Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım istediğin süre yapabilirsin hurmayı. Ben ayran detoksunu yapıcam ancak bazı şeyleri karataya göre yapıcam. Normalde kanvaltı yapılıp 2 saatte 1 kase yeniyor ama ben kahvaltı yapsam bile sadece yeşillik ve peynir yerim ve kahvaltıyla birlikte doyana kadar içerim. Sonra da akşam doyana kadar içerim. Şimdi tartilicam cuma sabah da yazarım kaç kilo gittiğini. Ona göre denersiniz. Normalde 2 gün deniliyor ama bu seferlik 3 gün yapmaya çalışıcam.

Inşallah yap bakalım canım sonucunuda paylaşırsın bizimle kahvaltı olması güzelmiş o zaman bende yapabilirim

Yazarım canım evet üstelik tam karatay kahvaltısı var rahat yapabilirsin.

çok güzel canım her şeyde istikrar çok önemli zaten aman nazar değmesin cumaya kadar tam gaz ozaman hadi bakalm bu arada nekadar kalacaksın ankarada canım

Sağol canım aman aman maşallah diyelim. ankarada 1 aya yakın kalıcam canım bi terslik çıkıp dava açmak zorunda filan kalmzsam tabii

caroline84 canım sen iki gündür menü paylaşımı yapmıyosun sanki ben mi görmüyorum yoksa

Canim beni doğum günü biraz carpti ev cok battı bide üzerine yine misafir geldi hazırlık ti yeniden toparlayamadim.
Ins bugün yazim yoksa ipin ucu kaçacak.
Bide akşam bi akrabamiz vardi o cok kilolu onu görüncede biraz tırstım.

Gözümden kaçmaaaaaaaaz yaz bakim yediklerini doğum gününde izinliydin zaten ama kaç gün geçti olmaaaaaaaz. O kadar emeğin boşa gitmesin canım benim

Gözümden kaçmaaaaaaaaz yaz bakim yediklerini doğum gününde izinliydin zaten ama kaç gün geçti olmaaaaaaaz. O kadar emeğin boşa gitmesin canım benim

Çok doğru söylüyorsun yok canım şimdi kalktım yumurta hasladim yesillik kestim.
Bende yürüyüşu çok zor yapiyorum çocukları yatırıp yürümek inan iki bilinmelyenli denklem gibi.
Burann amacı zaten bu yoksa herkes kendi diyetini yapiyo iyki varsiniz.
Bide aslında yarışmacılarin hepsi günde en az 5 msj yazmak zorunda 3 5 kişiyle degilde takım olarak hepimizin yazmasi gerek.

Yaz canım ben pek detoks yapamıyorum ama sen faydasını görürsen bide biz deneriz belki.

67 canım ama bu zor bi detoks değil sizler yumurta yiyebiliyorsunuz rahat yaparsınız. Ben onu da yiyemiycem inşallah çok zorlanmam. Sonuca göre denersiniz inşallah 2 kilo gider.

Evet birbirimizi takip etmemiz gerekiyor canım. Yani 3 çocukla diyet yapmak bile marifet bence birde yürüyüş yapabiliyorsan helal olsun ama yapamadığında takılma bende tek kız var kucak delisi olduğu için benim liçbişey yapamadığım günler çok oluyo. Tek ümidim ankarada ailem bakarken bol bol spor yapabilmek. Nasılsa emmiyor bir iki gün yabancılıı gitsin bizimkilere bırakıp bırakıp çıkıcam dışarı inşallah. Zaten ailemin oturduğu yer çok güzel nerdeyse her sitenin kendine ait yürüyüş parkuru spdr aletleri basket voleybol sahaları var. Spor için çok uygun. Çocukluğumdan beri spor yapmak konusunda hiç zorlanmamam oturduğum yer sayesindeydi birzda. Burda kaldırım bile yok yoldan yürüyoruz. Çocuk parkı yok ki yürüyüş yolu olsun

Çocuklarla çok zor yürüyüş senin ikiz birde sende evde yaparsın canım sporunu napcan ever burası iyi ki var yoksa kafamıza göre takilicaz ben mesela kaçamak yaptığım zaman toparlanamazdim burda toparlaniyorum iyi ki varsınız kızlar ama katılım biraz daha olsa iyi olur diye düşünüyorum birbirimizi motive etmek için

Oh ne güzel şanslısın canım 1 ayını iyi degerlendir sporla artık tığ gibi olursun bizim burda yürüyüş spor herşey zor annemde bende çok spor yapıyorum müsait zaten ev iki katlı çocuklara in çık spor oluyor tabi ben ancak yaz giderim

İnşallah tatilim bölünmezse canım benimde hedefim bu.

Canim ben ikizlerime hep annemle baktim yapamazdimki bide ondan oncede karnimda ikizler öldü psikolojik olarakta iyi değildim bi işim olsa anneme bırakıp gidiyorum.
Sende ins hayırlısı ile anneni yanina gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…