Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gençler çok azıcık mini minicik pasta yesem vicdanımla çok boğuşur muyum acaba((
bence yapma insan sonra çok pişman oluyor birde işin şu kısmı var yedikçe insan tekrar yemek istiyorsan şimdi yersen akşam tekrar karbonhidratli şeyler istiycek vucudun bu döngüyü kırmak zorlaşıyor

kızlar şimdi bugün ki hesabı yazıyım size:
yumurta=0
peynir= 2
10 zeytin=2
3 kaşık yoğurt=2
portakal=20 karbonhidrat
bugün kahvelerime eklediğim toplam süt yarım su bardağı kadar =4 karbonhidrat

2+2+20+4+2= 30 karbonhidrat almış oldum hakkım bitti kızlar akşam 0 karbonhidrat yemem gerek bende balık yapicam

Çok iyi canım böyle devam edersen güzel kilo verirsin. Bende artık ankaradan dönüşte bi duruma bakarım ihtiyacım olursa yaparım 2 hafta.

Yasak yasağı çekiyor canım ya bence yeme hemen bi sade türk kahvesi iç iyi gelir.
yemedim zaten vicdanım ağır bastı birde görüntüsüne baktım hafif bişeye benzemiyor dedim uzak dur elif sana göre değil onlar türk kahvesini şubede kim kaybediyorki ben bulayım çaycı arkadaş müdürden aşağısına bakmıyor o konuda

bu güzel bir diyete benziyor biraz okudum ama tam algım oluşmadı biraz anlatabilirmisin ikinci posta olacak senin için ama

bence yapma insan sonra çok pişman oluyor birde işin şu kısmı var yedikçe insan tekrar yemek istiyorsan şimdi yersen akşam tekrar karbonhidratli şeyler istiycek vucudun bu döngüyü kırmak zorlaşıyor
kesinlikle yemedim NO SUGAR NO PASTA

Çok iyi canım böyle devam edersen güzel kilo verirsin. Bende artık ankaradan dönüşte bi duruma bakarım ihtiyacım olursa yaparım 2 hafta.
evet canm senin şimdilik hiç ihtiyacın yok canm olursa yaparsn aahhh aahhh şu 60lara bir türlü gelemedim ya hepsini gectimde cumaya kadar şu ayın ilk günleri gördüğüm kiloya döneyim baride bu ayı aynı kiloda kalarak kapatayım ilk hedef ya bu yada mümkün olursa daha altinda olmak çünkü 05ocakda 73.3 düm bu haftaki hedef ona geri dönmek

İyi yapmışsım canım tebrik ederim ah o çaycılar yok mu zaten bize de fincan yok derlerdi

Hiç kaçamak yapmazsan dönersin canım. Bu diyet hızlı kilo verdirir. Ama dönemezsen de moralini bozma devam ettir. İstikrarlıçdevam edersen muhakkak verirsin

bu güzel bir diyete benziyor biraz okudum ama tam algım oluşmadı biraz anlatabilirmisin ikinci posta olacak senin için ama
canım yediklerinin karbonhidrat değerlerine bakıyorsun et,balık,tavuk ve yumurta sıfır mesala bunlar serbest bunları istediğin kadar ye ve protein çok ağır alacağımız için 2lt su çok çok önemli mümkünse 2.5 yada üstü su tüketmek gerekli menüleri kendin belirliye biliyorsun ama karbonhidrat içeriklerine bakman gerekli ben internetten bakıp duruyorum ama liste yapmak daha rahat olur ve ilk hafta 30 karbonhidrat alınıyor sonra 20 karbonhidrata dusuruyorsun 20 karbonhidratta iki hafata kalacaksin bu dönem müthiş kilo verdiriyor ve sonra ki haftalar tekrar karbonhidrat oranı yükseltiliyor canım yediklerinin kaç gram olduğunu ve buna karşılık gelen karbonhidrat değerlerini topla canm mesala 250gr yogurt=12 karbonhidrat gibi nekadar yiyorsan hesapla canım mesela 1 küçük patates=22 karbonhidrat olduğu için direk yasak canm tabillar ve saf karbonhidratlar da zaten direk yasak canm meyve ve sebzenin,salatanin,yoğurt ve sütün miktarini ve karbonhidrat oranina bakarak menünü oluştura bilirsin

Hiç kaçamak yapmazsan dönersin canım. Bu diyet hızlı kilo verdirir. Ama dönemezsen de moralini bozma devam ettir. İstikrarlıçdevam edersen muhakkak verirsin
inşallah canm benim dün dışarda gezerken mağazalarda elbiselere içim gitti ve o deri etekleri o iddialı tarz kıyafetleri gördüm nasl azim yaptm ben bunlara hemen girmeliyim diye kendimi şartladm tabi yine kıyafet alirken yok gobegimiz çıkmasın yok şurası kötü oldu sanki diyip begendiklerini birakmak beni kendime getırdı

Canım ben kalori saydığım dönemde bir telefon programı kullandım ismi yazıo çok güzel bir program yiyeceği girdiğin zaman içindeki yağ karbonhidrat ve protein miktarı otomatik yazıyo hesap ile uğraşmazsın. Günlük hedef koyuyorsun mesela 20 gr karbonhidrat 70 gr protein 10 gr yağ gibi bi incele istersen çok işine yarar

Süpermiş ya 59 inşalla yine o günlere dönersin canım malesef hamilelik bizi sismanlatan o kadar söz vermiştim kendime ilkindeki gibi kilo almiycam ikincisinde dikkat edeceğim diye hiçbiri olmadı misliyle aldım hep yedim sonrası hüsran tabi

ben dee öyle düşünüyordum ama o çok değişik bir psikolojiymis gerçekten öyle olmuyor yapabilen var ama çok az genelde herkes böyle yüksek kilolar aliyor ve rakam büyüdükçe vermek zorlaşıyor canm inslh bu sefer ideal kiloya dönünce hayat boyu koruruz

Bende en azından eski kıyafetlerime girmek istiyorum. Hiçbişey almıyorum kendime boşuna masraf yapmak istemiyorum. Ama insan gerçekten bunalıyor bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…