Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar yatmadan önce suyumuda 2.700 lt ye tamamladm karbonhodrat istedgm kadar dusuk olmadı ama kalori olarak çok çok düşük bitirdim bugünü su da çok bol oldu insalh sabaha iyi sonuç alirm iyi geceler
Inşallah canım hepimizin sonucu iyi olur iyi geceler

Kilo verme serüveninde bol şans diliyorum arkadasım.öyle sizi takip ederken farkettim.KEMERALTI sokaklarinda dolastim demişsin.Ben de Bursada görev yapan Bir İZMİRLİ hemşehrin olarak başarı dilemek istedim
Teşekkür ederim canım geldiğinde haber verirsen beraberde gezebiliriz boyoz istersen gönderebilirim :) sana da başarılar diliyorum pek kilon yok gibi profilden anladığım :)

canım bende seninle benzer şeyler yaşadım ve diyeti degistirince bu durumdan kurtuldum bence sende diyetini değiştirmeyi dene çünkü bu diyet sana iyi gelmemiş olabilir yada bir süre sonra vücut buna alisip kilo vermeyi durdurmuş olabilir canm bunlar için de vucudu şaşırtman gerekli yani farklı beslenmelisin canm birakmak yerine daha farkli bir diyet uygula bence

Kesinlikle haklısın canım ben buna katılıyorum diyetini değiştir benimde vucudum aynı diyete alışmıştı artık degistirdim ve takır takır gidiyor en azından bir ileri bir geri değilim artık sıkılmıştım bende insan pes ediyor birde öyle dene canım E ELF_LR35

caroline84 canım seni yine yazmadır menülerini

Canim iki gündür temizlik yapıyorum tüm dolaplarimin içini döktüm temizleyip yerlestirdim.
Ablam vardi sagolsun cok yardim etti cam kapi detaylı temizlik yaptim cocuklarada annemle yigenim baktı.
Gerçi temizligin ev işinin bitecegi yokta
Olsun Rabbim saglik sihhat versin elimizden geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…