Geçmiş olsun canım benim oğlumda da alerji teşhisi konulmuştu çok zor oluyor gerçekten polen toz ne varsa rahatsız ediyor en basit şeyler bile hasta olmasına yol açıyor
tesekkur ederim kizlar sag olun. 3 gundur öksürmekten cigerlerim dısıma cıktıgeçmiş olsun canım
Inşallah canım hepimizin sonucu iyi olur iyi gecelerkızlar yatmadan önce suyumuda 2.700 lt ye tamamladm karbonhodrat istedgm kadar dusuk olmadı ama kalori olarak çok çok düşük bitirdim bugünü su da çok bol oldu insalh sabaha iyi sonuç alirm iyi geceler
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın hanımlar malum yola çıkıcam tuvalete gitmeyi bekleyemedim
Gecen hafta 66.500
Bu hafta 66.500
Fark sabit
Teşekkür ederim canım geldiğinde haber verirsen beraberde gezebiliriz boyoz istersen gönderebilirim :) sana da başarılar diliyorum pek kilon yok gibi profilden anladığım :)Kilo verme serüveninde bol şans diliyorum arkadasım.öyle sizi takip ederken farkettim.KEMERALTI sokaklarinda dolastim demişsin.Ben de Bursada görev yapan Bir İZMİRLİ hemşehrin olarak başarı dilemek istedim
tebrik ederim canım harikaGünaydın kızlar
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 63.5
Fark 0.8
Yüzde 1.24
Hayırlı yolculuklar canımGünaydın hanımlar malum yola çıkıcam tuvalete gitmeyi bekleyemedim
Gecen hafta 66.500
Bu hafta 66.500
Fark sabit
canım bende seninle benzer şeyler yaşadım ve diyeti degistirince bu durumdan kurtuldumcaroline84 ve deadline bu hafta geçen haftakiyle aynı sabitim bu hafta kendime son şans veriyorum iznizle eğer haftaya da sonuç değişmezse sizden izin isteyeceğim bu hafta diyetime harfiyen uymama rağmen giden bişey yok bu durum biraz yıpratıyor gibi
Süpersin canım vuvv kim tutar seniGeçen hacta:74.3
Bu hafta:73.3
Fark:1kilo
yaşasın protein
Kesinlikle haklısın canım ben buna katılıyorum diyetini değiştir benimde vucudum aynı diyete alışmıştı artık degistirdim ve takır takır gidiyor en azından bir ileri bir geri değilim artık sıkılmıştım bende insan pes ediyor birde öyle dene canım E ELF_LR35canım bende seninle benzer şeyler yaşadım ve diyeti degistirince bu durumdan kurtuldumbence sende diyetini değiştirmeyi dene çünkü bu diyet sana iyi gelmemiş olabilir yada bir süre sonra vücut buna alisip kilo vermeyi durdurmuş olabilir canm bunlar için de vucudu şaşırtman gerekli yani farklı beslenmelisin canm birakmak yerine daha farkli bir diyet uygula bence
inslh bu ay yuzumu guldurur canmSüpersin canım vuvv kim tutar senibu ay sonu inşallah ıyi bir rakam göreceksin
Kizlar hastayim yine alerji teshisi koyuldu bu sene hastalik yakami birakmadi bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?