- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
yok canm sağol ben yanlış anladm yani kendi isteğimle bunları yediği sandığını düşündüm bir an onun için açıkladmElbetteki ben göz ucuyla konuşuyorum canım
Seni düşündüğümden yanlış anlamanı istemem
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman
Sabah
2 bardak limonlu şu ile güne başladım
Kahvaltı
Yulaf ezmesi sütlü karışım
Bir dilim bile olmayan ekmek ve 6 zeytin
Ara
Direk kahvesi küçük kupa
Ögle
Dısardaydım kaydı
Akşam
Bi kase yayla çorbası
Ve 6 tane yaprak dolması
Ara tarçınlı bi kupa süt ve 2 tane ceviz içi
15 dk ip atlama hızlı tempo
Alışveriş için çıktım bugün yürüyüşüm öyle oldu 1 saat
Tlfana bi program yükledim onu yapıyorum 161 kalori yakmısım yeşilinbuyusu onun kalorisinı böyle yazar mısın.
Ben demiştim canım ya nasıl kalkacaksın diye sende tabi bilmiyorum demistinKızlaaaar kızlaaaaaar yürüyemiyorum oy oy oyyyy halbuki hamlığımı atmıştım ama her yerim ağrıyor valla hiçbişey yapmaya gerek yok ip atlasak yeterannem de yok yandım ben sırtım bile ağrıyo valla magickk ben dedim sana bende yürüyemiycem diye bak. Ay bugün tekrar spor yapmazsam halim harap olur günlerce çekerim bu ağrıyı ben asya uyuyorken bi sürüne sürüne spor yapayım kızlar anaaaam dertsiz başıma dert aldım bu arada küçük bir bilgi daha vereyim iç organlardaki yağlanmayı yakan tek spor ip atlamak kızlar aklınızda bulunsun.
Ben demiştim canım ya nasıl kalkacaksın diye sende tabi bilmiyorum demistinfazla sporun cezası işte ne yapiyosun o kadar bugün hafif yap o zaman ağrı günlerce gecmiyo biliyorum ama üstüne zorlamadan yapmak lazımmış
Bir avuç göbek bende de var:)yok ca normal doğum yaptm ama zaten hamileyken çok kilo aldm ve 9.ayda göbeğin ulaştığı o noktadan bu haline inince tabi yumuşadıyani göbeğim kalmadi diyeceğim dereceye indi suan bir avuç göbeğim var ben dümdüz ve sımsıkı olsun istiyorum artk sikilasmasi kaldı şimdi başlasam yaza anca deri okadar gerilir diye düşünüyorum canm
evet canm bende 20 kilo aldım benim de aldigimdan şuan geriye 8-9 kilo kaldı ama verdiğim 10 kilonun hepsi karnimdan gitti canm artk karni aikilastrmak için mekigw basliyim dedim bacaklar basenlwr hala baya kalın tabi onlar incelsin diyede hergün bisiklet ve kosubandi yapiyorumBir avuç göbek bende de var:)
Ben de 20 aldım çok aldım. Şu an 2 kilom var gebelik öncesi kilom için. Bu zamana kadarkini diyetisyenle verdim. O aslında bu kadar yeter dedi ama :)
Sıkılaşma gerek dediğin gibi
Sinirlenmeni anlamıyorum gerçekten bı sorun olamazmi mesela benm oğlum hastanede yatıyor internet paketim yenilenmedi şuanda eve duş alıp dinlenmek için geldim 2 saat sonra geri gidicem ki ben her hafta kilo bildirimi yapmaya çalışıyorum bu hafta tartilamadm bileBizim grup olmamizdaki amac ne??
Taaa geçen hafta rica ettim.
2 kere msj yazdim.
M Mutlumusmutlu
@Gunayfur
Arkadaşlar bi sorununuz varsa soyleyin??
Yazmak istemiyosaniz soyleyin??
Kimseyi birakmak istemiyorum ama ben ikizlerimi uyuturken liste yapiyorum bi sorumlulugum cidden cok sinirledim???
kolay gelsin canmMelemenli mükellef pazar gününe yakisirbir kahvaltı etmisim
Şimdi de önce temizlik sonra ispanaklar yikanacak
Sonrada turşu kurulacak yanni yine mutfaktayim
Soylemeyim dedim ama sonra kendimi sorumlu hissettim canım ip atlama yi kiloya göre verilmeliCanım ip atlarayark puanını yükseltebilirsin en yüzsek puan ip atlama
Nasıl yapıcam canım tarif edersen yapayım
7
Canım doris kalori hesabını doğru yapıyor. 300 kalorilik bir antremanı yaptıysan 30 puün olarak hesaplarız. Son haneyi sileriz.
Soylemeyim dedim ama sonra kendimi sorumlu hissettim canım ip atlama yi kiloya göre verilmeli
Evet guzel bir spor ama en fazla 5 kilo fazlan oldugunda ip atlayabilirsiniz ilerde diz eklemlerinize zararı olur
Kilonuz yüksek değilse bile ip atlama tekniğini bilmiyorsanız tehlikelidir canım
En güzel spor yine diyorum açık havada yürüyüş
Koşu bile değil
benim de bu kısım aklıma takılmıştı canm sen bu kanular da uzmansz mutlaka bilgilendir hatirlat herseyi cnm iyi ki aydınlattın birde gercekten kalbi yoran birşey ben yoğun spor yaptığım halde hala trambolinle bile 10 dakika zor zor ya atlarm ya atliyamam oda ziplarken basıncı dağıtan birşey olduğu halde yani ipde direk eklemlere basınç var zaten ayrıca 10 dakika bile atlamak imkansz gibi insanin nefesi kesilir uzadıkçaSoylemeyim dedim ama sonra kendimi sorumlu hissettim canım ip atlama yi kiloya göre verilmeli
Evet guzel bir spor ama en fazla 5 kilo fazlan oldugunda ip atlayabilirsiniz ilerde diz eklemlerinize zararı olur
Kilonuz yüksek değilse bile ip atlama tekniğini bilmiyorsanız tehlikelidir canım
En güzel spor yine diyorum açık havada yürüyüş
Koşu bile değil
Sen beni yanlış anladın canım arkadaşlar senin dediklerini yapmaya çalışırken sıkıntı olabilir diye açıklama yapmak istedim sadece ilktencayip edermiyim acaba dedim sonra birisi sakatlanirsa vicdanen rahatsız olurum diye açıklama yaptımYa arkadaşlar eğer benim söylediklerimde sizleri rahatsız eden bişey varsa lütfen yani ben kimseye spor dersi verme meraklısı değilim kendi bilgilerim kendime yetiyo ben istemiyorum kaptanlık felan hayatım boyunca yeterince spor kaptanlığı yaptım ben sonra yok onu yanlış söyledin bunu yanlış anlattın felan birde saatlerce açıklama yapmakla uğraşamılcamcaroline84 kaptanım kusura bakma ben yokum artık bu işte
Sen beni yanlış anladın canım arkadaşlar senin dediklerini yapmaya çalışırken sıkıntı olabilir diye açıklama yapmak istedim sadece ilktencayip edermiyim acaba dedim sonra birisi sakatlanirsa vicdanen rahatsız olurum diye açıklama yaptım
Senin açığını çıkarmak değildi amacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?