Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Karbonhidrat değerini bende netten indirmiştim ama bu diyet daha farklı aslında mantıklı geldi bana deneyebilirim bende

sağol canm supermis bide ben kendime pratik bir yol buldum mesla vazgecemiyceklerim ne sütlü kahve ama sütü yariya dusurebilirim toplam yarm bardak kadar sütten zaten 4 puan gelicek bir kaç puanda sabah peynir zeytin yada ceviz yiyeceğim için zaten meyve sebzesiz direk 10puan gidiyor canım geriyede şu kalıyor ya sabah puanı yetebilen 1 meyve yiycem yada onu yemessem sebze yiyebilicem gerisi et

İşte o program işini ok kolaylaştırır ne kadar hakkın kaldı hangi sebzenin meyvenin kaç krbonhidrat içerdiğini felan hesaplamana gerek kalmaz. Ben kalori sayarken çok memnuh kalmıştım

Kızlar ilk gün güzel geçti açlık çekmedim ama eşim gelmeden yemeğimi yedim ve onunla masaya oturmadım çünkü kurufasülyeye bayılırıımmm nefsimi zorlamak istemedim. İnşallah diğer günler de hasarsız atlatırım.

Canım bu ayran detoksu iki gün dimi bende kurufasulyeye bayılırım ıyi tutmuşsun kendini ben olsam yerdim

tebrikler canm bugünü çok güzel atlattk inşallah perşembeye kadar devam ettiririz bozmayalm cumaya tartida mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…