Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Elbetteki ben göz ucuyla konuşuyorum canım
Seni düşündüğümden yanlış anlamanı istemem
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman
yok canm sağol ben yanlış anladm yani kendi isteğimle bunları yediği sandığını düşündüm bir an onun için açıkladm canm bilmiyorum nedendir ama proteini yoğurt ve süt olarak verdi canm hergün öğlen ve aksm sebze ile yoğurt var yanlarindada bir dilim kepek ekmegi var sabah da ya meyveli yogurt yada sutlu misir gevregi yada sut ile kuruyemis dedi yani 3 öğün de de protein ve karbonhidrat koymuş senin dedigin gibi canm bakalm sonuçu hep beraber gorucez inslh iyi olur

15 dk ip atlama 17 puan yürüyüş 16 puan toplam 33 puan oluyor.

Kızlaaaar kızlaaaaaar yürüyemiyorum oy oy oyyyy halbuki hamlığımı atmıştım ama her yerim ağrıyor valla hiçbişey yapmaya gerek yok ip atlasak yeter annem de yok yandım ben sırtım bile ağrıyo valla magickk ben dedim sana bende yürüyemiycem diye bak. Ay bugün tekrar spor yapmazsam halim harap olur günlerce çekerim bu ağrıyı ben asya uyuyorken bi sürüne sürüne spor yapayım kızlar anaaaam dertsiz başıma dert aldım bu arada küçük bir bilgi daha vereyim iç organlardaki yağlanmayı yakan tek spor ip atlamak kızlar aklınızda bulunsun.

Ben demiştim canım ya nasıl kalkacaksın diye sende tabi bilmiyorum demistin fazla sporun cezası işte ne yapiyosun o kadar bugün hafif yap o zaman ağrı günlerce gecmiyo biliyorum ama üstüne zorlamadan yapmak lazımmış

Aynısını yapıcam canım çünkü aynı kasların çalışmaya devam etmesi gerekiyor. Ama inanılmaz ağrım var. Bi yerdende başlamak gerekiyordu ama canım ya erteledikçe erteliyorum. İnşallah artık hızım kesilmez.

Bir avuç göbek bende de var:)
Ben de 20 aldım çok aldım. Şu an 2 kilom var gebelik öncesi kilom için. Bu zamana kadarkini diyetisyenle verdim. O aslında bu kadar yeter dedi ama :)
Sıkılaşma gerek dediğin gibi

Bir avuç göbek bende de var:)
Ben de 20 aldım çok aldım. Şu an 2 kilom var gebelik öncesi kilom için. Bu zamana kadarkini diyetisyenle verdim. O aslında bu kadar yeter dedi ama :)
Sıkılaşma gerek dediğin gibi
evet canm bende 20 kilo aldım benim de aldigimdan şuan geriye 8-9 kilo kaldı ama verdiğim 10 kilonun hepsi karnimdan gitti canm artk karni aikilastrmak için mekigw basliyim dedim bacaklar basenlwr hala baya kalın tabi onlar incelsin diyede hergün bisiklet ve kosubandi yapiyorum

Sinirlenmeni anlamıyorum gerçekten bı sorun olamazmi mesela benm oğlum hastanede yatıyor internet paketim yenilenmedi şuanda eve duş alıp dinlenmek için geldim 2 saat sonra geri gidicem ki ben her hafta kilo bildirimi yapmaya çalışıyorum bu hafta tartilamadm bile

Soylemeyim dedim ama sonra kendimi sorumlu hissettim canım ip atlama yi kiloya göre verilmeli
Evet guzel bir spor ama en fazla 5 kilo fazlan oldugunda ip atlayabilirsiniz ilerde diz eklemlerinize zararı olur
Kilonuz yüksek değilse bile ip atlama tekniğini bilmiyorsanız tehlikelidir canım
En güzel spor yine diyorum açık havada yürüyüş
Koşu bile değil

Canım ben kimseye yarım saat ip atlayın demiyorum ki zaten sanırım sen benim diğer yazdıklarımı hiç görmedin kendim tekniğini bildiğim için çok atlıyorum. Benim söylediğim kısa süreli kardiyo yapacak kadar 5 dk maksimum 10 dk.

Ya arkadaşlar eğer benim söylediklerimde sizleri rahatsız eden bişey varsa lütfen yani ben kimseye spor dersi verme meraklısı değilim kendi bilgilerim kendime yetiyo ben istemiyorum kaptanlık felan hayatım boyunca yeterince spor kaptanlığı yaptım ben sonra yok onu yanlış söyledin bunu yanlış anlattın felan birde saatlerce açıklama yapmakla uğraşamılcam caroline84 kaptanım kusura bakma ben yokum artık bu işte

benim de bu kısım aklıma takılmıştı canm sen bu kanular da uzmansz mutlaka bilgilendir hatirlat herseyi cnm iyi ki aydınlattın birde gercekten kalbi yoran birşey ben yoğun spor yaptığım halde hala trambolinle bile 10 dakika zor zor ya atlarm ya atliyamam oda ziplarken basıncı dağıtan birşey olduğu halde yani ipde direk eklemlere basınç var zaten ayrıca 10 dakika bile atlamak imkansz gibi insanin nefesi kesilir uzadıkça

Sen beni yanlış anladın canım arkadaşlar senin dediklerini yapmaya çalışırken sıkıntı olabilir diye açıklama yapmak istedim sadece ilktencayip edermiyim acaba dedim sonra birisi sakatlanirsa vicdanen rahatsız olurum diye açıklama yaptım
Senin açığını çıkarmak değildi amacim

Yok ben gerçekten istemiyorum canım uyarın için sağol şunu anladım ki ne söylesem muhakkak birileri yanlış ve ters bişey bulur dertsiz başıma dert almayım ben herkes bildiği gibi yapsın ama ben kimseye yarım saat ip atlayın 1 saat koşun demedim yazdıklarım ortada. Daha da bu konuda ağzımı açmam.

arkadaşlar bu spor konusunda niye böyle olduk herkesin bastan beri yaptığı sporlar zaten belli bu dogrultada devem ediyoruz kimse bir den baskasinin yillardir yada aylardr yaptığı tempoya cikamaz zaten öyle bir gerekce de yok isteyen ömür boyu sporsuz yaşamda surebilir bunlar yaşam tercihimiz ama biz burda yapılanın doğru yapılması için varsa bilgimiz elbette aydinlatalim yorumliyalim bence bilmiyorsak öğrenelim,biliyorsak bilgimizi iyice cogaltakim,daha da bilgili iaek bilmeyene ogretelim bunlar en güzel şeyler neden iki gündür böyle değişik konusmalar oluyor burda birbirimiz destekleyip motive olmak için bir araya gelmedikmi neden tam tersi olmaya başladı lütfen yapmayalm diyet stresi belkide kimse bir birini kırmasın uyum için de morelimiz yüksek ilerliyelim lütfen yoksa yapamayz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…