- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Hurma detoksu kolay geldi bana hurmalarimi bile aldim hazirladim kiz bi okula baslasin haftaya yapicam insallah. Ama bir hafta diye okudum bir yada iki gun olmazmiki bir hafta cok geldi bana. Sen bunu bir yap bakalim tavsiye edersen denerim canim kolay gelsin
Inşallah yap bakalım canım sonucunuda paylaşırsın bizimle kahvaltı olması güzelmiş o zaman bende yapabilirim
çok güzel canım her şeyde istikrar çok önemli zaten aman nazar değmesincumaya kadar tam gaz ozaman hadi bakalm bu arada nekadar kalacaksın ankarada canım
caroline84 canım sen iki gündür menü paylaşımı yapmıyosun sanki ben mi görmüyorum yoksa
Canim beni doğum günü biraz carpti ev cok battı bide üzerine yine misafir geldi hazırlık ti yeniden toparlayamadim.
Ins bugün yazim yoksa ipin ucu kaçacak.
Bide akşam bi akrabamiz vardi o cok kilolu onu görüncede biraz tırstım.
Yaz bence bugün mü başladın canımKızlar detoksa başlama kilomu yazayım mı?
Yaz bence bugün mü başladın canım
Gözümden kaçmaaaaaaaazyaz bakim yediklerini doğum gününde izinliydin zaten ama kaç gün geçti olmaaaaaaaz. O kadar emeğin boşa gitmesin canım benim
Kızlar detoksa başlama kilomu yazayım mı?
Yaz canım ben pek detoks yapamıyorum ama sen faydasını görürsen bide biz deneriz belki.
Çok doğru söylüyorsun yok canım şimdi kalktım yumurta hasladim yesillik kestim.
Bende yürüyüşu çok zor yapiyorum çocukları yatırıp yürümek inan iki bilinmelyenli denklem gibi.
Burann amacı zaten bu yoksa herkes kendi diyetini yapiyo iyki varsiniz.
Bide aslında yarışmacılarin hepsi günde en az 5 msj yazmak zorunda 3 5 kişiyle degilde takım olarak hepimizin yazmasi gerek.
Çocuklarla çok zor yürüyüş senin ikiz birde sende evde yaparsın canım sporunu napcan ever burası iyi ki var yoksa kafamıza göre takilicaz ben mesela kaçamak yaptığım zaman toparlanamazdim burda toparlaniyorum iyi ki varsınız kızlarÇok doğru söylüyorsun yok canım şimdi kalktım yumurta hasladim yesillik kestim.
Bende yürüyüşu çok zor yapiyorum çocukları yatırıp yürümek inan iki bilinmelyenli denklem gibi.
Burann amacı zaten bu yoksa herkes kendi diyetini yapiyo iyki varsiniz.
Bide aslında yarışmacılarin hepsi günde en az 5 msj yazmak zorunda 3 5 kişiyle degilde takım olarak hepimizin yazmasi gerek.
Oh ne güzel şanslısın canım 1 ayını iyi degerlendir sporla artık tığ gibi olursun bizim burda yürüyüş spor herşey zor annemde bende çok spor yapıyorum müsait zaten ev iki katlı çocuklara in çık spor oluyor tabi ben ancak yaz giderimEvet birbirimizi takip etmemiz gerekiyor canım. Yani 3 çocukla diyet yapmak bile marifet bence birde yürüyüş yapabiliyorsan helal olsun ama yapamadığında takılma bende tek kız var kucak delisi olduğu için benim liçbişey yapamadığım günler çok oluyo. Tek ümidim ankarada ailem bakarken bol bol spor yapabilmek. Nasılsa emmiyor bir iki gün yabancılıı gitsin bizimkilere bırakıp bırakıp çıkıcam dışarı inşallah. Zaten ailemin oturduğu yer çok güzel nerdeyse her sitenin kendine ait yürüyüş parkuru spdr aletleri basket voleybol sahaları var. Spor için çok uygun. Çocukluğumdan beri spor yapmak konusunda hiç zorlanmamam oturduğum yer sayesindeydi birzda. Burda kaldırım bile yok yoldan yürüyoruz. Çocuk parkı yok ki yürüyüş yolu olsun
Oh ne güzel şanslısın canım 1 ayını iyi degerlendir sporla artık tığ gibi olursun bizim burda yürüyüş spor herşey zor annemde bende çok spor yapıyorum müsait zaten ev iki katlı çocuklara in çık spor oluyor tabi ben ancak yaz giderim
Evet birbirimizi takip etmemiz gerekiyor canım. Yani 3 çocukla diyet yapmak bile marifet bence birde yürüyüş yapabiliyorsan helal olsun ama yapamadığında takılma bende tek kız var kucak delisi olduğu için benim liçbişey yapamadığım günler çok oluyo. Tek ümidim ankarada ailem bakarken bol bol spor yapabilmek. Nasılsa emmiyor bir iki gün yabancılıı gitsin bizimkilere bırakıp bırakıp çıkıcam dışarı inşallah. Zaten ailemin oturduğu yer çok güzel nerdeyse her sitenin kendine ait yürüyüş parkuru spdr aletleri basket voleybol sahaları var. Spor için çok uygun. Çocukluğumdan beri spor yapmak konusunda hiç zorlanmamam oturduğum yer sayesindeydi birzda. Burda kaldırım bile yok yoldan yürüyoruz. Çocuk parkı yok ki yürüyüş yolu olsun
Adalet bakanlığı canım yaaa nalet gelsinñnnnnnn[
desene adalet bakanlığı böyleyse biz boşa ağlamayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?