- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bence yapmagençler çok azıcık mini minicik pasta yesem vicdanımla çok boğuşur muyum acaba((
Yasak yasağı çekiyor canım ya bence yeme hemen bi sade türk kahvesi iç iyi gelir.gençler çok azıcık mini minicik pasta yesem vicdanımla çok boğuşur muyum acaba((
kızlar şimdi bugün ki hesabı yazıyım size:
yumurta=0
peynir= 2
10 zeytin=2
3 kaşık yoğurt=2
portakal=20 karbonhidrat
bugün kahvelerime eklediğim toplam süt yarım su bardağı kadar =4 karbonhidrat
2+2+20+4+2= 30 karbonhidrat almış oldum hakkım bitti kızlar akşam 0 karbonhidrat yemem gerek bende balık yapicam
yemedim zaten vicdanım ağır bastı birde görüntüsüne baktım hafif bişeye benzemiyor dedim uzak dur elif sana göre değil onlar türk kahvesini şubede kim kaybediyorki ben bulayım çaycı arkadaş müdürden aşağısına bakmıyor o konudaYasak yasağı çekiyor canım ya bence yeme hemen bi sade türk kahvesi iç iyi gelir.
bu güzel bir diyete benziyor biraz okudum ama tam algım oluşmadı biraz anlatabilirmisin ikinci posta olacak senin için amakızlar şimdi bugün ki hesabı yazıyım size:
yumurta=0
peynir= 2
10 zeytin=2
3 kaşık yoğurt=2
portakal=20 karbonhidrat
bugün kahvelerime eklediğim toplam süt yarım su bardağı kadar =4 karbonhidrat
2+2+20+4+2= 30 karbonhidrat almış oldum hakkım bitti kızlar akşam 0 karbonhidrat yemem gerek bende balık yapicam
kesinlikle yemedim NO SUGAR NO PASTAbence yapmainsan sonra çok pişman oluyor birde işin şu kısmı var yedikçe insan tekrar yemek istiyorsan şimdi yersen akşam tekrar karbonhidratli şeyler istiycek vucudun bu döngüyü kırmak zorlaşıyor
evet canm senin şimdilik hiç ihtiyacın yok canm olursa yaparsnÇok iyi canım böyle devam edersen güzel kilo verirsin. Bende artık ankaradan dönüşte bi duruma bakarım ihtiyacım olursa yaparım 2 hafta.
yemedim zaten vicdanım ağır bastı birde görüntüsüne baktım hafif bişeye benzemiyor dedim uzak dur elif sana göre değil onlar türk kahvesini şubede kim kaybediyorki ben bulayım çaycı arkadaş müdürden aşağısına bakmıyor o konuda
evet canm senin şimdilik hiç ihtiyacın yok canm olursa yaparsnaahhh aahhh şu 60lara bir türlü gelemedim ya hepsini gectimde cumaya kadar şu ayın ilk günleri gördüğüm kiloya döneyim baride bu ayı aynı kiloda kalarak kapatayım ilk hedef ya bu yada mümkün olursa daha altinda olmak çünkü 05ocakda 73.3 düm bu haftaki hedef ona geri dönmek
canım yediklerinin karbonhidrat değerlerine bakıyorsun et,balık,tavuk ve yumurta sıfır mesala bunlar serbest bunları istediğin kadar ye ve protein çok ağır alacağımız için 2lt su çok çok önemli mümkünse 2.5 yada üstü su tüketmek gerekli menüleri kendin belirliye biliyorsun ama karbonhidrat içeriklerine bakman gerekli ben internetten bakıp duruyorum ama liste yapmak daha rahat olur ve ilk hafta 30 karbonhidrat alınıyor sonra 20 karbonhidrata dusuruyorsun 20 karbonhidratta iki hafata kalacaksin bu dönem müthiş kilo verdiriyor ve sonra ki haftalar tekrar karbonhidrat oranı yükseltiliyor canım yediklerinin kaç gram olduğunu ve buna karşılık gelen karbonhidrat değerlerini topla canm mesala 250gr yogurt=12 karbonhidrat gibi nekadar yiyorsan hesapla canım mesela 1 küçük patates=22 karbonhidrat olduğu için direk yasak canm tabillar ve saf karbonhidratlar da zaten direk yasak canm meyve ve sebzenin,salatanin,yoğurt ve sütün miktarini ve karbonhidrat oranina bakarak menünü oluştura bilirsinbu güzel bir diyete benziyor biraz okudum ama tam algım oluşmadı biraz anlatabilirmisin ikinci posta olacak senin için ama
inşallah canm benimHiç kaçamak yapmazsan dönersin canım. Bu diyet hızlı kilo verdirir. Ama dönemezsen de moralini bozma devam ettir. İstikrarlıçdevam edersen muhakkak verirsin
Canım ben kalori saydığım dönemde bir telefon programı kullandım ismi yazıo çok güzel bir program yiyeceği girdiğin zaman içindeki yağ karbonhidrat ve protein miktarı otomatik yazıyo hesap ile uğraşmazsın. Günlük hedef koyuyorsun mesela 20 gr karbonhidrat 70 gr protein 10 gr yağ gibi bi incele istersen çok işine yararcanım yediklerinin karbonhidrat değerlerine bakıyorsun et,balık,tavuk ve yumurta sıfır mesala bunlar serbest bunları istediğin kadar ye ve protein çok ağır alacağımız için 2lt su çok çok önemli mümkünse 2.5 yada üstü su tüketmek gerekli menüleri kendin belirliye biliyorsun ama karbonhidrat içeriklerine bakman gerekli ben internetten bakıp duruyorum ama liste yapmak daha rahat olur ve ilk hafta 30 karbonhidrat alınıyor sonra 20 karbonhidrata dusuruyorsun 20 karbonhidratta iki hafata kalacaksin bu dönem müthiş kilo verdiriyor ve sonra ki haftalar tekrar karbonhidrat oranı yükseltiliyor canım yediklerinin kaç gram olduğunu ve buna karşılık gelen karbonhidrat değerlerini topla canm mesala 250gr yogurt=12 karbonhidrat gibi nekadar yiyorsan hesapla canım mesela 1 küçük patates=22 karbonhidrat olduğu için direk yasak canm tabillar ve saf karbonhidratlar da zaten direk yasak canm meyve ve sebzenin,salatanin,yoğurt ve sütün miktarini ve karbonhidrat oranina bakarak menünü oluştura bilirsin
Süpermiş ya 59 inşalla yine o günlere dönersin canım malesef hamilelik bizi sismanlatan o kadar söz vermiştim kendime ilkindeki gibi kilo almiycam ikincisinde dikkat edeceğim diye hiçbiri olmadı misliyle aldım hep yedim sonrası hüsran tabicanm ben bekarken yapmışdm dukan 59 u hayatımda o zamn görmüştüm 60 da sabitlenmisti kilom yıllarcada öyle kaldm diyetten en az 7 yıl sonra ben hamile kaldığımı öğrendiğimde bile tartida 63 düm canm yani asla geri almadım protinle yapilan diyet çok kalıcı oluyor bende öyle oldu hamile olana kadar canm bide kas oranı artiyor protein ve spor olunca kas ağır basıyor 60- 63 de filan sımsıkı hiç fazlam kalmamış haldeydim sadece göğüs ve popo vardı bel karin bacaklar incecikdi yine öyle olmak istiyorum
Canım motivasyonun hiç çökmesin çok güzel spor yapiyosun bu diyet sana çok iyi gelecekveeeeee rekorrrrrr
80 dakika bisiklet 500 kalori
ben dee öyle düşünüyordum ama o çok değişik bir psikolojiymis gerçekten öyle olmuyor yapabilen var ama çok az genelde herkes böyle yüksek kilolar aliyor ve rakam büyüdükçe vermek zorlaşıyor canm inslh bu sefer ideal kiloya dönünce hayat boyu koruruzSüpermiş ya 59 inşalla yine o günlere dönersin canım malesef hamilelik bizi sismanlatan o kadar söz vermiştim kendime ilkindeki gibi kilo almiycam ikincisinde dikkat edeceğim diye hiçbiri olmadı misliyle aldım hep yedim sonrası hüsran tabi
inşallah canm benimdün dışarda gezerken mağazalarda elbiselere içim gitti ve o deri etekleri o iddialı tarz kıyafetleri gördüm nasl azim yaptm ben bunlara hemen girmeliyim diye kendimi şartladm tabi yine kıyafet alirken yok gobegimiz çıkmasın yok şurası kötü oldu sanki diyip begendiklerini birakmak beni kendime getırdı
canm benim sağol siz çok güzel motive ediyorsunuz beni sizi çok seviyorum iyiki varsınızCanım motivasyonun hiç çökmesin çok güzel spor yapiyosun bu diyet sana çok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?