Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Diyetisyen bu kadar spor yaptığını biliyor mu canım
Yürüyüş koşu ok ama geri kalanı ideal kilona yaklaşınca yap. Kilo gidişini etkiler gibi geldi.
Bilmiyorum
canm diyetisyen yürüyüş bandinda bu şekilde koşuya yakin yuksek tempo 120-130 nabiz olucak şekilde hergün 1 saat dedi ama ben ancak bu tempoyu 40 dakikaya cikarabildim üstünde 50 mekik dedi onada bugün basladm bide esneme hareketleri dedi onlarada bugün basladm cnm sadece onunkine ek olarak ben bisiklette yapiyorum yani onuda belirttim gittigimde yürüyüşü bir saate çıkaramadm ama bisiklwt yapiyorum dedim ama bir saate cikaricam yakinda insallah bisikleti azalttim zaten gecen haftalar hervun sabah 1 saat akşam 1 saat toplam 2 saat yapiyordum yaziyordum hep burayada ama artk toplam 1 saate dusurdum ki yürüyüş ve koşuyu 1 saate cikaraym diye

Harikasın

Bir yandan da kas oranın artıyor etkileyebilir gibi geldi ama programlıymış gayet
Ben o zaman kilo verirken haftanın 5 günü 30dk- 45dk tempolu yürüyüş vermiştii sadece bana ondan seninki çok geldi ilkten

Bana kızıyosun sen niye beni tebrik etmiyosun bakiiiim. 2.5 saat ve 70 puan yaptım perte çıktım ben burda

Canımcıııım sen spor yapmadın mı bakimm? Hani gezinti yürüyüşü yapıyordun. Artık kaçış yok yakalarım hepinizi

Hayatın boyunca hep bu tempoda spor yapacaksan harika ama çok zor bir tempo
Sporu biraktigin an kilo artışı olabilir
Ben sporu azaltirim diyet yaptığım dönemlerde ki
Vücut sporla kilo vermeye alismasin diye

Bir yandan da kas oranın artıyor etkileyebilir gibi geldi ama programlıymış gayet
Ben o zaman kilo verirken haftanın 5 günü 30dk- 45dk tempolu yürüyüş vermiştii sadece bana ondan seninki çok geldi ilkten
canm kişiye göre değişiyor mesela diyetiayen en son çıkardığın dakikanin altina düşme diyor ben gittigimde zaten 30-35 dakika yurebiliyordum ondan 1 saate kadar cikar dei mesela birde doğum karni malum geç toparlaniyor benim karnim inaniaz eridi gitti ama doğal olarak yumuşadı bunu soyledim tamam hemen mekige basla dedi 50 mekik ile basla dedi zaten esneme hareketleri mutlaka yapmak gerekiyor sakatlanmamak ve agrilari azaltmak için cnm bunlar yeterli aslimda ama ben aliskinim ve kalori yakimim hizlansin diye israrla bisikleti birakmiyorum kas arttikca metobolizma hizi yukselir ve gittikce kilo verme oranim buna gore articak ve ben gevsek kilo vermek istemiyorum daralma daha onemli yani mesala 40 beden olup 65 kilo olmakmi iyi yoksa 38 beden olup 70 kilomu dersen ben fazla 38 beden olmayi tercih ediyorum yani goruntu guzel olmicak ise tartida ne yazdigi anlamsiz birde bastan kilo verir iken engel olmayıp deri sarkmasi olursa sonradan toplanmasida imkansiza yakın oluyor kilo verirken sarkmayi engelliyerek vermek çok önemli buda spor ile mümkün

Hayatın boyunca hep bu tempoda spor yapacaksan harika ama çok zor bir tempo
Sporu biraktigin an kilo artışı olabilir
Ben sporu azaltirim diyet yaptığım dönemlerde ki
Vücut sporla kilo vermeye alismasin diye
canm hayatim boyunca spor yaptm ve hertürlü dans ettim canm ama çocuktan sonra duzenli salonlara gitme imkanim olmadı için salona ve danslara gittigim ve gidemwdigim dönemlere göre bir alıp bir verme olmaya basladi canm bu konuda yüzde yüz haklisin ama ben hayat boyu yapmak istedigim ve çocukta olduğu için şu çözümü buldum eve spor salonu yapaym dedim canm şimdi spor odam var onun için birakmak için hiç bir sebebim yok artk canm evde koşu bandi,kondisyon biaikleti,trambolin,bir kaç çeşit dambil ve plates laatiklerim ver canm ve planli yapiyorum mesala zayiflama surecindeyim diye aslinda ben sirf kardiyo yapiyorum dambillari kullanmiyorum ve platesde yapmiyorum suan onlar zayiflayinca gecicem

Bana kızıyosun sen niye beni tebrik etmiyosun bakiiiim. 2.5 saat ve 70 puan yaptım perte çıktım ben burda
pordon kaptancim süpersin valla tek rakibimsin bende 60lara gelseydim platese baslardk beraber ama ben şimdilik yağ yakmak için hep kardiyo sporlari ile gidiyorum :)

pordon kaptancim süpersin valla tek rakibimsin bende 60lara gelseydim platese baslardk beraber ama ben şimdilik yağ yakmak için hep kardiyo sporlari ile gidiyorum :)

Ben burdayken başlıycam ama hep bişey çıkıyor annem iki gün yok. İnşallah fırsat bulup bişeyler yapabilirim.

Canımcıııım sen spor yapmadın mı bakimm? Hani gezinti yürüyüşü yapıyordun. Artık kaçış yok yakalarım hepinizi
45 dk kızımın temposuyla yürüyüş sadece

Kızım bugün öğle uykusu da uyumadı bittim yorgunluktan erken yatacağım bunların puan değeri kaçtır bilemem

Benim de karnım yumuşak
Sezaryen doğum mu senin

Anliyorum canım sporyaptikca daha fazla yapası gelir insanın sen yinede fazla kaslarını yorma su an besin olarak tam almiyorsun yeme duzeninle yaptigin spor vücudu zorlar
Naçizane beden eğitimi ogretmeniyim
Az yeyip çok spor yapmak kas yıkımına neden olur
Kaslarını güçlendirmek için protein ve karbonhidrat almalisin

Benim de karnım yumuşak
Sezaryen doğum mu senin
yok ca normal doğum yaptm ama zaten hamileyken çok kilo aldm ve 9.ayda göbeğin ulaştığı o noktadan bu haline inince tabi yumuşadı yani göbeğim kalmadi diyeceğim dereceye indi suan bir avuç göbeğim var ben dümdüz ve sımsıkı olsun istiyorum artk sikilasmasi kaldı şimdi başlasam yaza anca deri okadar gerilir diye düşünüyorum canm

canm bu duzeyle biriklikte ben protein agirlikli beslenince kas oranim arttı gecen haftalar hep ondan bu hafta proteinsiz bir beslenme verdi bakalım kas/yağ oranim ne olur pazartesileri gidiyorum baktirmaya bide yanlış anlasilma olmasin ben hiç ağırlık kas calismiyorum ki aylardir yuruyus ve bisiklet yapiyorum ikiside kardiyo canm trambolin de kardiyo onu nadir azicik atliyorum zaten maksat nabız yukselsin canm karnimi doğum oncesine cevirmek adina sadece mekige basladm bugün onu yapmiyimmi bilmiyrm diyetisyen basla dedi ama

Sabah
2 bardak limonlu şu ile güne başladım
Kahvaltı
Yulaf ezmesi sütlü karışım
Bir dilim bile olmayan ekmek ve 6 zeytin

Ara
Direk kahvesi küçük kupa

Ögle
Dısardaydım kaydı

Akşam
Bi kase yayla çorbası
Ve 6 tane yaprak dolması
Ara tarçınlı bi kupa süt ve 2 tane ceviz içi

15 dk ip atlama hızlı tempo
Alışveriş için çıktım bugün yürüyüşüm öyle oldu 1 saat
Tlfana bi program yükledim onu yapıyorum 161 kalori yakmısım yeşilinbuyusu onun kalorisinı böyle yazar mısın.

Olsun kas yıkımı olmaması için dediğim
Seni takip ediyorum ve yediklerinin tam listesini diyetisyen göster o da aynısını söyler
50 mekik spor yapan biri için iyi

Olsun kas yıkımı olmaması için dediğim
Seni takip ediyorum ve yediklerinin tam listesini diyetisyen göster o da aynısını söyler
50 mekik spor yapan biri için iyi
canm ben sana katiliyorum zaten ama ben bir dönem karatay yapiyordum veremeyince diyetisyene gittim yani bir hafatdr yediklerimin tamami diyetisyenin verdiği liste şu an diyetisyenin listesine harfi harfine uyuyorum bunları o verdi

canm ben sana katiliyorum zaten ama ben bir dönem karatay yapiyordum veremeyince diyetisyene gittim yani bir hafatdr yediklerimin tamami diyetisyenin verdiği liste şu an diyetisyenin listesine harfi harfine uyuyorum bunları o verdi
Elbetteki ben göz ucuyla konuşuyorum canım
Seni düşündüğümden yanlış anlamanı istemem
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…