Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ceza almıyoruzda bu hafta % den 4 bölünde zaten grup olarak durumumuz ortada....
Sen ayrılırken söyledinde ben izine nasıl ayriliyor onu bilmiyordum canım.

Canim ceza almıyoruzda bu hafta % den 4 bölünde zaten grup olarak durumumuz ortada....
Sen ayrılırken söyledinde ben izine nasıl ayriliyor onu bilmiyordum canım.
Seni ve deadline etiketledim bir süre ayrılıyorum biraz toparlanınca gelirim dedim.
Yeterli değil mi?
Daha fazlası gerekiyorsa da bilmiyordum canım

bizimde başka işimiz gücümüz yok demekek ki
İstenirse 5dk vakit bulunur hastalık olur ayrı ekstra durumlar ayrı
İşe gidip gelirken yazıyorum mesela çünkü kendimi gruba karşı sorumlu hissediyorum
Kaptan ve kaptan yardımcısını zor durumda bırakmaya hakkımız yok

Sıkıntı şu ki haklısınız kusura bakmayın dese herkes susardı ama bu tam olarak şu oldu özrü kabahatinden büyük. Neyse biz artık biz bize bik bikliyelim kendisinin mecliste felan toplantısı var sanırım.

aynen cnm insan iki dakika tuvalete bile girip yazabilir yazamadysada bari kusura bakmayin şöyle böyle oldu diye yazr yani biz burda boş boş takiliyoruzda kendisi cumhur baskaniymis edası ile msj yazmaz bari

Canım özel durumu olan bana özelden msj atıyor. Hani insaniz amenna...
Herkes kendine göre yogun işi gücü var.
Ben 3 çocukla, ev ve misafirle vakit bulabiliyosam.......

Burası gönül işi yoksa kimsenin kimseye bi mecburiyetide yok.

yanlız çok tatlısın yaaaa ayyy gözler sahane maşallah

Sağol canım işte gözlerle kurtarıyoruz paçayı

Bende tam bunu söyleyecektim canım ondan rumuzun yesilin büyüsü dimi maşallah güzel gözlerin var bu arada fiziğin super 55 falan gösteriyorsun boyun uzunmu

Ya aslında böyle ukalalık gibi oluyorda yıllar önce bi arkadaşım bana mail adresi alırken böyle almış bende o zaman bu zaman hep bunu kullanıyorum. Birde su perisi ni çok kullanırdım onu kuzanim çaldı sen yeşilin büyüsünü kullan yeter o sana dedi. boyum 1.60 da canım biraz eski sporcu olmanın meyvesini yiyorum diyelim

Kim kimi nerde ekliyor çok merak ettim

Ben yaaa hep ortalığı karıştıran ben zaten yaramaz çocuk gibi durmuyorum yerimde

Ay çok merak ettim kız nasıl buldun.

Ya gece uyandım kızım sağolsun tekrar uyuyamadım gruba girdim sonra dedim dur facden ekleyim burda ismini kızının ismiyle birlikte kullanıyorya face de öyle kullünıyordur dedim sonrü izmirde olduğunu biliyorum sarışın olduğunu kızının 4 yaşlarında olduğu hepsini toplayınca buldum

Canım sen bize liste yapsan olurmu??
Spordan iyi anliyosun
Herkesin yapabilecigi günlük hareketler
Yada haftada 3 kere yapilabilecek tarzinda
Olurmu??

Herkes isterse seve seve yaparım canım. Bana uygun olduğunuz vakitleri ve varsa sağlık problemlerinizi söylerseniz ben ona uygun bi liste hazırlarım.

Ooo arkadaşlarımda fıstık gibi hatunmus süpersiniz kızlar

Ooooo bomba bi iltifat geldi istanbul semalarından sağol canım o senin güzelliğin

beni isimlerden tahmin etmiş bide izmir falan saçlar sarı derken parçaları birlestirince bulmuş ama diğerlerini nasl bulmuş hiç anlamadm

Ya aslında söyledim ama ciddiye almadınız gizli ajanım ben

Aynen çok enteresan ben hayatta bulamam

İşte napıyım ya biraz da face de bikbikleyim dedim boş insan olunca işte biliyosunuz hiç uğraşacak işim gücüm yok buluverdim

Ayyy çok alemsin valla sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…