Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok canım normal halime gelmeye çalışıyorum ben sıkılaşmaktan ziyade kaslarımı güçlendirmeye çalışıyorum. Benim bazı sağlık nedenlerden dolayı hayatım boyunca düzenli spor yapmam gerekiyor ne zaman yapmasam sağlık sorunu yaşıyorum. Hamileykende plates yapıyordum yüzüyordum sonra çooook başka bir sebepten dolayı düşük tehlikesi geçirince doktorum herşeyi yasakladı. Biliyosun belimde fıtık var boynumda hem fıtık hem düzleşme var sırtımda fibromiyalji var hepsi memur olunca oldu. Zaten doğuştan bel kemiğim eğri ayak bileklerimdeki bağlarım aşırı esnek yani ömür boyu spor yapmam şart. Benim için sıkılaşmak değilde kaslarımın güçlenmesi önemli.

bende ayni durumu yasadm canm ben de cok cesitli spor ve dans yaptm bundan oturu de bende de boyle oldu evet sporun bu yönü var bende hamilelikte birakinca 20 kilo aldm cnm şimdi evime bir odami tam bir spor odası yaptığım için artk sorunsuz her zaman devam edebilme imkanım var canm fitnes salonlari cilan genelde antramanlarimi 2 saat lik bir program ile hoca eşliğinde yapıyorduk o yüzden 2 saat benim için çok normal di yani zaten şimdi direk 2 saatlik programa baslamadm bu süreye aylardir yukselte yukselte geldigim süre ve bunun uzerine çıkmayı hiç düşün miyorum çıkmam zaten ideal kiloma indikce azaltip ensonundada haftada 3 gün 45 dakika gibi form tuak için spor yaparak devam etmeyi planliyordum ama şuan yorumlardan sonra kafam allak bullak oldu

Canım normalde dün belli olmuştur benim durum ama haftasonu olduğu için hastaneden bilgi alamıyorum. Cuma yumurta toplanan herkese pazartesi transfer olacakmış gibi hastaneye gelin dediler. Yarın gidince görücez bakalım embriyo gelişmiş mi yoksa çöp mü olmuş artık bahtımıza ne çıkarsa..

İnşallah emekleriniz zayi olmaz canım Allah yardımcınız olsun. Uygun olursan bizi haberdar et olur mu? Hep aklımın bi köşesindesin.

İnşallah emekleriniz zayi olmaz canım Allah yardımcınız olsun. Uygun olursan bizi haberdar et olur mu? Hep aklımın bi köşesindesin.
Amin canım sağolasın. Haber veririm mutlaka.
Allah razı olsun hepiniz çok destek oldunuz. Çok çok teşekkür ederim bütün grup arkadaşlarıma. hepinizi çok seviyorum. Allah'ın izniyle İnşallah hamilelik haberlerimi de paylaşıcam sizlerle.

İnşallah canım sendende Allah razı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah

Devam ettirmek ayrı bir sıkıntı ve bu kadar spor kilo vermeyi etkiler sanki
Ben o yoğun spor kilo vermedim hep sıkılaştım en fazla 2 kilo vermişimdir.
Ayrıca bisiklet ben de çok yaptım ama diz sağlığı için ne kadar iyi bilmiyorum koşu bandı keza öyle
Doğum sonrası gittiğim diyetisyen aynı zamanda sporcu diyetisyeniydi
Haftanın 5 günü 30dk - 45dk orta tempoda yürüyüş vermişti o kadar

Amin canım sağlıkla inşallah

daha öncede belirttim bana bisiklet yap demedi bu benim yillardr yaptgm bişey ama yürüyüş 1 saat yap dedi şunu da tekrar belirteyim evet sikilasmak için yapiyorum bwn simsiki olmicaksam kilo vermemeyi tercih ederim yumusaxik sarkmis bir vucut 50 kiloda olsa benim için güzel olamaz bu benim bakış açım ve zevkim yani ben çok zayıf çok incede begwnmiyorum zaten tamda bu amaclarla devamlilik konuaunuda bidaba yazayim evde minik bir spor salonum var diyebilirim bir odayi spor odası yaptim ki ömür boyu sporu birakma sebebim olmadan spor yapabileyim diye

Çok iyi yapmışsın canım bende ücretsiz izin dönüşü bi yürüyüş bandı almayı düşünüyorum iş çocuklar ev dışarda spor yapıcak vaktim kalmaz.

Çok iyi yapmışsın canım bende ücretsiz izin dönüşü bi yürüyüş bandı almayı düşünüyorum iş çocuklar ev dışarda spor yapıcak vaktim kalmaz.
kesinlikle canm hamilede kalsan yavaş tempo yürüyuaunu yaparsn canm dogumdan aonrada çocuklar uyuyunca yaparsin evde olunca insana engel kalmiyor

Kızlar merhaba bugün hep dışarıdaydım kahvaltı serpme kahvaltıydı hepsinden azar azar yedim minimum hasarla kapattım sonra öğle köfte yedim kacamaklardan azda olsa yedim arkadaşlarla çıkınca böyle oluyo neyse günü böyle bitiriyorum spor falanda yok artık yarın hafta içi de toparlama diyeti yapicam iki günlük neyse böyle kızlar

magickk canım detoks ne yapacağına karar verin mi ben dün biraz kaçırmıştım canım istemedi kahvaltı yapmadım biraz telafi gibi oldu.
Yarın başlayabilirim canım bu aslında hafta sonu kaçıranlar için toparlama diyeti ve özel çorba yapılıyor öğle ve akşam o içiliyor ilk gün bakayım onu yapicam

kesinlikle canm hamilede kalsan yavaş tempo yürüyuaunu yaparsn canm dogumdan aonrada çocuklar uyuyunca yaparsin evde olunca insana engel kalmiyor
Koşu bandı eve lazım gerçekten bende vardı sus gibiydi gönderdim ama şimdi pişmanım

Ohhh sefan olsun canım ya sen ne zamandır çok az yiyordun. Telafi de yapacaksın nasılsa. Keşke yürüyüş bandını bana gönderseydin o çorba nasıl bişey ki bana bi tarifini yazıver olur mu

Benim olduğum yerde kaldırım olmadığı için işe gidip gelirken karda kayıp düşmüştüm. Zaten sonra yüzmeye de gidemedim. Eğer evde olursam eşim asla dışarı çıkarmaz sanırım

Koşu bandı eve lazım gerçekten bende vardı sus gibiydi gönderdim ama şimdi pişmanım
olsun canm ilerde gene alırsın benim yakın arkadaşlarımın hepsinde var şimdi yengemde aldı hepimiz hiç bırakmadan yapıyoruz mesala arkadaşımın biri geçen 2 kilo vermis diye gerimi alayim diyo ama düşün bu 65 kilo ya dedim alma delimisin tamsin ne al ne ver ama hakketen kız 55 gibi duruyor simsiki bir gram fazlasi yok hatta dedim ya göğüslerim fazla ufaldi 2 kilo alayimmi diyo bende öyle olmak istiyorum zaten 60larda durumuma göre diywtimi birakabilirim karnim dümdüz bacaklarim ince sıkı gergin bir goruntuye ulastiktan sonra niye kilo vereyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…