- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
ooohhhh sefan olsunAkşam çikolata sütlü nescafe
Aslında ben hafta sonu okkalı bir kaçamak yapmıştım ama işte vücuda yasak madde girince dengesi bozuluyor. Toparlanmak zor oluyor. Dünde protein hiç yememişim bugün fark ettim. Dün protein yeseydim bugün böyli olmazdım neyse artık olanla ölene çare yok. Toparlamaya bakıcazooohhhh sefan olsunhep bizmi kaçamak yapicaz canm bide sen yap hakettin artk
evet canm bir süre karatay ağırlıklı yapiyordum onda ekmek yok bir ara diyeti az bozdum ama şimdi de tekrar Atkins diyetine başladım bunda da hiç ekmek yok artk zatn çok alıştım genelde bu tarz diyetlerdwn yapıyorum ekmeği unuttum artk hiç yokluğunu hissetmiyorumhic ekmek yemiyor musun kac gundur uemiyorsun :)
sen azimlisin canm hemen telafi edersin zatnAslında ben hafta sonu okkalı bir kaçamak yapmıştım ama işte vücuda yasak madde girince dengesi bozuluyor. Toparlanmak zor oluyor. Dünde protein hiç yememişim bugün fark ettim. Dün protein yeseydim bugün böyli olmazdım neyse artık olanla ölene çare yok. Toparlamaya bakıcaz
ne guzel :) keske bnde dayanabilsemevet canm bir süre karatay ağırlıklı yapiyordum onda ekmek yok bir ara diyeti az bozdum ama şimdi de tekrar Atkins diyetine başladım bunda da hiç ekmek yok artk zatn çok alıştım genelde bu tarz diyetlerdwn yapıyorum ekmeği unuttum artk hiç yokluğunu hissetmiyorum
sen azimlisin canm hemen telafi edersin zatnhadi bakalm yarndan itibaren birbirimizi iyice sıkalım tamamı cumaya kadar en ufak kaçamak yok
Aynen yarından itibaren kendimizi sıkalım sonra pişman olmayalım yani bu benim için geçerli çabuk pes edebiliyorum ama cuma yüzde yüz fazla çıkıcam regl döneminde olduğum için kacamaklarda cabasi +1 e razıyım ben atın beni denizleresen azimlisin canm hemen telafi edersin zatnhadi bakalm yarndan itibaren birbirimizi iyice sıkalım tamamı cumaya kadar en ufak kaçamak yok
Gerçekten canım çok azimlisin ben senin yaptıklarına dayanamam çok hafif besleniyorsun detoksu da yaparsın orası kesin bak bana tam fiyaskoTamam canım ben hazırlığımı yaptım 3 gün ayran detoksu yapıcam malum cuma ankara yolcusuyumsabah evden çıkmadan tartılır yazarım. Cumaya kadar toparlanıp gitmem lazım. Aslında orada bozacağımdan değil. Yani bizimkiler zaten izin vermez bozmama ama yine de kaçamak olur. Gezicem tozucam muhakkak olur orda spora ağırlık vererek telafi etmeye çalışacak olsam da gitmeden iyice toparlanmak istiyorum. Birde bu azim oğlak olmaktan geliyor. Her konuda bi azim patlaması oluyo bende. Benim 26 yıllık bi arkadaşım var hep dalga geçer sen duvarı delenlerdensin diye
Aynen yarından itibaren kendimizi sıkalım sonra pişman olmayalım yani bu benim için geçerli çabuk pes edebiliyorum ama cuma yüzde yüz fazla çıkıcam regl döneminde olduğum için kacamaklarda cabasi +1 e razıyım ben atın beni denizlere
Gerçekten canım çok azimlisin ben senin yaptıklarına dayanamam çok hafif besleniyorsun detoksu da yaparsın orası kesin bak bana tam fiyaskobana göre değil ben proteinciyim yoksa heryere saldirisa geçiyorum
Hurma detoksu kolay geldi bana hurmalarimi bile aldim hazirladim kiz bi okula baslasin haftaya yapicam insallah. Ama bir hafta diye okudum bir yada iki gun olmazmiki bir hafta cok geldi bana. Sen bunu bir yap bakalim tavsiye edersen denerim canim kolay gelsinNormalde ayran detoksunda kahvaltı var. Peynir yumurta yeşillik felan. Protein var yani yahabilirsin onu. Ama ben zaten yumurta yiyemediğim için yersem belki peynir ve yeşillik yerim.
Iki gün yapabilirsin canımHurma detoksu kolay geldi bana hurmalarimi bile aldim hazirladim kiz bi okula baslasin haftaya yapicam insallah. Ama bir hafta diye okudum bir yada iki gun olmazmiki bir hafta cok geldi bana. Sen bunu bir yap bakalim tavsiye edersen denerim canim kolay gelsin
Inşallah yap bakalım canım sonucunuda paylaşırsın bizimle kahvaltı olması güzelmiş o zaman bende yapabilirimCanım ben ayranı bi yapayım eğer fayda ederse sende haftaya yaparsın. Regl de çok normal kaçamak yapma yeter gerisine moralini bozma hiç. O şişlik haftaya iner nasılsa.
çok güzel canım her şeyde istikrar çok önemli zaten aman nazar değmesinTamam canım ben hazırlığımı yaptım 3 gün ayran detoksu yapıcam malum cuma ankara yolcusuyumsabah evden çıkmadan tartılır yazarım. Cumaya kadar toparlanıp gitmem lazım. Aslında orada bozacağımdan değil. Yani bizimkiler zaten izin vermez bozmama ama yine de kaçamak olur. Gezicem tozucam muhakkak olur orda spora ağırlık vererek telafi etmeye çalışacak olsam da gitmeden iyice toparlanmak istiyorum. Birde bu azim oğlak olmaktan geliyor. Her konuda bi azim patlaması oluyo bende. Benim 26 yıllık bi arkadaşım var hep dalga geçer sen duvarı delenlerdensin diye
bende çabuk pes ediyorum canm ama bu yaza zayıf olmayada net kararlıyım toparlanmamiz şart bende artılardayim ya ay başında gördüğüm kilolara bile dönemedim bu ocak ayı boşuna geçti resmenAynen yarından itibaren kendimizi sıkalım sonra pişman olmayalım yani bu benim için geçerli çabuk pes edebiliyorum ama cuma yüzde yüz fazla çıkıcam regl döneminde olduğum için kacamaklarda cabasi +1 e razıyım ben atın beni denizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?