- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
canm diyetisyen yürüyüş bandinda bu şekilde koşuya yakin yuksek tempo 120-130 nabiz olucak şekilde hergün 1 saat dedi ama ben ancak bu tempoyu 40 dakikaya cikarabildim üstünde 50 mekik dedi onada bugün basladm bide esneme hareketleri dedi onlarada bugün basladm cnm sadece onunkine ek olarak ben bisiklette yapiyorum yani onuda belirttim gittigimde yürüyüşü bir saate çıkaramadm ama bisiklwt yapiyorum dedim ama bir saate cikaricam yakinda insallah bisikleti azalttim zaten gecen haftalar hervun sabah 1 saat akşam 1 saat toplam 2 saat yapiyordum yaziyordum hep burayada ama artk toplam 1 saate dusurdum ki yürüyüş ve koşuyu 1 saate cikaraym diyeDiyetisyen bu kadar spor yaptığını biliyor mu canım
Yürüyüş koşu ok ama geri kalanı ideal kilona yaklaşınca yap. Kilo gidişini etkiler gibi geldi.
Bilmiyorum
Harikasın
dikkat okurken bile yorula bilirsiniz
Trambolin ile 100 adet ziplama
kondisyon bisikleti 30 dakika
koşu bandı hızlı nabız 40 dakika
kondisyon bisikleti takrar 30 dakika
mekik 60 adet (cesitli ve setli toplam)
yarım sınav 30 adet (10×3 set)
esneme hareketleri ile bitiş
varsa rakibim karşıma çıksın
sağol canm :)Harikasın
Bir yandan da kas oranın artıyor etkileyebilir gibi geldi ama programlıymış gayetcanm diyetisyen yürüyüş bandinda bu şekilde koşuya yakin yuksek tempo 120-130 nabiz olucak şekilde hergün 1 saat dedi ama ben ancak bu tempoyu 40 dakikaya cikarabildim üstünde 50 mekik dedi onada bugün basladm bide esneme hareketleri dedi onlarada bugün basladm cnm sadece onunkine ek olarak ben bisiklette yapiyorum yani onuda belirttim gittigimde yürüyüşü bir saate çıkaramadm ama bisiklwt yapiyorum dedim ama bir saate cikaricam yakinda insallah bisikleti azalttim zaten gecen haftalar hervun sabah 1 saat akşam 1 saat toplam 2 saat yapiyordum yaziyordum hep burayada ama artk toplam 1 saate dusurdum ki yürüyüş ve koşuyu 1 saate cikaraym diye
Bana kızıyosun sen niye beni tebrik etmiyosun bakiiiim. 2.5 saat ve 70 puan yaptım perte çıktım ben burdacanm açıkçası aslında bende bu hafta kendimden onu bekliyorun çünkü menulerimin de kalorisi abartı düşük hep yoğurt ve sebze başka bişey yok yağ tuzda yokama bu haldede gitmesse artk beni bilimin bir incelemesi gerekecek
Menüm öğle 8yk yeşil mercimek yemeği salata
akşam ızgara et salata ara öğünler aynı
Bugün tok kalmakta çok zorlandım fakat yemedim adet yaklaşıyor etkisi var sanırım
Sadece akşam yemeğinde ilave 4 dilim tostluk kesilmiş taze kaşar yedim. İyiyim:)
@caroline84berceste_ @Zehra_mda
Hayatın boyunca hep bu tempoda spor yapacaksan harika ama çok zor bir tempocanm diyetisyen yürüyüş bandinda bu şekilde koşuya yakin yuksek tempo 120-130 nabiz olucak şekilde hergün 1 saat dedi ama ben ancak bu tempoyu 40 dakikaya cikarabildim üstünde 50 mekik dedi onada bugün basladm bide esneme hareketleri dedi onlarada bugün basladm cnm sadece onunkine ek olarak ben bisiklette yapiyorum yani onuda belirttim gittigimde yürüyüşü bir saate çıkaramadm ama bisiklwt yapiyorum dedim ama bir saate cikaricam yakinda insallah bisikleti azalttim zaten gecen haftalar hervun sabah 1 saat akşam 1 saat toplam 2 saat yapiyordum yaziyordum hep burayada ama artk toplam 1 saate dusurdum ki yürüyüş ve koşuyu 1 saate cikaraym diye
canm kişiye göre değişiyor mesela diyetiayen en son çıkardığın dakikanin altina düşme diyor ben gittigimde zaten 30-35 dakika yurebiliyordum ondan 1 saate kadar cikar dei mesela birde doğum karni malum geç toparlaniyor benim karnim inaniaz eridi gitti ama doğal olarak yumuşadı bunu soyledim tamam hemen mekige basla dedi 50 mekik ile basla dedi zaten esneme hareketleri mutlaka yapmak gerekiyor sakatlanmamak ve agrilari azaltmak için cnm bunlar yeterli aslimda ama ben aliskinim ve kalori yakimim hizlansin diye israrla bisikleti birakmiyorum kas arttikca metobolizma hizi yukselir ve gittikce kilo verme oranim buna gore articak ve ben gevsek kilo vermek istemiyorum daralma daha onemli yani mesala 40 beden olup 65 kilo olmakmi iyi yoksa 38 beden olup 70 kilomu dersen ben fazla 38 beden olmayi tercih ediyorum yani goruntu guzel olmicak ise tartida ne yazdigi anlamsiz birde bastan kilo verir iken engel olmayıp deri sarkmasi olursa sonradan toplanmasida imkansiza yakın oluyor kilo verirken sarkmayi engelliyerek vermek çok önemli buda spor ile mümkünBir yandan da kas oranın artıyor etkileyebilir gibi geldi ama programlıymış gayet
Ben o zaman kilo verirken haftanın 5 günü 30dk- 45dk tempolu yürüyüş vermiştii sadece bana ondan seninki çok geldi ilkten
canm hayatim boyunca spor yaptm ve hertürlü dans ettim canm ama çocuktan sonra duzenli salonlara gitme imkanim olmadı için salona ve danslara gittigim ve gidemwdigim dönemlere göre bir alıp bir verme olmaya basladi canm bu konuda yüzde yüz haklisin ama ben hayat boyu yapmak istedigim ve çocukta olduğu için şu çözümü buldum eve spor salonu yapaym dedim canm şimdi spor odam var onun için birakmak için hiç bir sebebim yok artk canm evde koşu bandi,kondisyon biaikleti,trambolin,bir kaç çeşit dambil ve plates laatiklerim ver canm ve planli yapiyorum mesala zayiflama surecindeyim diye aslinda ben sirf kardiyo yapiyorum dambillari kullanmiyorum ve platesde yapmiyorum suan onlar zayiflayinca gecicemHayatın boyunca hep bu tempoda spor yapacaksan harika ama çok zor bir tempo
Sporu biraktigin an kilo artışı olabilir
Ben sporu azaltirim diyet yaptığım dönemlerde ki
Vücut sporla kilo vermeye alismasin diye
pordon kaptancim süpersin valla tek rakibimsin bende 60lara gelseydim platese baslardk beraber ama ben şimdilik yağ yakmak için hep kardiyo sporlari ile gidiyorum :)Bana kızıyosun sen niye beni tebrik etmiyosun bakiiiim. 2.5 saat ve 70 puan yaptım perte çıktım ben burda
pordon kaptancim süpersin valla tek rakibimsin bende 60lara gelseydim platese baslardk beraber ama ben şimdilik yağ yakmak için hep kardiyo sporlari ile gidiyorum :)
45 dk kızımın temposuyla yürüyüş sadeceCanımcıııım sen spor yapmadın mı bakimm? Hani gezinti yürüyüşü yapıyordun. Artık kaçış yok yakalarım hepinizi
Benim de karnım yumuşakcanm kişiye göre değişiyor mesela diyetiayen en son çıkardığın dakikanin altina düşme diyor ben gittigimde zaten 30-35 dakika yurebiliyordum ondan 1 saate kadar cikar dei mesela birde doğum karni malum geç toparlaniyor benim karnim inaniaz eridi gitti ama doğal olarak yumuşadı bunu soyledim tamam hemen mekige basla dedi 50 mekik ile basla dedi zaten esneme hareketleri mutlaka yapmak gerekiyor sakatlanmamak ve agrilari azaltmak için cnm bunlar yeterli aslimda ama ben aliskinim ve kalori yakimim hizlansin diye israrla bisikleti birakmiyorum kas arttikca metobolizma hizi yukselir ve gittikce kilo verme oranim buna gore articak ve ben gevsek kilo vermek istemiyorum daralma daha onemli yani mesala 40 beden olup 65 kilo olmakmi iyi yoksa 38 beden olup 70 kilomu dersen ben fazla 38 beden olmayi tercih ediyorum yani goruntu guzel olmicak ise tartida ne yazdigi anlamsiz birde bastan kilo verir iken engel olmayıp deri sarkmasi olursa sonradan toplanmasida imkansiza yakın oluyor kilo verirken sarkmayi engelliyerek vermek çok önemli buda spor ile mümkün
Anliyorum canım sporyaptikca daha fazla yapası gelir insanın sen yinede fazla kaslarını yorma su an besin olarak tam almiyorsun yeme duzeninle yaptigin spor vücudu zorlarcanm hayatim boyunca spor yaptm ve hertürlü dans ettim canm ama çocuktan sonra duzenli salonlara gitme imkanim olmadı için salona ve danslara gittigim ve gidemwdigim dönemlere göre bir alıp bir verme olmaya basladi canm bu konuda yüzde yüz haklisin ama ben hayat boyu yapmak istedigim ve çocukta olduğu için şu çözümü buldum eve spor salonu yapaym dedim canm şimdi spor odam var onun için birakmak için hiç bir sebebim yok artk canm evde koşu bandi,kondisyon biaikleti,trambolin,bir kaç çeşit dambil ve plates laatiklerim ver canm ve planli yapiyorum mesala zayiflama surecindeyim diye aslinda ben sirf kardiyo yapiyorum dambillari kullanmiyorum ve platesde yapmiyorum suan onlar zayiflayinca gecicem
yok ca normal doğum yaptm ama zaten hamileyken çok kilo aldm ve 9.ayda göbeğin ulaştığı o noktadan bu haline inince tabi yumuşadıBenim de karnım yumuşak
Sezaryen doğum mu senin
canm bu duzeyle biriklikte ben protein agirlikli beslenince kas oranim arttı gecen haftalar hep ondan bu hafta proteinsiz bir beslenme verdi bakalım kas/yağ oranim ne olur pazartesileri gidiyorum baktirmaya bide yanlış anlasilma olmasin ben hiç ağırlık kas calismiyorum ki aylardir yuruyus ve bisiklet yapiyorum ikiside kardiyo canm trambolin de kardiyo onu nadir azicik atliyorum zaten maksat nabız yukselsin canm karnimi doğum oncesine cevirmek adina sadece mekige basladm bugün onu yapmiyimmi bilmiyrm diyetisyen basla dedi amaAnliyorum canım sporyaptikca daha fazla yapası gelir insanın sen yinede fazla kaslarını yorma su an besin olarak tam almiyorsun yeme duzeninle yaptigin spor vücudu zorlar
Naçizane beden eğitimi ogretmeniyim
Az yeyip çok spor yapmak kas yıkımına neden olur
Kaslarını güçlendirmek için protein ve karbonhidrat almalisin
Olsun kas yıkımı olmaması için dediğimcanm bu duzeyle biriklikte ben protein agirlikli beslenince kas oranim arttı gecen haftalar hep ondan bu hafta proteinsiz bir beslenme verdi bakalım kas/yağ oranim ne olur pazartesileri gidiyorum baktirmaya bide yanlış anlasilma olmasin ben hiç ağırlık kas calismiyorum ki aylardir yuruyus ve bisiklet yapiyorum ikiside kardiyo canm trambolin de kardiyo onu nadir azicik atliyorum zaten maksat nabız yukselsin canm karnimi doğum oncesine cevirmek adina sadece mekige basladm bugün onu yapmiyimmi bilmiyrm diyetisyen basla dedi ama
canm ben sana katiliyorum zaten ama ben bir dönem karatay yapiyordum veremeyince diyetisyene gittim yani bir hafatdr yediklerimin tamami diyetisyenin verdiği liste şu an diyetisyenin listesine harfi harfine uyuyorum bunları o verdiOlsun kas yıkımı olmaması için dediğim
Seni takip ediyorum ve yediklerinin tam listesini diyetisyen göster o da aynısını söyler
50 mekik spor yapan biri için iyi
Elbetteki ben göz ucuyla konuşuyorum canımcanm ben sana katiliyorum zaten ama ben bir dönem karatay yapiyordum veremeyince diyetisyene gittim yani bir hafatdr yediklerimin tamami diyetisyenin verdiği liste şu an diyetisyenin listesine harfi harfine uyuyorum bunları o verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?