Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm ben yaptda ekranimdaki kalorilerimide yazarm sana tempolarm yuksek ya kariaiklik olmasn kaptanim ben yazarm hesaplarsin
Bu hız ne ya siz fena kaptirmissiniz kızlar bu gidişle haftayı 1 değil 2 kiloyla bile kapatırsınız size asla yetişemem hicde niyetim yok doğrusu bana en az 300 en fazla 400 kalori yeter sizin gibi yapsam sabah zor kalkarım

yok canm ben genelde zaten 1 saat sabah 1 saat aksm yapiyordum 1000 kaloriye çıkıyorum ama 2 kilo verdiğim hiç olmadı onun yerine kasım artyr ama bu hafta protein yemedigim için kasım artamaz kilo düşüşü yüksek olur diye düşünüyorum baklm ama yaaaa olsun da artk ben size göre çok gerilerde kaldm zaten

Bende kalkamıycam canım merak etme daha bu hafta spor yapamam artık

Olsun canım tabi senden bu hafta 2 kilo bekliyorum hadi inşallah

Olsun canım tabi senden bu hafta 2 kilo bekliyorum hadi inşallah
canm açıkçası aslında bende bu hafta kendimden onu bekliyorun çünkü menulerimin de kalorisi abartı düşük hep yoğurt ve sebze başka bişey yok yağ tuzda yok ama bu haldede gitmesse artk beni bilimin bir incelemesi gerekecek

Menüm öğle 8yk yeşil mercimek yemeği salata
akşam ızgara et salata ara öğünler aynı

Bugün tok kalmakta çok zorlandım fakat yemedim adet yaklaşıyor etkisi var sanırım

Sadece akşam yemeğinde ilave 4 dilim tostluk kesilmiş taze kaşar yedim. İyiyim:)

caroline84 berceste_ Zehra_mda

Diyetisyen bu kadar spor yaptığını biliyor mu canım
Yürüyüş koşu ok ama geri kalanı ideal kilona yaklaşınca yap. Kilo gidişini etkiler gibi geldi.
Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…