Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. Merak ettiğim beyazbcay gercekten beyaz mı 2. MerakMettiğim hindi güzel mi
Beyaz çay yeşil çaydan bir tık daha açık renk. Tadı biraz daha yumuşak. Rengi beyaz değil:)
Ben seviyorum hindi etini teflonda yağsız pişiriyorum. Migrosdan tavuk gibi parça parça dilimli paketli olarak alıyorum.

Patlıcan salatısa bayılırım

Canım bence seninde bi detoks yapma vaktin geldi. Atak yapmış olursun duraksaman gider.
magickk bence de canm diyetisyen dediki bu detoklar metobolizmayi yeniden canlandiriyormus canm uygulayıp metabolizmanı uyandr sende biliyrsn bende baya sabit gitmistm ama artk hep düzenli düşüş bekliyorum inslh.

Birebir diyetisyen menüsü zaten :)
Ve uyması çok zor :)

Öğle-Akşam: et veya tavuk veya baklagil veya balık veya mantar salata eşliğinde başka da birşey yok:)

Olsun canım sağlıklı besleniyoruz.
Yiyip yiyipte ipin ucu kacinca ben reglimi bile olamiyorum.
Kadin dogumcum beni kapıda tartmadan zayiflayin diyo olsun Rabbim başka dert vermesin.

Deneyim bende merak ettim canım
Beyaz cay ilginç hiç içmefim alsam mıki

menün harikaymis bugün canm afiyet olsun ben iyice ciğerci kedilerine döndüm bu ara kedinin ciğere baktığı gibi bakiyorum menülere

Güldürdün gece gece beni burdanda hersey anlatilmiyor.

Ben elimden geldigince hicbirseyi icimde burakmiyirum şaka yollu söylüyorum.
Baktim yetmiyor akşam eşime patliyorum
Ama buda pek iyi olmuyor her seferinde

En iyisi anında söylemek diğer türlüsü çıkmaz sokak

Güldürdün gece gece beni burdanda hersey anlatilmiyor.

Ben elimden geldigince hicbirseyi icimde burakmiyirum şaka yollu söylüyorum.
Baktim yetmiyor akşam eşime patliyorum
Ama buda pek iyi olmuyor her seferinde

Ayyyy ben daha gitmedim bile aslında yeminliyim eşim olmadan gitmemeye ama eşime dedim bu son birdaha gitmiycem diye o git bile demedi de ben arayarak taciz etmesinler bunun ne yapacağı belli olmaç yüzsüz çıkar annemin evine gelir diye 1 kere gidicem ama eşim ben gitmedin arıycak benimle konuşmasın beni öpmeye sohbet etmeye çalışmasın torununu sevsin bana ilişmesin dedim öyle yalakalık huyuda vardır çünkü yüzsüz eşime karşı bak oğlum ben yanaştım da o yüz vermedi diycek onca yaptığı şeyden sonra zaten bi insan nasıl hiçbişey olmmış gibi davranabiliyor anlamıyorum.

Son düzenleme:
Canım bence seninde bi detoks yapma vaktin geldi. Atak yapmış olursun duraksaman gider.
Aynen canım ya haklisiniz ikinizde blonde ambition bir bakayım uzun süreli yapamam zaten böyle sizin gibi iki üç günlük sizin varsa bildiğiniz bana söyleyin olurmu şöyle ise yarayan

Geçmiş olsun canım.
Ye diye ısrar etmedilermi?

menün harikaymis bugün canm afiyet olsun ben iyice ciğerci kedilerine döndüm bu ara kedinin ciğere baktığı gibi bakiyorum menülere

Canim ben annemlerdeyim eve geçince.
Diyetisyenimin verdiği 2. Bi liste var ona uycam sporda yapamadim.
Ama dikkat ediyorum elimden geldigince.
Sen de yarın tartuda alırsın sonucu.
Diyetisyenn et onermedimi canım?

Canim ben annemlerdeyim eve geçince.
Diyetisyenimin verdiği 2. Bi liste var ona uycam sporda yapamadim.
Ama dikkat ediyorum elimden geldigince.
Sen de yarın tartuda alırsın sonucu.
Diyetisyenn et onermedimi canım?
sebze ye ağırlık verdi ama yarından sonra ette var cnm yarndan sonra bende bir cok seyi yiyebilicem artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…