Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gençler çok iyiyim bugünlerde diyetime gayet sadık gidiyorum ama dün biraz kaçamak yaptım börek denemiştim değişik geldi ondan bitane tadına baktım kahvaltım yulaf kepeğiydi öğlene çorba var akşam menüsunu oluşturmadım daha ama bu arada çok aclık hissedersm züberim var elmam var bunlarla akşama kadar idare edeceğim züberin hepsini biteremiyorum zaten yarısını ancak yiyorum

Kızlar kahvaltım az peynir iki dal yeşil sogan ve ayran karışımı normalde 4 er kaşık ama ben yumurta yemediğim içen 5 ir kaşık koydm tadı çok güzel biz ayran aşı çorbasını soğuk yaparız ona benziyo içine pul biber ve nane ekledim tuz yasak ama az ekledim tuzsuz yapamıyorum hadi bakalım başladık

Iyiyim canım. Dün gittim kontrole yarın bidaha kontrolüm var. Şimdilik bi gelişme yok zaten dozu düşük başlamışlardı tahmin ediyordum böyle olacağını azcık canım sıkıldı ama geçti. Dün ilaç dozunu artırdık bakalım nasıl olacak.

Canım sana bir dua yazayım inanır mısın bilmiyorum ama abdest alıp sık sık okumanı tavsiye ederim.

Ey hikmetiyle yarattıklarını inşaa eden ey gökleri yerleri kaymasınlar diye insak eden kudretiyle tutan ey evviliyetinin başı bulunmayan ey ahiretinin nihayeti olmayan ey gökleri yerleri eşsiz yaratan ey iyilikleri reddedilemeyecek derecede çok olan sende rahmet olduğuna iman ettim senden ........ istiyorum rahmet sıfatı sende mevcut olduğu için istiyorum çok günahkarım ama mağfiretin denenmiş ve bilinmiş affettiğin sabit olduğu için istiyorum ey bütün zayifların velisi ve sahibi ey bütün dertlilerin medeti ve imdadı Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim kabirdeki gurbet halime rahmet eyle ancak sana yönelmişim bu halime merhamet eyle...

kesinlikle canm bende burası sayesinde sizin sayenizde pes etmiyorum yoksa bende kaçamak yapıp kilo artislarim oludugunda birakabilirdim

kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,2 çeşit peynir,9zeytin,2ceviz,az süt ilave edilmiş kahve kızlar ben kahvemi genelde tchibo yada starbacks çözünebilir kahvesini alıp evde süt ile yapıyordum yani aynı latte oluyor ve bir kupa icerdim türk kahvesi diye belirtmedigm kahveler sütlü kahve diye yazdıklarım hep latte şeklinde yani ama artk aitkens e geçtim kahvelerime karıştırdığım sütü artk kisitliyorum büyük oran su az da tat versin diye süt karıştıryrm şimdi

Bu diyette protein ağırlıklı sanırım iyi kilo vereceğine inaniyorum canım kacamaksiz bir şekilde devam edelim biraz araştırayım senin yaptığını nasıl bir diyetmis

Aynen canım bizim bakanlıkla kimse yarışamaz
yani ben emniyette birda amir sınıfı olmama rağmen ağlıyordum izin konusunda sıkıntı yaşıyorum diye birtek bizde var sanıyormuşum demekki çok isteyerek ve severek girdim bu mesleğe ilk zamanlar eve bile gitmezdim hep çalışırdım hatta oğlum olunca bile millet nerdeyse 2 yaşına gelince işe başlar ben 6 aylıktı evde kafayı yiyorum çalışmam lazım diyerek başladım işe şimdi diyorum ne kadar safmışım gitsene evine alıştırmasana milleti birdaha çocuğum olursa hayatta aynı hatayı yapmayacağım

Sağol canım teşekkür ederim

Daha bu ne ki canım ya ah yani burdan anlatıp başımı belaya sokmak istemiyorum ama neler neleeeeeer ne haksızlıklar acımasızlıklar eşşek gibi çalış en az mamur maaşını al fazla mesain elinden alınsın havuz paran elinden alınsın bir hafta boyunca gece gel nöbete kal nöbet parası alma üzerine hiç dinlenmeden işe geri gel. Sorumluluk ağır iş ağır. Katille hırsızla tecavüzcüyle teröristle muhatap ol ama güvenlik tazmunatğ alma yıpranma payı alma. Her memuriyette yan gelip yatılmıyor bizde de insan üstü çalışılıyor ama kıymet biliniyor mu yok hak ettiğini alıyor musun yok. Şimdiki aklım olsa biraz daha çalışır başka kurum için uğraşırdım.

Bu diyette protein ağırlıklı sanırım iyi kilo vereceğine inaniyorum canım kacamaksiz bir şekilde devam edelim biraz araştırayım senin yaptığını nasıl bir diyetmis
araştır canm internete bak çok ünlü isimler yaptı bunları doğum sonrası 20-30 kilo atanlar var bununla protein çok ağırlıklı karbonhidrati sayiyoruz ama oda protein yerken bile karbonhidrat hakkım bitiyor biraz o sıkıntı sebze hakkı bile kalmıyor gibi sen seçiyorsun ama mesela iki hafta 20karbonhidratta kalmak lazm yanlız bir kase yoğurt:12 bir bardak süt:8 karbonhidrat=20 hakkım bitmiş oluyor geriye 0 karbonhidrat olan et ve yumurta kalıyor canm burda priteini yuksek olsada süt ve yoğurt bile çok az tüketilmeli bunları çok azz aldıysan karbonhidrati çok düşük olan sebze ekliye bilirsin yani bir çok sebze zaten direk yasak canm sınırsız serbest olan şey balık,tavuk,yumurta canm onun dusinda bazı corbalarının da değeri düşük bu puanları iyi hesaplamak lazm dukanin saf protein diyeti gibi buda ben hesap yapiyorum ama dün 30u gecmistim kural şöyle imiş ilk hafta 30 canm sonra iki hafta 20 ye duauruyorsun sonraki haftalar gene yukseltiyorsun ama 20 yapilan iki haftada 7 kilo bile veren var inanılmaz

Evet bende inatçı kilolarını bununla verenleri duymuştum. Eğer öyle inat eden bi kilom olursa yaparım ama çok uzun süre yapamam ben bunu. İşte 2 hafta feyan yapar direncimi kırar sonra normal devam ederim. İnşallah ihtiyacım kalmaz.

Yani kalori hesabı yapılıyor ay acayip karışık geldi hiç sevmem hesap işini bir ara karbonhidrat diyeti yapmıştım benziyor onda mesela protein sıfır olarak geçiyor sebze kısıtlıydı aynı ama uğraşamadım evet internete baktim cok kilo veren var bir ara dukan ywpayim demistim cok sağlıksız dediler bence kisiye göre değişir kime ne kolay geliyorsa onu yapmalı bu hafta protein ağırlıklı beslenicem bende malum regl artisida olacak

canm ben bekarken yapmışdm dukan 59 u hayatımda o zamn görmüştüm 60 da sabitlenmisti kilom yıllarcada öyle kaldm diyetten en az 7 yıl sonra ben hamile kaldığımı öğrendiğimde bile tartida 63 düm canm yani asla geri almadım protinle yapilan diyet çok kalıcı oluyor bende öyle oldu hamile olana kadar canm bide kas oranı artiyor protein ve spor olunca kas ağır basıyor 60- 63 de filan sımsıkı hiç fazlam kalmamış haldeydim sadece göğüs ve popo vardı bel karin bacaklar incecikdi yine öyle olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…