- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Karbonhidrat değerini bende netten indirmiştim ama bu diyet daha farklı aslında mantıklı geldi bana deneyebilirim bendecanım yediklerinin karbonhidrat değerlerine bakıyorsun et,balık,tavuk ve yumurta sıfır mesala bunlar serbest bunları istediğin kadar ye ve protein çok ağır alacağımız için 2lt su çok çok önemli mümkünse 2.5 yada üstü su tüketmek gerekli menüleri kendin belirliye biliyorsun ama karbonhidrat içeriklerine bakman gerekli ben internetten bakıp duruyorum ama liste yapmak daha rahat olur ve ilk hafta 30 karbonhidrat alınıyor sonra 20 karbonhidrata dusuruyorsun 20 karbonhidratta iki hafata kalacaksin bu dönem müthiş kilo verdiriyor ve sonra ki haftalar tekrar karbonhidrat oranı yükseltiliyor canım yediklerinin kaç gram olduğunu ve buna karşılık gelen karbonhidrat değerlerini topla canm mesala 250gr yogurt=12 karbonhidrat gibi nekadar yiyorsan hesapla canım mesela 1 küçük patates=22 karbonhidrat olduğu için direk yasak canm tabillar ve saf karbonhidratlar da zaten direk yasak canm meyve ve sebzenin,salatanin,yoğurt ve sütün miktarini ve karbonhidrat oranina bakarak menünü oluştura bilirsin
sağol canm supermisCanım ben kalori saydığım dönemde bir telefon programı kullandım ismi yazıo çok güzel bir program yiyeceği girdiğin zaman içindeki yağ karbonhidrat ve protein miktarı otomatik yazıyo hesap ile uğraşmazsın. Günlük hedef koyuyorsun mesela 20 gr karbonhidrat 70 gr protein 10 gr yağ gibi bi incele istersen çok işine yarar
sağol canm supermisbide ben kendime pratik bir yol buldum mesla vazgecemiyceklerim ne sütlü kahve ama sütü yariya dusurebilirim toplam yarm bardak kadar sütten zaten 4 puan gelicek bir kaç puanda sabah peynir zeytin yada ceviz yiyeceğim için zaten meyve sebzesiz direk 10puan gidiyor canım geriyede şu kalıyor ya sabah puanı yetebilen 1 meyve yiycem yada onu yemessem sebze yiyebilicem gerisi et
ayran karışımı nasıl yapılıyor canımAkşam yemeği ayran karışımı
ayran karışımı nasıl yapılıyor canım
Akşam ızgara tavuk salata az yoğurt yedim şimdide tarçınlı süt içeceğim malum dönem tatlı krizimi bastırsın
Aynen artık azaltıcam porsiyonları canımSen bu ara baya az yiyosun canım maşallah
Çok iyi canım aynen devam.Akşam balık yedim kızlar
1 adet cipura (fırın) =0
zeytin yağlı az limonlu roka =0
sıfır karbonhidrat ile akşamı kapattım
şimdi çay içiyorum
Canım bu ayran detoksu iki gün dimi bende kurufasulyeye bayılırım ıyi tutmuşsun kendini ben olsam yerdimKızlar ilk gün güzel geçtiaçlık çekmedim ama eşim gelmeden yemeğimi yedim ve onunla masaya oturmadım çünkü kurufasülyeye bayılırıımmm nefsimi zorlamak istemedim. İnşallah diğer günler de hasarsız atlatırım.
Canım bu ayran detoksu iki gün dimi bende kurufasulyeye bayılırım ıyi tutmuşsun kendini ben olsam yerdim
tebrikler canm bugünü çok güzel atlattk inşallah perşembeye kadar devam ettiririzKızlar ilk gün güzel geçtiaçlık çekmedim ama eşim gelmeden yemeğimi yedim ve onunla masaya oturmadım çünkü kurufasülyeye bayılırıımmm nefsimi zorlamak istemedim. İnşallah diğer günler de hasarsız atlatırım.
tebrikler canm bugünü çok güzel atlattk inşallah perşembeye kadar devam ettiririzbozmayalm cumaya tartida mutlu olalım
Olursun canım sen bu gidişleAyyy ankaraya 65 ile gitsem ne güzel olur
bencede olursun canm çok güzel veriyorsun maşallahAyyy ankaraya 65 ile gitsem ne güzel olur
Olursun canım sen bu gidişle
bencede olursun canm çok güzel veriyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?