Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Son açıklamamı yapıyorum bu konu da.. Mirafatos ilk lafı söylemis olmasaydı bu şekilde uzamazdı konu. Yargılamak onun hakkı değil.. Ben mahcubıyetımı dile getirdim kaptana...

Son açıklamamı yapıyorum bu konu da.. Mirafatos ilk lafı söylemis olmasaydı bu şekilde uzamazdı konu. Yargılamak onun hakkı değil.. Ben mahcubıyetımı dile getirdim kaptana...

Sen yazdıklarının anlamını bilmiyorsun sanırım ona mahcubiyetini dile getirirken bize laf sokamazsın lütfen grubun huzurunu daha fazla bozma.

Aynen canem zaten herkesin hayatı kendine göre zor buraya kafa dağıtmaya motive olmaya geliyoruz. Kimse kimsenin huzurunu bozmasın. Yaptın mı bugün spor ay bi ip atlayım dedim canım çıktı

sürekli mirafatos diye hala yazan sensin ve ozele baktm senden gelen bir sey goremedim ve ozelde seninle ne konusucaz onuda anlayamadm ayrica ben sana dolu olamam cunku seni tanimiyorum hatta msjlarini bile okumadm ve burda oldugum aurece seni pek gormedigim icin kaptanlar diakalifiye edelim denince bizde bepimiz zaten girmiyor edelim dedik ama aen neden se direk bana karsi doldun direk bana karsi sozler yazdn hatta ben ilk makara aldm ama hala yok tuvalettemi yemek yiyorsun falan filan gibi saçma laflar ile israr la benimle tartisma cabasindasin senin alip veremedigin nedir anliyamadm

Aynen canem zaten herkesin hayatı kendine göre zor buraya kafa dağıtmaya motive olmaya geliyoruz. Kimse kimsenin huzurunu bozmasın. Yaptın mı bugün spor ay bi ip atlayım dedim canım çıktı
henüz yapmadm canm ama bugun bu saate kadar aralıksız dip köşe temizlik yaptım şimdi bitirdim çay,kahve içip bir dinleniyim dedim canm yarim saate kadar kalkıp çok sıkı bir program yapmayı düşünüyorum cnm

Tamam canım sıkıntı yapma sende zehra adam o tüp bebek yaptiriyo lütfen onu strese sokma canim
Boşverin sen ozelden caroline84 ile görüşmenin bizlik sıkıntı yok canim

dikkat okurken bile yorula bilirsiniz

Trambolin ile 100 adet ziplama
kondisyon bisikleti 30 dakika
koşu bandı hızlı nabız 40 dakika
kondisyon bisikleti takrar 30 dakika
mekik 60 adet (cesitli ve setli toplam)
yarım sınav 30 adet (10×3 set)
esneme hareketleri ile bitiş

varsa rakibim karşıma çıksın

Vavvv okurken yoruldum ben sadece 40 dk spor yaptım

Vavvv okurken yoruldum ben sadece 40 dk spor yaptım
zamanna oluyor cnm uzun zamandr yapinca artk bu tempoyu rahat yapabilecek duruma geldim şükür ne zamandr diyodum artk spor salonundaki gibi program oluşturup öyle devam edeyim diyordum mekige filan başlamanın zamanı gelmişti ve burası sayesinde bugun basladm çok motive oluyorum burası olmasa bu kadar zamandr bu sporlari bu kadar istikrarlı yapamazdm canm sikilir birakirdim belkide ama sizin sayenizde hep azimle devam ediyorumiyiki varsınız

Sağol canım sende ıyi ki varsın

Canım bazılarını adet olarak yazmışsınya onları hesaplayamam. Dakika olarak yaz olurmu.

Birde koşu bandında koştun mu tempolu mu yürüdün canım?

Canım zıplama ve mekik şınav 10 dk sayalım egzersiz 30 dk 10 puan 10 dk 3.5 puan eder 1 saat kondisyon bisikleti 28 puan tempolu yürüyüş yaptıysan 23 puan toplam 54.5

Canım zıplama ve mekik şınav 10 dk sayalım egzersiz 30 dk 10 puan 10 dk 3.5 puan eder 1 saat kondisyon bisikleti 28 puan tempolu yürüyüş yaptıysan 23 puan toplam 54.5
evet canm tempolu 4.5 -5 hız 120-130nabiz olucak sekilde hızlı tempo yuruyup ara ara kosarak yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…