Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herşeyin fazlası zarar diyorum en fazla 1bucuk saat spor o da hafif spor
Şöyle anlatayım mesela futbolcular hergün iki antremana çıkıyor ve kilo vermiyor neden
Spor zayiflatmaz sikilastirir sikilastirmak içinde
Olimpiyatlara katılacak kadar vücudu strese sokma derim

Teşekkür ederim kendimi kötü hissetmiştim
Nasıl menulerimiz yanlışsa sporda da hata yapabiliriz diye aciklamakcistemistim sadece
Ve ben yesilinbuyusunun kaptanlığını çok sevmiştim gercekten

Canım ben burda kimseye benim dediklerimi yapın demedim beni kaptan yapın demedim hele hele yarım saat ip atlayın koşun geberin hiç demedim. Ben bu kadar yapıyorum siz de bu kadar yapın demedim. Kimsenin yaptığı spora da karışmıyorum. Burdakiler bu kadar cahil mi artık ben yarım saat ip atladım diye yarım saat ip mi atlayacaklar? Ben 4 yaşımdan beri spor yapıyorum kaç kere söyledim benim spor geçmişim iyi diye. İnsanlar bunu bilmiyor mu. Kimse kendini kimseyle bir tutmaz ki. Ben eski halimle bile aynı değilim. Eskisi gibi yapamıyorum dedim. Yeni yeni başladım dedim. Herkese bi sağlık sorunu olan varsa söyleyin ona göre tavsiyede bulunayım da dedim. Kırıldığım tek nokta şu eğer gerçekten bilgi vermek isteniyorsa direk yazılabilirdi. Arkadaşlar bende size şöyle bir bilgi vereyim diye. Sanki ben herkese deli gibi ip atlayın demiş gibi oldum. Rahatsız oldum. Kimseye yanlış bilgi vermek istemem. Verdiysemde herkesden özür diliyorum. Lütfen bundan sonra benim yaptığım sporları bile dikkate almayın. Ben sadece kendime göre yapıyorum. Yasal uyarımı da yapayım da benden tamamen çıksın.

Anladim canim bilemiycem gereksiz uzadı bu mevzu zaten kizlar arasinda

evet canm bende diyet yapmadgm donemler kilo vermiyorum zaten burdada sıkmadıgm haftalar sabit kaldm ama mezurelerde sonuçlar müthiş cnm benim amacım o çünki ben zayıf biri olma amacinda degilim ben simsiki hafif kasli bir vucuda sahip olma dusuncesi ile yapiyorum zayiflamak için diyete basladm canm spordaki tek amacm omur boyu sımsıkı olayım idolum jenifer lopez canm bisikleti bir de azalttim zaten onceleri bir saat sabah bir saat akşam 2 saat yapiyordum ama mesela dün 30dk +30dk toplam 1 saat yaptm birde kesinlikle ağırlık cimnastik yada plates yapmiyorum suan kilomu vermek için bisiklet ve yürüyş canm bisiklet 3 yaşından beri hep surerim ben hamilelikte sürmedim sadece yani canm şimdi sen daha iyi biliyorsun tabi mutlaka fikrini almak isterim şimdi bisiklet olarak 1 saat iyimi yoksa odami fazla

Teşekkür ederim kendimi kötü hissetmiştim
Nasıl menulerimiz yanlışsa sporda da hata yapabiliriz diye aciklamakcistemistim sadece
Ve ben yesilinbuyusunun kaptanlığını çok sevmiştim gercekten
valla ben herkesten her türlü bilgi almak isterim bence bilgi altından daha değerli

Bende korkarak tebrik ediyorum

Sakin olalım:) herkes yaptığı spora devam etsin puanlar toplanıyorsa toplansın.
Kimsenin kimseye spor programı önermesi zaten sözkonusu olamaz.

blonde ambition mesela senin yaptığın sporun miktarı bana fazla geldiği için acaba kilo vermeni etkiler mi dedim. Çünkü menün ciddi anlamda az ve bu gıda o sporu kaldırır mı bilemiyorum ama diyetisyen kontrolü olduğu için zaten birşey diyemem

berceste_
katılıyorum hep devam ettireceksen sorun yok

Ben gebelik öncesi haftada 3 gün pilates öncesinde de kardio 1gün koşu 1gün streching yapıyordum hamilelikte bir anda gidince çok hızlı kilo aldım
Şimdi hiç niyetlenmiyorum çünkü devam ettiremem
Tek amacın tempolu yürüyüş
Zaten ayağımda tendon yetmezliği çıktı çok ağrı ve ödem var istesem de koşup ip atlayamam

Bende memur olunca hızlı bi kilo almıştım ama yürüyüş bile yapamıyodum ve yeme düzenim çok bozulmuştu bulunduğum yerde sadece pide çıkıyodu bende bi güzel bırakmıştım her gün pide yiyodum ama sonraki kilo alışım ilaç ve hamilelik yüzündendi hayır bu kiloyu vericem ikinci gebeliği düşünüyorum yine alıcam benimki de akıl işi değil

canm ikinci gebligi dusunuyorsan çok aşırı bir sikilastirma işlerine filan girmene gerek yok ozaman ideal kilona inip gene halikalicaksn sonra kinde tam sikilasirsin zaten ama sen daha doğrusunu bilirsin tabi ben çocuk yapmama karari aldgm için ne hormon bidaha bozulcak ne de vucut diye hem lazere hem sikilastirmaya girdim inslah yaza ikisinide halledip hem kildan tuyden hemde kilodan kople arınmış olucam banada sadece form tutma ve koruma kalck inslh

aaayyyy kafam allak bullak oldu şimdi netlestirme isem catliycak net olmayan şeyler bana gore diil kararszliktanda nefret ederim ya nolur bir açıkliga kovusturalm canm şimdi yürüyüş dahil mi ben 1.5 saat yapaym yoksa yürüyüş yapabildigim kadar yapaymda (misal suan 40dk) üstüne 1 yada 1.5 saat bisikletmi yapayim cnm nasl diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…