Herşeyin fazlası zarar diyorum en fazla 1bucuk saat spor o da hafif sporbenim de bu kısım aklıma takılmıştı canm sen bu kanular da uzmansz mutlaka bilgilendir hatirlat herseyi cnm iyi ki aydınlattın birde gercekten kalbi yoran birşey ben yoğun spor yaptığım halde hala trambolinle bile 10 dakika zor zor ya atlarm ya atliyamam oda ziplarken basıncı dağıtan birşey olduğu halde yani ipde direk eklemlere basınç var zaten ayrıca 10 dakika bile atlamak imkansz gibi insanin nefesi kesilir uzadıkça
Teşekkür ederim kendimi kötü hissetmiştimarkadaşlar bu spor konusunda niye böyle olduk herkesin bastan beri yaptığı sporlar zaten belli bu dogrultada devem ediyoruz kimse bir den baskasinin yillardir yada aylardr yaptığı tempoya cikamaz zaten öyle bir gerekce de yok isteyen ömür boyu sporsuz yaşamda surebilir bunlar yaşam tercihimiz ama biz burda yapılanın doğru yapılması için varsa bilgimiz elbette aydinlatalim yorumliyalim bence bilmiyorsak öğrenelim,biliyorsak bilgimizi iyice cogaltakim,daha da bilgili iaek bilmeyene ogretelim bunlar en güzel şeyler neden iki gündür böyle değişik konusmalar oluyor burda birbirimiz destekleyip motive olmak için bir araya gelmedikmi neden tam tersi olmaya başladı lütfen yapmayalm diyet stresi belkide kimse bir birini kırmasın uyum için de morelimiz yüksek ilerliyelim lütfen yoksa yapamayz
arkadaşlar bu spor konusunda niye böyle olduk herkesin bastan beri yaptığı sporlar zaten belli bu dogrultada devem ediyoruz kimse bir den baskasinin yillardir yada aylardr yaptığı tempoya cikamaz zaten öyle bir gerekce de yok isteyen ömür boyu sporsuz yaşamda surebilir bunlar yaşam tercihimiz ama biz burda yapılanın doğru yapılması için varsa bilgimiz elbette aydinlatalim yorumliyalim bence bilmiyorsak öğrenelim,biliyorsak bilgimizi iyice cogaltakim,daha da bilgili iaek bilmeyene ogretelim bunlar en güzel şeyler neden iki gündür böyle değişik konusmalar oluyor burda birbirimiz destekleyip motive olmak için bir araya gelmedikmi neden tam tersi olmaya başladı lütfen yapmayalm diyet stresi belkide kimse bir birini kırmasın uyum için de morelimiz yüksek ilerliyelim lütfen yoksa yapamayz
Bu azimle verirsin sen kesin :)1.60 cnm benim boyum senin gibi uzun değil canm ondan daha baya vermem lazm
teşekkür ederim canm inslh artk çocuk kaç yaşına geldi ve sıkıldım yani artk doğum öncesi halime dönmek istiyorum inşallah acelede etmiyorum zaten yaza kadar olsaa yeterBu azimle verirsin sen kesin :)
Anladim canim bilemiycem gereksiz uzadı bu mevzu zaten kizlar arasindaHer hafta oluyo sen yapsan belki bişey vardır deriz
Her hafta iki arkadaş vermiyor bildirimi gecikiyor
caroline84 söyledi geciktirmeyin diye
Her hafta olunca sıkıntı oluyo
Ben bu aralar çok kötü günler geçiriyorum içsel olarak ama sonuçta burada birlikte hatırlıyoruz sorumluluk olmalı bence
evet canm bende diyet yapmadgm donemler kilo vermiyorum zaten burdada sıkmadıgm haftalar sabit kaldm ama mezurelerde sonuçlar müthiş cnm benim amacım o çünki ben zayıf biri olma amacinda degilim ben simsiki hafif kasli bir vucuda sahip olma dusuncesi ile yapiyorum zayiflamak için diyete basladm canm spordaki tek amacm omur boyu sımsıkı olayım idolum jenifer lopezHerşeyin fazlası zarar diyorum en fazla 1bucuk saat spor o da hafif spor
Şöyle anlatayım mesela futbolcular hergün iki antremana çıkıyor ve kilo vermiyor nedeni
Spor zayiflatmaz sikilastirir sikilastirmak içinde
Olimpiyatlara katılacak kadar vücudu strese sokma derim
valla ben herkesten her türlü bilgi almak isterim bence bilgi altından daha değerliTeşekkür ederim kendimi kötü hissetmiştim
Nasıl menulerimiz yanlışsa sporda da hata yapabiliriz diye aciklamakcistemistim sadece
Ve ben yesilinbuyusunun kaptanlığını çok sevmiştim gercekten
korkarak sporumu yazıyorum
40 dakika koşu bandı yürüyüş=300 kalori
45 dakika bisiklet=400 kalori
5 dakika trambolin ziplama=30 kalori
toplam 73 puan bugün bisikleti azalttım kızlar onun yerine artk kosu bandı nı uzun tutmaya çalışıyorum
Sakin olalım:) herkes yaptığı spora devam etsin puanlar toplanıyorsa toplansın.
Kimsenin kimseye spor programı önermesi zaten sözkonusu olamaz.
blonde ambition mesela senin yaptığın sporun miktarı bana fazla geldiği için acaba kilo vermeni etkiler mi dedim. Çünkü menün ciddi anlamda az ve bu gıda o sporu kaldırır mı bilemiyorum ama diyetisyen kontrolü olduğu için zaten birşey diyemem
berceste_
katılıyorum hep devam ettireceksen sorun yok
Ben gebelik öncesi haftada 3 gün pilates öncesinde de kardio 1gün koşu 1gün streching yapıyordum hamilelikte bir anda gidince çok hızlı kilo aldım
Şimdi hiç niyetlenmiyorum çünkü devam ettiremem
Tek amacın tempolu yürüyüş
Zaten ayağımda tendon yetmezliği çıktı çok ağrı ve ödem var istesem de koşup ip atlayamam
canm ikinci gebligi dusunuyorsan çok aşırı bir sikilastirma işlerine filan girmene gerek yok ozaman ideal kilona inip gene halikalicaksn sonra kinde tam sikilasirsin zaten ama sen daha doğrusunu bilirsin tabi ben çocuk yapmama karari aldgm için ne hormon bidaha bozulcak ne de vucut diye hem lazere hem sikilastirmaya girdim inslah yaza ikisinide halledip hem kildan tuyden hemde kilodan kople arınmış olucam banada sadece form tutma ve koruma kalck inslhBende memur olunca hızlı bi kilo almıştım ama yürüyüş bile yapamıyodum ve yeme düzenim çok bozulmuştu bulunduğum yerde sadece pide çıkıyodu bende bi güzel bırakmıştım her gün pide yiyodumama sonraki kilo alışım ilaç ve hamilelik yüzündendi hayır bu kiloyu vericem ikinci gebeliği düşünüyorum yine alıcam benimki de akıl işi değil
aaayyyy kafam allak bullak oldu şimdiHerşeyin fazlası zarar diyorum en fazla 1bucuk saat spor o da hafif spor
Şöyle anlatayım mesela futbolcular hergün iki antremana çıkıyor ve kilo vermiyor neden
Spor zayiflatmaz sikilastirir sikilastirmak içinde
Olimpiyatlara katılacak kadar vücudu strese sokma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?