Evet canım artık seni 6 larda görmek istiyoruminslh bu ay yuzumu guldurur canmhedef koydum kendime bu ay sonu 68.8 onu goremezsemde en az 69.9 hedefim yani 60lari görmem şart
@deadlinecaroline84
Arkadaşlar ben bu haftada tartilamayacam evde değilim yarın sabah da erkenden doktora gitmek için yola cikacaz nasıl bir yol izlemeliyim
Mola versem mantiklimi acaba
2 haftaya donerim bu yol gösterin canlatim
migrosta buldum kaptancım içinde hurma yulaf kepeği elma tarçın vb. malzemelerin olduğu kısacası meyveleri içeren bir tatlı içinde hiç şeker yok hatta bu ara reklamları da çok çıkıyor radyo duruyorum züber şişmanlatmayan tatlı diye açlık veya tatlı krizi hissettiğimde yiyorum birtanesini bitirmek bana biraz ağır geliyor bende yarım yarım yiyorum
Günaydın kızlar
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 63.5
Fark 0.8
Yüzde 1.24
Bu yüzde olayını öğrenemedim gitti yani yüzde 2 mi oluyorCanim yüzde hesabinda 3. Rakam 5 in altindaysa 2 ye 5 in ustundeyse 3 tamamlayiyoruz.
Bu yüzde olayını öğrenemedim gitti yani yüzde 2 mi oluyor
tamam canm bu ay kacamak yokEvet canım artık seni 6 larda görmek istiyorumbu ay kaçamak falan yok tamam mı
Cezalar belli canım hiç affetmem ona göretamam canm bu ay kacamak yokgözün üstümde olsun hata yaparsam affetme en ağır cezayı kes bana
Cezalar belli canım hiç affetmem ona görehanı yapayım deme pişman olursun
Dualarımız seninle canım allah yardımcın olsunRahim agzi yaram kanadigi icin acil yarayi yaktircam yarin dua edin bana kizlar
Allah acil şifalar versin canımRahim agzi yaram kanadigi icin acil yarayi yaktircam yarin dua edin bana kizlar
Canım en çok ödem uçakta yolculukta oluyor demişti bana diyetisyen bende kara yolculuğunda sanırdım bilmiyorum artık ne derece doğru istersen bir iki gün sonra tartıl bakalımAy kızlar şimdi ulaştık hepinize teşekkür ederim valla yoruldum hiçbişey yemedim gelir gelmez tartıldım annemin tartısı yarım kilo fazla tartıyor ona göre hesap edicem artık.
Rahim agzi yaram kanadigi icin acil yarayi yaktircam yarin dua edin bana kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?