- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
canm ikinci gebligi dusunuyorsan çok aşırı bir sikilastirma işlerine filan girmene gerek yok ozaman ideal kilona inip gene halikalicaksn sonra kinde tam sikilasirsin zaten ama sen daha doğrusunu bilirsin tabi ben çocuk yapmama karari aldgm için ne hormon bidaha bozulcak ne de vucut diye hem lazere hem sikilastirmaya girdim inslah yaza ikisinide halledip hem kildan tuyden hemde kilodan kople arınmış olucam banada sadece form tutma ve koruma kalck inslh
bende ayni durumu yasadm canm ben de cok cesitli spor ve dans yaptm bundan oturu de bende de boyle oldu evet sporun bu yönü var bende hamilelikte birakinca 20 kilo aldm cnm şimdi evime bir odami tam bir spor odası yaptığım için artk sorunsuz her zaman devam edebilme imkanım var canm fitnes salonlari cilan genelde antramanlarimi 2 saat lik bir program ile hoca eşliğinde yapıyorduk o yüzden 2 saat benim için çok normal di yani zaten şimdi direk 2 saatlik programa baslamadm bu süreye aylardir yukselte yukselte geldigim süre ve bunun uzerine çıkmayı hiç düşün miyorum çıkmam zaten ideal kiloma indikce azaltip ensonundada haftada 3 gün 45 dakika gibi form tuak için spor yaparak devam etmeyi planliyordum ama şuan yorumlardan sonra kafam allak bullak olduSakin olalım:) herkes yaptığı spora devam etsin puanlar toplanıyorsa toplansın.
Kimsenin kimseye spor programı önermesi zaten sözkonusu olamaz.
blonde ambition mesela senin yaptığın sporun miktarı bana fazla geldiği için acaba kilo vermeni etkiler mi dedim. Çünkü menün ciddi anlamda az ve bu gıda o sporu kaldırır mı bilemiyorum ama diyetisyen kontrolü olduğu için zaten birşey diyemem
@berceste_
katılıyorum hep devam ettireceksen sorun yok
Ben gebelik öncesi haftada 3 gün pilates öncesinde de kardio 1gün koşu 1gün streching yapıyordum hamilelikte bir anda gidince çok hızlı kilo aldım
Şimdi hiç niyetlenmiyorum çünkü devam ettiremem
Tek amacın tempolu yürüyüş
Zaten ayağımda tendon yetmezliği çıktı çok ağrı ve ödem var istesem de koşup ip atlayamam
Canım normalde dün belli olmuştur benim durum ama haftasonu olduğu için hastaneden bilgi alamıyorum. Cuma yumurta toplanan herkese pazartesi transfer olacakmış gibi hastaneye gelin dediler. Yarın gidince görücez bakalım embriyo gelişmiş mi yoksa çöp mü olmuş artık bahtımıza ne çıkarsa..@caroline84 canım sen iki gündür yoksun hayırdır bi sıkıntı mı var?Zehra_mda canım sende gelişmeler nedir ben pek bilmiyorum süreci ne zaman belli olacak? @senasu1 canım sanki sende dün menülerini yazmadın?
Canım normalde dün belli olmuştur benim durum ama haftasonu olduğu için hastaneden bilgi alamıyorum. Cuma yumurta toplanan herkese pazartesi transfer olacakmış gibi hastaneye gelin dediler. Yarın gidince görücez bakalım embriyo gelişmiş mi yoksa çöp mü olmuş artık bahtımıza ne çıkarsa..
Amin canım sağolasın. Haber veririm mutlaka.İnşallah emekleriniz zayi olmaz canım Allah yardımcınız olsun. Uygun olursan bizi haberdar et olur mu? Hep aklımın bi köşesindesin.
Amin canım sağolasın. Haber veririm mutlaka.
Allah razı olsun hepiniz çok destek oldunuz. Çok çok teşekkür ederim bütün grup arkadaşlarıma.hepinizi çok seviyorum. Allah'ın izniyle İnşallah hamilelik haberlerimi de paylaşıcam sizlerle.
Devam ettirmek ayrı bir sıkıntı ve bu kadar spor kilo vermeyi etkiler sankibende ayni durumu yasadm canm ben de cok cesitli spor ve dans yaptm bundan oturu de bende de boyle oldu evet sporun bu yönü var bende hamilelikte birakinca 20 kilo aldm cnm şimdi evime bir odami tam bir spor odası yaptığım için artk sorunsuz her zaman devam edebilme imkanım var canm fitnes salonlari cilan genelde antramanlarimi 2 saat lik bir program ile hoca eşliğinde yapıyorduk o yüzden 2 saat benim için çok normal di yani zaten şimdi direk 2 saatlik programa baslamadm bu süreye aylardir yukselte yukselte geldigim süre ve bunun uzerine çıkmayı hiç düşün miyorum çıkmam zaten ideal kiloma indikce azaltip ensonundada haftada 3 gün 45 dakika gibi form tuak için spor yaparak devam etmeyi planliyordum ama şuan yorumlardan sonra kafam allak bullak oldu
Amin canım sağlıkla inşallahAmin canım sağolasın. Haber veririm mutlaka.
Allah razı olsun hepiniz çok destek oldunuz. Çok çok teşekkür ederim bütün grup arkadaşlarıma.hepinizi çok seviyorum. Allah'ın izniyle İnşallah hamilelik haberlerimi de paylaşıcam sizlerle.
daha öncede belirttim bana bisiklet yap demedi bu benim yillardr yaptgm bişey ama yürüyüş 1 saat yap dedi şunu da tekrar belirteyim evet sikilasmak için yapiyorum bwn simsiki olmicaksam kilo vermemeyi tercih ederim yumusaxik sarkmis bir vucut 50 kiloda olsa benim için güzel olamaz bu benim bakış açım ve zevkim yani ben çok zayıf çok incede begwnmiyorum zaten tamda bu amaclarla devamlilik konuaunuda bidaba yazayim evde minik bir spor salonum var diyebilirim bir odayi spor odası yaptim ki ömür boyu sporu birakma sebebim olmadan spor yapabileyim diyeDevam ettirmek ayrı bir sıkıntı ve bu kadar spor kilo vermeyi etkiler sanki
Ben o yoğun spor kilo vermedim hep sıkılaştım en fazla 2 kilo vermişimdir.
Ayrıca bisiklet ben de çok yaptım ama diz sağlığı için ne kadar iyi bilmiyorum koşu bandı keza öyle
Doğum sonrası gittiğim diyetisyen aynı zamanda sporcu diyetisyeniydi
Haftanın 5 günü 30dk - 45dk orta tempoda yürüyüş vermişti o kadar
daha öncede belirttim bana bisiklet yap demedi bu benim yillardr yaptgm bişey ama yürüyüş 1 saat yap dedi şunu da tekrar belirteyim evet sikilasmak için yapiyorum bwn simsiki olmicaksam kilo vermemeyi tercih ederim yumusaxik sarkmis bir vucut 50 kiloda olsa benim için güzel olamaz bu benim bakış açım ve zevkim yani ben çok zayıf çok incede begwnmiyorum zaten tamda bu amaclarla devamlilik konuaunuda bidaba yazayim evde minik bir spor salonum var diyebilirim bir odayi spor odası yaptim ki ömür boyu sporu birakma sebebim olmadan spor yapabileyim diye
kesinlikle canm hamilede kalsan yavaş tempo yürüyuaunu yaparsn canm dogumdan aonrada çocuklar uyuyunca yaparsin evde olunca insana engel kalmiyorÇok iyi yapmışsın canım bende ücretsiz izin dönüşü bi yürüyüş bandı almayı düşünüyorum iş çocuklar ev dışarda spor yapıcak vaktim kalmaz.
Yarın başlayabilirim canım bu aslında hafta sonu kaçıranlar için toparlama diyeti ve özel çorba yapılıyor öğle ve akşam o içiliyor ilk gün bakayım onu yapicammagickk canım detoks ne yapacağına karar verin mi ben dün biraz kaçırmıştım canım istemedi kahvaltı yapmadım biraz telafi gibi oldu.
Koşu bandı eve lazım gerçekten bende vardı sus gibiydi gönderdim ama şimdi pişmanımkesinlikle canm hamilede kalsan yavaş tempo yürüyuaunu yaparsn canm dogumdan aonrada çocuklar uyuyunca yaparsin evde olunca insana engel kalmiyor
Kızlar merhaba bugün hep dışarıdaydım kahvaltı serpme kahvaltıydı hepsinden azar azar yedim minimum hasarla kapattım sonra öğle köfte yedim kacamaklardan azda olsa yedim arkadaşlarla çıkınca böyle oluyoneyse günü böyle bitiriyorum spor falanda yok artık yarın hafta içi de toparlama diyeti yapicam iki günlük neyse böyle kızlar
kesinlikle canm hamilede kalsan yavaş tempo yürüyuaunu yaparsn canm dogumdan aonrada çocuklar uyuyunca yaparsin evde olunca insana engel kalmiyor
olsun canm ilerde gene alırsın benim yakın arkadaşlarımın hepsinde var şimdi yengemde aldı hepimiz hiç bırakmadan yapıyoruz mesala arkadaşımın biri geçen 2 kilo vermis diye gerimi alayim diyo ama düşün bu 65 kilo ya dedim alma delimisin tamsin ne al ne ver ama hakketen kız 55 gibi duruyor simsiki bir gram fazlasi yok hatta dedim ya göğüslerim fazla ufaldi 2 kilo alayimmi diyo bende öyle olmak istiyorum zaten 60larda durumuma göre diywtimi birakabilirim karnim dümdüz bacaklarim ince sıkı gergin bir goruntuye ulastiktan sonra niye kilo vereyim kiKoşu bandı eve lazım gerçekten bende vardı sus gibiydi gönderdim ama şimdi pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?