- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Beyaz çay yeşil çaydan bir tık daha açık renk. Tadı biraz daha yumuşak. Rengi beyaz değil:)1. Merak ettiğim beyazbcay gercekten beyaz mı 2. MerakMettiğim hindi güzel mi
Kesinlikle cok güzel tavsiye tavsiye derimÇok övüyorlar onu afiyet olsun canım inşallah
Patlıcan salatısa bayılırımBugün:
Kahvaltı: menemen, biraz peynir, ceviz, yufka,1 dal marul
Aksam:ev yapımı 3 adana,2 y.k patlıcan salatası, 2 s.b ayran
(1 kg kiymaya ,200 gram kuyruk, biraz biber salcasi, isot, pul biber, tuz iyice yogrulur tahtalara sıkılır ve evde elektirikli izgarada piser.
Arkadaşlar esim ne görse alir bende evde eşya birikiyor diye kızarım ama bu elektrik li ızgara aldığı en güzel şey ara ara yapıyoruz.
Böyle değişik yemek tarifleriniz varsa yazın lütfen )
11 s.b su
Iyi geceler
Evet begendikDolma güzel oldu mu canım
Canım bence seninde bi detoks yapma vaktin geldi. Atak yapmış olursun duraksaman gider.
Birebir diyetisyen menüsü zaten :)
Ve uyması çok zor :)
Öğle-Akşam: et veya tavuk veya baklagil veya balık veya mantar salata eşliğinde başka da birşey yok:)
Deneyim bende merak ettim canımBeyaz çay yeşil çaydan bir tık daha açık renk. Tadı biraz daha yumuşak. Rengi beyaz değil:)
Ben seviyorum hindi etini teflonda yağsız pişiriyorum. Migrosdan tavuk gibi parça parça dilimli paketli olarak alıyorum.
Kolay gelsin canım.
Akıl sağlığını koru
menün harikaymis bugün canm afiyet olsunBugün:
Kahvaltı: menemen, biraz peynir, ceviz, yufka,1 dal marul
Aksam:ev yapımı 3 adana,2 y.k patlıcan salatası, 2 s.b ayran
(1 kg kiymaya ,200 gram kuyruk, biraz biber salcasi, isot, pul biber, tuz iyice yogrulur tahtalara sıkılır ve evde elektirikli izgarada piser.
Arkadaşlar esim ne görse alir bende evde eşya birikiyor diye kızarım ama bu elektrik li ızgara aldığı en güzel şey ara ara yapıyoruz.
Böyle değişik yemek tarifleriniz varsa yazın lütfen )
11 s.b su
Iyi geceler
Güldürdün gece gece beni burdanda hersey anlatilmiyor.
Ben elimden geldigince hicbirseyi icimde burakmiyirum şaka yollu söylüyorum.
Baktim yetmiyor akşam eşime patliyorum
Ama buda pek iyi olmuyor her seferinde
Doğadanın var canım bir dene yeşil çay seviyorsan bu daha da yumuşakDeneyim bende merak ettim canım
Beyaz cay ilginç hiç içmefim alsam mıki
Güldürdün gece gece beni burdanda hersey anlatilmiyor.
Ben elimden geldigince hicbirseyi icimde burakmiyirum şaka yollu söylüyorum.
Baktim yetmiyor akşam eşime patliyorum
Ama buda pek iyi olmuyor her seferinde
Aynen canım ya haklisiniz ikinizdeCanım bence seninde bi detoks yapma vaktin geldi. Atak yapmış olursun duraksaman gider.
Aynen canım ya haklisiniz ikinizdeblonde ambition bir bakayım uzun süreli yapamam zaten böyle sizin gibi iki üç günlük sizin varsa bildiğiniz bana söyleyin olurmu şöyle ise yarayan
İyi geceler hanımlar kusura bakmayın misafiklikteydim yazamadım kuzenim rahatsızlanmış apar topar ona gittik börek verdiler yemedim tatlı verdiler yemedim sonra sofra kuruldu haşlanmış tavuk patatesli bulgur pilavı yedim pilavı biraz çok yedim ama saat 7 yi geçmişti acıkmıştım içinden patatesleri ayıklamak da olmazdı turşu ve ayran 1 tane de kabak tatlısı yedim birazdan zencefilli yogurt karışımı yiycem 1 kaşık spor olarak temizlik yapabildim sadece inşallah dün gördüğüm sonucu yarın da görebilirim umarım bol eksili bir cuma olur hepimiz için
Patates detoksu dimi canım nasıl oluyorCanım patates yoğurt ben ondan cok memnunum
menün harikaymis bugün canm afiyet olsunben iyice ciğerci kedilerine döndüm bu ara kedinin ciğere baktığı gibi bakiyorum menülere
sebze ye ağırlık verdi ama yarından sonra ette var cnm yarndan sonra bende bir cok seyi yiyebilicem artkCanim ben annemlerdeyim eve geçince.
Diyetisyenimin verdiği 2. Bi liste var ona uycam sporda yapamadim.
Ama dikkat ediyorum elimden geldigince.
Sen de yarın tartuda alırsın sonucu.
Diyetisyenn et onermedimi canım?
Geçmiş olsun canım.
Ye diye ısrar etmedilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?