Son açıklamamı yapıyorum bu konu da.. Mirafatos ilk lafı söylemis olmasaydı bu şekilde uzamazdı konu. Yargılamak onun hakkı değil.. Ben mahcubıyetımı dile getirdim kaptana...İnsanın hatasını kabul etmesi bir erdemdir. Burda herkes genel olarak kaptana uymayanları çıkar kendini üzme dedi. Bu uymayan sen isen evet senin için söylendi. Çünkü 1 hafta önceden söylemeye başlıyor kız tek tek rica ediyor takip ediyor ve cezaya kalıyoruz. Burası bir grup kimse senin şahsınla özel hayatınla ilgili bir yorum yapmadı. Sen buna rağmen gelip bik bik üzerinize düşmeyen şeylere laf yetiştirmeyin diye laf soktun. Bunun yerine kusura bakmayın haklısınız şu sebepten dolayı yazamadım deseydin herkes susardı ve kaptana bırakırdı. Ancak sen böyle bir çıkış yaparsan herkes cevap verme hakkına sahip olur. Tabiki kurallara uymayanı uyarıcaz. Böyle yapmasak grubun ne anlamı kalır. Bu saatten sonra bu gruptan kimse senin menülerine de sporlarına da kilona da yorum yapmaz merak etme. İstediğin gibi laf yetiştirmeye devam edebilirsin...
Son açıklamamı yapıyorum bu konu da.. Mirafatos ilk lafı söylemis olmasaydı bu şekilde uzamazdı konu. Yargılamak onun hakkı değil.. Ben mahcubıyetımı dile getirdim kaptana...
kızlar teşekkür ederim hepinize artk yoruldum yani ve benim konuşmama gerek kalmadı artk konuşmakta istemiyorum motivasyonum düşüyor çünkü negatif enerji dolmak istemiyorum kondisyonum yüksek olması için pozitif olmam lazım mutlu mutlu diyetimi ve sporumu yapmak istiyorum
sürekli mirafatos diye hala yazan sensin ve ozele baktm senden gelen bir sey goremedim ve ozelde seninle ne konusucaz onuda anlayamadm ayrica ben sana dolu olamam cunku seni tanimiyorum hatta msjlarini bile okumadm ve burda oldugum aurece seni pek gormedigim icin kaptanlar diakalifiye edelim denince bizde bepimiz zaten girmiyor edelim dedik ama aen neden se direk bana karsi doldun direk bana karsi sozler yazdn hatta ben ilk makara aldm ama hala yok tuvalettemi yemek yiyorsun falan filan gibi saçma laflar ile israr la benimle tartisma cabasindasin senin alip veremedigin nedir anliyamadmKimseyle alıp veremediğim yok bugün müsaitim girecek fırsatım oldu.
.ben gerekli açıklamayı defalarca yaptım kv kp köyden geleli müsait olamıyorum deadlıne ye daha önce de açıkladım kaptanlara özellikle rica ettim gidecekler şurda bi aya o zaman biraz rahatlarım ve ayrıca başka nedenler de var. çalışanlar için eve gidip gelirken bile yazma zamanları vardır eminım.
Ben bunları kendimce bahane olarak görmüyorum sebeplerim var.. .
Haddimi astıysam özür dilerim herkesten.. Mirafatos sende bana özelden yazsaydın neden yazmıyorsun bi sıkıntı mı var Vs hakarette etseydin bu kadar Tasa etmezdim takmazdım bile. .
Şimdi her fırsatta buraya zaman ayıracam inş girmeye çalışacam 2 dk da olsa ...
henüz yapmadm canm ama bugun bu saate kadar aralıksız dip köşe temizlik yaptım şimdi bitirdim çay,kahve içip bir dinleniyim dedim canm yarim saate kadar kalkıp çok sıkı bir program yapmayı düşünüyorum cnmAynen canem zaten herkesin hayatı kendine göre zor buraya kafa dağıtmaya motive olmaya geliyoruz. Kimse kimsenin huzurunu bozmasın. Yaptın mı bugün spor ay bi ip atlayım dedim canım çıktı
Tamam canım sıkıntı yapma sende zehra adam o tüp bebek yaptiriyo lütfen onu strese sokma canimKimseyle alıp veremediğim yok bugün müsaitim girecek fırsatım oldu.
.ben gerekli açıklamayı defalarca yaptım kv kp köyden geleli müsait olamıyorum deadlıne ye daha önce de açıkladım kaptanlara özellikle rica ettim gidecekler şurda bi aya o zaman biraz rahatlarım ve ayrıca başka nedenler de var. çalışanlar için eve gidip gelirken bile yazma zamanları vardır eminım.
Ben bunları kendimce bahane olarak görmüyorum sebeplerim var.. .
Haddimi astıysam özür dilerim herkesten.. Mirafatos sende bana özelden yazsaydın neden yazmıyorsun bi sıkıntı mı var Vs hakarette etseydin bu kadar Tasa etmezdim takmazdım bile. .
Şimdi her fırsatta buraya zaman ayıracam inş girmeye çalışacam 2 dk da olsa ...
Vavvv okurken yoruldum ben sadece 40 dk spor yaptım
dikkat okurken bile yorula bilirsiniz
Trambolin ile 100 adet ziplama
kondisyon bisikleti 30 dakika
koşu bandı hızlı nabız 40 dakika
kondisyon bisikleti takrar 30 dakika
mekik 60 adet (cesitli ve setli toplam)
yarım sınav 30 adet (10×3 set)
esneme hareketleri ile bitiş
varsa rakibim karşıma çıksın
zamanna oluyor cnm uzun zamandr yapinca artk bu tempoyu rahat yapabilecek duruma geldim şükürVavvv okurken yoruldum ben sadece 40 dk spor yaptım
Sağol canım sende ıyi ki varsınzamanna oluyor cnm uzun zamandr yapinca artk bu tempoyu rahat yapabilecek duruma geldim şükürne zamandr diyodum artk spor salonundaki gibi program oluşturup öyle devam edeyim diyordum mekige filan başlamanın zamanı gelmişti ve burası sayesinde bugun basladm çok motive oluyorum burası olmasa bu kadar zamandr bu sporlari bu kadar istikrarlı yapamazdm canm sikilir birakirdim belkide ama sizin sayenizde hep azimle devam ediyorum iyiki varsınız
Canım zıplama ve mekik şınav 10 dk sayalım egzersiz 30 dk 10 puan 10 dk 3.5 puan eder 1 saat kondisyon bisikleti 28 puan tempolu yürüyüş yaptıysan 23 puan toplam 54.5
Çok iyi cnımAkşam yemegim zeytinyağlı brokoli yoğurt bende 40 dk spor yaptım 300 kalori puan 30
evet canm tempolu 4.5 -5 hız 120-130nabiz olucak sekilde hızlı tempo yuruyup ara ara kosarak yaptmCanım zıplama ve mekik şınav 10 dk sayalım egzersiz 30 dk 10 puan 10 dk 3.5 puan eder 1 saat kondisyon bisikleti 28 puan tempolu yürüyüş yaptıysan 23 puan toplam 54.5
tam 2 saat spor yaptm ama bana çok iyi demedinÇok iyi cnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?