayıyorsun 40gr karbonhidrati gecmemek lazım hatta ilk hactalar 20gr karbonhidrat almak gerekiyor zaten onyda sebzeden yada tek meyve yiyince almış oluyorsun karbonhidratsiz olan şeyler serbest o yüzden çok güzel kilo verdiriyor ünlüler atkins diyeti çok yapiyorlar Hollywood da genelde yapılan diyetlerden
Kızlar bugün acayip halsizim heryerim dökülüyor resmen kız grip kaç gündür geceleri uyutmuyor ondan böyleyim sanırım birde regl öncesi canım çok tatlı istedi malesef kaçamaklar geldiçok kötüyüm ya heryerim ağrıyor isteklerim bitmiyor sporda yapamiycam ben yandım bu hafta yine regl beni mahvediyor değişik bir insana dönüşüyorum herşeyi yiyesim geliyor
Haklısın canım yanlış yaptım bende o yüzden toparlanamadim tatlılar tuzlular of of bu diyet ne zormuşYa bu kadar olur bende tam bugün çk kötüyüm yazacmtım10 dk bi içim geçmiş bi uyandım günlerdir yemek yememiş gibi açım ve canım inanılmaz tatlı istedi evde tatlı bulamadım ne alaka diyceksiniz ama cips buldum onu yedim ve geçmiyor niye böyle oldum gerçekten bilmiyorum. eşime söyledim gelirken çikolata al diye onu da yiycem. Muhakkak yanlış bişey yaptım. Şunu görüyorum ki sağlıksız bişey yediğim gün asla doymuyorum. Diğer günler açlık çekmiyorum çnkü. Bugün hazırlık yapıyodum ayran detkzu için 3 gün yapıcam inşallah toparlarım yoksa cumaya benim de halim harap
bu arada bir kaç gündür fazla çıkıyorum canımTatilde olduğunu bilmiyordum canım sen zaten dikkat etmesende almıyorsun bu diyet nasıl detoks mu
Kesinlikle canım bunu ıyi bildin detoks bana ıyi gelmedi yani en azından bu birde regl öncesi zaten açlık tavan yapıyor ben bu konuda yanlış yaptım belki daha sonra denemeliydim yani benim detoks bende fiyasko kilo vereceğime bir güzel aldımmagickk ve Y YesilinBuyusu kızlar ben detoksa girdimmi böyle oluyorum vu kadar hafif yendiği an bir tatlı krizi canım bir şeyler çekme alır başını gider hep daha kötü olurum oyüzden detokslar beni kötü yapıyor menüleriniz baya hafifdi ondan böyle olmuş olabilirsiniz
magickk ve Y YesilinBuyusu kızlar ben detoksa girdimmi böyle oluyorum vu kadar hafif yendiği an bir tatlı krizi canım bir şeyler çekme alır başını gider hep daha kötü olurum oyüzden detokslar beni kötü yapıyor menüleriniz baya hafifdi ondan böyle olmuş olabilirsiniz
bende bayılıyorum peynire canım yumurta ve peynir kahvaltimin olmazsa olmazıÖğle iki haşlanmış yumurta yeşil mercimek salatası bi kase yoğurt
Iki günlük arınma diyeti kızlar bu ama sanırım ben bir gün yapacağımben böyle yumurtasız peynirsiz kahvaltıyı sevmiyorum yarın son bilmiyorum su günü atlatayım da bakıcam artık
işte canm benim de tam olarak sorunum bu protein yemeyince başka şeylere yönelmek detokslarda da pek protein olmaya biliyor ya yoğurt meyve gibi oluyor bir çoğu bende onu kast ettim bende protein yemedimmi böyle oluyorum çünküYok canım çok daha az yediğim günler oluyor ama böyle olmuyorum protein yemedim o yüzden böyle oldu. Beni az yemek veya detokslar öyle etkilemiyor. Yanlış bişey yersem ve protein yemezsem böyle oluyorum.
bencede benzemiyor karatayda baya karbonhidrat var ve 2 öğün ama dukana çok benziyor benceTamam şimdi anladım hatta karataya benzetenlerde var bu diyeti ama benzemiyor bence
aksam yemegim
sobada patates
yesillik
cay
kestane tadini unuttim diyebilirim yillar yillar once yemistim :)bayılırım sobada patates yada kestane gibisi varmı ama uzuuunnn bir süre daha patates yememem şart
evet canm nisastasindan ve birde karbonhidratta içeriyorkestane tadini unuttim diyebilirim yillar yillar once yemistim :)
nisastasindan dolayi mi yiyemiyorsun ?
benim en sevdigim seydir soba da patates ❤❤birde cokckhasd yine ondan yemek yapma firsatim olmadu
bu arada geçmiş olsun canmkestane tadini unuttim diyebilirim yillar yillar once yemistim :)
nisastasindan dolayi mi yiyemiyorsun ?
benim en sevdigim seydir soba da patates ❤❤birde cokckhasd yine ondan yemek yapma firsatim olmadu
bende veremiyom cunki yedigime dikkat edemiyorumbu arada geçmiş olsun canmben bu aralar hiç kilo veremedim o yüzden kendimi biraz sıkmam şart oldu artk
hic ekmek yemiyor musun kac gundur uemiyorsun :)evet canm nisastasindan ve birde karbonhidratta içeriyorüstelik tamda karbonhidrat diyetine başladım hiç yiyemem artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?