- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
yaa mynet yanlış yazmış öyleysekus adası merkezlı olmus canım 4.9 sımdı nette dustu
2010.11.11 22:07:58 37.7820 27.1687 5.0 -.- 4.9 -.- KUŞADASI KÖRFEZİ (EGE DENİZİ)
oh yaa süpermiş canım ALLAH ayırmasın inş.
sorması ayıp nasıl başardınz ya bunu accık bilgi alalım
uyudu bile şekerimmmoglusunda uyur sımdııı ohh bugun muabbetın dıbıne vurcaz desene ezgı ılknur gelır bırazdannn
hey Allahım yaaaşiddeti fazla gene de.. hayrdr inş.nese korkma make.bu dünyadan göç etcek olursan öbür tarafdan e mail at bize yada ordan iphonen den gir nete
şiddeti fazla gene de.. hayrdr inş.nese korkma make.bu dünyadan göç etcek olursan öbür tarafdan e mail at bize yada ordan iphonen den gir nete
valla tatlımm çok zor oldu ama güzel oldu
son sınıftayken istemeye geldiler ara tatilde bizimkiler vermedi okul bitsin dediler
abim 3 ay konuşmadı benle
sonra okul bitti 1 hafta sonra sözlendik 1 sene nişanlı kaldık
2 yıldır evliyiz
üni kaçta tanışmıştınz sz ?
ay ne güzel ya darısı başımıza bzm de :13:
bende tam sana onu vasıyet etcektım mezarıma bı laptop bı cep telı getırıver bıde her ay 1000 kontor yukleyıver bacımmmmmmm hahaha yoksa ben sızsız orda rahat durmam
ha bıde kefenımın cebıne cekırdek koyun olumru cehenmemde kazanda haslanırken cıtlerım he bıde sende karsı kazanda olcen malum odunlarını benım tarafıma gonderme zebanıye sıkayet ederım vallahı
Kolay olaysen gitmeden kredi kartlarını bana bırak gerisi kolay olay yawrum
bide çekirdek yağlımı olsun yoksa kendi ultra fazla yaglarında mı kavurrsun
hazırlıktaydım tatlımm ocakta tanıştık 24 mayıs tada kandırdı beniüni kaçta tanışmıştınz sz ?
ay ne güzel ya darısı başımıza bzm de :13:
hee sen sevgılını evlılık demıne getırmeye calısıyon dımıı cakal al tuyoları bızdennn ah sen var yaaaaaaaa
uyudu bile şekerimmm
çok yoruldu sanki veled ilk defa uğraştırmadı beni
hey Allahım yaaa
delisin kız senn
hazırlıktaydım tatlımm ocakta tanıştık 24 mayıs tada kandırdı beni
benim bölümüm 2 yıllıktı 1 sene de hazırlık okudum
eeee öyle tabii şekerimm
amann erva cım sen sen ol evlenmekten bahsetme bırak o istesin
owwwww yerim bn onu yaaa ALLAH korusun severek bogarım gbime gelio yaa.başka bebekleri bile bastırasım gelio kendime
ne var kız iphone öbür tarafta da şart,robert pattinson olmadan ölemem bn ölü olamam
valla bende dayanamıyorum çok sarsıyorum severkenowwwww yerim bn onu yaaa ALLAH korusun severek bogarım gbime gelio yaa.başka bebekleri bile bastırasım gelio kendime
ne var kız iphone öbür tarafta da şart,robert pattinson olmadan ölemem bn ölü olamam
hımm ama bu fikir ters tepebilir vallaaevet sakın bahsetme hatta baskası ıle evlenebılcegın ıhtımalı uzerınde bulun arada ben oyle yaptım vhahahah
valla bende dayanamıyorum çok sarsıyorum severken
ama boğmazsın kızz merak etme
hımm ama bu fikir ters tepebilir vallaa
valla ben dırek ısırıyorum canım o yuzden sımdıden dıle getoırmım yegenımı gostermezsın sona banaaa
ben mustakbel nısanlıma senle evlenmem dıye dıye uzerımde kaldı herıff:82:
kızlar ben geldim
bakıyım neler neler konuşmuşsunuz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?