- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
tam 2 saat spor yaptm ama bana çok iyi demedin
canm yanliz ben 30 dakika da 200 - 250 arası kalori yakiyorum çünkü bisikleti en aon hız ile suruyorumKondisyon bisikletini de ekleyelim 30 dk 146 kalori 14 puan
teşekkür ederim kaptanimAaaa demedim mi ama alkış yapmıştım çok özür dilerim canım harika antreman yapmışzın hem kardiyo hem kas çok iyi olmuş tebrik ederim canım
Canım bisikleti 28 saymıştık o zaman yarım saati 200 kalori dersek 1 saat 40 puan olur toplam 66.5 puan oldu.canm yanliz ben 30 dakika da 200 - 250 arası kalori yakiyorum çünkü bisikleti en aon hız ile suruyorum
yani genelde 1 saat yaptgm da kalori 500 oluyorcanm yanliz ben 30 dakika da 200 - 250 arası kalori yakiyorum çünkü bisikleti en aon hız ile suruyorum
canm ben yaptda ekranimdaki kalorilerimide yazarm sana tempolarm yuksek ya kariaiklik olmasn kaptanim ben yazarm hesaplarsinCanım bisikleti 28 saymıştık o zaman yarım saati 200 kalori dersek 1 saat 40 puan olur toplam 66.5 puan oldu.
canm ben yaptda ekranimdaki kalorilerimide yazarm sana tempolarm yuksek ya kariaiklik olmasn kaptanim ben yazarm hesaplarsin
Bu hız ne yacanm ben yaptda ekranimdaki kalorilerimide yazarm sana tempolarm yuksek ya kariaiklik olmasn kaptanim ben yazarm hesaplarsin
anladm canm tamamTamam canım sen diğer yaptığın zamanlar kalorilerini puana dönüştürüp yazarsın. Son haneyi siliyoruz puan oluyor.
Kuru patlicana bayılırım yağsız yiyiyorsun dimi canımAkşam:
kuru patlıcan,biber yoğurtlu,1 dilim ekmek
yok canm ben genelde zaten 1 saat sabah 1 saat aksm yapiyordum 1000 kaloriye çıkıyorum ama 2 kilo verdiğim hiç olmadı onun yerine kasım artyr ama bu hafta protein yemedigim için kasım artamaz kilo düşüşü yüksek olur diye düşünüyorum baklm ama yaaaa olsun da artk ben size göre çok gerilerde kaldm zatenBu hız ne yasiz fena kaptirmissiniz kızlar bu gidişle haftayı 1 değil 2 kiloyla bile kapatırsınız size asla yetişemem hicde niyetim yok doğrusu bana en az 300 en fazla 400 kalori yeter sizin gibi yapsam sabah zor kalkarım
bende bayılıyorum canm evet yağ ve tuz yok canm listeye uyuyorm şimdilik baklmKuru patlicana bayılırım yağsız yiyiyorsun dimi canım
Bu hız ne yasiz fena kaptirmissiniz kızlar bu gidişle haftayı 1 değil 2 kiloyla bile kapatırsınız size asla yetişemem hicde niyetim yok doğrusu bana en az 300 en fazla 400 kalori yeter sizin gibi yapsam sabah zor kalkarım
Olsun canım tabi senden bu hafta 2 kilo bekliyorum hadi inşallahyok canm ben genelde zaten 1 saat sabah 1 saat aksm yapiyordum 1000 kaloriye çıkıyorum ama 2 kilo verdiğim hiç olmadı onun yerine kasım artyr ama bu hafta protein yemedigim için kasım artamaz kilo düşüşü yüksek olur diye düşünüyorum baklm ama yaaaa olsun da artk ben size göre çok gerilerde kaldm zaten
Bende kalkamıycam canım merak etmedaha bu hafta spor yapamam artık
canm açıkçası aslında bende bu hafta kendimden onu bekliyorun çünkü menulerimin de kalorisi abartı düşük hep yoğurt ve sebze başka bişey yok yağ tuzda yokOlsun canım tabi senden bu hafta 2 kilo bekliyorum hadi inşallah
Diyetisyen bu kadar spor yaptığını biliyor mu canım
dikkat okurken bile yorula bilirsiniz
Trambolin ile 100 adet ziplama
kondisyon bisikleti 30 dakika
koşu bandı hızlı nabız 40 dakika
kondisyon bisikleti takrar 30 dakika
mekik 60 adet (cesitli ve setli toplam)
yarım sınav 30 adet (10×3 set)
esneme hareketleri ile bitiş
varsa rakibim karşıma çıksın
canm açıkçası aslında bende bu hafta kendimden onu bekliyorun çünkü menulerimin de kalorisi abartı düşük hep yoğurt ve sebze başka bişey yok yağ tuzda yokama bu haldede gitmesse artk beni bilimin bir incelemesi gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?